10.08.2016 13:31

10 TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

PICS FROM WEHEARTIT
WELCOME AUGUST

Tenk at vi er kommet godt i gang med august måned allerede. Høsten banker sakte men sikkert på døren - og jeg må helt ærlig si, at jeg liker det litt. Her i Bergen har det uansett ikke vært noe særlig til sommer og sol, så da kan jeg like greit bare ønske høsten velkommen. Stilmessig elsker jeg høsten, og fargekombinasjonene som nå står for tur. Lag på lag, skinn, store skjerf og lange kåper.. Can't wait! Som vanlig når den nye måneden står for tur, lager jeg meg en liste over ting jeg vil få gjort eller har et ønske om å utføre - here it goes! 10 THINGS ON MY AUGUST-LIST

1. Yoga. Yoga. Yoga. Jeg må rett og slett ta litt tak, og få inn bedre rutiner. Jeg vil både komme i form igjen, men også hjelpe sinnet. Yoga er helt perfekt for nettopp dette med å stresse ned og slappe mer av - det trenger jeg sårt. 

2. Skolearbeid. Jeg har mye jeg skal gjøre i henhold til skole dette halvåret, så jeg burde i grunn ha begynt for lenge siden. Men nå er alle planene klare, og jeg er superklar for å sette i gang med alt som skal utføres. Å begynne nå i august med å lage studieplaner for eksamen, og sette opp faste rutiner, det blir så bra! 

3. Fortsette sommerens leserutiner. Jeg elsker å lese om sommeren, og kan lese ut et hav av bøker på kort tid. Nå er det på tide å ta denne fine lese-vanen med meg videre inn i høsten som kommer. Tenk å slappe av under et pledd med en god bok på kalde kvelder da.. Helt perfekt. 

4. Holde orden ved kontorplassen min. Dette er jeg helt forferdelig dårlig på.. hah! Jeg trenger å ha et sted hvor jeg kan konsentrere meg, enten det er snakk om skole eller blogg. Et sted som er mitt - og min frisone. Dette stedet har jeg sånn sett allerede, men det trenger litt mer struktur der, og kanskje litt ommøblering. Jeg tror det vil øke motivasjonen betraktelig! 

5. Gå til innkjøp av den perfekte høst-kåpen! Dette har jeg i grunn gledet meg til hele sommeren.. hah! Jeg synes det er ganske så vanskelig å finne den perfekte kåpen - har i grunn lett etter den riktig så lenge. Men i år dukker den nok opp! 

6. Lage dagsplaner. Jeg skal ha skikkelig arbeidsrutiner, spesielt i forhold til skolearbeidet. Jeg har en del selvstudie, så det er viktig for meg å ha klare mål. Jeg skal prøve å komme i gang med dagen før kl. 09, og holde på til kl 16-17, før jeg da evt. kan være sosial og logge av arbeidsmodus. Det må bli bra! 

7. Kokkelere mer på kjøkkenet. Jeg har blitt mer og mer glad i å lage mat, og nå er det på tide å virkelig utrette litt på kjøkkenet igjen. I sommeren har jeg vært superslapp, og tydd til altfor lettvinte varianter av middager og annet. Gleder meg til å finne ut hva jeg faktisk kan, hah! 

8. Invitere venner på tapas. Dette er noe jeg burde gjort for lenge siden, men sommerens rutiner passer liksom ikke alltid med hverandre. Nå som høsten kommer, og man får litt mer de "samme" rutinene med skole og jobb, så skal det absolutt bli tid til tapas! 

9. Ha en fast kveld i uken, hvor jeg koser meg med favoritt-serie og akkurat det jeg ellers måtte ønske. Kanskje litt spa på kvelden hadde gjort susen! 

10. Bruke masse tid sammen med familie og venner. Det er trossalt disse menneskene som gir meg større, motivasjon, kjærlighet og det jeg ellers måtte trenge. Besøk til besteforeldre står høyt på prioriteringslisten! 

Postet i: SPALTE

4 kommentarer

4 kommentarer på "10 TING JEG VIL GJØRE I AUGUST"

Henriette Celin

10.08.2016 kl.14:00

Fine mål!

Det å bruke mye tid på venner og familie føler jeg alltid at jeg må få tid til, og yoga må jeg få til å gjøre så ofte som jeg gjorde før. Er jo så bra trening, og sååå kjekt (:

veroliving

10.08.2016 kl.14:25

Kjekt å ha en sånn liste da, ble litt inspirert jeg nå :D

SiljesWorld

10.08.2016 kl.16:53

Så utrolig fine mål du har :D <3

Luisa Fernanda del Mar

10.08.2016 kl.22:28

Fine august-planer :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits