14.02.2016 12:59

TING MAN KAN GJØRE PÅ EN SØNDAGTHINGS TO DO ON A SUNDAY


CLEAN OUT THE CLOSET

- På en søndag er det absolutt deilig å kunne renske ut av klesskapet eller andre skuffer som er fylt opp med ting man ikke lenger bruker. Det er jo rimelig deilig å starte uken med helt rene og mer organiserte skuffer og skap!

RECHARGE
- Slapp av og lad opp til uken som kommer. Hverdagene er ofte hektiske, så hvorfor ikke ta en dag der man virkelig kobler av? Se en film, les en bok.. Det er uendlig mye som er avslappende for kropp og sinn. Maybe in bed?!

TO DO LIST

- Det kan godt hende uken har vært litt mer hektisk enn planlagt, så kanskje husvasken enda ikke er utført. Da er jo en søndag helt perfekt. Sleng på deg vaskeklærne, og sett i gang. Da er alt rent og pent til uken. Det er deilig å ha det rent og ryddig rundt seg.

FIND SOME NEW MUSIC

- Gå inn på Spotify og oppdag ny musikk. Hvor deilig er ikke det å fylle på playlisten med herlig og fresh musikk? Det er så deilig når man enten er stresset, kjeder seg, eller kanskje man er på bussen, å kunne høre på musikk som får en i godt humør!

ONLINE SHOPPING
- Altså, dette må jo være favoritt-tingen man kan gjøre på en søndag! Det å bruke hverdagene på å vente på noe fint i postkassen, det kan jo umulig være en dum ting! Dessuten går tiden fort når man har det gøy, hihi!

GO FOR A WALK/RUN
- Om du er lei vasking, nettshopping, eller føler det litt tung i hodet.. Da er en tur ute i naturen absolutt deilig. Det er en stor favoritt hos meg dersom jeg føler meg litt slapp og vil ha mer energi. Og mer energi til å bruke på en mandagsmorgen, det er ikke noe å forrakte akkurat!

MAKE A LIST
- Lag gjerne en liste over noe du er takknemlig for, og noe du virkelig ser på som positivt. Kanskje det er noe du har utrettet i uken som har gått, eller noen som har gjort noe minneverdig. Skriv gjerne ned de øyeblikkene som du virkelig husker, og nyt de!

N Y T   S Ø N D A G E N 

3 kommentarer på "TING MAN KAN GJØRE PÅ EN SØNDAG"

Martine Osen Ellefsen

14.02.2016 kl.15:05

Mange fine tips :) Har har søndagen gått til litt jobb i Hjemmetjenesten og nå sitter jeg godt plassert i sofaen og bare slapper av :) hehe

Ingrid

14.02.2016 kl.18:23

Så mange gode ideer :)

Camilla Cecilia

14.02.2016 kl.22:04

Så fine og motiverende tips og bilder <3 :-)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits