03.04.2016 12:38

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEGHei og god søndag, fine dere! Tenk at helgen snart er over allerede.. Tiden går så altfor fort! Tenkte å starte søndagen med å la dere bli litt bedre kjent med meg. Jeg har trossalt fått en del nye lesere i det siste, så kanskje det kan være kjekt for dere å lese litt om meg, som dere kanskje ikke visste fra før. Ha en nydelig søndag videre 

1. Jeg elsker musikk. Og da mener jeg virkelig ELSKER. Jeg kan stå å høre på alt fra rolig til skikkelig "syre-musikk" på morgenen. Jeg liker det meste av musikk, og hører på det uansett tidspunkt på dagen. 

2. Dette henger litt sammen med punktet over, men jeg klarer ikke å sitte i ro når det kommer en sang på som jeg liker. Da begynner jeg å smådanse, riste litt på hodet eller synge med. Jeg klarer ikke å forholde meg rolig.. hah! 

3. Jeg kan være supergretten om morgenen. Hvis jeg har sovet dårlig og er veldig sulten - det er rett og slett ingen god kombinasjon.. hah! 

4. Jeg liker å være sosial, men noen ganger vil jeg helst bare være for meg selv og nyte mitt eget selskap. Dette gjorde jeg senest i går. Jeg liker å ha dager eller kvelder helt for meg selv, og nyte stillheten rett og slett. Bare gjøre det som måtte passe meg.. Det er veldig deilig! 

5. Dette er nok ikke veldig overraskende for de som har fulgt meg en stund, men jeg har IBS (Irritabel tarm-syndrom), og jeg velger å være veldig åpen om det! Det er vanskelig å ha en "sykdom" som ingen kan se på utsiden, men som utgjør mye negativt (dessverre) for meg på innsiden. Både i kroppen og hodet. Heldigvis begynner jeg å bli bedre enn jeg var bare for noen måneder siden, så det er kjekt! 

6. Jeg er veldig sta. Det er rett og slett en egenskap jeg til tider hater og elsker. Vanskelig forhold det der.. hah! 

7. Jeg er livredd for å gå til tannlegen. Etter jeg trakk en visdomstann for noen år tilbake fikk jeg seriøse problemer når det kommer til tannleger. Han som trakk tannen min den gangen gjorde noe med nervene i munnen, og nervene ble rett og slett litt "død", og det gikk ikke over. Så et lite område i ansiktet er fortsatt ganske ømt... Heldigvis plages jeg ikke av det i hverdagen, og man kan ikke se det! 

7 kommentarer på "DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG"

Siri Kolstad

03.04.2016 kl.12:42

Fine punkter! Veldig tilfeldig at du hadde dette innlegget idag, for jeg postet det samme for noen timer siden! haha <3 Det innlegget kan du lese her:

http://pibb.blogg.no/1456342406_dette_visste_du_neppe.html

Ha en fin søndag, fine deg <3

tonjesl

03.04.2016 kl.20:08

Haha, kjenner meg så godt igjen med musikk! Når jeg er ute og går eller løper på møllen må jeg også ha samme takt som musikken - får helt fnatt om ikke 😌

byhanne

03.04.2016 kl.22:17

herlig innlegg <3

Luisa Fernanda del Mar

03.04.2016 kl.22:38

Jeg syns det er så tøft av deg å være så åpen ang sykdommen din. You go girl! Og koselig å bli bedre kjent med jenta bak bloggen :) <3

krist.in

04.04.2016 kl.16:45

så gøy å få bli litt bedre kjent med deg på denne måten :)

Mia

05.04.2016 kl.13:40

Jeg har også IBS, det er veldig fint at du er åpen om det! Haddde vært kjekt med et innlegg der du forteller mer om det, hva du gjør for at det skal bli bedre og sånn :)

Charlotte Tunes

05.04.2016 kl.13:42

Mia: Hei Mia! Så leit å høre at du også har det, men jeg kan gjerne skrive et innlegg om hvordan jeg ble bedre enn hva jeg var i fjor :-) Skal prøve å få til et innlegg i løpet av de neste dagene!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits