01.11.2016 13:04

FÅR IKKE NOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


IT'S KIND OF AN OBSESSION

Er det en ting jeg har flere varianter av i garderobeskapet, så er det skinnjakker. Disse 3 er mine absolutte favoritter, da de både er klassiske, fine og lette å kombinere i et antrekk. Den sorte er definitivt den som er mest brukt, deretter den sennepsgule og så den røde. Den røde er veldig fin til å bruke mot enkle farger, som sort - den spriter virkelig opp ethvert antrekk altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  .  .

En skinnjakke kan brukes til jeans, skinnbukser, strikkede kjoler og gensere.. Den kan brukes til lag på lag moten, gjerne med en kul t-shirt og en deilig strikket cardigan. Det finnes et hav av ulike kombinasjoner en skinnjakke kan brukes til! Er det et plagg man bør investere i - så er det den klassiske skinnjakken. Først og fremst ville jeg gått til innkjøp av en sort, før jeg deretter våget å lete etter en med litt mer farge. Akkurat nå står en grønn skinnjakke på ønskelisten, jeg må bare finne den perfekte først! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

3 kommentarer på "FÅR IKKE NOK"

Victoria

01.11.2016 kl.14:22

Så utrooolig fine!

eveliin

01.11.2016 kl.15:10

ååh elsker de jakkene :D

Martine Ellefsen

01.11.2016 kl.21:40

Elsker skinnjakker <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits