08.02.2016 11:19

HOW TO CONTOUR

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noe særlig dyktig når det kommer til dette med sminke, og ikke har jeg noe særlig tålmodighet til å lære meg heller. Men i ny og ne når jeg har tid setter jeg meg ned foran Mac'en og lar meg inspirere av flinke personer på Youtube. Altså, på Youtube får man i grunn hjelp til det meste. Tips, erfaringer og råd - helt supert! Og for sånne ikke fullt så dyktige som meg, så er slike videoer helt supre. Lærer mye tips og triks, noe jeg aldri hadde gjort dersom jeg ikke hadde sett på videoer, haha. Her er en av favorittene for øyeblikket: 


For en superskjønn jente. Hun er nøye, viser produktene godt og er generelt en veldig positiv person, noe som absolutt smitter og er behagelig å følge med på. Nå må jeg nok gå til innkjøp av litt nye produkter for å komme i gang med countoring - det er jo ganske så fint når det blir gjort rett og bra! Håper dere har en strålende mandag så langt, fine!

Postet i: MAKEUP

2 kommentarer

2 kommentarer på "HOW TO CONTOUR"

Charlotte

08.02.2016 kl.12:10

Helt enig med deg :) Carli er super flink. Ha en kjempe fin dag videre!

Martine Osen Ellefsen

08.02.2016 kl.12:26

Elsker youtube - finner alltid så mange tips og triks :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits