08.10.2016 18:00

SPONSET VIDEO : Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Sponset innlegg

K I N O T I P S

Vi er godt i gang med helgen, og endelig er lørdagen her! Lørdager er for mange tid for å slappe av, kose seg og nyte dagen og kvelden litt ekstra. Man går gjerne ut å spiser middag sammen med noen man er glad i og sosialiseres etterpå. Mange velger å gå på kino, noe jeg kan forstå! Koselig å trekke inn i varmen også, ettersom det begynner å bli litt kaldt ute. Dessuten er det en god unnskyldning for å kjøpe litt digg godis og en brus.. hah!

For øyeblikket snurrer filmen Miss Peregrine's Home for Peculiar Children på kinolerretet, og jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om denne fine filmen! Filmen er en fantasyfilm basert på en bestselgende roman som fører en utrolig spennende fortelling og handling. Et flott eventyr om man vil. Kort fortalt handler filmen om seksten år gamle Jake følger spor som tar ham til en spesiell og mystisk øy, der han oppdager de falleferdige ruinene av Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Når Jake utforsker de forlatte soverommene og gangene, oppdager han at dets tidligere beboere var langt mer enn særegne; de eide utrolige krefter. Og de kan fortsatt være i live. Dette er en snill skrekkfilm, om man skal si det slik. Det er spennende, mystisk og litt skummelt, men det er passe skummelt da den er beregnet for sånne som meg og gjerne de litt yngre kinogjengerne. Likevel tror jeg denne filmen kan trigge noe fint i oss alle. Sjekk gjerne ut traileren over!

 

02.09.2016 11:50

SPONSET VIDEO : MAKE IT HAPPEN

Sponset innlegg

MAKE IT HAPPEN

Det er ikke akkurat en sjelden gang jeg sitter å dagdrømmer om hvor jeg enten vil reise, hva jeg vil kjøpe eller oppleve en gang i fremtiden. Som oftest kommer det jo an på penger og tid, hva man faktisk kan gjøre av det man har på ønskelisten. Man kan dagdrømme om penger til å skole og utdanning, den store fine boligen man alltid har ønsket seg - for min del blir det en toppleilighet med en nydelig utsikt. Det har jeg for så vidt, men litt større leilighet hadde vært supert. Og en ting jeg virkelig kunne ønske å bruke penger på for øyeblikket, er en lang og variert utenlandsreise. Jeg hadde ønsket å oppleve både USA, Thailand, Kina, Frankrike... Og i grunn resten av verden.. hah! Disse pengene kommer selvsagt ikke av seg selv. Noen velger å spare i mange år, mens andre vil ha fortgang i sakene (sånn som meg), og da er det jo et alternativt å ta et lån. Det er klart at dette ikke er for alle, men det er et fint alternativ å kunne ha. Skal man først låne, så mener jeg det er for å kunne realisere en drøm. Et lån for å for eksempel realisere boligdrømmen, oppleve verden, eller å ta vare på noen - det må jo være en absolutt god ting. Skal man ta lån - fokuser på det som betyr noe for deg. 

09.02.2016 16:59

SVART MARMOR

Annonse


Kinda loving this black marmor


For litt siden inviterte jeg en herlig gjeng med venninner hjem til mef for å feire bursdagen min. Plutselig lå det hele 10 mobiler på bordet, og den eneste som ikke hadde en eller annen variant av et deksel, vell.. det var meg! Det er jo bare praktisk å ha et deksel som kan beskytte telefonen min - hvorfor har jeg ikke fått fingen ut å kjøpt meg et tidligere? Dessuten finnes det jo et hav av ulike varianter man kan velge i. Nettsiden Caseapp.no har et flott utvalg av både iphonedeksel, skins til mac og selvfølgelig deksel til andre mobiler. Det er flere skins du kan velge mellom, men vil du ha noe enda mer spesielt, ja da kan du bare lage og designe ditt eget - hvor gøy er ikke det?


Instagram: @caseapp

Selv har jeg fått dilla på mørk marmor, det er noe jeg kommer til å velge som design selv. Både når det kommer til Mac og til Iphone. Jeg er en person som ofte griser sminke på tingene mine (flaut), og da er det absolutt best med mørkere farger for min del.. haha! Over ser dere noen lekre saker fra instagram'en til Caseapp. Så mye lekkert! Titt gjerne innom nettsiden deres for mer inspirasjon, eller kom i gang med å lage ditt eget skin eller deksel. Veldig gøy!

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits