11.08.2016 11:40

STEDER JEG VIL OPPLEVEVæret er virkelig helt forferdelig trist og kjedelig her i Bergen om dagen, så jeg lengter til nye og mer eksotiske steder enn byen mellom de 7 fjell. Akkurat nå er det to steder jeg har veldig lyst til å oppleve - og det gjør litt småvondt at jeg nå skal bli fulltidsstudent og i grunn vell så det. Så ferie får bli med tankene for nå! Men det er kjekt å ha noe å dagdrømme om da, hah! 

PINK BEACH - BAHAMAS
Denne lekre rosa stranden er jo bare helt fantastisk vakker! Tenk å gå barbeint i herlig rosa sand... Det hadde virkelig vært noe det. Dessuten befinner denne flotte stranden seg på Bahamas, noe som ikke er feil det heller. Det er virkelig en drømmedestinasjon. 

TAJ MAHAL - INDIA

Taj Mahal må være noe av det vakreste som er bygget på denne jord. Altså... Det er så utrolig flott, og arkitekturen fascinerer meg virkelig! Bygget er av hvit marmor, og har noen helt unike utskjæringer. Tenk å kunne se dette på nært hold! India er generelt et land jeg alltid har ønsket å besøke, men selve Taj Mahal er virkelig noe unikt jeg vil se og oppleve. Some day! 

Er det noen steder du ønsker å reise til? Kanskje du har vært på en rosa strand eller ved Taj Mahal? 

 

Postet i: TRAVEL

5 kommentarer

5 kommentarer på "STEDER JEG VIL OPPLEVE"

Henriette Celin

11.08.2016 kl.11:55

Ah, for noen nydelige steder! vil veldig gjerne oppleve de jeg og (:

Camilla Reberg

11.08.2016 kl.12:34

Helt enig med deg, dette er to plasser jeg selv vil oppleve! Når det kommer til drømmedestinasjoner så er det alt for mange å skrive her, har i hvert fall planer om å få opplevd flest mulig av de :)

Ha en fin dag videre <3

Karina Larsen

11.08.2016 kl.16:32

Jeg har også lyst til å dra til India. Bahamas har jeg faktisk vært på, fantastisk <3 Var ikke på den rosa stranden da, men det var helt utrolig likevel :)

krist.in

11.08.2016 kl.18:25

åh, nydelige steder! Verden er så fiin! Jeg oppdaget nettopp på instagram en sjø i spania i nærheten av Torrevieja som er ROSA - vannet liksom. Dit måå jeg!

Emma

12.08.2016 kl.00:37

Nei, så hyggelig å ta turen innom din vakre blogg da! Well done!

Israel ville jeg lagt til på den lista mi forresten :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits