18.03.2016 11:12

SIENNA HEARTS LINDEX


Sponset innleggSIENNA MILLER FOR LINDEX

31. mars kommer det ut en ny vårkolleksjon i alle de flotte Lindex-butikkene her i landet. Denne vårkolleksjonen er et samarbeid med flotte og herlige Sienna Miller - noe som ene og alene er veldig gøy! Kolleksjonen vil bestå av fine og lukseriøse hverdagsplagg som har en touch av den lekre og ikke minst veldig trendy 70-tallstrenden. Antrekk som flørter med 70-tallstrenden er jo bare lekkert! 

«Jeg liker det delikate materialet i den hvite blusen, og jeg ser for meg at jeg kan bo i den en sommer. Flare jeansen er fantastisk og behagelig og den sitter perfekt! Dette er både klassiske og allsidige plagg med god kvalitet?, sier Sienna Milller om kolleksjonen.

Kolleksjonen vil bestå av boho chic-trenden, noe som man kan se passer fint til Sienna Millers egne og personlige stil. Noen av nøkkelplaggene for denne kolleksjonen kommer til å være de kjente flared denim-jeansene, maxikjoler og den lekre gudinneblusen. Det er behagelige plagg, som igjen ser flotte ut - mer kan man jo ikke ønske. Selv gleder jeg meg til å prøve flare jeansen som du kan se på det øverste bildet - den er rålekker. Og kombinert med den fine blusen- perfekt hverdagslig men fint antrekk. Jeg kan ikke vente med å sjekke ut hele kolleksjonen i butikk og på nett!

 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

5 kommentarer på "SIENNA HEARTS LINDEX"

Nikita <3

18.03.2016 kl.11:24

Så mange fine plagg :D

Elise Kristiansen

18.03.2016 kl.12:02

Så nydelig kolleksjon! Gleder meg <3

Ann-Kristin

19.03.2016 kl.23:20

Så herlig, gleder meg til å se mer fra kolleksjonen :-D

Regine

19.03.2016 kl.23:47

Å, eg har virkelig sansen for ho!

..og håper eg får sikra meg nokre plagg :)

Monica

21.03.2016 kl.07:59

Åååh, Sienna Miller er bare så vakker. Gleder meg til å se mer fra denne <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits