07.10.2016 11:37

FREDAG OG SERIETIPS·  YOUNGER - MY FAVORITE TV SHOW  ·

Er det noe jeg er glad i, så er det egentid på kveldene - spesielt etter lange dager. Da tar jeg med en deilig dusj og gjerne en hårkur, skrubber kropp og ansikt og pakker meg inn i morgenkåpen.. Finner frem noe godt i glasset og i skålen og snurrer noe bra på skjermen. En stor favoritt nå for tiden er serien Younger. Jeg begynte tilfeldigvis å se på denne for en god stund tilbake, og var ferdig med sesong 2 da den kom ut på Sumo.. hah! Når den da ble sendt her i Norge, så valgte jeg å starte på nytt igjen og vi har nå kommet til sesong 3. Herregud, denne serien er helt fantastisk. Den byr på alt jeg trenger i en serie, om jeg kan si det slik. 

Nå skal jeg ikke ødelegge moroa og spenningen for de av dere som ikke har sett serien, men kort og enkelt fortalt handler den om den nyskilte 40-åringen Liza som nå prøver å komme tilbake til arbeidslivet. Dette er en vanskelig prosess, da det er de unge jentene som vinner hvert eneste intervju. Etter at noen feilaktig oppfatter henne som yngre enn hun er, adopterer hun en ny livsløgn for å få fart på tilværelsen. Heretter baller det virkelig på seg, og det dukker opp mange gode latterkuler på veien. Dessuten er det litt eyecandy med i serien også, og det skader jo aldri.. hah! 

2 kommentarer på "FREDAG OG SERIETIPS"

krist.in

07.10.2016 kl.15:25

åh, den serien har jeg tenkt at jeg vil se !

Charlotte Tunes

08.10.2016 kl.12:36

krist.in: Den er helt fantastisk! Du måå bare se den, hihi! :-D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits