15.06.2016 14:40

FAVORITE FOR MY SKIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORMETA PRODUCTS

For en stund tilbake var jeg så heldig å motta en herlig pakke stappfull av gode hudprodukter fra NordicSkinCare. Jeg har definitivt funnet meg noen favoritter blant produktene, men denne ansiktskremen er for øyeblikket den store helten på badet.. hah! Den lukter godt og gjør underverker for den trøtte huden min. 

.  .  .  .  .  .

Denne fuktighetskrem skal jobbe for å motvirke både glans og tørrhet samtidig som den beskytter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden blir fyldigere, spenstigere, og får en fin, matt overflate. Den føles veldig behagelig på huden, og gir en flott glød til huden. Denne påfører jeg på huden om morgenen, etter at rens er unnagjort først. Smøres bare godt inn i huden. Skal ikke skylles av. 

Du kan lese mer om de andre produktene og denne herlige ansiktskremen i dette innlegget! Kanskje du også finner din favoritt dersom du titter innom nettsiden til NordicSkinCare? Det er mye å velge mellom, og noe for enhver hudtype! Ha en strålende onsdag videre, fine dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥   ♥   ♥

5 kommentarer på "FAVORITE FOR MY SKIN"

Henriette Celin

15.06.2016 kl.15:19

Hørtes veldig god ut! Hadde trengt en god fuktighetskrem ^^

16.06.2016 kl.10:55

Fantastisk krem! Må prøves!

Therese Eide

16.06.2016 kl.21:52

Jeg bruker denne kremen hver dag, elsker den!

16.06.2016 kl.22:18

Å så spennende! Hvor får man kjøpt denne?

Deiz

17.06.2016 kl.08:32

Føler jeg stadig er på jakt etter "the one" når det kommer til ansiktskrem! Så kanskje jeg skal teste ut denne neste gang! Og huden min ser helt gussen ut nå for tiden, jobber på et industri bygg, så ikke det beste for huden.. Takk for tips!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits