11.03.2016 11:24

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS


bilder fra weheartit

NEW MOTIVATION

Nå har vi kommet litt ut i mars, og listen over hva jeg ønsker å utføre innen måneden er over - den er endelig klar. Jeg har brukt noen dager på å tenke ut hva jeg faktisk har lyst til å gjennomføre i mars, evt hva jeg ønsker å bli enda flinkere til å gjøre fremover. Jeg liker å ha slike lister, gjerne svart på hvitt - da føler jeg på en måte at jeg må jobbe enda hardere for å klare målene.. hah! De dystre og litt tyngre månedene er over for min del, og det er så deilig. Ny motivasjon på vei! 


1. Jeg vil kjøpe ny seng. Forhåpentligvis klarer jeg og samboeren å finne en vi begge liker. Jeg er så ferdig og ikke minst veldig lei av palle-sengen vi har hatt i over 2 år nå. Det er på tide med en forandring - det skal blir såå deilig! 

2. Være flinkere med skolearbeidet og ikke minst gå på skolen for å lese. Når jeg sitter hjemme frister klesvasken mer, og det er så dumt. Det er jo faktisk bare meg selv det går utover. På skolen kan jeg være sosial samtidig som jeg gjør noe fornuftig. Jeg har 3 tunge eksamen i vente, så det er bare til å kjøre på!

3. Jeg må gjøre mer Yoga. Jeg har ikke vært noe flink den siste uken, og det merker jeg tydelig på kroppen og humøret. Magen har ikke vært helt med meg de siste dagene, så det har absolutt noe å si. Dette punktet skal jeg bli mye bedre på altså. Godt for kroppen og hodet. 

4. Jeg skal bli flinkere til å være sosial. Bare det å gå på skolen mer, hjelper jo på dette punktet. Men jeg skal bli flinkere til å besøke venner og familie. Spesielt besteforeldre! 

5. Gjøre en kles-detox. Dette er virkelig nødvendig å få unnagjort. Jeg har så mye klær jeg ikke trenger. Noe kan jeg selge, og noe kan jeg gi bort til Fretex. Det er ikke nødvendig at alt bare ligger i garderobeskapet og tar plass. 

6. Kutte ned på sukkeret. Jeg er veldig glad i søtsaker, men nå kjenner jeg at det er på tide å kutte ned på nettopp dette. Jeg skal rett og slett få et bedre og ikke minst sunnere kosthold. Mer hjemmelaget mat skal det også bli! 

7. Være mer spontan. Dette punktet har jeg allerede fått testet litt ut. Jeg er så heldig at jeg ble spurt om jentetur i juni, og innen et par timer etterpå var turen booket. Dette blir helt fantastisk! 

8. Komme meg til frisøren. Håret trenger en skikkelig omgang med kur og ikke minst farging av ettervekst. Det skal bli så godt å få dette unnagjort! 

9. Prøve å gjøre bloggen enda bedre. Jeg føler motivasjonen har gått litt opp og ned den siste tiden - men nå som den er på topp igjen, skal jeg virkelig legge inn en sterk innsats. Jeg har jo så lyst til at dette skal være en inspirerende og ikke minst frisone for dere lesere. For meg også i grunn! 

10. Spise mindre kjøtt. Dette har både jeg og samboeren snakket om, og jeg tror det kommer til å gå veldig fint. Jeg har jo fått IBS, så magen min tåler ikke like godt den maten jeg har spist tidligere. Tung mat, spesielt kjøtt fra firbeinte dyr er ikke noe særlig. Så da blir det mindre kjøtt, og mer grønnsaker. Dette blir bra! 

6 kommentarer på "10 TING JEG VIL GJØRE I MARS"

Henriette Celin

11.03.2016 kl.13:42

Fine mål du har satt deg ^^

Må selv bli flinkere til å være sosial og være mer spontan. Lurt det med klesdetox, hehe. Hadde det selv for ikke lenge siden, og det er så deilig å være ferdig med ;-)

christineskun

11.03.2016 kl.14:13

Så mye fint du vil gjøre :) Jeg må også bli flinkere på nr 9 :) Flotte mål :)

Martine Osen Ellefsen

11.03.2016 kl.14:17

Kjempe fine mål :) Må få satt meg noen mål for Mars jeg også :)God helg!

Helene Fuhr

11.03.2016 kl.22:59

fine mål du har satt deg :)

Charlotte Tunes

12.03.2016 kl.19:23

Helene Fuhr: Tusen takk <3

Deiz

27.03.2016 kl.23:46

Her var det mye fine punkter! Tror jeg skal sette noen av de på kommende måneden. Mars måned har bare flydd forbi, skjønner ikke at april er rett rundt hjørnet.

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits