19.08.2016 12:08

ALL ABOUT THE SKIRT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


LIKE A BALLERINA 

En av mine aller største favoritter i klesskapet, er dette lekre "tyll"-skjørtet. Jeg kan ikke huske hvor mange år jeg har hatt det i skapet, men det er noen få! Jeg er så glad i det, at jeg håper det aldri blir ødelagt. Rart med det der, at man alltid har noen favoritter man aldri blir lei av - og dette skjørtet er absolutt slik for meg. Jeg kan røffe det litt opp med noen kule sneakers, t-skjorte og en skinnjakke, eller jeg kan gå for en finere look med heels og en fin topp. Elsker at jeg kan bruke det til så mangt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG START PÅ HELGEN, FININGER 

Været har faktisk vært ganske så bra de siste dagene her i Bergen, så det var fint å endelig kunne lufte noe annet enn den lange ullkåpen.. hah! Måtte det bare vare.. Nå har bloggingen min vært så som så i det siste, men endelig er jeg tilbake, og motivasjonen er på topp - dette blir så bra! Denne helgen skal brukes til skolearbeid, blogg-planlegging og kos med familie og venner - blir en av de beste helgene på lenge tror jeg! 

 

Postet i: OUTFIT

2 kommentarer

2 kommentarer på "ALL ABOUT THE SKIRT"

Nikita <3

19.08.2016 kl.12:39

Så fint :D

19.08.2016 kl.23:40

Så fint :)

Har du begynt på nytt studie?

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits