23.02.2016 16:26

SPONSET VIDEO : VITA


ALT I SKJØNNHET OG VELVÆRE

Når det kommer til hud og sminke, så føler jeg at huden min blir mye fortere tørr når kulden slår inn. Dette er noe som igjen resulterer i at sminken ikke føles lett og myk på huden lengre. Dette er noe som utgjør viktigheten av dette med gode produkter som tar vare på huden.. og ikke minst produkter som kan gjøre noe med humøret, hah! Å rense ansiktet både morgen og kveld kan være en god investering for huden - spesielt nå på vinteren. Selvom det til tider kan føles kjedelig og som et lite ork med slike prosedyrer, vil det etterhvert bli en rutine - noe så deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det å finne gode produkter er ikke alltid lett.. Hverken når det kommer til pleieprodukter eller sminkeprodukter. Selv liker jeg å gå å få tips og hjelp av noen som vet hva de snakker om. Det gir en slags trygghet når noen som jobber innenfor dette feltet, hjelper deg - sånn er det vell med det meste. Når det kommer til sminke er jeg stor fan av lave priser, men god kvalitet. Jeg er trossalt student, hah! Nå har Vita en kampanje gående hvor de feirer at Vita fyller hele 35 år - så gøy! I videoen vil du se flere gode tilbud Vita fører i denne kampanjen. Et tilbud jeg absolutt skal ta nytte av, er 30% på alt av Maybelline. Da kan man spare mye da! Denne jenten skal i allefall hamstre mascara, haha! Dessuten er det nå på tide å finne nye favoritter med renseprodukter - så Vita, here I come! 

Sponset innlegg

Postet i: Blogg

Én kommentar

Én kommentar på "SPONSET VIDEO : VITA"

lisarorvik

23.02.2016 kl.17:14

Så gode produkter :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits