05.10.2016 11:42

10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WELCOME OCTOBER

Som de tidligere månedene, velger jeg å dele mine ønsker for denne nye og friske måneden med dere. Oktober har banket på døren og vi er allerede kommet til dag 5 - tiden går så fort! Jeg kjenner jeg er ganske klar for høsten og de kaldere dagene, de fine fargene, lag på lag og ullsokker. Innekos og sosiale sammenkomster - dette blir en bra måned altså! Here we go:  

1. Gjøre unna alt av pensum i det største faget jeg har i år. Jeg er på god vei, og det er godt mulig jeg klarer å komme godt i gang med fag nr. 2 også - hurra! 

2. Finne frem og pusse de varme skolettene mine. De har tross alt stått i skapet en god stund, så de trenger nok litt pleie og litt ekstra omsorg før jeg begynner å bruke de. Impregnering er viktig.. hah! 

3. Være flink til å drikke saften fra 1/2 sitron + 1ss olivenolje hver morgen. Dette gjør underverker for kroppen og spesielt tarmene. God fordøyelse er viktig! 

4. Dra på middag hos bestemor og bestefar. Det er noe jeg ønsker å gjøre hver eneste dag i grunn, men dessverre er tiden ikke på min side her. Men oktober blir bra på denne fronten altså.

5. Lage gode frokoster og hjemmelaget is-kaffe. Det gir mye energi og jeg får i meg mat som gjerne er mye sunnere enn de raske alternativene jeg til tider tyr til. Å lage mer mat generelt skal jeg få til denne måneden. 

6. Stresse ned, fokusere på det som er viktig og ikke sløse energi på noe eller noen som ikke er verdt det. Omringe meg med positivitet og ikke negativitet - det er så viktig! 

7. Gå til innkjøp av noen deilige strikkegensere. Det er jo så fint med en skinnjakke over og i tillegg holder jeg meg varm og god. Trenger virkelig å finne en ny favoritt, da min ble "vasket" så fint av min kjære i fjor, og nå passer den et lite barn.. hah! 

8. Spare spare spare. Jeg har et ønske om å ta tatovering, og det koster jo sitt. Så det står på sparelisten nå, og så er jo sparing noe jeg generelt ikke har vært så utrolig flink til å prioritere. Dette skal nå endres. Kjenner jeg trenger å ha den strukturen og mestringsfølelsen av å spare penger vil nok føles ganske så bra vil jeg tro. 

9. Sette inn støtet og motivasjonen både på jobb, skole og blogg. Denne måneden skal jeg kicke ass! 

10. Være sosial, invitere på jentekveld(er) og kose meg med de fine menneskene rundt meg. 

Postet i: SPALTE

3 kommentarer

3 kommentarer på "10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER"

Martine Ellefsen

05.10.2016 kl.12:17

Hørtes ut som mange fine planer og punkter :) Må vel få laget meg en slik liste jeg også - det er så motiverende! :) <3

Ha en super onsdag :)

Marie Oma

05.10.2016 kl.14:45

Så mange kjekke og hyggelige ting du skal gjøre! Ønsker deg en fin dag :-)

cheerchrissy.blogg.no

05.10.2016 kl.19:09

Så herlig innlegg! Elsker slike innlegg!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits