31.03.2016 16:35

LEATHER JACKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SNEAKERS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Endelig har det vært muligheter for å ta på seg favoritten i klesskapet - nemlig skinnjakken! Er det noe jeg kunne tenke meg å ha 10 av i garderoben, så er det faktisk skinnjakke. Skinnjakken kan kombineres til det meste.. Klassisk og fint, røffere og mer feminint - det er liksom ikke noe den ikke kan brukes til i mine øyne. Jeg er veldig glad i sort, men å kombinere det sorte antrekket med denne lekre skjorten gjorde susen for min del! Enkelt, komfortabelt og fint. I dag står det senvakt på planen for min del. Håper dere får en superfin torsdag! Psst.. Dersom du ikke har meldt deg på Kylie Jenner-konkurransen, så kan du gjøre det nå! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥ 

31.03.2016 11:26

GRØNN SMOOTHIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HENTE INN LITT INSPIRASJON 

Å starte dagen med en grønn smoothie var absolutt ikke feil i dag! Jeg var litt tom for energi - og følte at behovet for energi var det første jeg måtte tenke på. Denne smoothien var god og mettende, rett og slett helt perfekt. Jeg vil gjerne takke alle for alle fine kommentarer og at dere titter innom her hver dag - det er så koselig og ikke minst veldig motiverende for arbeidet fremover! 

Oppskrift:
1 avokado
1 1/2 banan
En blanding av kokosmelk og laktosefri melk. 
- bland alt godt sammen, og nyyyt med god samvittighet! 

Postet i: FOOD

12 kommentarer

30.03.2016 11:28

HVORDAN FÅ EN BEDRE DAGNOK SØVN:
Dette punktet er nok det viktigste for at jeg skal ha en god og ikke minst produktiv dag. Uten nok søvn.. Vell, da er jeg ikke i det humøret jeg ønsker å være i - enkelt og greit. 

EN GOD FROKOST:
Tidligere hadde jeg store problemer med å få i meg en god frokost. Jeg var lite kreativ og alt ble kjedelig. Heldigvis har rutinene blitt bedre, og det merkes på humøret og energinivået resten av dagen også. 

EN DEILIG DUSJ:
Å våkne mens man står å tar seg en deilig dusj? Ikke så dumt altså! Det blir en myk og deilig start på dagen - ingen stress. Perfekt! 

KLE DEG OPP:
Dette hjelper alltid på humøret mitt. Føler jeg meg litt nedfor så tar jeg likeså på meg noe jeg føler meg fin i og bruker litt ekstra tid på badet. Det hjelper veldig ofte på humøret og gjør dagen litt bedre...

VÆR HYGGELIG:
Gi gjerne komplimenter til andre. Dette skal jeg absolutt bli flinkere på selv. Å glede andre gleder jo meg også - så hvorfor ikke gjøre det mer? 

TRENING:
Start gjerne dagen med en rolig treningsøkt. Jeg har fått sansen for Yoga, og det skal jeg absolutt fortsette med på morgenen - de dagene jeg har mulighet til det. Da våkner jeg og får en herlig energi. Dette trenger jeg spesielt på mandager.. hah! 

LE:
Dagens viktigste punkt. Ha det morsomt, le og smil. Det gjør ikke bare deg glad, men også de rundt deg. Dessuten krever det ikke stort heller! 

Postet i: INSPO

15 kommentarer

29.03.2016 16:29

GIVEAWAY: KYLIE JENNER LIPKIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KYLIE JENNER GIVEAWAY

Siden jeg klarte å bestille to av samme farge, så ønsker jeg å dele ut et Kylie Jenner Lipkit til en av dere fine lesere! Rett og slett som en liten takk for at dere titter innom her. Fargen du kan vinne heter Candy K. Den er superfin! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For å være med i konkurransen må du:
1. Like Facebook-siden min HER
2. Legge igjen en kommentar i dette innlegget :-)
Vinneren trekkes om 1 uke - lykke til! 

29.03.2016 11:17

FAVORITE SHOES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THESE BOOTS ARE TRULY A CLASSIC

Dette paret fra Vagabond må nok være et av mine aller beste kjøp. Spesielt når det kommer til skokjøp. Jeg bruker de til alt. Til jeans, skinnbukse, kjole - you name it! Disse kombinert til en skinnjakke kommer til å bli en kombinasjon jeg kommer til å bruke mye tiden fremover. De er dessuten gode å ha på føttene også - noe som er et stort pluss for meg som jobber i skobutikk. Men såler i skoene klarer jeg faktisk å holde ut en hel arbeidsdag uten problemer - perfekt! 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HA EN NYDELIG TIRSDAG, FINE DERE!
 

Postet i: Blogg

9 kommentarer

22.03.2016 16:16

FASHION MOODBOARD


FRESH START

Jeg har noen travle dager for tiden, så beklager for denne halvveis bloggingen. Jeg får ikke tid og anledning til å gjøre så mye som jeg ønsker her inne, men jeg kommer sterkere tilbake etterhvert! Det er grått og trist i Bergen i dag, og det jeg lengter så sinnsykt etter vår. Etter sol og varme. Jeans og skinnjakke...
 Er det noe jeg skal få utført i løpet av nærmeste fremtid - så er det en skikkelig detox av klesskapet. Det trenger jeg virkelig. Ut med klær jeg ikke bruker, og ikke minst lage plass til nye basice plagg. Skinnjakker, fine jeans, basice skjorter, hvite kjoler og sneakers. Det er nok det sommergarderoben kommer til å bestå av. Gleder meg til å få frisk pust inn i klesskapet og finne ny motivasjon. Nå er det tid for en senvakt på meg - men vi sees i morgen! 

Postet i: INSPO

10 kommentarer

21.03.2016 16:16

KYLIE JENNER LIPKITRED LIPS ON A MONDAY - THAT'S ALWAYS A GOOD IDEA

Hei og god mandag fine dere! Batteriene er endelig ladet skikkelig, etter en superfin og avslappende helg. Det ble litt jobbing, masse kos og sosiale ting på agendaen i helgen - og det gjorde virkelig susen for denne uken! Planen var egentlig å dra på fjellet denne uken, men vi blir heller hjemme. Begge skal jobbe en del, og jeg har mye å gjøre når det kommer til skolearbeid også. Koselig skal vi få det uansett! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . . . . . . . . .

I dag tenkte jeg å kickstarte uken med røde lepper. Jeg blir rett og slett i veldig godt humør av det.. hah! Jeg har en leppestift fra Chanel jeg er veldig glad i, men denne fra Kylie Jenner er også veldig veldig fin. Den holder fargen lenge, og jeg slipper å tenke på å sjekke leppestiften hele tiden. Passer meg veldig fint! I dag er det jobb på agendaen min, før det blir total avslapping i kveld. Håper dere får en superfin mandag og start på uken, skjønninger! 

20.03.2016 12:15

HAIR INSPIRATIONLET'S TALK HAIR

I det siste har jeg lekt litt med tanken på å gjøre endringer med hårfargen min.. Det er ikke lett å bestemme seg, men jeg har havnet på en farge jeg tror kommer til å bli rålekker! Jeg er jo ganske lys og blond nå, men jeg ønsker å gå kaldere i fargen. Mer iskald blondfarge - tror det blir veldig lekkert! Jeg tenkte på å farge håret mer grålig, men det tror jeg faktisk ikke at jeg tør.. hah! Nå har jeg havnet på en mellomting føler jeg, og det blir så deilig å sette i gang prosessen. Spennende dette med hårfarge altså! 

 

18.03.2016 11:12

SIENNA HEARTS LINDEX


Sponset innleggSIENNA MILLER FOR LINDEX

31. mars kommer det ut en ny vårkolleksjon i alle de flotte Lindex-butikkene her i landet. Denne vårkolleksjonen er et samarbeid med flotte og herlige Sienna Miller - noe som ene og alene er veldig gøy! Kolleksjonen vil bestå av fine og lukseriøse hverdagsplagg som har en touch av den lekre og ikke minst veldig trendy 70-tallstrenden. Antrekk som flørter med 70-tallstrenden er jo bare lekkert! 

«Jeg liker det delikate materialet i den hvite blusen, og jeg ser for meg at jeg kan bo i den en sommer. Flare jeansen er fantastisk og behagelig og den sitter perfekt! Dette er både klassiske og allsidige plagg med god kvalitet?, sier Sienna Milller om kolleksjonen.

Kolleksjonen vil bestå av boho chic-trenden, noe som man kan se passer fint til Sienna Millers egne og personlige stil. Noen av nøkkelplaggene for denne kolleksjonen kommer til å være de kjente flared denim-jeansene, maxikjoler og den lekre gudinneblusen. Det er behagelige plagg, som igjen ser flotte ut - mer kan man jo ikke ønske. Selv gleder jeg meg til å prøve flare jeansen som du kan se på det øverste bildet - den er rålekker. Og kombinert med den fine blusen- perfekt hverdagslig men fint antrekk. Jeg kan ikke vente med å sjekke ut hele kolleksjonen i butikk og på nett!

 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

17.03.2016 13:04

YUMMY HEALTHY SNACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FROZEN GRAPES

Nå som jeg prøver å kutte ned på sukkerinntaket, har det vært viktig for meg å finne sunne og lette alternativer til snacks som jeg kan ty til. Spesielt på kveldene.. Da får jeg veldig ofte søtsug, og jeg blir jo helt gal etter sjokolade... hah! Men det finnes jo så mye annet godt der ute, som ikke er stappet full av sukker og alt mulig annet usunt. Frukt og bær er jo supergodt, det er bare ikke alltid at det frister mer enn sjokolade.. Uuups! Heldigvis er det èn ting jeg virkelig liker - nemlig frosne duer! Det er så godt og ikke minst latterlig enkelt. Jeg vasker druene og tar av alt av stilker o.l, og fryser druene.. Da er det bare til å ta de opp av fryseren, rigge seg til i sofaen på kvelden og ikke minst nyyyte! 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG TORSDAG, FINE DERE! 

Postet i: FOOD

11 kommentarer

16.03.2016 16:52

NEW IN: KYLIE JENNER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KYLIE JENNER LIPKIT

Disse tre lekre fargene lå å ventet på meg i postkassen i dag.. Endelig kom de! Har vært så sykt spent på om de lever opp til forventningene, eller om dette rett og slett ble et bomkjøp. Et bomkjøp ble det heldigvis ikke! Fargene er superfine, og nå har jeg hatt på meg Posie K i over 1 time, og den holder veldig godt - dette lover bra! Det er med lipliner i samme pakke, og det er jeg veldig glad for. Synse en god lipliner kan utgjøre store forskjeller - i allefall for meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CANDY K, POSIE K, KOKO K

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritten er absolutt Posie K som jeg har på bildene. Så fin farge! Holdbarheten er helt super, og den lukter faktisk godt også. Gleder meg til jeg får den røde i posten.. hah! Hva syntes du? Si gjerne ifra dersom du ønsker at jeg skal skrive mer om de andre fargene også - da gjør jeg gjerne det! Ha en fin dag 

15.03.2016 11:31

JUST ORDEREDI'M IN LOVE ♥

Jeg går å teller ned dager til jenteturen som finner sted i juni, og får å holde ut resten av tiden har jeg begynt å handle inn litt sommertøy. Må jo ha litt nytt som jeg kan kle meg opp i.. hah! Denne kjolen er noe av det fineste jeg har sett på lenge, så den kunne jeg faktisk ikke la være å kjøpe. Hvit kjole til (forhåpentligvis) brune legger - det slår liksom ikke feil! Kan ikke vente med å dra på ferie altså. Det skal bli så deilig etter en hektisk periode med eksamen og hele pakken. Feire at jeg er ferdig med bachelor-graden min i ny kjole - blir såå bra! Ha en nydelig tirsdag, fine dere! 

Postet i: NEW IN

7 kommentarer

14.03.2016 11:21

HOMEMADE SCONES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LAVFODMAP SCONES

Siden jeg nå har endt opp med diagnosen IBS (irritabel tarm-syndrom) må jeg passe godt på hva det er jeg får i meg av mat og drikke. Det er mye å sitte seg inn i når man har en slik sykdom, og ikke er det mange som snakker høyt om det heller. Selvom det ikke finner noe medisiner som kan hjelpe meg, finnes det heldigvis håp likevel. LavFodMap-dietten har vært en god ting for meg! Dette er en diett som baserer seg på oss med sensitive mager. Først var jeg livredd for at maten innenfor dette feltet ikke kommer til å smake noe godt - heldigvis tok jeg veldig feil der! 

Dette trenger du:
2 dl lettkokte havregryn
1,5 dl kokende vann
2,5 dl sammalt speltmel
0,5 dl yoghurt naturell (laktosefri)
1 ts bakepulver
1/2 ts salt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader og lett bakepapiret klart på et stekebrett. Kok opp vann og ha det sammen med havregrynene i en bakebolle. La denne blandingen stå i 5 minutter og hell så resten av ingrediensene i bollen. Bland deigen godt (den er veldig klissete). Form deigen til en flat kake på bakebrettet og skjær et kryss over toppen. Jeg strødde også over litt gresskarkjerner, da dette smaker veldig godt til. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter, til den får en gylden og fin farge på toppen. Tips: Tilsett gjerne hakket mørk sjokolade for å få et litt søtere alternativ til kaffen - det er supergodt! 

Postet i: FOOD

8 kommentarer

13.03.2016 12:34

HEIE PÅ HVERANDREWE CAN DO THIS

Er det en ting jeg merker jeg blir mer og mer opptatt av, så er det dette med å heie på hverandre. Heie på venner, familie, kjent og ukjente. Heie hverandre frem og opp, ikke snakke nedlatende og demotiverende. Hadde bare vi kvinner vært flinkere til å motivere hverandre, og ikke minst oss selv - ja da hadde vi jaggu meg hatt det mye bedre også. Jeg er så takknemlig for venner og familie som støtter meg og heier meg frem - det er jo så fantastisk hyggelig og ikke minst motiverende. Jeg prøver å heie på venninner og rose de så mye jeg kan. Jeg roser mennesker jeg ikke kjenner også - rett og slett fordi jeg blir så himla inspirert av dem. Så hvorfor ikke si det også? Det er faktisk lov å si til noen fremmede at de ser flott ut, både i klesstilen, på håret, fint smil.. Altså, you name it! Det skal så lite til før man utgjør en liten, men samtidig stor og viktig forskjell i noens hverdag, eller noens liv. Og den følelsen av å se noen smile.. Være glad.. Det er en magisk følelse! Jeg heier på deg, og så ønsker jeg at DU heier på noen videre. Hurra for medmenneskelighet og kjærlighet! 

♥ ♥ ♥ 

12.03.2016 18:16

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nummer 1:
Jeg griner for alt. Sånn helt seriøst. Jeg er så lettrørt atte hjelp. Jeg kan grine fordi andre er glad, fordi andre er skuffet eller fordi andre er såret. Det kan fort bli mye grining i løpet av uken.. Må le litt av meg selv altså! 

Nummer 2:
Når jeg er hjemme har jeg aldri bh på meg. Jeg synes det er helt ok å gå med bh ute blandt folk liksom, men når jeg kommer hjem... Rett av! Det er så deilig.. hah!

Nummer 3:
Jeg er veldig glad i musikk, men når jeg finner jeg en sang jeg liker, da hører jeg på den så mye at jeg til slutt spyr av hele sangen.. Det er i grunn litt dumt, for da ender jeg opp med å ikke høre sangen på mange mange år. 

Nummer 4:
Geordie Shore er en av mine aller største favoritter når det kommer til tv-serier. Altså, det er mine seriøse store guilty pleasure.. hah! Jeg har sett alt av episoder og sesonger. Det er og blir favoritten altså. 

Nummer 5:
Jeg føler meg mye finere når jeg er brun og har den typiske "sommergløden". Synd for meg at jeg ikke blir noe særlig brun! Er i grunn bleik uansett hvor hardt jeg prøver å sleike sol.. hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nummer 6:
Jeg hater å være forsein til avtaler. Jeg er ofte hun som kan være litt irriterende tidlig.. Oups!

Nummer 7:
Jeg har hatt pissegult hår. Sånn virkelig pissegult. Lekkert! 

Nummer 8:
Jeg elsker å være sosial, men samtidig trives jeg veldig godt i mitt eget selskap. Det er ganske så deilig i grunn.

Nummer 9:
Jeg er ikke noe særlig flink til å motivere meg selv. Jeg burde bli flinkere til å være positiv rettet mot meg selv, og ikke bare alle andre.

Nummer 10:
Jeg er skikkelig mørkeredd. Det har jeg vært siden jeg var liten, og det vil liksom ikke gi slipp. Noen ganger når jeg er alene hjemme, så sjekker jeg alle rom, under senger og i skap... Da føler jeg meg i det minste trygg.. hah! 

11.03.2016 17:37

FAUX FUR OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW FURRY FRIEND

Jeg hadde planer om å få mye unnagjort i dag og ikke minst resten av helgen, men slik blir det nok ikke. Magen er ikke helt på min side, så jeg får rett og slett bruke de neste dagene på å lade batteriene, og så satser jeg på at neste uke blir ti ganger bedre enn denne. Viktig å være optimistisk! Nå skal jeg få lest litt mer pensum, spist en god middag og slappe av resten av dagen. Satser på at formen er mye bedre i morgen! Ha en nydelig lørdag, fine dere! Takk for at dere titter innom her hver dag ♥
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAPPY WEEKEND!

11.03.2016 11:24

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS


bilder fra weheartit

NEW MOTIVATION

Nå har vi kommet litt ut i mars, og listen over hva jeg ønsker å utføre innen måneden er over - den er endelig klar. Jeg har brukt noen dager på å tenke ut hva jeg faktisk har lyst til å gjennomføre i mars, evt hva jeg ønsker å bli enda flinkere til å gjøre fremover. Jeg liker å ha slike lister, gjerne svart på hvitt - da føler jeg på en måte at jeg må jobbe enda hardere for å klare målene.. hah! De dystre og litt tyngre månedene er over for min del, og det er så deilig. Ny motivasjon på vei! 


1. Jeg vil kjøpe ny seng. Forhåpentligvis klarer jeg og samboeren å finne en vi begge liker. Jeg er så ferdig og ikke minst veldig lei av palle-sengen vi har hatt i over 2 år nå. Det er på tide med en forandring - det skal blir såå deilig! 

2. Være flinkere med skolearbeidet og ikke minst gå på skolen for å lese. Når jeg sitter hjemme frister klesvasken mer, og det er så dumt. Det er jo faktisk bare meg selv det går utover. På skolen kan jeg være sosial samtidig som jeg gjør noe fornuftig. Jeg har 3 tunge eksamen i vente, så det er bare til å kjøre på!

3. Jeg må gjøre mer Yoga. Jeg har ikke vært noe flink den siste uken, og det merker jeg tydelig på kroppen og humøret. Magen har ikke vært helt med meg de siste dagene, så det har absolutt noe å si. Dette punktet skal jeg bli mye bedre på altså. Godt for kroppen og hodet. 

4. Jeg skal bli flinkere til å være sosial. Bare det å gå på skolen mer, hjelper jo på dette punktet. Men jeg skal bli flinkere til å besøke venner og familie. Spesielt besteforeldre! 

5. Gjøre en kles-detox. Dette er virkelig nødvendig å få unnagjort. Jeg har så mye klær jeg ikke trenger. Noe kan jeg selge, og noe kan jeg gi bort til Fretex. Det er ikke nødvendig at alt bare ligger i garderobeskapet og tar plass. 

6. Kutte ned på sukkeret. Jeg er veldig glad i søtsaker, men nå kjenner jeg at det er på tide å kutte ned på nettopp dette. Jeg skal rett og slett få et bedre og ikke minst sunnere kosthold. Mer hjemmelaget mat skal det også bli! 

7. Være mer spontan. Dette punktet har jeg allerede fått testet litt ut. Jeg er så heldig at jeg ble spurt om jentetur i juni, og innen et par timer etterpå var turen booket. Dette blir helt fantastisk! 

8. Komme meg til frisøren. Håret trenger en skikkelig omgang med kur og ikke minst farging av ettervekst. Det skal bli så godt å få dette unnagjort! 

9. Prøve å gjøre bloggen enda bedre. Jeg føler motivasjonen har gått litt opp og ned den siste tiden - men nå som den er på topp igjen, skal jeg virkelig legge inn en sterk innsats. Jeg har jo så lyst til at dette skal være en inspirerende og ikke minst frisone for dere lesere. For meg også i grunn! 

10. Spise mindre kjøtt. Dette har både jeg og samboeren snakket om, og jeg tror det kommer til å gå veldig fint. Jeg har jo fått IBS, så magen min tåler ikke like godt den maten jeg har spist tidligere. Tung mat, spesielt kjøtt fra firbeinte dyr er ikke noe særlig. Så da blir det mindre kjøtt, og mer grønnsaker. Dette blir bra! 

10.03.2016 12:42

HJEMMELAGDE RUNDSTYKKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MUMS ..

En gang i blant får jeg øyeblikk der jeg virkelig ønsker å bake. Enten det er noe innenfor boller o.l, eller det er brød og slikt. I går ble en slik kveld, og det gjorde at jeg endte opp med noen helt fantastisk gode rundstykker! Denne oppskriften skal jeg bruke mye fremover altså. Mettende og gode - og helt super å ha i fryseren er det også! Nå har jeg mat til å ta med meg på skolen i mange dager fremover - helt genialt. 

Oppskrift:
1 kg sammalt speltmel
1/2 kg hvete og rug grovbakst
60 g smeltet smør
1 pk gjær (jeg brukte tørrgjær da det var det jeg hadde liggende)
1/2 liter melk (jeg brukte laktosefri)
1/2 liter vann
1 ss salt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjør du:
Lunk melk og vann til ca 37 grader og rør ut gjæren. Jeg rørte like så godt tørrgjæren ut i denne blandingen også. Ha så i saltet og melblandingen til du får en passe deig som slipper bakebollen. Smelt smøret og ha det i deigen undervei som du elter den. Det er lurt at denne deigen ikke eltes og arbeides altfor mye med, da glutenfibrene kan ødelegges og bakverket ikke hever skikkelig. Jeg lot deigen heve 30 min på kjøkkenbenken, før jeg skjærte deigen opp i biter og lagde de om til runde "boller". Lot de så heve i 20-25 min. Stekes på 200 grader i ca 10 minutter. De blir tørre dersom de stekes altfor lenge. Bon appetit! 

Postet i: FOOD

3 kommentarer

09.03.2016 19:56

GREY FAUX FUR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
THAT FURRY THING

Det var mange som likte den grønne faux fur'en min som jeg viste for ikke så lenge siden.. Selv har jeg bare blitt mer og mer glad i den, og bestemte meg rett og slett for å kjøpe meg en i grå også. hah! Denne jakken er så fin, og gråfargen er superfin, elegant og ikke minst veldig klassisk. Den kan kombineres til det meste, og bruksområdet er stort - dette er absolutt noe jeg digger. Denne skal virkelig brukes mye fremover - spesielt nå som våren kommer snikende. Kombineres til lekre kjoler og skinnbukser.. blir så bra! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

08.03.2016 13:41

THE PERFECT VACATIONSUNPRIME WATERFRONT

Solen skinner i Bergen, og jeg er sengeliggende med migrene - det er så typisk! Men, for noen dager siden booket jeg (ganske så spontant) ferie sammen med to herlige jenter. Jeg går seriøst å gleder meg og ikke minst teller ned dager hele tiden - allerede.. hah! Vi skal dra bort i en uke, og det blir helt herlig. Fint hotell, basseng, havet, sol og varme... Helt perfekt! Kristina, Helene og jeg drar til Mallorca for late og fine dager. Dette blir helt fantastisk og måtte tiden gå fort før ferien starter. Helene blogger også sånn som meg, så det blir kjekt å ha en som kan hjelpe meg litt. Kristina har blogget tidligere, så hun kan sakene sine også, hah! Vi må bare passe på at vi ikke kjeder ihjel Kristina ;-) Nei altså.. SOM jeg gleder meg, jenter! HOLA MALLORCA 

 

07.03.2016 16:07

GREEN COAT OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MONDAY - YOU'RE SO WELCOME

Hei og god mandag fine dere! Helgen gikk altfor fort i mine øyne, men samtidig er det superdeilig med rutiner og orden igjen. Det er noe av det beste med hverdagen altså.. hah! I dag blir det en lang dag på skolen for min del, men det er godt å få unnagjort mye skolearbeid - da slipper jeg å sitte i helgene å ta igjen tapt arbeid. Et av helgens antrekk ble bestående av denne fine grønne kåpen. Den har blitt en stor favoritt - en fin basic kåpe med litt farge - perfekt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG MANDAG OG START PÅ UKEN! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

06.03.2016 13:25

SUNDAY MOODBOARDHAPPY SUNDAY!

Det ble en litt merkelig natt og lite søvn, da jeg valgte å stå opp kl. 06:00 for å se UFC-kampene som gikk i natt. Heldigvis varte ikke hovedkampene så altfor lenge, så jeg kunne gå å legge meg igjen halv 8.. hah! Nå skal jeg straks hive med i dusjen og fikse meg for dagen. I dag har hele familien samling - noe som dessverre skjer altfor sjeldent. Heldigvis kommer mange i dag, og det blir så kjekt å se alle samlet! 

. . . . .

Tenkte å dele litt søndagsinspo med dere. Det er så deilig å bare sitte å nyte fine og inspirerende bilder - gjerne i timesvis - på weheartit og pinterest. Så det er nettopp det jeg har gjort i morgentimene i dag. Drømt meg litt vekk - til vår, sol og sommer, fine blomster og lettere påkledning. For noen dager siden bestilte jeg meg sydentur med to herlige jenter også - håper tiden går fort! 

Postet i: INSPO

6 kommentarer

05.03.2016 13:39

A GOOD MORNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
. . . . . . . 

Ååå. Dette har vært en fantastisk avslappende morgen, og absolutt noe jeg trengte. Jeg har hatt litt vansker og problemer med søvnen denne uken, så nå har jeg endelig sovet godt og ikke minst fått ladet batteriene - hurra! En god morgen gjør så utrolig mye med humøret resten av dagen. Dette må jo bare bli en herlig lørdag! Jeg har litt ærender og ting jeg skal handle inn i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOME INSPO IS ALWAYS A GOOD IDEA

Resten av dagen blir bestående av rengjøring av leiligheten og skolearbeid. Ikke en veldig spennende lørdag med andre ord, men når hele søndagen går til sosiale sammenhenger, så må det bare bli sånn. Håper dere har en superfin helg, fine dere! 

04.03.2016 16:51

FRIDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WEEKEND MOOD: ON
Det er fredag, det er helg og jeg har frihelg i tillegg. Dette kan ikke bli bedre! Jeg har tid til å ta igjen litt arbeid når det gjelder bloggen, være sosial og slappe av. I dag har jeg vært så heldig at jeg har fått være med kjære Sofie i noen timer - altfor lenge siden sist! Sofie bor egentlig i Oslo, så at hun er på ferie i Bergen passet veldig fint! Deilig med en kaffe-date og masse snakk - perfekt start på helgen. Det gledes! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg prøve å planlegge litt innlegg for de kommende dagene.. Kom gjerne med innslag på hva dere ønsker å se mer av her inne, det betyr mye for meg å vite hva dere ønsker og ikke ønsker! Ha en nydelig fredag, fine dere ♥

03.03.2016 16:15

CHIAPUDDING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SIMPLE AS THAT

Til tider synes jeg det er ufattelig vanskelig å være kreativ når det kommer til forkost og dagens første måltid. Jeg føler ofte på dette med at tiden ikke strekker til og at jeg er for trøtt til å lage noe flott og fancy.. Men når man kan lage frokosten kvelden før, vell.. Da har man ikke den unnskyldningen med tiden å ta i bruk i allefall.. hah! Chiapudding har blitt en stor favoritt når det kommer til frokosten her i hus. Det er jo så enkelt, og smaker godt! Chiapudding er superenkelt å lage, og ofte synes jeg jo enklere - jo bedre. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YUM!

Jeg lagde som sagt chiapuddingen i går kveld før jeg la meg - noe som gjør at jeg sparer mye tid på morgenen.. helt perfekt! Jeg tok 4 ss chiafrø og 2 dl laktosefri lettmelk. Du kan fint bruke 1 dl melk og 1 dl kokosmelk f.eks - det er supergodt! I dag ble chiapuddingen toppet med mango - en stor favoritt. Du kan toppe den med alt av frukter og bær. Det finnes rett og slett ingen fasit - bruk det du har! Håper dere har en strålende torsdag, fine dere! 

Postet i: FOOD

8 kommentarer

01.03.2016 12:43

HELLO MARCHCHAPTER 3 / 12​

Hei fine dere! Er det bare meg, eller har februar gått latterlig fort? Tenk at vi allerede befinner oss i mars måned! Jeg synes i grunn det kom som bestilt jeg da, rett og slett fordi jeg følte jeg trengte en unnskyldning for en fresh start.. hah! Ny måned, nye mål, og ny moviasjon - det trenger jeg virkelig nå. Nå skal jeg sette meg ned for litt skolearbeid, men også for å skrive ned mål og ønsker for måneden som kommer. Dette gjør jeg hver måned, og det er så ufattelig deilig. Dessuten er det godt å ha det sort på hvitt - føler en ekstra motivasjon til å gjennomføre punktene mine da. 

​Ha en nydelig tirsdag! 

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits