02.09.2016 11:50

SPONSET VIDEO : MAKE IT HAPPEN

Sponset innlegg

MAKE IT HAPPEN

Det er ikke akkurat en sjelden gang jeg sitter å dagdrømmer om hvor jeg enten vil reise, hva jeg vil kjøpe eller oppleve en gang i fremtiden. Som oftest kommer det jo an på penger og tid, hva man faktisk kan gjøre av det man har på ønskelisten. Man kan dagdrømme om penger til å skole og utdanning, den store fine boligen man alltid har ønsket seg - for min del blir det en toppleilighet med en nydelig utsikt. Det har jeg for så vidt, men litt større leilighet hadde vært supert. Og en ting jeg virkelig kunne ønske å bruke penger på for øyeblikket, er en lang og variert utenlandsreise. Jeg hadde ønsket å oppleve både USA, Thailand, Kina, Frankrike... Og i grunn resten av verden.. hah! Disse pengene kommer selvsagt ikke av seg selv. Noen velger å spare i mange år, mens andre vil ha fortgang i sakene (sånn som meg), og da er det jo et alternativt å ta et lån. Det er klart at dette ikke er for alle, men det er et fint alternativ å kunne ha. Skal man først låne, så mener jeg det er for å kunne realisere en drøm. Et lån for å for eksempel realisere boligdrømmen, oppleve verden, eller å ta vare på noen - det må jo være en absolutt god ting. Skal man ta lån - fokuser på det som betyr noe for deg. 

Én kommentar på "SPONSET VIDEO : MAKE IT HAPPEN"

Henriette Celin

02.09.2016 kl.12:50

En flott film og tekst. Det å ta opp lån må være for noe stort og viktig syntes jeg. Og det å kjøpe drømmeboligen, reise, eller ta vare på noen som du sier, er helt klart det (:

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits