28.02.2016 13:38

SUNDAY MOOD


 

S U N D A Y    F U N D A Y

Hei og god søndag! I går hadde jeg en superfin kveld sammen med mine kjære kollegaer og venner. Først gikk vi på revyen Margot - noe som virkelig falt i smak. Etter at vi hadde ledd på oss en god appetit, var det tid for et bedre måltid. Herregud så mye god mat vi spiste, og ikke minst dessert. Og i så godt selskap - hva mer kan man be om!? Helgen min har vært helt super, og solen stråler i Bergen i dag... Så fantastisk! Nå er det tid for litt skolearbeid, før det blir middag på kinaresturant senere - perfekt søndag! 

 

26.02.2016 16:16

HAPPY FRIDAYB E   S I L L Y

Ååå, velkommen fredag! Det blir noen timer på jobb i kveld for min del, men når jeg kommer hjem er det helg! Det blir så deilig altså. Denne uken har energinivået vært ganske langt nede, så jeg kjenner at kroppen trenger hygge og hvile. I morgen er det duket for revy og middag med jobben, noe jeg gleder meg enormt til. Kjekt at man kan finne på noe utenom jobben også - det gledes! Håper dere har en strålende fredag, og ikke minst start på helgen, fine dere ♥

25.02.2016 16:13

NEW IN: MARMOR

I samarbeid med Caseapp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLACK MARMOR

Endelig har jeg fått hentet denne pakken med det fine innholdet, på posten. Caseapp.no var så snille at de sendte meg skin til Macbooken min og cover til Iphonen - fornøyd jente altså! Jeg var helt sikker på at jeg ønsket marmor som design, men synes det var litt vanskelig å velge mellom lyst cover, eller mørkt. Valget falt til slutt på sort marmor, og jeg angrer virkelig ikke et sekund.. SÅ LEKKERT. Finn dine favoritter på Caseapp.no også! 

Jeg er så heldig at jeg har fått dele ut 20% til leserne mine ved bruk av rabattkoden: CHARLOTTET20 - den gjelder frem til 13. mars. Happy shopping!

24.02.2016 16:14

TIME FOR SNACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEALTHY YUMMY SNACK

Etter at jeg så speltlompe-chips på en blogg, fikk jeg helt vann i munnen. Dette måtte jeg nesten bare prøve ut - hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere kan jeg ikke forstå.. hah! Jeg er veldig glad i speltlompe fra før av, så at det kan varieres til så mangt av måltider, er helt ypperlig for meg! Nå skal det spises chips og guacamole mens jeg gjør skolearbeid. Har mye som skal leses og skrives, så det er bare til å sette i gang. 

. . . . . . . . . . 

GUACAMOLE (1 person)

1 avokado
litt limesaft
en klype hvitløkspulver
4-5 cherrytomater 
salt + pepper
Håper du har en superfin onsdag! 

Postet i: FOOD

12 kommentarer

23.02.2016 16:26

SPONSET VIDEO : VITA


ALT I SKJØNNHET OG VELVÆRE

Når det kommer til hud og sminke, så føler jeg at huden min blir mye fortere tørr når kulden slår inn. Dette er noe som igjen resulterer i at sminken ikke føles lett og myk på huden lengre. Dette er noe som utgjør viktigheten av dette med gode produkter som tar vare på huden.. og ikke minst produkter som kan gjøre noe med humøret, hah! Å rense ansiktet både morgen og kveld kan være en god investering for huden - spesielt nå på vinteren. Selvom det til tider kan føles kjedelig og som et lite ork med slike prosedyrer, vil det etterhvert bli en rutine - noe så deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det å finne gode produkter er ikke alltid lett.. Hverken når det kommer til pleieprodukter eller sminkeprodukter. Selv liker jeg å gå å få tips og hjelp av noen som vet hva de snakker om. Det gir en slags trygghet når noen som jobber innenfor dette feltet, hjelper deg - sånn er det vell med det meste. Når det kommer til sminke er jeg stor fan av lave priser, men god kvalitet. Jeg er trossalt student, hah! Nå har Vita en kampanje gående hvor de feirer at Vita fyller hele 35 år - så gøy! I videoen vil du se flere gode tilbud Vita fører i denne kampanjen. Et tilbud jeg absolutt skal ta nytte av, er 30% på alt av Maybelline. Da kan man spare mye da! Denne jenten skal i allefall hamstre mascara, haha! Dessuten er det nå på tide å finne nye favoritter med renseprodukter - så Vita, here I come! 

Sponset innlegg

Postet i: Blogg

Én kommentar

22.02.2016 16:26

TIPS: DRIKK MER VANN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DRINK SOME MORE WATER

Når det kommer til å drikke mye vann i løpet av dagen, så skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke er noe prakteksemplar. Jeg drikker ofte heller Pepsi Max fremfor vann, og det er i grunn veldig synd. Jeg har fått beskjed av legen at jeg må drikke mer vann, da dette vil hjelpe på energien i kroppen også. Så da er det bare til å sette i gang nå. Tenkte jeg skulle dele noen tips med dere om nettopp dette med å drikke mer vann. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjør vannet mer spennende. Er det noe som hjelper for meg, så er det å spice opp vannet litt. Dette kan gjøres enkelt med litt frukt eller grønt man har liggende i kjøleskapet. Litt sitron, jordbær, blåbær eller annet godt - det gjør virkelig underverker altså! 

Minn deg på å drikke. Jeg har faktisk gått så langt at jeg har lastet ned en app som minner meg på når jeg bør drikke mer vann. Her legger man inn høyde og vekt, sånn at den vet hvor mye vann du skal drikke i løpet av en dag. Jeg skal f.eks drikke rundt 2 liter. Når du har drukket et glass vann (eller mer), så legger du det inn i appen. Det er selvsagt om å gjøre å få 100% i løpet av dagen. Genialt! 

Psssst... Vann er faktisk godt for huden også! Nå skal gløden komme på plass altså, hah! 

22.02.2016 11:27

MONDAY: KICK ASSHOW TO KICK ASS ON A MONDAY

Make a list. Dette er ganske viktig for meg, i grunn hver eneste dag. Lag en liste over ting som må gjøres og hvilke planer og ærender som må prioriteres. Planlegg gjerne hele uken når du først er i gang - da har du nemlig oversikt og mer kontroll. 

Drink coffee. Altså.. Vet ikke om jeg trenger jeg å si mer her? hah! 

Outfit. Planlegg gjerne mandagens antrekk på søndagen, sånn at du slipper å bruke noe særlig tid og energi på nettopp dette. Å finne et antrekk kan jo være på irriterende, skuffende og blir bare til mer rot og styr for en selv. 


. . . . . . . . 
Be positive.
Dette er ganske så viktig, ikke bare på mandager, men ellers i uken også. Det å vise og utøve positivitet vil ikke bare hjelpe humøret ditt, men også de som er rundt deg. Da blir det en mer positiv mandag for alle! 

Food. Spis en deilig og forfriskende frokost. Bare det kan hjelpe humøret et hakk opp. Spis gjerne smått og godt i løpet av dagen. Gå ikke sulten - det er kjipt det! 

Workout. Og for de som har tid, mulighet og energi - trening. En morgenøkt med Yoga kan virkelig gjøre susen for min del. Det som måtte passe deg, det kan virkelig hjelpe altså! Dette skal jeg bli flinkere på i hverdagen generelt. 

 

21.02.2016 15:52

NYTT DESIGN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S U N D A Y    ZzzZZ

Søndag og siste dag til å gjøre denne uken til den beste! Selv har det stått litt yoga og egentid på planen, før det blir middag med mamma og mine søstre litt senere. En perfekt søndag i mine øyne. Litt skolearbeid må jeg også få presset inn, men det har rett og slett blitt en vane på søndager.. hah! Dessuten har jeg fått på plass det nye designet mitt, og jeg er såå fornøyd! Tusen takk til Rina som har hjulpet meg - du er så flink! Deilig å starte den nye uken med en helt ny blogg også. En ekstra motivasjon og boost til meg selv - det er ikke så dumt altså.. 

 

21.02.2016 12:12

TIME FOR YOGA
Y O G A WITH ADRIENE

Hei og god søndag fine dere! Jeg har ikke fortalt dette her på bloggen, men grunnet stress (og mat jeg ikke tåler) har jeg hatt betennelse i tarmene siden august. Det har virkelig vært slitsomt, og det eneste som har hjulpet er å stresse mindre. Og akkurat det med å stresse mindre er virkelig lettere sagt enn gjort. Nå har jeg begynt med Yoga, og det føles virkelig bra. Jeg får roet meg helt ned, og stresset slipper mer og mer taket. Jeg er fortsatt i nybegynnerstadiet, så det har vært viktig for meg å lære og erfare hvordan yoga faktisk fungerer. Noe av det beste jeg har gjort er å bruke YouTube til nettopp dette. Tenkte å vise dere en av mine favoritter.. Hope you like it! 

20.02.2016 12:04

5 TIPS TIL EN BEDRE MORGEN

Follow my blog with BloglovinZzzZzz... 

 • VÆR UTHVILT. Dette kan ofte være lettere sagt enn gjort. Men noe av det viktigste for å få en god start på dagen, er rett og slett nok søvn på natten. Uten søvn så vil ikke humøret være på topp, og man vil føle seg tung og trøtt uten søvn hele dagen. 
   
 • ALARM-APP. Dette er faktisk et tips jeg fant for en stund tilbake. På slike apper finner man flere ulike og mer behagelige lyder som kan vekke deg. Dessuten kan man stille inn alarmen slik at den vekker deg mellom f.eks 07:30-08:00, når du sover på det letteste.. Dette utgjør at en ikke bråvåkner, men at det heller er en mer rolig prosess å våkne. Funker for meg!   . . . . . . .
   
 • ​EN SUNN OG GOD FROKOST. Tidligere var jeg ikke et frokost-menneske, men det har jeg heldigvis blitt mye bedre på. Et sunt og godt måltid gjør virkelig noe med kroppen og ikke minst humøret. Man trenger jo energi for å kvikne til! 
   
 • GJØR NOE SOM GJØR DEG GLAD. Noen trener om morgenen, noen leser aviser og oppdaterer seg på sosiale medier, noen hører på musikk. Det siste er absolutt en favoritt hos meg.. Så behagelig! 
   
 • TRENING. For min del har Yoga blitt en stor favoritt, og det føles så deilig etter jeg har hatt en morgenøkt. Hodet og kroppen føles lett og ikke minst klar for å ta fatt på dagen. 

  Håper du får en strålende dag og ikke minst helg, fine! 
19.02.2016 15:21

LATEST OUTFITSOUTFITS ...

Den siste måneden har ikke vært noe særlig bra med tanke på å ta antrekksbilder. Kaldt, surt og ikke minst veldig veldig vått. Men noen dager er heldigvis bedre enn andre, så litt antrekk har jeg å se tilbake på. I dag tenkte jeg å vise dere mine seneste antrekk - både som en inspirasjon for dere, men også for meg selv. Til tider glemmer jeg hvordan jeg har kombinert noe tidligere, og da er det kjekt å se tilbake på antrekk og finne inspirasjon i det jeg allerede har i garderoben fra før av. Lommeboken blir veldig glad for det også! Tror mine favoritter er nr. 1, 2 og 4. Ha en superfin fredag, skjønne dere! Takk for at dere titter innom her, det gjør meg så glad 

19.02.2016 11:22

BANANA SNACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BANANA + CHOCOLATE

Noen ganger kicker søtsuget virkelig inn. Noen ganger tar jeg sukkerfri tyggis, noen ganger tar jeg en liten sjokoladebit, noen ganger spiser jeg altfor mye sukker og noen ganger blander jeg frukt og sjokolade. Mørk sjokolade og banan er en uslåelig kombinasjon - YUMMY.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MMMM ...
Jeg kuttet bananene i to, og tredde bitene på pinner(sugerør), og lot de ligge i kjøleskapet mens jeg smeltet sjokoladen over vannbad. Deretter tok jeg banan og dyppet i sjokolade og strødde på valgt tilbehør. Jeg brukte oppkuttede mandler og kokos - nydelig! DIG IN. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Postet i: FOOD

18 kommentarer

18.02.2016 16:38

FAUX FUR

F L U F F Y   J A C K E T

Denne jakken er noe av det fineste jeg eier. Den er nydelig i fargen og materialet er så fint. Jeg har blitt skikkelig glad i den, og i går måtte jeg nesten bestille meg hjem en i grå også.. haha! Jakken kan kombineres til noe mer klassisk men også til en noe litt mer tøff stil - perfekt! J A C K E T  F R O M  P E L L O B E L L O
18.02.2016 11:12

FAVORITE WATCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLOKKE FRA M O C K B E R G

Denne klokken fikk jeg av min kjære mamma og hennes forlovede til jul. Jeg hadde i grunn ikke ønsket meg noen klokke, men da jeg åpnet gaven følte jeg likevel at dette var noe jeg virkelig ønsket meg.. haha! Rart hvor godt man faktisk kan like noe man får. Denne klokken har vært på armen min siden.. Men jeg føler det er på tide å skaffe meg en til i sort. Denn er grå med rosegull. Den er helt perfekt i mine øyne. En sort med rosegull i samlingen hadde virkelig gjort susen altså. Det får bli med tanken en liten stund til, hihi.. Hva synes du? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥

17.02.2016 16:30

THAT BOMBER OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW FAVORITE 
Her kommer resten av antrekket sammen med den nye sennepsgule jakken min. Altså.. Jeg kommer ikke over hvor godt jeg liker den.. haha! Tenk at jakken bare koster 349,- på H&M.. Skulle ønske den var i enda flere farger, hihi. Selvom lommeboken min ønsker det stikk motsatte. Kombinere en litt knall farge sammen med sort har blitt en favorittkombinasjon når det kommer til antrekk. Så slike antrekk som dette vil dere se mye mer av, hihi.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG ONSDAG VIDERE 

17.02.2016 11:28

WEDNESDAY INSPIRATION

A LITTLE SPRINKLE OF INSPIRATION

Noen dager trenger jeg litt tid på å våkne.. Litt tid på å komme i gang. I dag var en slik dag. En treg morgen var akkurat det jeg trengte. Og på slike dager er det weheartit og pinterest som gjelder. Det er så latterlig mye fine og inspirerende bilder der. Alt fra klær, steder man bør dra og ikke minst søte dyr. Det er en perfekt kombinasjon for meg.. haha! Siden det kan være flere enn meg som sliter litt med motivasjonen o.l i dag, så tenkte jeg å dele noen lekre bilder med dere... Hope you like it! 

16.02.2016 16:15

THAT BOMBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


B O M B E R   A N D   L E A T H E R 

Jeg har lenge lett etter en bomber-jakke i plommerød. Jeg fant en på Carlings, men de var jo selvfølgelig tom for min størrelse overalt - typisk! Men.. Jeg fant denne lekre saken på H&M og jeg er såå fornøyd! Siden jeg er veldig glad i sorte antrekk kommer denne lekre saken til å sprite opp hverdagen litt mer. Jeg trenger alltids litt mer farger i hverdagen, haha.. Håper dere har en strålende tirsdag, fine dere ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


♥ 
♥ 

16.02.2016 11:59

FAVORITT FOUNDATION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L A N C O M E 

Lancome Miracle Cushion
- min nye favoritt i sminkevesken. Jeg har tidligere vært veldig skeptisk til denne foundationen som i grunn ligger inni en svamp. Det har virket for godt til å være sant at den skal være noe av det bedre innenfor hudsminke. Men der tok jeg feil! Den har en dekkevne som er hakket over BB- og CC-cream, og den føles fløyelsmyk på huden. Jeg er ikke noe fan av å ha tung sminke i ansiktet, så for min del er denne helt perfekt. Og de områdene hvor jeg ønsker mer dekkevne - der tar jeg bare på et ekstra lag. Denne foundationen blir ikke noe kakete på hudet, og føles fin uansett hvor mye jeg tar på.. haha! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N E W   F A V O R I T E

Litt grisete påføringssvamp, men sånn må det neste bare bli.. haha! Jeg synes designet er veldig fint på denne, og jeg elsker at det er speil i boksen. Den er lett å ha med seg rundt, og det er enkelt å ta en liten "touch up" på sminken i løpet av dagen. Denne kan jeg virkelig anbefale. Den er lett på huden, ser naturlig ut, medium dekkevne og er enkel å påføre. Veldig grei å ha i en ellers hektisk hverdag! Håper dere liker tips som dette. Skrik gjerne ut dersom det er noe dere ønsker mer av her inne! 

Postet i: MAKEUP

6 kommentarer

15.02.2016 11:29

MONDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H E L L O   M O N D A Y

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THAT CAMEL COAT

Mandag og ny uke. Synes det er rart å tenke på at jeg for ikke så lenge siden ble helt dårlig av tanken på mandag og ny start på uken (haha), mens jeg nå synes det er skikkelig digg med mandag! Det er deilig med en frisk start, og det er deilig med nye gjøremål og ønsker for uken som kommer. Synes i grunn mandager begynner å bli mer og mer motiverende - noe som virkelig er etterlengtet og såå deilig. Måtte i grunn alle dager være sånn, haha! Nå er det snart en liten tur til osteopat for jeg har en lang dag på skolen. Håper mandagen behandler dere bra så langt! 


#dagensantrekk #antrekk #outfit #blogg

14.02.2016 12:59

TING MAN KAN GJØRE PÅ EN SØNDAGTHINGS TO DO ON A SUNDAY


CLEAN OUT THE CLOSET

- På en søndag er det absolutt deilig å kunne renske ut av klesskapet eller andre skuffer som er fylt opp med ting man ikke lenger bruker. Det er jo rimelig deilig å starte uken med helt rene og mer organiserte skuffer og skap!

RECHARGE
- Slapp av og lad opp til uken som kommer. Hverdagene er ofte hektiske, så hvorfor ikke ta en dag der man virkelig kobler av? Se en film, les en bok.. Det er uendlig mye som er avslappende for kropp og sinn. Maybe in bed?!

TO DO LIST

- Det kan godt hende uken har vært litt mer hektisk enn planlagt, så kanskje husvasken enda ikke er utført. Da er jo en søndag helt perfekt. Sleng på deg vaskeklærne, og sett i gang. Da er alt rent og pent til uken. Det er deilig å ha det rent og ryddig rundt seg.

FIND SOME NEW MUSIC

- Gå inn på Spotify og oppdag ny musikk. Hvor deilig er ikke det å fylle på playlisten med herlig og fresh musikk? Det er så deilig når man enten er stresset, kjeder seg, eller kanskje man er på bussen, å kunne høre på musikk som får en i godt humør!

ONLINE SHOPPING
- Altså, dette må jo være favoritt-tingen man kan gjøre på en søndag! Det å bruke hverdagene på å vente på noe fint i postkassen, det kan jo umulig være en dum ting! Dessuten går tiden fort når man har det gøy, hihi!

GO FOR A WALK/RUN
- Om du er lei vasking, nettshopping, eller føler det litt tung i hodet.. Da er en tur ute i naturen absolutt deilig. Det er en stor favoritt hos meg dersom jeg føler meg litt slapp og vil ha mer energi. Og mer energi til å bruke på en mandagsmorgen, det er ikke noe å forrakte akkurat!

MAKE A LIST
- Lag gjerne en liste over noe du er takknemlig for, og noe du virkelig ser på som positivt. Kanskje det er noe du har utrettet i uken som har gått, eller noen som har gjort noe minneverdig. Skriv gjerne ned de øyeblikkene som du virkelig husker, og nyt de!

N Y T   S Ø N D A G E N 

14.02.2016 11:17

SUNDAY MOODH A P P Y    S U N D A Y

I dag våknet jeg av at solstrålene traff meg i ansiktet.. og ingenting er bedre enn det! Været har vært helt herlig de siste dagene her i Bergen - selvom jeg svært gjerne skulle hatt det litt varmere. Men det er i det minste sol, og det er såå deilig altså. I dag blir det familiebesøk - nesten en tradisjon på søndagene :-) Men først blir det litt skolearbeid sånn at jeg er klar for morgendagens forelesning. Håper dere har en fin morsdag og valentines, for de som feirer det. Ha en nydelig søndag! 

13.02.2016 11:26

SMOOTHIE TIMEOppskrift: 
Naturell yoghurt - laktosefri 
Jordbær
Bringebær 
Banan
Mandler
Kokos 
Litt appelsinjuice

Jeg hadde yoghurt, frosne bringebær, en banan og litt appelsinjuice i blenderen, før jeg toppet blandingen med det jeg måtte ønske. Denne kombinasjonen var sååå god. Ny favoritt! B O W L   O F   H A P P I N E S

Å starte lørdagen med en deilig frokost og noen late timer i sengen har virkelig gjort underverker for humøret i dag. Jeg har sovet godt, en ny energi er på plagg og smilet er på plass. For en deilig lørdag dette kommer til å bli. Jeg er skikkelig motivert for å jobbe med skole og blogg i dag - det skal bli så godt. Uken som kommer blir av den litt hektiske sorten, så da er det godt å planlegge litt i forveien. Det gjør i allefall at jeg stresser mindre - deilig! 

Postet i: INSPO

4 kommentarer

12.02.2016 11:15

HAPPY WEEKENDW E E K E N D    M O O D


Endelig helg dere! Jeg har senvakt på jobb i dag, men har fri resten av helgen - det gledes altså.. Satser på å bruke helgen til å planlegge litt blogginnlegg fremover, litt skole og ellers slappe godt av. Dette blir bra! Jeg har mye motivasjon for bloggen, så jeg håper dere vil like det som kommer også. Takk for at dere titter innom her - det setter jeg veldig stor pris på. Og så er det bare til å skrike ut om det er noen innlegg dere ønsker at jeg skal lage - alltid godt med tips! Ha en nydelig fredag, og ikke minst start på helgen - håpen den blir som dere ønsker ♥

Postet i: INSPO

3 kommentarer

11.02.2016 16:46

DAGENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ARMY GREEN


Denne lekre kåpen kjøpte jeg for en måneds tid siden, og endelig har jeg fått tatt den i bruk. Det er sol og litt varmegrader i Bergen, noe jeg virkelig har lengtet.. Så deilig! Jeg har lenge letet etter en kåpe i denne grønnfargen, så gleden var stor da jeg tilfeldigvis fant denne på Asos. Tror nok dette kommer til å bli min store favoritt fremover.. Å kombinere denne grønnfargen til sort og spesielt skinn - det blir nok min favorittkombinasjon. Skinnbukser går jo til alt også.. En viktig basic i klesskapet mener når jeg.
 Ha en nydelig torsdag videre, fine dere! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

11.02.2016 14:16

M E S S Y

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MESSY BUN AND RED LIPS

Hei fine! Tenk at det allerede er torsdag og snart helg! Tiden går så altfor fort noen ganger.. I dag og i morgen er det jobb på planen min, så jeg får heldigvis lørdag og søndag som fridager. Det skal bli såå deilig. Søvnen er ikke helt optimal for tiden, så det blir godt å lade batteriene til den kommende uken. I dag ble det rett og slett noe så enkelt som en messy bun. Det er i grunn slike frisyrer jeg liker best - enkle å lage, men ser fine ut likevel. Flere antrekksbilder kommer senere! 

10.02.2016 15:55

I SMINKEVESKEN MIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS IS MY EVERYDAY MAKEUP

Når det kommer til sminke så er jeg absolutt ikke en ekspert, men jeg har prøvd mye og elsker å prøve nye merker osv, så jeg føler jeg kan litt! I dag tenkte jeg å dele mine favoritter i sminkevesken for øyeblikket, med dere.. Håper dere liker det og synes det er litt spennende å se. Jeg vet i allefall at jeg selv liker å se hva andre bruker og kanskje få litt tips og anbefalinger. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Sminkekost fra Real Techniques (pudder) // 2. Sminkekost fra Makeup Mekka (kinnbena, blush) // 3. Sminkekost fra Real Techniques (foundation)
4. Flytende foundation fra Sensai Kanebo // 5. Lancome Miracle Cushion Foundation (denne skal jeg vise bedre i et senere innlegg) // 6. Concealer fra NYX
7. Maybelline mascara // 8. BareMinerals BareSkin pudder til å legge over t-sonen ++ // 9. Everyday Minerals Bronzer // 10. Rød leppestift fra KIKO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.............

Etter jeg har hatt sminke på meg en hel dag, er det beste jeg vet å ta den av når jeg kommer hjem. Det er så deilig! Heldigvis føles ikke sminken noe særlig tung på grunnet produktene jeg bruker, men det er uansett veldig godt å få det av etter en lang og gjerne stressende dag. Jeg bruker serviette fra Aqua Derma, og de er min absolutt favoritt. Håper du likte innlegget, og ha en strålende onsdag videre. 
09.02.2016 16:59

SVART MARMOR

Annonse


Kinda loving this black marmor


For litt siden inviterte jeg en herlig gjeng med venninner hjem til mef for å feire bursdagen min. Plutselig lå det hele 10 mobiler på bordet, og den eneste som ikke hadde en eller annen variant av et deksel, vell.. det var meg! Det er jo bare praktisk å ha et deksel som kan beskytte telefonen min - hvorfor har jeg ikke fått fingen ut å kjøpt meg et tidligere? Dessuten finnes det jo et hav av ulike varianter man kan velge i. Nettsiden Caseapp.no har et flott utvalg av både iphonedeksel, skins til mac og selvfølgelig deksel til andre mobiler. Det er flere skins du kan velge mellom, men vil du ha noe enda mer spesielt, ja da kan du bare lage og designe ditt eget - hvor gøy er ikke det?


Instagram: @caseapp

Selv har jeg fått dilla på mørk marmor, det er noe jeg kommer til å velge som design selv. Både når det kommer til Mac og til Iphone. Jeg er en person som ofte griser sminke på tingene mine (flaut), og da er det absolutt best med mørkere farger for min del.. haha! Over ser dere noen lekre saker fra instagram'en til Caseapp. Så mye lekkert! Titt gjerne innom nettsiden deres for mer inspirasjon, eller kom i gang med å lage ditt eget skin eller deksel. Veldig gøy!

09.02.2016 12:09

THAT LEO COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


FAVORITE COAT


Siden været er grått og trist ute i dag, tenker jeg å vise dere et av mine favorittantrekk. For de som kjenner meg godt, eller har lest den gamle bloggen min tidligere, så er det en kjent sak at jeg er glad i kåper i alle slags farger og varianter. Denne leopardmønstrede er en av favorittene i garderoben - jeg er så innmari glad i den. Om jeg føler for å ha et ellers så svart og kjedelig antrekk, så passer denne kåpen ypperlig. Den gjør det lille ekstra med hele antrekke - love it! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN STRÅLENDE TIRSDAG, FINE DEG ♥

08.02.2016 16:18

NELLY FAVS


(adlinks) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER


I dag tok jeg meg rett og slett en liten fridag fra alt. Hele helgen har jeg i grunn ikke følt meg noe særlig i form, og det kjenner jeg litt på både humøret og kroppen i dag. Jeg har fått lest en del pensum, så jeg har ikke latt meg ligge på latsiden akkurat, hehe. Men når det blir litt tid til overs mellom lese-slagene, så har jeg snust rundt på Nelly.. De har altfor mye fint! Kjole nr. 1 har jeg kjøpt for en stund tilbake, og det må være den fineste kjolen jeg eier! Den er så mye og god, varm og den har lav rygg bak - rett og slett lekker! Ellers har jeg siklet på kåpen fra By Malene Birger i noe som føles som en evighet - dessverre er ikke prisen noe for min lommebok, men det er jo lov å drømme, hihi! Hva likte du best? 

08.02.2016 11:19

HOW TO CONTOUR

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noe særlig dyktig når det kommer til dette med sminke, og ikke har jeg noe særlig tålmodighet til å lære meg heller. Men i ny og ne når jeg har tid setter jeg meg ned foran Mac'en og lar meg inspirere av flinke personer på Youtube. Altså, på Youtube får man i grunn hjelp til det meste. Tips, erfaringer og råd - helt supert! Og for sånne ikke fullt så dyktige som meg, så er slike videoer helt supre. Lærer mye tips og triks, noe jeg aldri hadde gjort dersom jeg ikke hadde sett på videoer, haha. Her er en av favorittene for øyeblikket: 


For en superskjønn jente. Hun er nøye, viser produktene godt og er generelt en veldig positiv person, noe som absolutt smitter og er behagelig å følge med på. Nå må jeg nok gå til innkjøp av litt nye produkter for å komme i gang med countoring - det er jo ganske så fint når det blir gjort rett og bra! Håper dere har en strålende mandag så langt, fine!

Postet i: MAKEUP

2 kommentarer

07.02.2016 20:01

DENNE UKENS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 DENNE UKENS FAVORITT DRIKKE 

Dette må nok være noe så kjedelig som Pepsi Max, haha! Er det noe jeg ikke kan leve uten, så er det nettopp det. 

DENNE UKENS FAVORITT MÅLTID 

Det må nok blir curry suppen med kylling som vi hadde tidligere denne uken. Så godt og passe sterkt. Jeg tåler ikke sterk mat i grunn, men den var perfekt! Litt nummen på leppene, men det overlever jeg .. haha! 

DENNE UKENS HØYDEPUNKT 

Dette må absolutt være når jeg fikk pakken med det nye treningstøyet og den nye yoga-matten. Endelig kom det litt motivasjon, yey! Det var også et lite høydepunkt da vi hadde en snøfylt Bergen, i et døgn vel og merke, noe som i grunn også var litt deilig.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 DENNE UKENS FAVORITTSANG 


Tiestö - The Right Song - altsååå... Har spilt den så mye at jeg sikkert snart får lei, haha! 

 DENNE UKENS FAVORITT PÅ INSTAGRAM 

Denne uken har jeg nok blitt mest inspirert og imponert når jeg har tittet innom denne jenta på instagram. Vakre, inspirerende og imponerende bilder - love it! 

 DENNE UKENS FAVORITT ANTREKK 

Siden været har vært lite samarbeidsvillig her i Bergen den siste uken har jeg dessverre ikke tatt noen antrekksbilder. Men jeg kan dele et av mine tidligere favoritter med dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


HA EN NYDELIG SØNDAG VIDERE ♥

07.02.2016 14:15

NEW SNEAKERS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 HELLO YOU BEAUTIFUL THING 

Jeg har alltid hatt en kjærlighet for sko, og ettersom jeg har jobbet i skobutikk i snart 6 år.. så kan jeg ikke si at kjærligheten har blitt noe mindre! Det er sjeldent jeg kjøper sko andre steder enn på jobb, men denne gangen måtte jeg nesten bare slå til når jeg fant disse lekkerbiskene her på Nelly. De er så lekre. De er komfortable, enkle og klassiske. Jeg elsker den tykke sålen, strikken over vristen - de er perfekte! Gleder meg til å bruke disse mye i sommer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det litt husvask på planen, da svigers kommer på middag og fastelavensboller. En kjekk og avslappende søndag, noe jeg trenger for å lade opp til uken som kommer. Håper du har en strålende søndag, fine! 

Postet i: NEW IN

7 kommentarer

07.02.2016 13:56

OM MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Charlotte Tunes. 
24 år
Bergen
Samboer
Deltid Mani (skobutikk)
Tar Bachelor i pedagogikk (ferdig våren 2016)
Har stor lidenskap for interiør, mote, skjønnhet og velvære. 

Bare ta kontakt dersom det er noe du lurer på! 
charlottetv@live.no

Postet i: Blogg

2 kommentarer

07.02.2016 12:52

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits