29.04.2016 12:01

COFFEE IN BED


 

COFFE IN BED KIND OF FRIDAY

Hei og god fredag - og ikke minst helg Jeg er på besøk hos mamma og mine søstre, og koser meg mye. Ble en tidlig start på dagen for min del, da mamma ikke slår av vekkerklokken sin før etter 3-4 runder med ringing. Herregud - jeg ble jo helt tullete i hodet av den lyden. Mamma dro på jobb, jeg stod opp for å spise litt frokost og kose meg med en deilig kopp kaffe i den nye fine koppen min. Endelig har Kremmerhuset fått påfyll av gullkoppen som alle har, hah! 
 

HA EN NYDELIG FREDAG 

28.04.2016 18:22

THURSDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A LITTLE HINT OF RED 

Laidback and comfy - akkurat sånn jeg liker det! Siden min kjære jobber mye denne uken, velger jeg å dra på besøk til mamma noen dager - sånn at jeg slipper å være alene, rett og slett. Dessuten er det kjekt å tilbringe litt tid med mamma og mine søstre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  .  .

Det er enda litt kjølig i luften, selvom været viser sol og flere plussgrader. Ved å ha på meg en lett, men varm cardigan, kan jeg ta i bruk skinnjakken igjen - endelig! Elsker at skinnjakken endelig kan luftes igjen. Er det et plagg man absolutt kan ha flere varianter av - så er det nettopp skinnjakken. Ha en strålende torsdag dine dere.. Snart helg ♥

27.04.2016 18:04

20 tips til blogginnleggDet er ikke alltid like lett å være kreativ, eller å komme på blogginnlegg som man ønsker å skrive. Dersom du har skrivesperre en dag, så kan du bare titte innom dette innlegget for å få noen tips! Her har jeg skrevet ned 20 forslag til innlegg du kan ha på bloggen din - håper dere liker de! 

♥  ♥  ♥  ♥

1. Dagens antrekk. Dette liker jeg godt selv, da jeg er opptatt av mote og inspirasjon på denne fronten. 

2. Oppskrifter! Dette er alltid en sikker vinner. 

3. DIY-prosjekter. Dette er alltid gøy å se hos andre, synes jeg! 

4. Mål du ønsker å gjennomføre i løpet av uken eller kanskje måneden. 

5. Time for time innlegg er ofte veldig inspirerende og morsomt å lese. 

6. Om du tør, skriv gjerne noe personlig og om et tema som betyr noe for deg. 

7. Skriv om hvordan du setter opp et bilde og hvilke innstillinger du bruker. 

8. Hold en konkurranse! Hvem liker vell ikke å være på en konkurranse på en blogg? 

9. Tips og anbefalinger er alltid velkommen i min verden! 

10. Anbefalinger av spisesteder. Både på reise, men også i din egen hjemby. 

11. Dine ønsker for neste reisemål. Er det et sted du har veldig lyst til å besøke, eller kanskje det er et sted du bare må tilbake til? 

12. Ulike inspirasjonsinnlegg. Hvordan style skinnjakken, hvordan style skinnbukse... Hvordan få en bedre dag? You name it! 

13. Must haves i garderoben.

14. What's in my bag - det er morsomt! 

15. Vis dine favoritt-apper på telefonen din. Innholdet på mobilen til andre kan være ganske spennende! 

16. Fortell hvorfor du liker å blogge, og gjerne hvorfor du startet. 

17. Hvor finner du inspirasjon? Både til innlegg, antrekk osv.. 

18. Skriv et innlegg om dine favoritt-bloggere. 

19. Skriv et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag. Her kan det være tips å hente for andre. 

20. Dersom du er helt tom for ideer, ha en spørsmålsrunde! 

 

Postet i: Blogg

6 kommentarer

27.04.2016 13:04

WEDNESDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er rart å skulle komme tilbake til hverdagen, nå man har vært så "fjern" over flere uker. Det har vært mange og ikke minst veldig tunge dager, men endelig begynner det å lette litt. Jeg sover dessverre ikke noe godt for tiden, men det er jo ikke så rart med alt som har skjedd. Jeg velger å tenke positivt og fokusere på ting som gjør meg glad. Er veldig glad for at jeg har bloggen nå om dagen - det hjelper virkelig på humøret! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg bestemt meg for å ha litt studietid for meg selv, men det er lettere sagt enn gjort. Det er vanskelig å motivere seg selv til tider altså. Men en deilig skål med mager kesam (laktosefri for min del) og deilige bær og frukter - YUMMY. Håper dere har en strålende onsdag, fine dere! 

26.04.2016 16:15

TODAY'S MAKEUP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PURPLE LIPS ON A TUESDAY


Hei skjønne dere! Håper dere har en fin tirsdag så langt.. Solen skinner i Bergen og jeg sitter innendørs for å lese til eksamen.. hah! Jeg tar meg nok en pause snart, sånn at jeg får gått meg en tur ute i det fine været - gratis terapi for hodet det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  ♥  ♥

Ellers har jeg fått helt dilla på mørke lepper i det siste. Denne fra BarryM har lenge vært en favoritt, men det er gjerne periodevis. Jeg varierer mye mellom denne og en rød fra Chanel. Når jeg først skal ha litt farge på leppene, så skal det være av den synlige sorten.. hah! Jeg fukter alltid leppene først, før jeg tar på leppestift - da føles leppene myke under leppestiften, og det blir ikke den typiske følelsen av tørre lepper. Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det tørre lepper. Nei, nå får jeg svinge meg rundt her og slutte å mase. Håper dere får en superfin dag videre ♥

24.04.2016 11:37

MINE BESTE FROKOSTER

God morgen fine dere! Håper dere har sovet godt, og at helgen har behandlet dere bra så langt. I dag har jeg virkelig søndagsstemning, og det er så deilig. En lat morgen med deilig frokost og tv-serier rullende på skjermen.. Kunne ikke blitt bedre! Siden det ikke er lenge til den nye uken starter, tenkte jeg å dele noen av mine favorittfrokoster med dere. Kanskje dere finner litt inspirasjon til hva dere skal spise i den kommende uken? Link til hver oppskrift finner du i overskriften til hvert av bildene. Håper du finner noe du liker! Ha en nydelig søndag videre ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CHIAPUDDINGCOTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DEILIGE SCONES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BANANPANNEKAKER
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GRØNN SMOOTHIE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAVREGRØT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DEILIGE RUNDSTYKKER

Postet i: FOOD

24 kommentarer

23.04.2016 12:31

OATMEAL FOR BREAKFAST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OATMEAL HEDGEHOG 

Hei og god lørdag! Lørdager er dager jeg velger å bruke litt ekstra tid om morgenen, både på det å komme meg ut av sengen og hvordan jeg lager frokost. Frokost er et viktig måltid, og noen ganger velger jeg å bruke litt mer tid og innsats for at frokosten skal bli skikkelig digg. I dag ble det havregrøt med en liten og veldig søt vri. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  .

I dag er det klart for Brann-kamp og venner på besøk - det blir koselig! Jeg er usikker på om jeg orker å dra på Stadion, men skal nå uansett få med meg kampen! Skal prøve å komme i gang med lesing til eksamen igjen også - det er jo noen uker siden sist jeg har åpnet en bok. Det blir jo sånn når man har det tøft - da orker man svært lite. Nå som det værste er over, håper jeg at jeg klarer å komme litt etter litt tilbake til hverdagen. Håper dere får en superfin helg, fine dere! 
 

Postet i: FOOD

13 kommentarer

21.04.2016 16:10

DETTE MED Å STRESSE MINDREDette med å stresse mindre har vært en stor utfordring den siste tiden. Som mange vet, så har jeg IBS - og min IBS er veldig stressrelatert, om jeg kan si det sånn. Stress utløser en reaksjon i magen, og jeg får store problemer. Jeg hadde begynt å få det bedre og litt lettere da min far gikk bort for 2 uker siden, så nå kan vi vell si at jeg er tilbake til start. Men de siste dagene har jeg begynt å notere ned litt punkter som skal hjelpe meg på veien mot en mer stressfri hverdag og jeg tenkte å dele tipsene med dere. Dette er punkter man kan ta i bruk uansett grunn til stress. Det finnes både positiv og negativ stress - men det er jo den negative stressen som er den ødeleggende faktoren i hverdagen.. 

IKKE TA ALT SÅ PERSONLIG
Dette må jeg begynne å bli bedre på selv. Ta heller å distansere deg, og se ting fra utsiden. Alt trenger ikke å være personlig rettet. 

GI LITT MER FAEN
Per Fugelli sa en gang at vi må lære oss å gi litt mer faen, og det tror jeg han absolutt har rett i. Jeg merker selv at jeg til tider bryr meg altfor mye - om alt. Om andre sine meninger om meg, hva andre mener jeg bør gjøre o.l.. Gir man litt mer f i alt dette, så tror jeg mye av hverdagens mas og has slipper taket også. 


OMGI DEG MED POSITIVE MENNESKER
Dette er jo selvfølgelig viktig uansett stress eller ikke. Men positive mennesker og mennesker man er glad i gir oss en økt trygghet på at man er god nok. De viser glede i samvær med deg, og det skaper en stressfri atmosfære. Med gode relasjoner, støtte og trygghet blir du mer robust og tåler mer også! 

SPIS SUNT OG REGELMESSIG
Å spise sunt hjelper på fordøyelsen og energinivået. Har man dårlig fordøyelse og lite energi, vil kroppen kjennes tung og sliten. Stress vil sette seg lettere i magen dersom kroppen er utmattet fra før av. 

VÆR I AKTIVITET
Yoga har vært en god terapi for meg. Da forsvinner jeg litt inn i min egen verden og jeg kan slappe helt av. Noen finner ro i andre aktiviteter, noe som er veldig bra. Vi trenger å ha en ting som roer kroppen og ikke minst sinnet ned - spesielt i hverdagen. Det hjelper ikke å bare sitte i sofaen. Det er faktisk slik at de kjemiske stoffene som produseres gjennom regelmessig trening, demper angst og øker selvtillitt og livsglede. Ta deg gjerne en frisk tur ute i naturen, det er deilig for hodet det! Gratis er det også. 

SNAKK MED EN PROFESJONELL
Det er mange som føler de må få litt hjelp på veien - og det er helt normalt. Selv er jeg inne på tanken om å snakke med en profesjonell, rett og slett for å få litt starthjelp på veien til en lettere hverdagen. Spesielt nå som jeg er rammet av sorg i tillegg. Hjelp kan man få - så det er bare valget om å ta hjelpen eller ikke som står foran oss. 

SOV GODT
Å få sove godt er definitivt viktig - generelt i livet. Det er definitivt lettere å håndtere stress og motgang dersom man er uthvilt. 

KOBLE AV
Logg av alt som heter sosiale medier og internett for en stund. Skru gjerne av telefonen også. Da slipper du å stresse med å sjekke alt av medier hele tiden. Man trenger faktisk ikke å være "på" 24/7 heller. 

20.04.2016 11:30

NELLY FAVSGENSER
REISEBAG
MAXI-KJOLE
KJOLE
BUKSE
KÅPE
HEELS

. . . . . . . 

Hei og god onsdag til dere! Synes dagene bare flyr avgårde jeg.. hah! Er det en ting som passet meg perfekt på en onsdag morgen, så var det litt snoking på Nelly. Det har jo kommet inn så mye fint til våren! Merker at det lyse og ikke minst beige vokser mer og mer på meg - selvom sort er og forblir favoritten. De sorte buksene synes jeg er superlekker - så de står høyt på ønskelisten. Nå skal jeg få i gang dagens gjøremål - det er mye som står på planen. Ha en superfin onsdag, så snakkes vi senere! 

18.04.2016 12:01

MONDAY DETOXSiden det er mandag og jeg ikke har stort på planen for dagen, tenker jeg at en skikkelig detox av garderoben skal stå for tur. Dessuten må det vaskes klær, så da kan jeg like godt bare holde meg til husarbeidet i dag.. hah! Tenkte å dele mine beste detox-tips med dere! 

MONDAY - GET SHIT DONE


TA ALT UT AV SKAPET

Jeg starter alltid med å rive ut alt jeg eier og har fra klesskapet. Da får jeg i det minste sett hvert eneste plagg før jeg eventuelt henger det tilbake på plass. Vask gjerne ned garderoben før du henger klærne på plass - det blir tross alt støvete der inne også! 

GI BORT. SELG. KAST
Gamle og slitte klær kan fint kastes. Noe kan man absolutt gi bort til Fretex f.eks, og noe kan man fin selge videre. Det er en fin regel, dette med å selge noe før man kjøper seg noe nytt. Da sparer man plass i klesskapet også. 

SORTER ETTER FARGE
Dette er jeg ikke verdens flinkeste på altså, men noen ganger er det veldig deilig å ha plaggene sortert etter farge - rett og slett fordi det kan være lettere å faktisk se hva man har i hver enkelt farge og lettere å kombinere plaggene med litt mer oversikt. 

SORTER ETTER ÅRSTID
Nå som det går mot lysere sider, så synes jeg det er superfint når de lette plaggene henger fremme i garderoben, mens vinterplaggene henger bak. Du skal jo ikke bruke de på mange måneder fra nå av, så da trenger ikke de store og tykke plaggene å være synlige heller. 

PRØV PÅ ULIKE ANTREKK
Er du litt usikker på plagget - prøv det på! Ta gjerne på deg et helt antrekk, og se hvordan du føler deg i de ulike plaggene. Er det ikke en fulltreffer - nei da kan du gi bort eller selge plagget videre. Vær ærlig med deg selv! 

17.04.2016 12:26

OFF SHOULDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god søndag fine dere! Helgen har bestått av godt selskap så langt, og i dag er ikke noe unntak. Om noen timer drar jeg avgårde for middag hos mormor og morfar. Er det noe som virkelig har gått opp for meg den siste tiden, så er det viktigheten av å tilbringe tid med de man er glad i - det skal jeg bli mye flinkere til altså! Middag hos mormor er også noe av det beste jeg kan få - her snakker vi skikkelig hjemmelaget husmannskost , det beste jeg vet.. hah! 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAPPY ZzzZUNDAY

I dag har jeg slappet av i denne deilige off shoulder genseren. Off shoulder-trenden passer meg perfekt - det kan være komfortabelt og veldig fint på samme gang, noe jeg er superfan av. Det skal være komfortabelt å kle seg.. hah! Håper dere får en fantastisk fin søndag videre, snille dere. 

15.04.2016 11:23

BREAKFAST IN BED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZzZZzz.. 


Nå som energinivået mitt ikke er noe særlig å skryte av, har det vært veldig viktig for meg å slappe av de siste dagene. En god frokost på sengen er alltid en god ide, uansett humør eller energi. En lat morgen i sengen, en god serie snurrende på TV og solen som titter såvidt inn gjennom vinduet - hva mer kan man be om? Det var rett og slett perfekt for meg i dag - dette trengte jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . . . . .

Nå skal leiligheten ryddes, og jeg vurderer om jeg skal kaste meg i gang med en heftig detox av klesskapet. En fresh start er alltid deilig. Og nå må vinterklærne pakkes langt bak i skapen og vårklærne henges frem. Blir så deilig! En detox på en fredag må jo være en god idè.. hah! 

14.04.2016 16:22

MISS INDEPENDENT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . . . . 


Jeg har ikke gjort stort annet enn å snakke i mobilen de siste dagene. Telefoner hit, telefoner dit. Ordne ditt og ordne datt. Det er noen travle dager i møte, men slik er det bare noen ganger. De få pusterommene jeg har fått, har faktisk vært når jeg har åpnet denne lekre boken. Jeg var rimelig klar over at jeg kom til å finne mye inspirasjon og glede i boken - da jeg er superfan av bloggen til Eirin. Men det er historier som er delt i denne boken, som virkelig har gjort inntrykk på meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette med en alkoholisert far kjenner jeg til fra barndommen. Min far fikk et valg for mange år siden - alkoholen eller meg. Han valgte meg og jeg har aldri vært mer stolt over han. Det siste året har pappa vært så uendelig flink og jeg har aldri vært stoltere enn nå. Dessverre er ikke pappa blant oss mer - noe som er uendelig urettferdig. Men ved hjelp av familie og venner, de fine minnene jeg bærer på og tekster i denne boken, så har jeg faktisk smilt opptil flere ganger den siste tiden. Det har gjort godt! Jeg ønsker rett og slett å skrive dette innlegget for å vise at man kan la seg inspirere av andre, støtte hverandre og heie hverandre frem i en hver tid. Både vond og fin tid.. Så tusen takk til deg, Eirin - for at du har laget et fristed (om så bare for noen minutter) der jeg kan mimre og le. Smile og gråte litt. Dessuten kan jeg drømme meg helt bort og tenke på at jeg en dag skal være min egen sjef. Det har jeg sagt til pappa mange ganger, og nå skal jeg i alle fall realisere den tanken og drømmen. Bossgirl! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg elsker med denne boken er at jeg aldri får lest den ferdig, om du skjønner. Man kan plukke den opp, la seg inspirere litt og gjenta denne prosessen stadig. Det er fint med slike bøker - dette å ta de titt og ofte i bruk. Dessuten kan man bruke den som pynt på stuebordet - den er tross alt lekker å se på også. Tenk at begge faovritt-bloggerne mine har skrevet bok - det er så ufattelig inspirerende! 

BE WHO YOU WANT TO BE!

12.04.2016 13:34

WHEN LIFE HAPPENSWHEN LIFE HAPPENS

De siste dagene har det vært stille fra min side... Det er absolutt ikke frivillig. Livet er virkelig flott mange ganger. Men den siste uken har vært så tøff at jeg ikke kan forstå hvordan man til tider kan klare å leve. Jeg har dessverre mistet en av mine aller nærmeste - og det er så uendelig vondt. Jeg kommer nok tilbake litt etter litt, men ting vil nok ta tid. Kjenner det er godt å titte innom her - dette er trossalt mitt fristed. Et sted jeg kan glemme det vonde, om så bare for noen få minutter. Jeg setter stor pris på dere som har tittet innom her selvom det har vært stille fra meg. Tusen takk ♥ ♥

06.04.2016 16:06

USYNLIG SYKDOM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I august merket jeg at noe ikke var som det skulle med kroppen. Jeg hadde store smerter, ofte lite matlyst, tappet energi og humøret var langt nede. Det ble gradvis bare værre de neste månedene, og jeg skjønte at nå var det på tide å finne ut av hva som plagde meg. Dessverre ble det lange måneder før jeg endelig fikk en diagnose å forholde meg til. Først var det psyken det var noe i veien med, så var det irritabel tarm, så var det Crohns og så var det i grunn ingenting plutselig. Heldigvis endte jeg opp med svar etter 5 lange måneder.. 

Noen har nok fått med seg at jeg har Irritabel tarm-syndrom, også enklere og oftere formulert som IBS. Dette er en fordøyelsessykdom som det er vanskelig å i grunn oppdage, da plagene kan forbindes med mye annet. Som sagt, jeg har vært innom mange diagnoser på veien. IBS kan variere fra person til person, og det er naturligvis ulike grader av dette, som det er ved mange andre sykdommer. Jeg er nok ikke hardest rammet, men jeg er rammet hardt nok. Fra august til desember var jeg omtrent ikke ute av huset, og det var rett og slett ikke mye glede i hverdagen. Jeg var på do omtrent 20-30 ganger for dagen. Dere kan jo tenke dere hvordan det generelt føles, både i kroppen og ikke minst psyken. Jeg var ikke med noen andre enn kjæresten min, og ikke ville jeg være med han heller. Jeg ville bare være alene... Det er ganske fælt bare det! Men å måtte gå med konstant luft i magen og ufattelig vond og hard mage, og uutholdelige smerter støtt og stadig - det unner jeg virkelig ingen! Jeg sliter mye med smerter enda, men det er absolutt mye bedre nå. Noen dager vil jeg bare ligge i sengen og grine, men det er sjeldent jeg har mulighet til det. Så jeg presser meg ganske mye, og det går som oftest bra. Det er ikke mye energi jeg har på kvelden etter jeg kommer hjem fra jobb eller skole, men da får jeg heller bare legge meg og si meg fornøyd med at dagen i allefall ble utført utenfor mine fire vegger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en liten stund siden begynte jeg å lese meg litt opp på en "diett" kalt LavFodMap. Dette samt å gå til osteopat har faktisk vært det som har hjulpet meg dit jeg er i dag. Jeg har fått en forklaring på at min diagnose mest sannsynlig kommer av mye stress og mat jeg ikke tåler. I sommer var jeg mye på reise, så det forklarer en god del for meg. Dette er selvfølgelig individuelt - men stress kan spille en stor rolle. Nå prøver jeg å spise mye mer sunt og ikke minst etter LavFodMap. Det hjelper på humøret, og energien begynner å komme tilbake. Jeg er absolutt ikke på det nivået jeg en gang var, men ser i det minste lyset i tunnelen. Jeg velger å være åpen om dette, rett og slett fordi jeg er så lei av at slike sykdommer som dette skal være så tabu. Ja, jeg har vondt i magen, ja jeg må gjerne gå på do flere ganger for dagen, og ja - jeg er sliten - ofte. Men jeg prøver så godt jeg kan, og jeg gjør mitt beste. Har dere noen spørsmål, så må dere gjerne stille de til meg - så skal jeg svare så godt jeg kan! Ingen spørsmål er dumme 

06.04.2016 13:14

VINNER: KYLIE JENNER LIPKIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CANDY K LIPKIT


Tusen takk for god respons på konkurransen - kjekt at så mange ville være med! Vinneren av Candy K ble.... Tina Markeseth! Gratulerer så mye. Du mottar mail fra meg straks. Psst.. Dersom du ikke vant denne gangen, fortvil ikke! Det vil komme en tilsvarende konkurranse neste uke, så stay tuned! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Postet i: MAKEUP

6 kommentarer

04.04.2016 18:20

ETTERLENGTET TUR TIL FRISØRENMORE BLONDE FOR THE SUMMER

Hei og fin mandag! I dag har jeg endelig vært hos den snille, morsomme og flinke frisøren min, Renate. Er det noen jeg stoler på når det kommer til nettopp håret mitt, så er det henne. I dag valgt jeg å bli en del lysere i håret enn hva jeg har vært tidligere, og ikke minst en god del cm kortere. Jeg er virkelig superfornøyd! Fargen er litt mer kald enn tidligere også, og det føles veldig bra. Hva synes du om den nye fargen? 

04.04.2016 11:34

BANANA PANCAKES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god mandag til dere. Håper dere har fått ladet batteriene godt i helgen, og at dere er klar for uken som kommer. Selv kjenner jeg at det kommer til å bli en hektisk uke dette her, men jeg er klar for alt som måtte komme min vei. Denne uken skal bli bra.. hah! Hele helgen har jeg cravet bananpannekaker, så å starte uken med denne deilige frokosten her - det føltes virkelig helt riktig! Det er enkelt å lage og smaker himmelsk godt. Med deilige bær og litt mandler som topping, blir retten både mettende og god. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:
1 god moden banan
1 egg
ca. 50-60 gram havregryn
3 ss gresk yoghurt (laktosefri for min del)
litt kardemomme

Slik gjør du: 
Alle ingrediensene blandes godt sammen med en stavmikser. La røren stå å svelle litt på kjøkkenbenken først. Stek pannekakene i stekepannen til de får en litt gylden farge. Topp med det du måtte ønske av bær, frukt eller nøtter. Mangler og blåbær var det jeg hadde tilgjengelig i dag. Supergodt med sukkerfritt bringebær-syltetøy! MUMS. 

Postet i: FOOD

7 kommentarer

03.04.2016 12:38

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEGHei og god søndag, fine dere! Tenk at helgen snart er over allerede.. Tiden går så altfor fort! Tenkte å starte søndagen med å la dere bli litt bedre kjent med meg. Jeg har trossalt fått en del nye lesere i det siste, så kanskje det kan være kjekt for dere å lese litt om meg, som dere kanskje ikke visste fra før. Ha en nydelig søndag videre 

1. Jeg elsker musikk. Og da mener jeg virkelig ELSKER. Jeg kan stå å høre på alt fra rolig til skikkelig "syre-musikk" på morgenen. Jeg liker det meste av musikk, og hører på det uansett tidspunkt på dagen. 

2. Dette henger litt sammen med punktet over, men jeg klarer ikke å sitte i ro når det kommer en sang på som jeg liker. Da begynner jeg å smådanse, riste litt på hodet eller synge med. Jeg klarer ikke å forholde meg rolig.. hah! 

3. Jeg kan være supergretten om morgenen. Hvis jeg har sovet dårlig og er veldig sulten - det er rett og slett ingen god kombinasjon.. hah! 

4. Jeg liker å være sosial, men noen ganger vil jeg helst bare være for meg selv og nyte mitt eget selskap. Dette gjorde jeg senest i går. Jeg liker å ha dager eller kvelder helt for meg selv, og nyte stillheten rett og slett. Bare gjøre det som måtte passe meg.. Det er veldig deilig! 

5. Dette er nok ikke veldig overraskende for de som har fulgt meg en stund, men jeg har IBS (Irritabel tarm-syndrom), og jeg velger å være veldig åpen om det! Det er vanskelig å ha en "sykdom" som ingen kan se på utsiden, men som utgjør mye negativt (dessverre) for meg på innsiden. Både i kroppen og hodet. Heldigvis begynner jeg å bli bedre enn jeg var bare for noen måneder siden, så det er kjekt! 

6. Jeg er veldig sta. Det er rett og slett en egenskap jeg til tider hater og elsker. Vanskelig forhold det der.. hah! 

7. Jeg er livredd for å gå til tannlegen. Etter jeg trakk en visdomstann for noen år tilbake fikk jeg seriøse problemer når det kommer til tannleger. Han som trakk tannen min den gangen gjorde noe med nervene i munnen, og nervene ble rett og slett litt "død", og det gikk ikke over. Så et lite område i ansiktet er fortsatt ganske ømt... Heldigvis plages jeg ikke av det i hverdagen, og man kan ikke se det! 

02.04.2016 11:19

COTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PERFECT FOR THE WEEKEND

Er det noe jeg liker å gjøre når jeg har frihelg, så er det å bruke litt ekstra tid på frokosten om morgenen. Det er ikke ofte jeg tar meg tid til å bake generelt i hverdage, men i helgene blir det ofte mer tid og energi til nettopp baking... så deilig! Både i dag og i morgen blir nok frokosten bestående av disse herlige rundstykkene laget på cottage cheese. Denne oppskriften fant jeg her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  . 

Dette trenger du: 4 egg, 250 gr havegryn (lettkokt), ca. 1 stor boks mager cottage cheese, 1 ts bakepulver, linfrø eller annen frøsort (jeg hadde litt linfrø i blandingen og som topping)

Slik gjør du: Ha alle ingrediensene i en bakebolle, før du bruker stavmikseren for en fin og jevn røre. Form rundstykkene og legg de på stekebrettet. Stekes i 35-40 minutter på 180 grader. Disse er rett og slett supergode. MUMS!

Postet i: FOOD

21 kommentarer

01.04.2016 17:06

NEW FAVORITE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥

Er det noe jeg lenge har vært på jakt etter, så er det en god concealer. Jeg synes det har vært vanskelig å finne en som dekker de mørke ringene under øynene mine så godt som jeg ønsker, spesielt på dager hvor jeg har sovet lite.. Hah! Men endelig har jeg funnet redningen, og det er denne fine lille saker fra Clarins. Den dekker godt, og føles ikke tung på. Er det noe jeg ikke ville hatt, så er det en concealer som føles tung under øynene.. Som om jeg trenger mer som drar øynene ned, hah.. Har du en favoritt når det kommer til concealer, så del den gjerne med meg! 

01.04.2016 11:40

SUNNERE ALTERNATIV TIL FREDAGSKOSEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOJIBÆR OG SJOKOLADE - HERLIG KOMBINASJON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SO GOOD ♥ 

Er det noe jeg er veldig glad i, så er det mørk sjokolade. Det er rett og slett noe av det beste jeg kan få. En ny kombinasjon jeg virkelig liker er denne med gojibær og sjokolade. Her har jeg smeltet sjokoladen, tatt den opp i isbit-former og puttet i bærene. La blandingen stå i fryseren i noen timer - så kan du bare nyte! Ha en nydelig fredag og start på helgen, fine dere ♥

Postet i: FOOD

8 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits