04.09.2016 11:10

MY DREAM APARTMENT

I'M IN LOVEHELLO YOU

En av mine (mange) guilty pleasures er å sitte på Finn.no å se på leilighet og hus. Jeg gjør det som oftest for inspirasjon, men også for å drømme meg bort. Jeg elsker hjemmet mitt sånn som det er i dag, men jeg gleder meg også til den dagen jeg kan gjøre et hjem til sånn som jeg virkelig ønsker å ha det. Nå har vi en stram økonomi - og det resulterer i at det ikke blir gjort de største endringene her. Noe som er helt greit, enn så lenge. Gleder meg veldig til å kjøpe drømmehjemmet ved en senere anledning. Og akkurat nå, så er dette drømmehjemmet mitt... Herregud - såå lekker! Den er fin, men også edgy. Det må være den perfekte kombinasjonen for min del.. hah! Nå er jeg på vei for å møte familien for litt bowling, før det blir middag hos mine besteforeldre senere. For en fin avslutning på helgen! 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

5 kommentarer på "MY DREAM APARTMENT"

lisarorvik

04.09.2016 kl.11:32

Wow så utrolig fint, skjønner godt at det er en drømme apartent hehe :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)

Celine

04.09.2016 kl.11:43

Jeg er også helt besatt av finn.no, haha! Er inne omentrent daglig og titter og drømmer meg bort :) Noe av det jeg ser på er jo helt klart uaktuelt når jeg skal ut å kjøpe for første gang om noen år, men noe jeg finner tenker jeg på som aktuelt også, er sååå mye fint! Det beste er jo der man kan flytte rett inn uten å løfte en finger selvom det virker litt gøy å pusse opp også :) Ha en fin dag, hørtes ut som en koselig familiedag :)

Henriette Celin

04.09.2016 kl.11:43

Omg, så lekker! elsket spesielt kjøkkenet og badet. Så nordisk, naturlig, og flott <3

Hege Kristin

04.09.2016 kl.14:10

nydelig <3

Luisa Fernanda del Mar

05.09.2016 kl.14:26

Oh lord, lekker!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits