13.05.2016 13:47

EVA SOLO

Sponset produkt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DRINK MORE WATER 

Nå som treningen endelig har begynt å bli en rutine igjen, har jeg fått brukt denne flotte drikkeflasken min fra Eva Solo masse. Jeg elsker den! Dessuten matcher den det meste treningstøyet mitt, noe som gjør det ekstra gøy.. hah! Jeg synes flaskene er elegante og fine, men med en liten ekstra touch med de ulike fargene på hanken, som man kan velge mellom. Rett og slett en farge for alle og enhver. Du finner mange flere flasker og andre produkter fra Eva Solo hos Kitchentime - en nettside som bugner over av fine merker og produkter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes at vanninntaket øker dersom har en flaske vann stående i kjøleskapet til en hver tid. Kaldt og godt vann - klart på 1-2-3. Er du ikke så veldig flink til å drikke vann, så kan det alltid friste litt mer dersom man har litt frukt og bær i vannet. Tips: sitron i vannet er også godt for tarmene! 

 

2 kommentarer på "EVA SOLO"

Silje Romundset Karlsvik

13.05.2016 kl.14:13

Herlig treningsantrekk! Har selv den flasken der fra Eva Solo, i rødt :) Må se til å investere i en ekstra tror jeg.. Er jo så lekre!

Henriette Celin

13.05.2016 kl.14:31

En veldig fin flaske! helt enig i det. Og har man i tillegg en flaske stående på rommet, øker også vanninntaket. Hvertfall hos meg, ettersom jeg er en del der i løpet av dagen. Tar den også med meg nesten overalt ^^

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits