10.05.2016 16:34

KONSENTRASJONSPROBLEMER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følelsen av sommer har definitivt ankommet Bergen, noe som både er fint - men også litt dumt. Jeg mister helt lysten til å lese til eksamen, og det er ikke akkurat et veldig sjakktrekk når det står hele 3 eksamener på planen om 2 uker.. hah! Jeg vil heller nyte late dager med venner og familie, enn å sitte inne for meg selv. Jeg prøvde å sitte på terrassen for å lese før i dag, men jeg får ikke til å konsentrere meg der.. Skal ikke være lett... hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du sitter på litt ekstra motivasjon du kan sende videre til meg - så mottas det med stor takk! Nei.. Bergen er altfor fin på slike dager, til at jeg klarer å konsentrere meg om noe som helst. Men jeg får bare bite tennene sammen, og tenke på at jeg er ferdig om 2-3 uker med hele bacheloren min, hurra! Håper dere har en strålende dag så langt, og at det er like fint vær hos dere! 
 

5 kommentarer på "KONSENTRASJONSPROBLEMER"

tonjesl

10.05.2016 kl.17:36

Haha, føler med deg <3 sitter for tiden med hjemmeeksamen, og n e k t e r å la eksamen ta fra meg flere soldager. Mine beste tips må være å sette mobilen i flymodus eller legge den igjen inne, samt ha musikk du klarer å konsentrere med på ørene. For meg er det musikk som har litt tempo men uten mye tekst (så unngår man å sitte og synge med, haha). På den måten kan man stenge ute 'forstyrrende' lyder, som for min del er en av hovedfaktorene til at konsentrasjonen forsvinner. Lykke til med innspurten, skjønne!

Kristina Fjellhaug

10.05.2016 kl.20:21

Du er ikke alene for å si det sånn! Eksamenslesing er jo det minste vi vil drive med nå, men med Mallorca tur som gulrot tror jeg vi skal klare oss fint <3

Spesiellinor

10.05.2016 kl.20:43

Haha.. kjenner meg veldig igjen :-D

Dessuten har jeg en slags eksamen på fredag jeg også som jeg ikke har lest til enda..

Lykke til med innspurten :) Og tenk så deilig når du er ferdig!

Christina i London!

10.05.2016 kl.20:43

Åh, jeg føler såå med deg! Jeg har ikke eksamener, men jeg har nok av innleveringer. Og i sommer skal jeg skrive masteroppgave, noe jeg kjenner allerede nå at blir KJEMPE vanskelig i finværet, haha.

Martine Osen

10.05.2016 kl.22:01

Håper dagen har vært super :) Heldigvis har jeg ikke noen innleveringer eller eksamener, men heller mye jobbing fremover.

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits