04.11.2016 17:59

FRIDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· FRIDAY OUTFIT ·

Hei fine dere. Tenk at det er fredag allerede, og helgen banker lett på døren. Det var etterlengtet det. De siste dagene har formet vært litt så som så, kroppen er rett og slett rimelig sliten. Men nå har jeg fått ladet batteriene litt i morges ved å late meg en stund i sengen før jeg stod opp ? herlig start på helgen. Nå er det studiedag resten av fredagen. Det er bare sånn det må bli nå som jeg er inne i den travle eksamensperioden.

En liten motivasjon i løpet av dagen, er at jeg kan tilbringe dagen i dette fine herlige antrekket ovenfor. Det er så deilig, jeg har ikke ord! Føler meg rett og slett litt søt her jeg sitter, og det hjelper i det minste på humøret mens jeg leser pensum.. Knis!

 

02.11.2016 12:35

IMPROVE YOUR DAY· NOEN TRIKS TIL FORBEDRING ·

NOK SØVN:

Dette punktet er nok det viktigste for at jeg skal ha en god og ikke minst produktiv dag. Uten nok søvn.. Vell, da er jeg ikke i det humøret jeg ønsker å være i - enkelt og greit. 

EN GOD FROKOST:
Tidligere hadde jeg store problemer med å få i meg en god frokost. Jeg var lite kreativ og alt ble kjedelig. Heldigvis har rutinene blitt bedre, og det merkes på humøret og energinivået resten av dagen også. 

EN DEILIG DUSJ:
Å våkne mens man står å tar seg en deilig dusj? Ikke så dumt altså! Det blir en myk og deilig start på dagen - ingen stress. Perfekt! 

KLE DEG OPP:
Dette hjelper alltid på humøret mitt. Føler jeg meg litt nedfor så tar jeg likeså på meg noe jeg føler meg fin i og bruker litt ekstra tid på badet. Det hjelper veldig ofte på humøret og gjør dagen litt bedre...

VÆR HYGGELIG:
Gi gjerne komplimenter til andre. Dette skal jeg absolutt bli flinkere på selv. Å glede andre gleder jo meg også - så hvorfor ikke gjøre det mer? 

TRENING:
Start gjerne dagen med en rolig treningsøkt. Jeg har fått sansen for Yoga, og det skal jeg absolutt fortsette med på morgenen - de dagene jeg har mulighet til det. Da våkner jeg og får en herlig energi. Dette trenger jeg spesielt på mandager.. hah! 

LE:
Dagens viktigste punkt. Ha det morsomt, le og smil. Det gjør ikke bare deg glad, men også de rundt deg. Dessuten krever det ikke stort heller! 

29.10.2016 12:44

SATURDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snuggle up ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SMILE AND ENJOY THE WEEKEND 

Det er lørdag, det er helg - og det skal nytes! Ukedagene har vært lange og stressende, og jeg avsluttet faktisk fredagen med ganske mange timer på skolebenken. I dag er det derimot tid for kos og avslapping, og jeg har dratt på besøk til mamma og mine lillesøstre. Er det et sted jeg virkelig har det fint, så er det her. Perfekt lørdag, rett og slett. Nå må jeg snart komme meg i dusjen, før vi skal se min søster spille kamp. Heia!
Husk å slapp av, nyt helgen og kos deg med hva enn du måtte finne på! 

 

28.10.2016 20:31

KEEP WARM AND SNUGGLE UP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
COZY KNITS ..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


· TIME FOR A SNUGGLE & LOTS OF COFFEE ·

I dag har vært en lang dag på skolen, men nå har jeg endelig kommet hjem, kastet på meg en deilig strikkekjole, tøfler og er klar for å slappe av på sofaen. Er det noe jeg elsker med denne årstiden, så er det å kose meg med strikkede plagg, herlige tøfler, en god bok og en deilig kopp kaffe.. Snakk om å kose seg da! Synes det er så fint å kunne krype opp i sofaen og nyte kvelden litt ekstra, mens regnet pisker på ruten og vinden suser utenfor. Slik høstkvelder skal være! 

27.10.2016 14:45

DENNE HØSTEN/VINTEREN VIL JEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

.. gjøre alt jeg kan for å gjøre det bra med de 3 eksamenene jeg har i desember. Jeg er klar for å bli ferdig! 

.. utføre mer Yoga. Kroppen og hodet er noe stresset for tiden, noe som resulterer i mer slitsomme dager. Endringer må til

.. tenke mer positivt. Om alt. Føles det negativt - snu det om til noe positivt. Denne høsten skal være positiv.

.. være sosial og invitere til jentekvelder. Den sosiale biten er viktig!

.. bruke mer tid på kjøkkenet. Gjerne baking - det er jo så gøy!

.. ha en plan på alt - og følge den. Struktur er viktig nå som jeg har så mye å gjøre fremover.

.. glede meg til jul og gå til innkjøp av ny julepynt - gledes!

.. prøve å blogge hver eneste dag resten av året. Skjønne Carina har laget en utfordring, og jeg hiver meg på. 

.. nyte de fine høstfargene. Gå mer tur!

.. kose seg med en deilig kopp kaffe, serietitting og "kosesokker" - spesielt de morgenene jeg har litt ekstra tid. Hva vil du gjøre i tiden fremover? Del det gjerne med meg! 

24.10.2016 14:30

MONDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKE IT A GOOD ONE

I dag var det ikke bare bare å komme seg ut av sengen.. Såpass skal jeg innrømme! Det har vært en veldig fin og sosial helg, noe som igjen har gått litt utover søvnen. Men en litt tung start på morgenen skal ikke få ødelegge for resten av dagen. Nå har jeg fått i meg litt mat, har fått gjort litt skolearbeid og er klar for senvakt om ikke så lenge. Denne mandagen blir bra - fordi jeg ønsker at den skal bli det! Man kommer langt med litt positivitet og et smil altså. Håper dere får en superfin start på uken! 

 

22.10.2016 21:26

20 spørsmål og svar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GET TO KNOW ME

Hvor gammel er du? 24 år. Snart 25 og halvveis til 50 - iiik!

Hvor er du oppvokst? Jeg vil si jeg er oppvokst både på Radøy (en øy en time nord for Bergen) og Åsane i Bergen. Vekslet mellom mor og far noen ganger, haha.

Hva jobber du med? Jeg jobber som deltidsansatt i skobutikken Mani nå mens jeg studerer.

Kan du leve av bloggen? Nei, det kan jeg ikke. Men kanskje en vakker dag?

Hvor er du om 5 år? Oi! Dette er i grunn ganske vanskelig å svare på. Jeg håper jeg har funnet drømmejobben og utretter store ting med bloggen. Kanskje jeg har begynt å tenke på familieutvidelser også.

Nattklubb eller fest? Jeg er ikke den som er hardest på flasken akkurat, hah. Jeg liker meg best på vors jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritt snacks? Å herregud.. Hvordan skal jeg klare å velge her?! Jeg er veldig glad i frosne druer. Det er ikke mye som slår det.

Blogg.no eller eget domene? Akkurat nå blogger jeg jo her på blogg.no, men det vil nok bli eget domene etter hvert. Er så mye mer man kan utrette i form av design og lignende.

Er du sosial? Ja det er jeg, men jeg sitter også veldig stor pris på egentid. Det er deilig, og veldig viktig for meg.

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Hmm.. Litt usikker på hva jeg skal svare her jeg, men det må nok være å oppleve å bli storesøster hele 5 ganger.

Hvilken dag er din favorittdag? Søndag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen tatoveringer? Det har jeg. Jeg har en tatovering i nakken - fødselsdatoen til min farmor.

Sivilstatus? Jeg har samboer!

Favoritt tilbehør? Bruker ikke mye dill og dall altså. En rød leppestift kanskje.. hah! Eller så har jeg to klokker fra Mockberg jeg er veldig glad i.

Favorittby? På en solfylt dag - Bergen. Ellers må jeg si at hjertet mitt lengter litt tilbake til New York altså. Barcelona er også veldig fin!

Hva spiser du helst til frokost? Noe lettvint. Gjerne chiapudding!

Hva bruker du helst penger på? MAT. Og klær da.. hah!

Har du noen favorittdyr? Det må nok bli hund.. Jeg dør litt inni meg av glede hver gang jeg ser en hund. Det er ganske krise!

Hva irriterer deg mest?  Brukte snus som ligger rundt, mas, når folk stopper rett foran meg når vi skal gå av en rulletrapp - det kan faktisk være farlig! Det er sikkert mye mer, men jeg velger å stoppe nå før jeg tar helt av.. hah!

Skal du på noen ferier i sommer? Jeg skal til Spania, men ellers har jeg ikke planlagt noe mer. Gleder meg veldig til Spania med kjæresten og gode venner!

21.10.2016 13:32

TING JEG LIKEREn deilig kopp kaffe på morgenen - spesielt i sengen .. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frosne druer.. Det finnes ikke mye som slår detHøstmoten. Lag på lag, store skjerf, jeans, skinnbukser, strikk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donuts - enough said

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messy buns .. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemmelaget is på pinne ..

 

 

19.10.2016 14:13

THAT BLACK BAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ALWAYS A WINNER

Er det en ting jeg har en kjærlighet for, så er det sorte og klassiske vesker. Det kan brukes til alt, og det går liksom aldri av moten - og dermed går jeg aldri lei av veskene mine heller. Nå skal det sies at jeg burde i grunn klare å variere bruken av vesker litt mer, men det blir til at denne over og denne fra Ecco er de som brukes.. hah! Enkelt og greit favorittene - så da bare blir det sånn. Nå er det noen timer med pensumlesing før jeg skal på jobb. Håper dere får en superfin onsdag videre! 

17.10.2016 11:39

MONDAY BLISS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S KICK SOME ASS ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELLO MONDAY

En ny uke banker på døren, og det er tid for planlegging av de kommende dagene. Det er bare til å brette opp armene og komme i gang. Klesvasken må på, skolearbeidet og bloggen må planlegges, og energien skal lagres opp. Dette blir en produktiv, men veldig bra mandag. Deilig start på uken med andre ord! Håper helgen har behandlet dere bra, og at dere er opplagt og klar for å gjøre denne uken til den beste! 

Vinneren av Kylie Jenner giveaway'en er forresten trukket! Vinneren ble Randi :-)

16.10.2016 13:13

PERFECT SUNDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lipstick, magazines & coffee ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Z z Z z z Z

Å våkne uthvilt på en søndag er så fantastisk deilig. Man føler seg mer kvikk og kroppen er ikke tung og sliten. Jeg har sovet godt, og lot alarmen være av, rett og slett fordi jeg vil være uthvilt når mandagen kommer. Nå koser jeg meg med kaffekopp nummer 2, og jeg skal straks i gang med skolearbeidet. Jeg har mange fag dette halvåret, og dermed blir helgene også brukt til skolearbeid - ikke bare hverdagen. Sosial får jeg være etter første uken i desember.. hah! Men først, litt serietitting, før jeg sitter meg ned og fokuserer. Ha en nydelig søndag videre, fine dere! 

14.10.2016 20:12

FRIDAY MOOD


WEEKEND: ON


Åå, er så deilig at det endelig er helg! Helgen blir bestående av mye skolearbeid, men jeg satser på at jeg får oppdatert dere med litt inspirerende poster i løpet av helgen. I kveld er det jentekveld på planen, så jeg får ta skikkelig tak i både skolearbeid og blogg-planlegging i morgen. Dette blir (forhåpentligvis) en produktiv helg - og det trenger jeg virkelig! Håper dere har en superfin fredag, og en veldig fin start på helgen. 

07.10.2016 11:37

FREDAG OG SERIETIPS·  YOUNGER - MY FAVORITE TV SHOW  ·

Er det noe jeg er glad i, så er det egentid på kveldene - spesielt etter lange dager. Da tar jeg med en deilig dusj og gjerne en hårkur, skrubber kropp og ansikt og pakker meg inn i morgenkåpen.. Finner frem noe godt i glasset og i skålen og snurrer noe bra på skjermen. En stor favoritt nå for tiden er serien Younger. Jeg begynte tilfeldigvis å se på denne for en god stund tilbake, og var ferdig med sesong 2 da den kom ut på Sumo.. hah! Når den da ble sendt her i Norge, så valgte jeg å starte på nytt igjen og vi har nå kommet til sesong 3. Herregud, denne serien er helt fantastisk. Den byr på alt jeg trenger i en serie, om jeg kan si det slik. 

Nå skal jeg ikke ødelegge moroa og spenningen for de av dere som ikke har sett serien, men kort og enkelt fortalt handler den om den nyskilte 40-åringen Liza som nå prøver å komme tilbake til arbeidslivet. Dette er en vanskelig prosess, da det er de unge jentene som vinner hvert eneste intervju. Etter at noen feilaktig oppfatter henne som yngre enn hun er, adopterer hun en ny livsløgn for å få fart på tilværelsen. Heretter baller det virkelig på seg, og det dukker opp mange gode latterkuler på veien. Dessuten er det litt eyecandy med i serien også, og det skader jo aldri.. hah! 

04.10.2016 11:50

THESE SUNNIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUNNY TUESDAY


Herlighet for et deilig vær vi har i Bergen i dag! Tenk at solen skinner og står høyt på himmelen? Det er ikke så veldig varmt i luften, men det gjør i grunn ikke noe. Solen varmer av en merkelig grunn hele kroppen likevel - tror det er litt gleden av å endelig se solen igjen.. hah! I dag måtte jeg lufte de nye solbrillene mine. Eller nye og nye, de er faktisk kjøpt brukt (heie gjenbruk), og jeg er helt forelsket i de allerede. Litt store og det er i grunn litt uvant, men jeg tror jeg kommer til å digge denne størrelsen altså. Disse er fra Michael Kors! 

30.09.2016 13:10

WEEKEND IS HERE

bildene er lånt fra weheartit


HAPPY FRIYAY

Tenk at det er fredag allerede! Jeg har lagt inne med feber og sår hals denne uken, noe som har resultert i noen stille stunder her inne - det beklager jeg! Jeg kjenner formen begynner å bli bedre, så satser på at helgen blir så bra som jeg ønsker at den skal bli. I dag blir det skolearbeid og husarbeid på planen for min del, før jeg får bestis på sushi og boksekamp i morgen - det gleder jeg meg til altså! Denne helgen skal nytes, og jeg skal absolutt lade batteriene for uken som kommer. Litt hjemmespa og pleie er ikke så dumt kjenner jeg. Ha en nydelig fredag, fine dere! 

18.09.2016 15:51

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THINGS TO DO ON A SUNDAY 


CLEAN OUT THE CLOSET
- På en søndag er det absolutt deilig å kunne renske ut av klesskapet eller andre skuffer som er fylt opp med ting man ikke lenger bruker. Det er jo rimelig deilig å starte uken med helt rene og mer organiserte skuffer og skap!

RECHARGE
- Slapp av og lad opp til uken som kommer. Hverdagene er ofte hektiske, så hvorfor ikke ta deg en dag hvor du virkelig kobler av? Se en film, les en bok.. Det er  mye som er avslappende for både kropp og sinn. Finn ut hva du liker og hva som får deg til å slappe av.

TO DO LIST
- Det kan godt hende uken har vært litt mer hektisk enn planlagt, så kanskje husvasken enda ikke er utført. Da er jo en søndag helt perfekt. Sleng på deg joggisen, og sett i gang. Følelsen etter alt er gjort er virkelig herlig. Dessuten er det deilig å ha det rent og ryddig rundt seg den kommende uken. 

FIND SOME NEW MUSIC
- Gå inn på Spotify og oppdag ny musikk. Hvor deilig er ikke det å fylle på musikklisten med herlig og fresh musikk? Det er ganske så herlig å høre på musikk som får en i godt humør, enten det er når man stresser, kjeder seg, vasker eller skal slå ihjel litt tid. 

ONLINE SHOPPING
- Altså, dette må jo være favoritt-tingen man kan gjøre på en søndag.. hah! Det å bruke hverdagene på å vente på noe fint i postkassen, det kan jo umulig være en dum ting. Dessuten går tiden fort når man har det gøy, hihi!

GO FOR A WALK/RUN
- Om du er lei vasking, nettshopping, eller føler deg litt tung i hodet.. Da er en tur ute i naturen absolutt deilig. Det er en stor favoritt hos meg dersom jeg føler meg litt slapp og vil ha mer energi. Og mer energi til å bruke på en mandagsmorgen, det er ikke noe å forrakte akkurat! 

MAKE A LIST 
- Lag gjerne en liste over noe du er takknemlig for, og noe du virkelig ser på som positivt. Kanskje det er noe du har utrettet i uken som har gått, eller noen som har gjort noe minneverdig. Skriv gjerne ned de øyeblikkene som du virkelig husker, og nyt de!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYT SØNDAGEN, FINE DERE! 

16.09.2016 16:41

WEEKEND WITH MY SISTERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

· HELLO GIRLSWEEKEND ·

Det er helg, og ikke en hvilken som helst helg heller.. Det er nemlig duket for en real jentehelg her hjemme. Mine søstre kommer på besøk, noe som kommer til å bli superkoselig, men også litt travelt. Da må jeg ta hensyn til to andre individer, og være litt aktiv med de. Men må si jeg gleder meg veldig - har faktisk ikke gledet meg så mye til en helg på lenge jeg altså! God mat, godt selskap, mye latter og kos, hvem sier vell nei til det? Familie betyr rett og slett alt. Nå skal jeg rydde litt mer før de kommer. Ha en strålende fredag, fine dere! 

11.09.2016 11:28

ZUNDAY MORNINGINSERT COFFEE TO BEGIN

Etter en veldig koselig og travel helg så langt, er det deilig å lade opp batteriene ekstra denne søndagen. Noen late timer med deilig frokost og kaffe på sengen var akkurat det jeg trengte i dag. Skulle ønske jeg kunne ha slike morgener hver eneste dag.. hah! Planene for denne søndagen er faktisk litt usikre. Jeg har en del skolearbeid jeg burde ha fått gjort unna, så tenker jeg sitter med ned med det ganske så snart. Det er godt med alt som er gjort, før den nye uken banker på døren. Jeg er klar for uken som kommer, og humøret er på topp i dag. For en deilig søndag dette skal bli! 

17.07.2016 11:30

ZzZunday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUNDAY MOOD


Søndager er hellige her i huset. På søndager er det frokost, en deilig kopp kaffe og en serie i sengen de første timene av dagen - så deilig! Søndager skal brukes til å slappe helt av og lade batteriene for den kommende uken.. Ta gjerne å lag deg en hjemmelaget ansiktsskrubb eller en hårkur - det er jo så herlig! En skikkelig dag med pleie for både kropp og sjel.. Anbefales! De fleste av oss trenger nok nettopp det å lade opp batteriene. Enten man jobber, går på skole, gjør begge deler - eller noe helt annet! Og på søndager.. hvorfor ikke kose seg med litt donuts? Det er virkelig min guilty pleasure altså! YUM. 

16.07.2016 12:01

FAVORITE TV-SERIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S WATCH


Er det noe jeg elsker å bruke kveldene på, eller late morgener for den saks skyld - så er det å kose meg med en god serie. Akkurat nå har jeg to favoritter som jeg kan se om igjen og om igjen. Siden jeg er så glad i disse to seriene, så tenkte jeg å tipse dere skjønne lesere om de også! Med fare for å gjøre dere hektet, så håper jeg dere har litt tid til overs de kommende dagene.. hah! THE FOSTERS

Dette er en av de fineste seriene jeg vet om. Den er rørende, fin, ærlig og ikke minst ekte. I denne serien møter man på familien Fosters, som består av en fin gjeng med både biologiske og adopterte barn + to mødre. En dag møter den ene moren Callie, en trøblete tenåring - og livet tar en ny vending, både for Callie, men også for familien Foster. Det bunner i grunn rundt dette å finne Callie en permanent løsning i et hjem, men ting blir ikke alltid slik man tror. En rørende, spennende og fin serie - denne må dere bare se, dersom dere allerede ikke har gjort det! Jeg ser den på Viaplay eller Netflix. 


ORPHAN BLACK
Denne serien blir man så latterlig hektet på.. hah! Den er spennende i hver eneste episode, og man klarer bare ikke å rive seg bort fra skjermen. Serien handler kort og greit om Sarah Manning, som ikke har noe særlig til familie, annet enn hennes unge datter. Livet hennes tar en stor vending da hun ser en ung dame (beth) - helt lik- henne selv, ta sitt eget liv. Derfra overtar Sarah identiteten til Beth - men det tar ikke lang tid før Sarah innser at det ikke bare er Beth hun ligner på. Det viser seg at det er flere der ute, som er akkurat som henne. Denne serien er så sykt spennende, atte hjelp. Dere må bare se den.. hah! Denne er på Netflix! 

08.07.2016 14:21

SPONSET VIDEO: FESTIVAL

Sponset innlegg


F
ESTIVALIZE YOUR SUMMER WITH PEPSI MAX


Nå på sommeren er det mange som velger å tilbringe tiden på festival, noe jeg absolutt kan forstå. Jeg har enda ikke fått kommet meg på en festival, rett og slett fordi jeg alltid planlegger utenlandsferie i de periodene det er festivaler.. hah! Men nå i august skal jeg på Kygo sin festival (Cloud Nine) her i Bergen, og jeg gleder meg latterlig mye - det blir så bra! Når jeg tenker på ordet festival, så ser jeg for meg glade mennesker, god musikk, sosiale settinger og mye glede. Det å tilbringe tid sammen med noen man er glad i og det å få høre musikk du liker live, det må jo være noe av det kjekkeste man kan ta seg tid til å gjøre. Ved å tilbringe tid på en festival vil man nok kjenne på en herlig følelse, og nå har Pepsi Max en kampanje der ute, hvor de viser til at man kan dra følelsen av festival inn i alt fra hagearbeid til dagens kyss. Denne filmen vil gi deg en superdeilig sommerfølelse, og jeg blir enda mer giret på å dra på festival selv av denne videoen! Dessuten gleder jeg meg til å nyte en kald Pepsi Max mens jeg lytter til herlig musikk sammen med folk jeg er glad i - det kommer til å bli en skikkelig god følelse av festivalmoro! 

10.05.2016 16:34

KONSENTRASJONSPROBLEMER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følelsen av sommer har definitivt ankommet Bergen, noe som både er fint - men også litt dumt. Jeg mister helt lysten til å lese til eksamen, og det er ikke akkurat et veldig sjakktrekk når det står hele 3 eksamener på planen om 2 uker.. hah! Jeg vil heller nyte late dager med venner og familie, enn å sitte inne for meg selv. Jeg prøvde å sitte på terrassen for å lese før i dag, men jeg får ikke til å konsentrere meg der.. Skal ikke være lett... hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du sitter på litt ekstra motivasjon du kan sende videre til meg - så mottas det med stor takk! Nei.. Bergen er altfor fin på slike dager, til at jeg klarer å konsentrere meg om noe som helst. Men jeg får bare bite tennene sammen, og tenke på at jeg er ferdig om 2-3 uker med hele bacheloren min, hurra! Håper dere har en strålende dag så langt, og at det er like fint vær hos dere! 
 

08.05.2016 11:30

BLOGGERS WHO LUNCHTHAT PERFECT SATURDAY

Det er strålende vær i Bergen for tiden, og det må jo absolutt nytes så mye som mulig. Det er varmt, og en skinnjakke er altfor varmt - endelig er sommertemperaturen på vei! Lørdagen ble brukt til sosiale sammenkomster og Brann-kamp. I går møtte jeg denne fine jenten over her til en deilig lunsj ute i solen.
Sofie bor vanligvis i Oslo, så det er ikke ofte jeg får sett henne. Heldigvis for meg er hun i Bergen en gang i blant, sånn at vi kan treffes for noen timer og catche up litt. Det er så kos! En deilig lunsj og masse prat - helt perfekt å bruke lørdagen på. Dessuten var det deilig å traske rundt i den fine byen når solen skinner. Det er ikke mange steder som slår Bergen på en god dag altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  . 

I dag blir det mye eksamenslesing på meg. Ikke helt det ideelle når været er så fint, men jeg kan i det minste sitte på terrassen og kose meg med solen i ansiktet mens jeg leser. Håper dere får en superfin søndag, snille dere! 


#blogg #sommer #venner #mote #moteblogg #helg

29.04.2016 12:01

COFFEE IN BED


 

COFFE IN BED KIND OF FRIDAY

Hei og god fredag - og ikke minst helg Jeg er på besøk hos mamma og mine søstre, og koser meg mye. Ble en tidlig start på dagen for min del, da mamma ikke slår av vekkerklokken sin før etter 3-4 runder med ringing. Herregud - jeg ble jo helt tullete i hodet av den lyden. Mamma dro på jobb, jeg stod opp for å spise litt frokost og kose meg med en deilig kopp kaffe i den nye fine koppen min. Endelig har Kremmerhuset fått påfyll av gullkoppen som alle har, hah! 
 

HA EN NYDELIG FREDAG 

27.04.2016 13:04

WEDNESDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er rart å skulle komme tilbake til hverdagen, nå man har vært så "fjern" over flere uker. Det har vært mange og ikke minst veldig tunge dager, men endelig begynner det å lette litt. Jeg sover dessverre ikke noe godt for tiden, men det er jo ikke så rart med alt som har skjedd. Jeg velger å tenke positivt og fokusere på ting som gjør meg glad. Er veldig glad for at jeg har bloggen nå om dagen - det hjelper virkelig på humøret! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg bestemt meg for å ha litt studietid for meg selv, men det er lettere sagt enn gjort. Det er vanskelig å motivere seg selv til tider altså. Men en deilig skål med mager kesam (laktosefri for min del) og deilige bær og frukter - YUMMY. Håper dere har en strålende onsdag, fine dere! 

26.04.2016 16:15

TODAY'S MAKEUP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PURPLE LIPS ON A TUESDAY


Hei skjønne dere! Håper dere har en fin tirsdag så langt.. Solen skinner i Bergen og jeg sitter innendørs for å lese til eksamen.. hah! Jeg tar meg nok en pause snart, sånn at jeg får gått meg en tur ute i det fine været - gratis terapi for hodet det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  ♥  ♥

Ellers har jeg fått helt dilla på mørke lepper i det siste. Denne fra BarryM har lenge vært en favoritt, men det er gjerne periodevis. Jeg varierer mye mellom denne og en rød fra Chanel. Når jeg først skal ha litt farge på leppene, så skal det være av den synlige sorten.. hah! Jeg fukter alltid leppene først, før jeg tar på leppestift - da føles leppene myke under leppestiften, og det blir ikke den typiske følelsen av tørre lepper. Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det tørre lepper. Nei, nå får jeg svinge meg rundt her og slutte å mase. Håper dere får en superfin dag videre ♥

18.04.2016 12:01

MONDAY DETOXSiden det er mandag og jeg ikke har stort på planen for dagen, tenker jeg at en skikkelig detox av garderoben skal stå for tur. Dessuten må det vaskes klær, så da kan jeg like godt bare holde meg til husarbeidet i dag.. hah! Tenkte å dele mine beste detox-tips med dere! 

MONDAY - GET SHIT DONE


TA ALT UT AV SKAPET

Jeg starter alltid med å rive ut alt jeg eier og har fra klesskapet. Da får jeg i det minste sett hvert eneste plagg før jeg eventuelt henger det tilbake på plass. Vask gjerne ned garderoben før du henger klærne på plass - det blir tross alt støvete der inne også! 

GI BORT. SELG. KAST
Gamle og slitte klær kan fint kastes. Noe kan man absolutt gi bort til Fretex f.eks, og noe kan man fin selge videre. Det er en fin regel, dette med å selge noe før man kjøper seg noe nytt. Da sparer man plass i klesskapet også. 

SORTER ETTER FARGE
Dette er jeg ikke verdens flinkeste på altså, men noen ganger er det veldig deilig å ha plaggene sortert etter farge - rett og slett fordi det kan være lettere å faktisk se hva man har i hver enkelt farge og lettere å kombinere plaggene med litt mer oversikt. 

SORTER ETTER ÅRSTID
Nå som det går mot lysere sider, så synes jeg det er superfint når de lette plaggene henger fremme i garderoben, mens vinterplaggene henger bak. Du skal jo ikke bruke de på mange måneder fra nå av, så da trenger ikke de store og tykke plaggene å være synlige heller. 

PRØV PÅ ULIKE ANTREKK
Er du litt usikker på plagget - prøv det på! Ta gjerne på deg et helt antrekk, og se hvordan du føler deg i de ulike plaggene. Er det ikke en fulltreffer - nei da kan du gi bort eller selge plagget videre. Vær ærlig med deg selv! 

17.04.2016 12:26

OFF SHOULDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god søndag fine dere! Helgen har bestått av godt selskap så langt, og i dag er ikke noe unntak. Om noen timer drar jeg avgårde for middag hos mormor og morfar. Er det noe som virkelig har gått opp for meg den siste tiden, så er det viktigheten av å tilbringe tid med de man er glad i - det skal jeg bli mye flinkere til altså! Middag hos mormor er også noe av det beste jeg kan få - her snakker vi skikkelig hjemmelaget husmannskost , det beste jeg vet.. hah! 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAPPY ZzzZUNDAY

I dag har jeg slappet av i denne deilige off shoulder genseren. Off shoulder-trenden passer meg perfekt - det kan være komfortabelt og veldig fint på samme gang, noe jeg er superfan av. Det skal være komfortabelt å kle seg.. hah! Håper dere får en fantastisk fin søndag videre, snille dere. 

15.04.2016 11:23

BREAKFAST IN BED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZzZZzz.. 


Nå som energinivået mitt ikke er noe særlig å skryte av, har det vært veldig viktig for meg å slappe av de siste dagene. En god frokost på sengen er alltid en god ide, uansett humør eller energi. En lat morgen i sengen, en god serie snurrende på TV og solen som titter såvidt inn gjennom vinduet - hva mer kan man be om? Det var rett og slett perfekt for meg i dag - dette trengte jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . . . . .

Nå skal leiligheten ryddes, og jeg vurderer om jeg skal kaste meg i gang med en heftig detox av klesskapet. En fresh start er alltid deilig. Og nå må vinterklærne pakkes langt bak i skapen og vårklærne henges frem. Blir så deilig! En detox på en fredag må jo være en god idè.. hah! 

04.04.2016 18:20

ETTERLENGTET TUR TIL FRISØRENMORE BLONDE FOR THE SUMMER

Hei og fin mandag! I dag har jeg endelig vært hos den snille, morsomme og flinke frisøren min, Renate. Er det noen jeg stoler på når det kommer til nettopp håret mitt, så er det henne. I dag valgt jeg å bli en del lysere i håret enn hva jeg har vært tidligere, og ikke minst en god del cm kortere. Jeg er virkelig superfornøyd! Fargen er litt mer kald enn tidligere også, og det føles veldig bra. Hva synes du om den nye fargen? 

03.04.2016 12:38

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEGHei og god søndag, fine dere! Tenk at helgen snart er over allerede.. Tiden går så altfor fort! Tenkte å starte søndagen med å la dere bli litt bedre kjent med meg. Jeg har trossalt fått en del nye lesere i det siste, så kanskje det kan være kjekt for dere å lese litt om meg, som dere kanskje ikke visste fra før. Ha en nydelig søndag videre 

1. Jeg elsker musikk. Og da mener jeg virkelig ELSKER. Jeg kan stå å høre på alt fra rolig til skikkelig "syre-musikk" på morgenen. Jeg liker det meste av musikk, og hører på det uansett tidspunkt på dagen. 

2. Dette henger litt sammen med punktet over, men jeg klarer ikke å sitte i ro når det kommer en sang på som jeg liker. Da begynner jeg å smådanse, riste litt på hodet eller synge med. Jeg klarer ikke å forholde meg rolig.. hah! 

3. Jeg kan være supergretten om morgenen. Hvis jeg har sovet dårlig og er veldig sulten - det er rett og slett ingen god kombinasjon.. hah! 

4. Jeg liker å være sosial, men noen ganger vil jeg helst bare være for meg selv og nyte mitt eget selskap. Dette gjorde jeg senest i går. Jeg liker å ha dager eller kvelder helt for meg selv, og nyte stillheten rett og slett. Bare gjøre det som måtte passe meg.. Det er veldig deilig! 

5. Dette er nok ikke veldig overraskende for de som har fulgt meg en stund, men jeg har IBS (Irritabel tarm-syndrom), og jeg velger å være veldig åpen om det! Det er vanskelig å ha en "sykdom" som ingen kan se på utsiden, men som utgjør mye negativt (dessverre) for meg på innsiden. Både i kroppen og hodet. Heldigvis begynner jeg å bli bedre enn jeg var bare for noen måneder siden, så det er kjekt! 

6. Jeg er veldig sta. Det er rett og slett en egenskap jeg til tider hater og elsker. Vanskelig forhold det der.. hah! 

7. Jeg er livredd for å gå til tannlegen. Etter jeg trakk en visdomstann for noen år tilbake fikk jeg seriøse problemer når det kommer til tannleger. Han som trakk tannen min den gangen gjorde noe med nervene i munnen, og nervene ble rett og slett litt "død", og det gikk ikke over. Så et lite område i ansiktet er fortsatt ganske ømt... Heldigvis plages jeg ikke av det i hverdagen, og man kan ikke se det! 

20.03.2016 12:15

HAIR INSPIRATIONLET'S TALK HAIR

I det siste har jeg lekt litt med tanken på å gjøre endringer med hårfargen min.. Det er ikke lett å bestemme seg, men jeg har havnet på en farge jeg tror kommer til å bli rålekker! Jeg er jo ganske lys og blond nå, men jeg ønsker å gå kaldere i fargen. Mer iskald blondfarge - tror det blir veldig lekkert! Jeg tenkte på å farge håret mer grålig, men det tror jeg faktisk ikke at jeg tør.. hah! Nå har jeg havnet på en mellomting føler jeg, og det blir så deilig å sette i gang prosessen. Spennende dette med hårfarge altså! 

 

13.03.2016 12:34

HEIE PÅ HVERANDREWE CAN DO THIS

Er det en ting jeg merker jeg blir mer og mer opptatt av, så er det dette med å heie på hverandre. Heie på venner, familie, kjent og ukjente. Heie hverandre frem og opp, ikke snakke nedlatende og demotiverende. Hadde bare vi kvinner vært flinkere til å motivere hverandre, og ikke minst oss selv - ja da hadde vi jaggu meg hatt det mye bedre også. Jeg er så takknemlig for venner og familie som støtter meg og heier meg frem - det er jo så fantastisk hyggelig og ikke minst motiverende. Jeg prøver å heie på venninner og rose de så mye jeg kan. Jeg roser mennesker jeg ikke kjenner også - rett og slett fordi jeg blir så himla inspirert av dem. Så hvorfor ikke si det også? Det er faktisk lov å si til noen fremmede at de ser flott ut, både i klesstilen, på håret, fint smil.. Altså, you name it! Det skal så lite til før man utgjør en liten, men samtidig stor og viktig forskjell i noens hverdag, eller noens liv. Og den følelsen av å se noen smile.. Være glad.. Det er en magisk følelse! Jeg heier på deg, og så ønsker jeg at DU heier på noen videre. Hurra for medmenneskelighet og kjærlighet! 

♥ ♥ ♥ 

12.03.2016 18:16

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nummer 1:
Jeg griner for alt. Sånn helt seriøst. Jeg er så lettrørt atte hjelp. Jeg kan grine fordi andre er glad, fordi andre er skuffet eller fordi andre er såret. Det kan fort bli mye grining i løpet av uken.. Må le litt av meg selv altså! 

Nummer 2:
Når jeg er hjemme har jeg aldri bh på meg. Jeg synes det er helt ok å gå med bh ute blandt folk liksom, men når jeg kommer hjem... Rett av! Det er så deilig.. hah!

Nummer 3:
Jeg er veldig glad i musikk, men når jeg finner jeg en sang jeg liker, da hører jeg på den så mye at jeg til slutt spyr av hele sangen.. Det er i grunn litt dumt, for da ender jeg opp med å ikke høre sangen på mange mange år. 

Nummer 4:
Geordie Shore er en av mine aller største favoritter når det kommer til tv-serier. Altså, det er mine seriøse store guilty pleasure.. hah! Jeg har sett alt av episoder og sesonger. Det er og blir favoritten altså. 

Nummer 5:
Jeg føler meg mye finere når jeg er brun og har den typiske "sommergløden". Synd for meg at jeg ikke blir noe særlig brun! Er i grunn bleik uansett hvor hardt jeg prøver å sleike sol.. hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nummer 6:
Jeg hater å være forsein til avtaler. Jeg er ofte hun som kan være litt irriterende tidlig.. Oups!

Nummer 7:
Jeg har hatt pissegult hår. Sånn virkelig pissegult. Lekkert! 

Nummer 8:
Jeg elsker å være sosial, men samtidig trives jeg veldig godt i mitt eget selskap. Det er ganske så deilig i grunn.

Nummer 9:
Jeg er ikke noe særlig flink til å motivere meg selv. Jeg burde bli flinkere til å være positiv rettet mot meg selv, og ikke bare alle andre.

Nummer 10:
Jeg er skikkelig mørkeredd. Det har jeg vært siden jeg var liten, og det vil liksom ikke gi slipp. Noen ganger når jeg er alene hjemme, så sjekker jeg alle rom, under senger og i skap... Da føler jeg meg i det minste trygg.. hah! 

11.03.2016 11:24

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS


bilder fra weheartit

NEW MOTIVATION

Nå har vi kommet litt ut i mars, og listen over hva jeg ønsker å utføre innen måneden er over - den er endelig klar. Jeg har brukt noen dager på å tenke ut hva jeg faktisk har lyst til å gjennomføre i mars, evt hva jeg ønsker å bli enda flinkere til å gjøre fremover. Jeg liker å ha slike lister, gjerne svart på hvitt - da føler jeg på en måte at jeg må jobbe enda hardere for å klare målene.. hah! De dystre og litt tyngre månedene er over for min del, og det er så deilig. Ny motivasjon på vei! 


1. Jeg vil kjøpe ny seng. Forhåpentligvis klarer jeg og samboeren å finne en vi begge liker. Jeg er så ferdig og ikke minst veldig lei av palle-sengen vi har hatt i over 2 år nå. Det er på tide med en forandring - det skal blir såå deilig! 

2. Være flinkere med skolearbeidet og ikke minst gå på skolen for å lese. Når jeg sitter hjemme frister klesvasken mer, og det er så dumt. Det er jo faktisk bare meg selv det går utover. På skolen kan jeg være sosial samtidig som jeg gjør noe fornuftig. Jeg har 3 tunge eksamen i vente, så det er bare til å kjøre på!

3. Jeg må gjøre mer Yoga. Jeg har ikke vært noe flink den siste uken, og det merker jeg tydelig på kroppen og humøret. Magen har ikke vært helt med meg de siste dagene, så det har absolutt noe å si. Dette punktet skal jeg bli mye bedre på altså. Godt for kroppen og hodet. 

4. Jeg skal bli flinkere til å være sosial. Bare det å gå på skolen mer, hjelper jo på dette punktet. Men jeg skal bli flinkere til å besøke venner og familie. Spesielt besteforeldre! 

5. Gjøre en kles-detox. Dette er virkelig nødvendig å få unnagjort. Jeg har så mye klær jeg ikke trenger. Noe kan jeg selge, og noe kan jeg gi bort til Fretex. Det er ikke nødvendig at alt bare ligger i garderobeskapet og tar plass. 

6. Kutte ned på sukkeret. Jeg er veldig glad i søtsaker, men nå kjenner jeg at det er på tide å kutte ned på nettopp dette. Jeg skal rett og slett få et bedre og ikke minst sunnere kosthold. Mer hjemmelaget mat skal det også bli! 

7. Være mer spontan. Dette punktet har jeg allerede fått testet litt ut. Jeg er så heldig at jeg ble spurt om jentetur i juni, og innen et par timer etterpå var turen booket. Dette blir helt fantastisk! 

8. Komme meg til frisøren. Håret trenger en skikkelig omgang med kur og ikke minst farging av ettervekst. Det skal bli så godt å få dette unnagjort! 

9. Prøve å gjøre bloggen enda bedre. Jeg føler motivasjonen har gått litt opp og ned den siste tiden - men nå som den er på topp igjen, skal jeg virkelig legge inn en sterk innsats. Jeg har jo så lyst til at dette skal være en inspirerende og ikke minst frisone for dere lesere. For meg også i grunn! 

10. Spise mindre kjøtt. Dette har både jeg og samboeren snakket om, og jeg tror det kommer til å gå veldig fint. Jeg har jo fått IBS, så magen min tåler ikke like godt den maten jeg har spist tidligere. Tung mat, spesielt kjøtt fra firbeinte dyr er ikke noe særlig. Så da blir det mindre kjøtt, og mer grønnsaker. Dette blir bra! 

05.03.2016 13:39

A GOOD MORNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
. . . . . . . 

Ååå. Dette har vært en fantastisk avslappende morgen, og absolutt noe jeg trengte. Jeg har hatt litt vansker og problemer med søvnen denne uken, så nå har jeg endelig sovet godt og ikke minst fått ladet batteriene - hurra! En god morgen gjør så utrolig mye med humøret resten av dagen. Dette må jo bare bli en herlig lørdag! Jeg har litt ærender og ting jeg skal handle inn i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOME INSPO IS ALWAYS A GOOD IDEA

Resten av dagen blir bestående av rengjøring av leiligheten og skolearbeid. Ikke en veldig spennende lørdag med andre ord, men når hele søndagen går til sosiale sammenhenger, så må det bare bli sånn. Håper dere har en superfin helg, fine dere! 

04.03.2016 16:51

FRIDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WEEKEND MOOD: ON
Det er fredag, det er helg og jeg har frihelg i tillegg. Dette kan ikke bli bedre! Jeg har tid til å ta igjen litt arbeid når det gjelder bloggen, være sosial og slappe av. I dag har jeg vært så heldig at jeg har fått være med kjære Sofie i noen timer - altfor lenge siden sist! Sofie bor egentlig i Oslo, så at hun er på ferie i Bergen passet veldig fint! Deilig med en kaffe-date og masse snakk - perfekt start på helgen. Det gledes! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg prøve å planlegge litt innlegg for de kommende dagene.. Kom gjerne med innslag på hva dere ønsker å se mer av her inne, det betyr mye for meg å vite hva dere ønsker og ikke ønsker! Ha en nydelig fredag, fine dere ♥

01.03.2016 12:43

HELLO MARCHCHAPTER 3 / 12​

Hei fine dere! Er det bare meg, eller har februar gått latterlig fort? Tenk at vi allerede befinner oss i mars måned! Jeg synes i grunn det kom som bestilt jeg da, rett og slett fordi jeg følte jeg trengte en unnskyldning for en fresh start.. hah! Ny måned, nye mål, og ny moviasjon - det trenger jeg virkelig nå. Nå skal jeg sette meg ned for litt skolearbeid, men også for å skrive ned mål og ønsker for måneden som kommer. Dette gjør jeg hver måned, og det er så ufattelig deilig. Dessuten er det godt å ha det sort på hvitt - føler en ekstra motivasjon til å gjennomføre punktene mine da. 

​Ha en nydelig tirsdag! 

28.02.2016 13:38

SUNDAY MOOD


 

S U N D A Y    F U N D A Y

Hei og god søndag! I går hadde jeg en superfin kveld sammen med mine kjære kollegaer og venner. Først gikk vi på revyen Margot - noe som virkelig falt i smak. Etter at vi hadde ledd på oss en god appetit, var det tid for et bedre måltid. Herregud så mye god mat vi spiste, og ikke minst dessert. Og i så godt selskap - hva mer kan man be om!? Helgen min har vært helt super, og solen stråler i Bergen i dag... Så fantastisk! Nå er det tid for litt skolearbeid, før det blir middag på kinaresturant senere - perfekt søndag! 

 

26.02.2016 16:16

HAPPY FRIDAYB E   S I L L Y

Ååå, velkommen fredag! Det blir noen timer på jobb i kveld for min del, men når jeg kommer hjem er det helg! Det blir så deilig altså. Denne uken har energinivået vært ganske langt nede, så jeg kjenner at kroppen trenger hygge og hvile. I morgen er det duket for revy og middag med jobben, noe jeg gleder meg enormt til. Kjekt at man kan finne på noe utenom jobben også - det gledes! Håper dere har en strålende fredag, og ikke minst start på helgen, fine dere ♥

22.02.2016 16:26

TIPS: DRIKK MER VANN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DRINK SOME MORE WATER

Når det kommer til å drikke mye vann i løpet av dagen, så skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke er noe prakteksemplar. Jeg drikker ofte heller Pepsi Max fremfor vann, og det er i grunn veldig synd. Jeg har fått beskjed av legen at jeg må drikke mer vann, da dette vil hjelpe på energien i kroppen også. Så da er det bare til å sette i gang nå. Tenkte jeg skulle dele noen tips med dere om nettopp dette med å drikke mer vann. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjør vannet mer spennende. Er det noe som hjelper for meg, så er det å spice opp vannet litt. Dette kan gjøres enkelt med litt frukt eller grønt man har liggende i kjøleskapet. Litt sitron, jordbær, blåbær eller annet godt - det gjør virkelig underverker altså! 

Minn deg på å drikke. Jeg har faktisk gått så langt at jeg har lastet ned en app som minner meg på når jeg bør drikke mer vann. Her legger man inn høyde og vekt, sånn at den vet hvor mye vann du skal drikke i løpet av en dag. Jeg skal f.eks drikke rundt 2 liter. Når du har drukket et glass vann (eller mer), så legger du det inn i appen. Det er selvsagt om å gjøre å få 100% i løpet av dagen. Genialt! 

Psssst... Vann er faktisk godt for huden også! Nå skal gløden komme på plass altså, hah! 

22.02.2016 11:27

MONDAY: KICK ASSHOW TO KICK ASS ON A MONDAY

Make a list. Dette er ganske viktig for meg, i grunn hver eneste dag. Lag en liste over ting som må gjøres og hvilke planer og ærender som må prioriteres. Planlegg gjerne hele uken når du først er i gang - da har du nemlig oversikt og mer kontroll. 

Drink coffee. Altså.. Vet ikke om jeg trenger jeg å si mer her? hah! 

Outfit. Planlegg gjerne mandagens antrekk på søndagen, sånn at du slipper å bruke noe særlig tid og energi på nettopp dette. Å finne et antrekk kan jo være på irriterende, skuffende og blir bare til mer rot og styr for en selv. 


. . . . . . . . 
Be positive.
Dette er ganske så viktig, ikke bare på mandager, men ellers i uken også. Det å vise og utøve positivitet vil ikke bare hjelpe humøret ditt, men også de som er rundt deg. Da blir det en mer positiv mandag for alle! 

Food. Spis en deilig og forfriskende frokost. Bare det kan hjelpe humøret et hakk opp. Spis gjerne smått og godt i løpet av dagen. Gå ikke sulten - det er kjipt det! 

Workout. Og for de som har tid, mulighet og energi - trening. En morgenøkt med Yoga kan virkelig gjøre susen for min del. Det som måtte passe deg, det kan virkelig hjelpe altså! Dette skal jeg bli flinkere på i hverdagen generelt. 

 

21.02.2016 15:52

NYTT DESIGN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S U N D A Y    ZzzZZ

Søndag og siste dag til å gjøre denne uken til den beste! Selv har det stått litt yoga og egentid på planen, før det blir middag med mamma og mine søstre litt senere. En perfekt søndag i mine øyne. Litt skolearbeid må jeg også få presset inn, men det har rett og slett blitt en vane på søndager.. hah! Dessuten har jeg fått på plass det nye designet mitt, og jeg er såå fornøyd! Tusen takk til Rina som har hjulpet meg - du er så flink! Deilig å starte den nye uken med en helt ny blogg også. En ekstra motivasjon og boost til meg selv - det er ikke så dumt altså.. 

 

20.02.2016 12:04

5 TIPS TIL EN BEDRE MORGEN

Follow my blog with BloglovinZzzZzz... 

 • VÆR UTHVILT. Dette kan ofte være lettere sagt enn gjort. Men noe av det viktigste for å få en god start på dagen, er rett og slett nok søvn på natten. Uten søvn så vil ikke humøret være på topp, og man vil føle seg tung og trøtt uten søvn hele dagen. 
   
 • ALARM-APP. Dette er faktisk et tips jeg fant for en stund tilbake. På slike apper finner man flere ulike og mer behagelige lyder som kan vekke deg. Dessuten kan man stille inn alarmen slik at den vekker deg mellom f.eks 07:30-08:00, når du sover på det letteste.. Dette utgjør at en ikke bråvåkner, men at det heller er en mer rolig prosess å våkne. Funker for meg!   . . . . . . .
   
 • ​EN SUNN OG GOD FROKOST. Tidligere var jeg ikke et frokost-menneske, men det har jeg heldigvis blitt mye bedre på. Et sunt og godt måltid gjør virkelig noe med kroppen og ikke minst humøret. Man trenger jo energi for å kvikne til! 
   
 • GJØR NOE SOM GJØR DEG GLAD. Noen trener om morgenen, noen leser aviser og oppdaterer seg på sosiale medier, noen hører på musikk. Det siste er absolutt en favoritt hos meg.. Så behagelig! 
   
 • TRENING. For min del har Yoga blitt en stor favoritt, og det føles så deilig etter jeg har hatt en morgenøkt. Hodet og kroppen føles lett og ikke minst klar for å ta fatt på dagen. 

  Håper du får en strålende dag og ikke minst helg, fine! 
18.02.2016 11:12

FAVORITE WATCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLOKKE FRA M O C K B E R G

Denne klokken fikk jeg av min kjære mamma og hennes forlovede til jul. Jeg hadde i grunn ikke ønsket meg noen klokke, men da jeg åpnet gaven følte jeg likevel at dette var noe jeg virkelig ønsket meg.. haha! Rart hvor godt man faktisk kan like noe man får. Denne klokken har vært på armen min siden.. Men jeg føler det er på tide å skaffe meg en til i sort. Denn er grå med rosegull. Den er helt perfekt i mine øyne. En sort med rosegull i samlingen hadde virkelig gjort susen altså. Det får bli med tanken en liten stund til, hihi.. Hva synes du? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥

17.02.2016 11:28

WEDNESDAY INSPIRATION

A LITTLE SPRINKLE OF INSPIRATION

Noen dager trenger jeg litt tid på å våkne.. Litt tid på å komme i gang. I dag var en slik dag. En treg morgen var akkurat det jeg trengte. Og på slike dager er det weheartit og pinterest som gjelder. Det er så latterlig mye fine og inspirerende bilder der. Alt fra klær, steder man bør dra og ikke minst søte dyr. Det er en perfekt kombinasjon for meg.. haha! Siden det kan være flere enn meg som sliter litt med motivasjonen o.l i dag, så tenkte jeg å dele noen lekre bilder med dere... Hope you like it! 

14.02.2016 12:59

TING MAN KAN GJØRE PÅ EN SØNDAGTHINGS TO DO ON A SUNDAY


CLEAN OUT THE CLOSET

- På en søndag er det absolutt deilig å kunne renske ut av klesskapet eller andre skuffer som er fylt opp med ting man ikke lenger bruker. Det er jo rimelig deilig å starte uken med helt rene og mer organiserte skuffer og skap!

RECHARGE
- Slapp av og lad opp til uken som kommer. Hverdagene er ofte hektiske, så hvorfor ikke ta en dag der man virkelig kobler av? Se en film, les en bok.. Det er uendlig mye som er avslappende for kropp og sinn. Maybe in bed?!

TO DO LIST

- Det kan godt hende uken har vært litt mer hektisk enn planlagt, så kanskje husvasken enda ikke er utført. Da er jo en søndag helt perfekt. Sleng på deg vaskeklærne, og sett i gang. Da er alt rent og pent til uken. Det er deilig å ha det rent og ryddig rundt seg.

FIND SOME NEW MUSIC

- Gå inn på Spotify og oppdag ny musikk. Hvor deilig er ikke det å fylle på playlisten med herlig og fresh musikk? Det er så deilig når man enten er stresset, kjeder seg, eller kanskje man er på bussen, å kunne høre på musikk som får en i godt humør!

ONLINE SHOPPING
- Altså, dette må jo være favoritt-tingen man kan gjøre på en søndag! Det å bruke hverdagene på å vente på noe fint i postkassen, det kan jo umulig være en dum ting! Dessuten går tiden fort når man har det gøy, hihi!

GO FOR A WALK/RUN
- Om du er lei vasking, nettshopping, eller føler det litt tung i hodet.. Da er en tur ute i naturen absolutt deilig. Det er en stor favoritt hos meg dersom jeg føler meg litt slapp og vil ha mer energi. Og mer energi til å bruke på en mandagsmorgen, det er ikke noe å forrakte akkurat!

MAKE A LIST
- Lag gjerne en liste over noe du er takknemlig for, og noe du virkelig ser på som positivt. Kanskje det er noe du har utrettet i uken som har gått, eller noen som har gjort noe minneverdig. Skriv gjerne ned de øyeblikkene som du virkelig husker, og nyt de!

N Y T   S Ø N D A G E N 

14.02.2016 11:17

SUNDAY MOODH A P P Y    S U N D A Y

I dag våknet jeg av at solstrålene traff meg i ansiktet.. og ingenting er bedre enn det! Været har vært helt herlig de siste dagene her i Bergen - selvom jeg svært gjerne skulle hatt det litt varmere. Men det er i det minste sol, og det er såå deilig altså. I dag blir det familiebesøk - nesten en tradisjon på søndagene :-) Men først blir det litt skolearbeid sånn at jeg er klar for morgendagens forelesning. Håper dere har en fin morsdag og valentines, for de som feirer det. Ha en nydelig søndag! 

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits