06.09.2016 15:19

10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER


A FRESH START

Det er ny måned og høsten begynner å nærme seg med stormskritt. Siden sommeren ikke har vært den beste her i Bergen i år, har jeg i grunn lengtet etter høsten i noe som føles som en liten evighet nå. Høsten er nok den årstiden jeg liker best når det kommer til å kle meg. Det er så mye lekre farger, lag på lag, skinnjakker, store skjerf. Så deilig! Høstgarderoben har jeg fått oppgradert litt, noe som kjennes veldig deilig. En fresh start! Og med en fresh start kommer den vanlige kjente listen med ting jeg ønsker å utføre i løpet av måneden. 

1. Søvnrutiner. Disse kjente søvnrutinene er helt på styr for tiden. Jeg sovner altfor seint, og står opp altfor seint. Ingen produktiv dag med andre ord. Dette skal det absolutt bli gjort noe med. Jeg vil ha de normale rutinene mine tilbake igjen! 

2. Kjøpe meg skoskap! Dette er så etterlengtet atte hjelp.. Jeg har jo i grunn altfor mye sko, og altfor liten plass - så dette er noe som absolutt må gjøres noe med. Et skoskap kan romme mange av parene i gangen, og jeg kan endelig se gulvet igjen.. hah! 

3. Handle inn friske blomster. Dette gjør jeg altfor sjeldent! Det er jo så koselig og ikke minst forfriskende med ferske og fine blomster i stuen. Det gjør virkelig noe med humøret også. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør dette hver eneste uke.. 

4. Fylle på Nespresso-kapslene mine! Jeg må rett og slett fylle på med nye og gode smaker - sånn at jeg overlever studiedagene mine, hah! 

5. Forbedre kostholdet. Er det noe som har vært utrolig slapt den siste tiden, så er det variasjonen av kostholdet mitt. Altfor tung og kjedelig mat. Her må det friskere og lettere alternativer inn - gleder meg! 

6. Jeg gleder meg virkelig til å komme meg til frisøren. Håret skriker etter en klipp, og etterveksten er litt vell synlig. 

7. Dette føler jeg at jeg har hver måned, men jeg MÅ få gjort noe med garderoben. Det må lukes ut, ryddes og sorteres. Det er en kjedelig ting å gjøre, men det er ganske så nødvendig at det blir gjort.. Snarest, hah! 

8. Invitere venner på middag, eller invitere meg selv hjem til de.. hah! Det er ikke mye som er koseligere enn tid tilbragt i godt selskap, og gjerne med god mat og drikke. Venner og familie får jeg ikke nok av! 

9. Være flink til å arbeide med skole. Det er mye jeg skal få unnagjort på kort tid.. Dette semesteret kommer til å gå altfor fort, og dermed er det viktig at jeg har en oversikt over hva som skal gjøres innen visse tider. Jeg har troen på at det skal gå fint! 

10. Holde motivasjonen og energien gående gjennom hele måneden. Jeg har flere mål både når det gjelder skole, jobb og bloggen denne måneden, og da er det viktig at jeg er flink til å motivere og engasjere meg selv hver eneste dag. Gleder meg til å kicke ass denne måneden.

Postet i: SPALTE

3 kommentarer

3 kommentarer på "10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER"

Henriette Celin

06.09.2016 kl.15:44

Fine punkter! må selv øve MYE nynorsk, søke jobber, trene, og kutte ut små spising av sjokolade i uken (:

Silje Romundset Karlsvik

06.09.2016 kl.18:07

Det var noen gode punkter for september! :) Fint innlegg!

September blir din måned Charlotte!

Marie Oma

06.09.2016 kl.19:22

så mye kjekt :D Ble litt inspirert til å gjøre noe av det samme. Ønsker deg en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits