15.05.2016 12:25

10 TING JEG VIL GJØRE I MAI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOALS FOR MAY

Hver måned lager jeg meg en liten liste over mål eller punkter som jeg ønsker å gjennomføre i den nye måneden vi trer inn i. Nå har det vært litt kaos og stress i det siste, så jeg har rett og slett glemt denne listen litt denne måneden - ikke bra! Så her kommer endelig månedens spalte hvor jeg viser 10 ting jeg ønsker å gjøre i løpet av mai - håper dere liker det! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bli ferdig med eksamen. Dersom jeg står på alle 3 eksamenene mine, så kan jeg si meg ferdig utdannet 30. mai. Altså, det gledes virkelig! 

2. Ha sosiale dager med venner. Både 16. og 17. mai blir dager hvor vi skal invitere flotte mennesker hjem til oss. Som jeg gleder meg til det. Brann-kamp, spillkvelder og kos - finnes ikke stort mye bedre. 

3. Fortsette treningen, og ikke minst holde motivasjonen oppe. Jeg kjenner det gjør godt å løpe ute i frisk natur. Klarner hodet litt også - rett og slett gratis terapi for både kropp og sjel. 

4. Finne meg nytt og fint sommertøy. Jeg drar jo faktisk på ferie om 1 måned, og det er på tide å oppdatere garderoben litt. En kul badedrakt står på ønskelisten - noen som vet om noen stilige, så hyl ut! 

5. Oppdatere listene mine med musikk. Det er så mye rot på Spotify, og jeg trenger en ny liste for både treningsmusikk, og en for late dager på stranden, hihi! 

6. Rydde mer plass i garderoben. Kjæresten er smålei av at jeg tar all plassen, noe jeg forstår. Stakkaren har typ 3 skuffer, mens jeg har 12.. hah! Jeg skal manne meg opp til å rydde ut det jeg ikke bruker, og gi det videre til Fretex. 

7. Jeg skal prøve å være enda flinkere til å følge LavFodMap. Jeg har noen dager jeg ikke er like flink, og da merker jeg det fort i magen. Jeg kan absolutt bli flinkere her altså! 

8. Lage meg en fin og deilig bakgrunn til Mac'en - det er på tide! 

9. Være flinkere til å koble mer av. Jeg må være flinkere til å logge av sosiale medier på kvelden - det finnes jo grenser for hvor mye "på" man skal være. 

10. Komme meg til frisøren. Dette er alltid noe jeg ser frem til, og i slutten av måneden skal endelig etterveksten bort, hah! Gjett om det skal bli deilig. Vurderer å gå enda kaldere i fargen - spennende å se hva jeg ender opp med! 

Postet i: SPALTE

9 kommentarer

9 kommentarer på "10 TING JEG VIL GJØRE I MAI"

lisarorvik

15.05.2016 kl.12:36

Så herlig innlegg, kjempe fine bilder av deg :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Christina i London!

15.05.2016 kl.12:59

Kjempefine mål! Jeg må også komme meg til frisøren, haha. Asos har forresten masse lekre badedrakter!! :)

Anita

15.05.2016 kl.13:01

Så fine mål :-) Håper Mai blir en super måned for deg, lykke til med eksamen!

Snippen

15.05.2016 kl.13:02

Kjempefin liste, stå på og lykke til med å få oppfylt den :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Henriette Celin

15.05.2016 kl.13:08

Flotte mål!

Må selv ta meg nok en opprydning i klesskapet. Føler jeg nettopp gjorde det, haha. Lykke til med målene dine ^^

Maria Jansen

17.05.2016 kl.22:05

Så mange fine mål du har for mai! Så bra du lager deg en slik liste, virker som en god måte å få en veldig fin måned på!

Lykke til med eksamen <3 Kanskje vi ses på skolen i morgen? :)

Anette

19.05.2016 kl.21:21

Mai er ein utruleg fin månad, men sjølv må eg innrømme at eg synest eksamen og skule øydelegg ein del. Likevel er det utruleg deilig at det er vår, og dagane vert lengre. Gler meg veldig til juni <3

Ann-Kristin

29.05.2016 kl.12:41

Så mange flotte punkter! Har lyst til å begynne med en slik liste selv, så kan man gå tilbake å minne seg selv på hvilke mål man har for måneden :) Masse lykke til på eksamenene!

lailaan

30.05.2016 kl.20:15

Så artig innlegg. Kom over dette innlegget først nå, og da vil jeg spørre: fikk du gjort noen av disse tingene? :-)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits