18.09.2016 15:51

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THINGS TO DO ON A SUNDAY 


CLEAN OUT THE CLOSET
- På en søndag er det absolutt deilig å kunne renske ut av klesskapet eller andre skuffer som er fylt opp med ting man ikke lenger bruker. Det er jo rimelig deilig å starte uken med helt rene og mer organiserte skuffer og skap!

RECHARGE
- Slapp av og lad opp til uken som kommer. Hverdagene er ofte hektiske, så hvorfor ikke ta deg en dag hvor du virkelig kobler av? Se en film, les en bok.. Det er  mye som er avslappende for både kropp og sinn. Finn ut hva du liker og hva som får deg til å slappe av.

TO DO LIST
- Det kan godt hende uken har vært litt mer hektisk enn planlagt, så kanskje husvasken enda ikke er utført. Da er jo en søndag helt perfekt. Sleng på deg joggisen, og sett i gang. Følelsen etter alt er gjort er virkelig herlig. Dessuten er det deilig å ha det rent og ryddig rundt seg den kommende uken. 

FIND SOME NEW MUSIC
- Gå inn på Spotify og oppdag ny musikk. Hvor deilig er ikke det å fylle på musikklisten med herlig og fresh musikk? Det er ganske så herlig å høre på musikk som får en i godt humør, enten det er når man stresser, kjeder seg, vasker eller skal slå ihjel litt tid. 

ONLINE SHOPPING
- Altså, dette må jo være favoritt-tingen man kan gjøre på en søndag.. hah! Det å bruke hverdagene på å vente på noe fint i postkassen, det kan jo umulig være en dum ting. Dessuten går tiden fort når man har det gøy, hihi!

GO FOR A WALK/RUN
- Om du er lei vasking, nettshopping, eller føler deg litt tung i hodet.. Da er en tur ute i naturen absolutt deilig. Det er en stor favoritt hos meg dersom jeg føler meg litt slapp og vil ha mer energi. Og mer energi til å bruke på en mandagsmorgen, det er ikke noe å forrakte akkurat! 

MAKE A LIST 
- Lag gjerne en liste over noe du er takknemlig for, og noe du virkelig ser på som positivt. Kanskje det er noe du har utrettet i uken som har gått, eller noen som har gjort noe minneverdig. Skriv gjerne ned de øyeblikkene som du virkelig husker, og nyt de!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYT SØNDAGEN, FINE DERE! 

4 kommentarer på "TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG"

Naima

18.09.2016 kl.16:05

Veldig fint skrevet 😊

Elisabeth

18.09.2016 kl.16:16

Mye fine ting og gjøre på søndager :)

Ha en super søndag

Henriette Celin

18.09.2016 kl.16:35

Kjekke og fine ting å gjøre på søndager det (:

Hege Kristin

18.09.2016 kl.19:44

så fine tips <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits