31.10.2016 12:18

MONDAY WANTIES

Annonselinker

JAKKE FRA SVEA    STRIKKET KJOLE   FURRY JAKKE   VINTERSKO  FAUX FUR   DEILIG GENSER   GRÅ KÅPE   KJOLE

? SOME NEW FAVORITES ?

Tenk at det allerede er mandag igjen.. Rart hvor fort helgen går altså - det slår aldri feil av en eller annen merkelig grunn. Siden jeg har fri fra jobb i dag, blir denne mandagen tilbragt foran kontoret med jobb og skolearbeid. Men før jeg setter i gang for fullt, ville jeg bare vise dere mine nye mandagsfavoritter. Altså, jakken fra Svea har jeg sett på en stund.. Jeg har i grunn ingen vinterjakke, bare en del kåper - og de er i grunn ikke varm nok.. Bare til å spare! En deilig strikket kjole hadde heller ikke gjort noe. Den duse rosafargen er behagelig å se på, rett og slett veldig fin. Nei, nå får jeg komme meg i gang, og slutte med shoppingen på nett.. hah! Ha en fin start på uken, fine dere! 
 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

18.10.2016 12:39

TUESDAY FASIONBOARDLag på lag, strikk, skinn, boots, lange kjoler .. FASHION BOARD

Hei og god tirsdag skjønne dere! I det siste har jeg fått helt dilla på Pinterest, og kan sitte å snoke der inne i mange timer før jeg innser at jeg har et liv utenfor denne datamaskinen også.. hah! Det er så mye inspirerende å finne der inne. Både interiør, mote og ikke minst mat. Fine matbilder er noe jeg faktisk elsker å se på! Å sitte å finne inspirasjon i min egen lille boble er virkelig en deilig måte å starte dagen på - anbefales! Dette ble denne tirsdagens lille inspirasjon på motefronten nå som høsten er her - elsker høstmoten altså! Føl meg gjerne på Pinterest om du vil. 

Postet i: INSPO

7 kommentarer

02.10.2016 13:39

BEDROOM INSPIRATION


HOW I'M SPENDING MY SUNDAY

Tenk at det snart er mandag igjen.. Denne helgen har gått så utrolig fort! Men heldigvis har jeg fortsatt en søndag igjen som skal nytes. Tenkte å bake noe godt som jeg kan kose meg med i kveld, få unnagjort litt skolearbeid og lade batteriene til jobb i morgen. Formen er fortsatt ikke helt hundre prosent, men jeg nærmer meg! I dag tenkte jeg å dele litt inspirasjon med dere - nemlig soveromsinspo! Er det et rom i leiligheten jeg gjerne skulle oppgradert litt så er det soverommet. Men alt til sin tid, og pengene må nesten være der også.. hah! Er man student, så er man student! Men å drømme seg bort koster heldigvis ingenting, og det er ganske så koselig og fint det også, synes jeg. Ha en nydelig søndag videre, fine dere ♥

Postet i: INSPO

2 kommentarer

15.09.2016 15:26

OFFICE INSPIRATION

Pictures from weheartit


· CHANGES IS ALWAYS A GOOD IDEA ·

Jeg har lenge ønsket meg et eget kontor eller et eget område i leiligheten som blir min "sone" eller hva jeg skal kalle det. Mitt arbeidssted, men også mitt fristed. Jeg har en pult og en stol, men det er i grunn det. Jeg føler det mangler noe ekstra - noe for motivasjonen sin del også. Så jeg har vurdert å male en vegg, henge opp noen bilder og kjøpe inn noen fine små planter. Det kan jo bare bli bra! Så nå får jeg spare litt og finne tid til alt dette jeg så gjerne ønsker å få utført.. hah! 

 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

14.09.2016 11:38

3 TO FOLLOW ON INSTAGRAM

Jeg er gjerne ikke den mest aktive brukeren av diverse sosiale medier, men jeg elsker å snoke rundt på Instagram etter fine og inspirerende bilder og personer. Å
finne inspirasjoner er noe av det morsomste jeg vet. Jeg blir glad, får motivasjon og inspirasjon - for en kombinasjon av noe som er så enkelt.. Litt snoking har vi alle tid til også. Enten det er i sengen på morgenen, på vei til skole/jobb eller når man rett og slett har litt tid å slå ihjel. I det siste har jeg fått meg 3 favoritter på Instagram, og de kan du se nedenfor her. 

@jannid

Janni er en moteblogger og designer fra Sverige. For øyeblikket bor hun i Monaco, og hun reiser til et av av ulike og vakre destinasjoner. Både måten hun kler seg på, utstrålingen hennes, de lekre bildene og ikke minst alle stedene hun besøker inspirer meg. For noen lekre bilder hun tar! Dette er absolutt en profil jeg anbefaler dere å følge, dersom dere allerede ikke gjør det. Dessuten får jeg mye tips til antrekk på feeden hennes, noe jeg aldri sier nei takk til.. hah! 


@debiflue

Debi er en blogger fra Tyskland, men som i grunn aldri er på et og samme sted i en lang periode. Dette er virkelig en person med inspirerende bilder og ikke minst reiser. Er det en profil som virkelig får meg til å ville dra ut og oppleve verden, så er det hennes. Jeg er rett og slett litt misunnelig på alt av verden hun opplever. Et sted å drømme seg bort.. 


@nourish_atelier

Nina Olsson er en skikkelig foodie, noe som passer meg utmerket godt da jeg så absolutt er det selv. Denne damen lager så utrolig mye lekker mat, og bildene kan virkelig få en til å måpe. Tenk at mat kan se SÅ himla godt ut. Her er det bare vegetarisk mat, noe jeg finner veldig spennende. Jeg har selv planer om å spise mindre kjøtt, så jeg gleder meg til å teste ut mange av hennes lekre oppskrifter fremover. 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

04.09.2016 11:10

MY DREAM APARTMENT

I'M IN LOVEHELLO YOU

En av mine (mange) guilty pleasures er å sitte på Finn.no å se på leilighet og hus. Jeg gjør det som oftest for inspirasjon, men også for å drømme meg bort. Jeg elsker hjemmet mitt sånn som det er i dag, men jeg gleder meg også til den dagen jeg kan gjøre et hjem til sånn som jeg virkelig ønsker å ha det. Nå har vi en stram økonomi - og det resulterer i at det ikke blir gjort de største endringene her. Noe som er helt greit, enn så lenge. Gleder meg veldig til å kjøpe drømmehjemmet ved en senere anledning. Og akkurat nå, så er dette drømmehjemmet mitt... Herregud - såå lekker! Den er fin, men også edgy. Det må være den perfekte kombinasjonen for min del.. hah! Nå er jeg på vei for å møte familien for litt bowling, før det blir middag hos mine besteforeldre senere. For en fin avslutning på helgen! 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

28.08.2016 19:52

SUNDAY MOOD


ZzZzz ...


INSPIRATION FOR THE WEEK

Er det en ting jeg elsker å bruke tid på på søndager, så er det å hente inspirasjon til uken som kommer. Enten det er snakk om mote, interiør, kreativitet, jobb eller annet. Det er så deilig med litt frisk inspirasjon, og gjerne noen tips eller to som jeg kan ta med meg videre inn i tiden som kommer. Å bla gjennom et hav av lekre og inspirerende bilder på blant annet weheartit og pinterest må være noe av det mest avslappende jeg kan finne på. Så deilig! Enten det er i sengen på morgenen eller i sofaen på kvelden - deilig er det uansett! Denne helgen har jeg virkelig kost meg. Det har vært jobb og annet sosiale sammenkomster - helt herlig. Dessuten har jeg fått hentet inn igjen litt søvn de siste nettene, så nå er jeg klar for å ta i mot den kommende uken - og jeg skal kicke ass! 

Postet i: INSPO

4 kommentarer

29.06.2016 14:23

WEDNESDAY MOOD


LET`S FLY AWAY ✈️

Nå som jeg er hjemme fra en herlig uke på Mallorca, har værgudene bestemt seg for å gjøre Bergen grå og våt - så det holder. Dermed blir denne dagen brukt til å dagdrømme mens jeg er på jobb. Lengter tilbake til sol, varme, sand mellom tærne og deilig mat.. Akkurat slik sommeren skal være. Nå er det bare 2 uker til neste ferie, så jeg skal i grunn ikke klage.. hah! Om 2 uker vender jeg nesen mot Afrika, og jeg gleder meg som et lite barn. Blir magisk! Ha en strålende onsdag videre, fine dere. Takk for at dere titter innom her ♥
 

Postet i: INSPO

8 kommentarer

30.03.2016 11:28

HVORDAN FÅ EN BEDRE DAGNOK SØVN:
Dette punktet er nok det viktigste for at jeg skal ha en god og ikke minst produktiv dag. Uten nok søvn.. Vell, da er jeg ikke i det humøret jeg ønsker å være i - enkelt og greit. 

EN GOD FROKOST:
Tidligere hadde jeg store problemer med å få i meg en god frokost. Jeg var lite kreativ og alt ble kjedelig. Heldigvis har rutinene blitt bedre, og det merkes på humøret og energinivået resten av dagen også. 

EN DEILIG DUSJ:
Å våkne mens man står å tar seg en deilig dusj? Ikke så dumt altså! Det blir en myk og deilig start på dagen - ingen stress. Perfekt! 

KLE DEG OPP:
Dette hjelper alltid på humøret mitt. Føler jeg meg litt nedfor så tar jeg likeså på meg noe jeg føler meg fin i og bruker litt ekstra tid på badet. Det hjelper veldig ofte på humøret og gjør dagen litt bedre...

VÆR HYGGELIG:
Gi gjerne komplimenter til andre. Dette skal jeg absolutt bli flinkere på selv. Å glede andre gleder jo meg også - så hvorfor ikke gjøre det mer? 

TRENING:
Start gjerne dagen med en rolig treningsøkt. Jeg har fått sansen for Yoga, og det skal jeg absolutt fortsette med på morgenen - de dagene jeg har mulighet til det. Da våkner jeg og får en herlig energi. Dette trenger jeg spesielt på mandager.. hah! 

LE:
Dagens viktigste punkt. Ha det morsomt, le og smil. Det gjør ikke bare deg glad, men også de rundt deg. Dessuten krever det ikke stort heller! 

Postet i: INSPO

15 kommentarer

22.03.2016 16:16

FASHION MOODBOARD


FRESH START

Jeg har noen travle dager for tiden, så beklager for denne halvveis bloggingen. Jeg får ikke tid og anledning til å gjøre så mye som jeg ønsker her inne, men jeg kommer sterkere tilbake etterhvert! Det er grått og trist i Bergen i dag, og det jeg lengter så sinnsykt etter vår. Etter sol og varme. Jeans og skinnjakke...
 Er det noe jeg skal få utført i løpet av nærmeste fremtid - så er det en skikkelig detox av klesskapet. Det trenger jeg virkelig. Ut med klær jeg ikke bruker, og ikke minst lage plass til nye basice plagg. Skinnjakker, fine jeans, basice skjorter, hvite kjoler og sneakers. Det er nok det sommergarderoben kommer til å bestå av. Gleder meg til å få frisk pust inn i klesskapet og finne ny motivasjon. Nå er det tid for en senvakt på meg - men vi sees i morgen! 

Postet i: INSPO

10 kommentarer

06.03.2016 13:25

SUNDAY MOODBOARDHAPPY SUNDAY!

Det ble en litt merkelig natt og lite søvn, da jeg valgte å stå opp kl. 06:00 for å se UFC-kampene som gikk i natt. Heldigvis varte ikke hovedkampene så altfor lenge, så jeg kunne gå å legge meg igjen halv 8.. hah! Nå skal jeg straks hive med i dusjen og fikse meg for dagen. I dag har hele familien samling - noe som dessverre skjer altfor sjeldent. Heldigvis kommer mange i dag, og det blir så kjekt å se alle samlet! 

. . . . .

Tenkte å dele litt søndagsinspo med dere. Det er så deilig å bare sitte å nyte fine og inspirerende bilder - gjerne i timesvis - på weheartit og pinterest. Så det er nettopp det jeg har gjort i morgentimene i dag. Drømt meg litt vekk - til vår, sol og sommer, fine blomster og lettere påkledning. For noen dager siden bestilte jeg meg sydentur med to herlige jenter også - håper tiden går fort! 

Postet i: INSPO

6 kommentarer

13.02.2016 11:26

SMOOTHIE TIMEOppskrift: 
Naturell yoghurt - laktosefri 
Jordbær
Bringebær 
Banan
Mandler
Kokos 
Litt appelsinjuice

Jeg hadde yoghurt, frosne bringebær, en banan og litt appelsinjuice i blenderen, før jeg toppet blandingen med det jeg måtte ønske. Denne kombinasjonen var sååå god. Ny favoritt! B O W L   O F   H A P P I N E S

Å starte lørdagen med en deilig frokost og noen late timer i sengen har virkelig gjort underverker for humøret i dag. Jeg har sovet godt, en ny energi er på plagg og smilet er på plass. For en deilig lørdag dette kommer til å bli. Jeg er skikkelig motivert for å jobbe med skole og blogg i dag - det skal bli så godt. Uken som kommer blir av den litt hektiske sorten, så da er det godt å planlegge litt i forveien. Det gjør i allefall at jeg stresser mindre - deilig! 

Postet i: INSPO

4 kommentarer

12.02.2016 11:15

HAPPY WEEKENDW E E K E N D    M O O D


Endelig helg dere! Jeg har senvakt på jobb i dag, men har fri resten av helgen - det gledes altså.. Satser på å bruke helgen til å planlegge litt blogginnlegg fremover, litt skole og ellers slappe godt av. Dette blir bra! Jeg har mye motivasjon for bloggen, så jeg håper dere vil like det som kommer også. Takk for at dere titter innom her - det setter jeg veldig stor pris på. Og så er det bare til å skrike ut om det er noen innlegg dere ønsker at jeg skal lage - alltid godt med tips! Ha en nydelig fredag, og ikke minst start på helgen - håpen den blir som dere ønsker ♥

Postet i: INSPO

3 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits