14.09.2016 11:38

3 TO FOLLOW ON INSTAGRAM

Jeg er gjerne ikke den mest aktive brukeren av diverse sosiale medier, men jeg elsker å snoke rundt på Instagram etter fine og inspirerende bilder og personer. Å
finne inspirasjoner er noe av det morsomste jeg vet. Jeg blir glad, får motivasjon og inspirasjon - for en kombinasjon av noe som er så enkelt.. Litt snoking har vi alle tid til også. Enten det er i sengen på morgenen, på vei til skole/jobb eller når man rett og slett har litt tid å slå ihjel. I det siste har jeg fått meg 3 favoritter på Instagram, og de kan du se nedenfor her. 

@jannid

Janni er en moteblogger og designer fra Sverige. For øyeblikket bor hun i Monaco, og hun reiser til et av av ulike og vakre destinasjoner. Både måten hun kler seg på, utstrålingen hennes, de lekre bildene og ikke minst alle stedene hun besøker inspirer meg. For noen lekre bilder hun tar! Dette er absolutt en profil jeg anbefaler dere å følge, dersom dere allerede ikke gjør det. Dessuten får jeg mye tips til antrekk på feeden hennes, noe jeg aldri sier nei takk til.. hah! 


@debiflue

Debi er en blogger fra Tyskland, men som i grunn aldri er på et og samme sted i en lang periode. Dette er virkelig en person med inspirerende bilder og ikke minst reiser. Er det en profil som virkelig får meg til å ville dra ut og oppleve verden, så er det hennes. Jeg er rett og slett litt misunnelig på alt av verden hun opplever. Et sted å drømme seg bort.. 


@nourish_atelier

Nina Olsson er en skikkelig foodie, noe som passer meg utmerket godt da jeg så absolutt er det selv. Denne damen lager så utrolig mye lekker mat, og bildene kan virkelig få en til å måpe. Tenk at mat kan se SÅ himla godt ut. Her er det bare vegetarisk mat, noe jeg finner veldig spennende. Jeg har selv planer om å spise mindre kjøtt, så jeg gleder meg til å teste ut mange av hennes lekre oppskrifter fremover. 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

5 kommentarer på "3 TO FOLLOW ON INSTAGRAM"

REBECCA HOLDER

14.09.2016 kl.12:37

Jeg også snoker meg i hjel på instagram, haha. folk legger jo ut så latterlig mye lekkert. Inkludert de profilene du har delt her !!

Henriette Celin

14.09.2016 kl.13:27

For noen inspirerende og flotte Instagram´er <3

Hege Kristin

14.09.2016 kl.13:44

så fine instagram kontoer <3

krist.in

14.09.2016 kl.14:00

åh, takk for tips! elsker å følge inspirerende folk på insta <3

Tina

14.09.2016 kl.15:04

Digger Janni Delér!! Hun er helt fantastisk, følger også bloggen hennes og videoblogger hun og kjæresten Jon Olsson har på YouTube, skikkelig feel-good videoer med masse reising og god stemning!! :D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits