09.05.2016 18:20

MIN HUDPLEIE

Sponsede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det kommer til hudpleie og produkter, så kan jeg ikke skryte på meg all verdens med kunnskap. Jeg har rett og slett blitt litt kjedelig, og jeg har hatt de samme produktene i evigheter. Flinkere til å bruke pleieprodukter generelt, det burde jeg absolutt bli. Så da jeg mottok en pakke med alle disse fine og velduftende produktene, kom motivasjonen og gleden tilbake. Nordic Skin Care er leverandør av hudpleieproduktet Hormeta her i Norden, og jeg er så glad for at de ønsket å ha meg med på laget. 

.   .   .   .   .   .   .

HORME PURE Face Cleansing Cream
Dette er en mild, men effektiv plantebasert ansiktsrens som renser huden, fjerner urenheter, og gir deg ren og klar hud etter behandlingen. Denne renser lett bort sminke fra ansiktet om kvelden, og det er så deilig. Føler meg virkelig frisk og fin i huden etterpå. Denne kan du fint bruke både morgen og kveld. Fukt kremen i hånden, og bland sammen til du får en mer skummet krem. Rens så ansiktet godt med produktet, og vask av med vann. Du kan bruke denne i ansiktet, på halsen og brystet. 

HORME PURE Swiss Secret Micellar Water
Dette vannet er et unikt produkt med trippel effekt som renser, fjerner sminke, og strammer opp huden. Dette er også et fint renseprodukt, men jeg har ikke brukt dette like mye som cleansing kremen - da jeg synes den rett og slett var hakket bedre. Men dette rensevannet tror jeg er veldig deilig å bruke når jeg er på reise - gleder meg til å bruke det på tur. Du kan bruke vannet daglig. Påføres med en bomullspad og skal ikke skylles av etterpå. 

HORME LINE Global Eye Countour Cream
Denne øyekremen er en krem som gir fuktighet og bekjemper synlige tegn på aldring. Krem gjør også slik at øyets kontur blir fastere og holder seg glatt. Rynker og kråkeføtter blir også glattet ut. Kremen gjør huden myk og smidig uten at den føles klebrig på huden. Denne tror jeg absolutt er en av mine favorittprodukter. Den føles veldig deilig på huden, og jeg føler den utgjør en forskjell på de mørke områdene rundt øyet. Klapp kremen forsiktig på under øynene - ikke skyll av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORME LINE Eye Contour Rescue Gel Mask
Dette er en deilig øyemaske som skal angripe rynker, mørke ringer, kråkeføtter, hovenhet, og tegn på tretthet. Huden rundt øyet får godt med fuktighet og blir fastere, glattere, og du ser fort mer uthvilt ut. Masken bruker du ved å påføre et tykt lag rundt øyets kontur og lar det virke på huden i ti minutter. Tørk så av med en fuktig klut. 

HORME TIME Absolute Cream with MPC
Denne fuktighetskrem skal jobbe for å motvirke både glans og tørrhet samtidig som den beskytter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden blir fyldigere, spenstigere, og får en fin, matt overflate. Den føles veldig behagelig på huden, og gir en flott glød til huden. Denne påfører jeg på huden om morgenen, etter at rens er unnagjort først. Smøres bare godt inn i huden. Skal ikke skylles av. 

ROSÉE CELLULAIRE Precious Mist from the Alps 
Denne misten er en prisvinnende, oppfriskende, fuktighetsgivende spray med naturlig hyaluronsyre som tilfører fuktighet og hjelper huden å bevare fuktigheten lenge. Precious Mist kan sprayes utenpå sminke, på kroppen, og er ideell for menn etter barbering. Jeg har brukt dette produktet mye. Det er så deilig å bare spraye på et lett lag, og føle en ny glød til ansiktet etterpå. Forfriskende, rett og slett. Deilig å ha med i vesken på lange dager. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.   .   .   .   .   .   .

Ta gjerne turen innom nettsiden deres, og finn dine favorittprodukter der! 
Dersom dere ønsker å teste ut produkter fra Hormeta, så har jeg en gledelig nyhet. Ved å bruke koden: charlottenordic, så får dere 10% avslag på kjøpet! 

2 kommentarer på "MIN HUDPLEIE"

Henriette Celin

09.05.2016 kl.18:24

Hørtes ut som en mildt og god serie for uren hud da (:

10.05.2016 kl.12:16

Fantastiske produkter :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits