18.04.2016 12:01

MONDAY DETOXSiden det er mandag og jeg ikke har stort på planen for dagen, tenker jeg at en skikkelig detox av garderoben skal stå for tur. Dessuten må det vaskes klær, så da kan jeg like godt bare holde meg til husarbeidet i dag.. hah! Tenkte å dele mine beste detox-tips med dere! 

MONDAY - GET SHIT DONE


TA ALT UT AV SKAPET

Jeg starter alltid med å rive ut alt jeg eier og har fra klesskapet. Da får jeg i det minste sett hvert eneste plagg før jeg eventuelt henger det tilbake på plass. Vask gjerne ned garderoben før du henger klærne på plass - det blir tross alt støvete der inne også! 

GI BORT. SELG. KAST
Gamle og slitte klær kan fint kastes. Noe kan man absolutt gi bort til Fretex f.eks, og noe kan man fin selge videre. Det er en fin regel, dette med å selge noe før man kjøper seg noe nytt. Da sparer man plass i klesskapet også. 

SORTER ETTER FARGE
Dette er jeg ikke verdens flinkeste på altså, men noen ganger er det veldig deilig å ha plaggene sortert etter farge - rett og slett fordi det kan være lettere å faktisk se hva man har i hver enkelt farge og lettere å kombinere plaggene med litt mer oversikt. 

SORTER ETTER ÅRSTID
Nå som det går mot lysere sider, så synes jeg det er superfint når de lette plaggene henger fremme i garderoben, mens vinterplaggene henger bak. Du skal jo ikke bruke de på mange måneder fra nå av, så da trenger ikke de store og tykke plaggene å være synlige heller. 

PRØV PÅ ULIKE ANTREKK
Er du litt usikker på plagget - prøv det på! Ta gjerne på deg et helt antrekk, og se hvordan du føler deg i de ulike plaggene. Er det ikke en fulltreffer - nei da kan du gi bort eller selge plagget videre. Vær ærlig med deg selv! 

10 kommentarer på "MONDAY DETOX"

Henriette Celin

18.04.2016 kl.14:05

Herlig med detox av skapet. Er så kjekt når man er ferdig (:

Julie

18.04.2016 kl.15:15

Herlige tips! Jeg merker at klesskapet mitt kunne hatt godt av en detox nå ja <3

fitnesskaroline.blogg.no

18.04.2016 kl.15:28

Takk for lure tips!

Har selv hatt en skikkelig opprydding av klesskapet. Og det er SÅ deilig.

Var faktisk så dristig å solgte det ene klesskapet mitt på soverommet også. Så da ble jeg tvunget til å ha en skikkelig opprydding og gjennomgåing av hva jeg trengte og ikke. Hehe..

Håper du får en fin uke ! :)

krist.in

18.04.2016 kl.16:06

åh det er så digg å ta en skikkelig detox av garderoben - en liten vårrengjøring! denne uken er det jo world recycle week hos H&M hvor man kan levere inn brukte klær! blogget akkurat litt om det <3

REBECCA HOLDER

18.04.2016 kl.16:28

Så deilig å få ryddet skikkelig opp. jeg føler jeg gjør det hele tiden, men likevel blir det verken mindre klær, eller mer ryddig .. Føler det er lettere hvis man har en stoooor garderobe hvor det er enklere å sortere alt, haha

Ingrid

18.04.2016 kl.17:21

Så fine tips :)

Helene

18.04.2016 kl.20:05

Haha, ikke bare jeg som hadde planer om dette denne uken? 🙈 Må nesten det med tanke på alt vi skal handle på Mallorca 🎉😍

TANYA LASSEN

19.04.2016 kl.08:45

Kjempe fine tips! Jeg hadde selv en liten opprydding i går, og må fortsette i dag haha.. Kjedelig, men såå deilig når man er ferdig! :D Ha en fin dag!

Regine

19.04.2016 kl.17:50

Herlig inspo, og gode tips!! :)

Ønsker deg ein fin ettermiddag!!

Elise Kristiansen

20.04.2016 kl.08:53

Gode tips! Har aldri prøvd å sortere etter farge før, så dette må heg prøve! :D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits