30.10.2016 14:29

TWO FAVORITE PAIR OF SHOES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ONE BLACK AND ONE BROWN

Hei og god søndag, fine dere! Denne helgen har virkelig gått fort, men den har vært så uendelig bra. Herlig og produktiv fredag, sosial lørdag (litt vell gøy), og i dag blir det brann-kamp og besøk - perfekt! Siden jeg i grunn er litt mer sengeliggende i dag, og ikke så veldig fresh, tenkte jeg at jeg skulle dele bilder av de to favorittparene mine i garderoben for øyeblikket.

Disse kan begge kombineres til jeans, strikkekjoler, skinnbukser, skinnjakker og lange kåper. Perfekt for denne tiden som vi nå er inne i. Dessuten er skoene komfortable å gå med, klassiske og tidløse i designet. Disse går liksom aldri av moten heller, så jeg kan ha de i lang lang tid. Vagabond er absolutt et av mine favorittmerker - noe man tydelig kan se.. hah! 

23.10.2016 14:34

FRESH & GREEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THREE LITTLE FRIENDS

Vi har snakket en stund om å skaffe oss skoskap i gangen, og på fredag bar det endelig avgårde til Ikea for å gjøre noe ut av denne ideen. Jeg er som sikkert de fleste andre, ikke den som klarer å bare gå målrettet mot reolene for å finne de store flatpakkede tingene jeg skal ha med hjem. Så da ble det en ny stekepanne, litt smånips og disse lekre kaktusene over. Vi har snakket om å innføre litt mer grønt i hjemmet - gjerne i form av en større plante. Men vi fant rett og slett ikke noe som føltes helt rett, utenom disse 3 små skjønne da.. hah! De skal få en fin plass i stuen, må bare bestemme meg for hvor! 

15.10.2016 14:24

VELVET INTERIOR

Bilder fra Pinterest

DILLA PÅ FLØYEL

Litt sånn ut av det blå har jeg fått helt latterlig dilla på møbler i fløyel. Det har nok litt med at det absolutt er i vinden for tiden, og jeg må si jeg følger litt denne trenden altså. Det er så utrolig kult, men også veldig lekkert! Man kan ha det ganske enkelt i et rom, med med et møbel i fløyel vil rommet plutselig få en helt annen look. Må si det hadde vært lekkert med en sofa i dyp grønnfarget fløyel. Åå, elsker å drømme meg bort på Pinterest altså. Anbefales, spesielt på en lørdag!

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits