15.05.2016 12:25

10 TING JEG VIL GJØRE I MAI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOALS FOR MAY

Hver måned lager jeg meg en liten liste over mål eller punkter som jeg ønsker å gjennomføre i den nye måneden vi trer inn i. Nå har det vært litt kaos og stress i det siste, så jeg har rett og slett glemt denne listen litt denne måneden - ikke bra! Så her kommer endelig månedens spalte hvor jeg viser 10 ting jeg ønsker å gjøre i løpet av mai - håper dere liker det! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bli ferdig med eksamen. Dersom jeg står på alle 3 eksamenene mine, så kan jeg si meg ferdig utdannet 30. mai. Altså, det gledes virkelig! 

2. Ha sosiale dager med venner. Både 16. og 17. mai blir dager hvor vi skal invitere flotte mennesker hjem til oss. Som jeg gleder meg til det. Brann-kamp, spillkvelder og kos - finnes ikke stort mye bedre. 

3. Fortsette treningen, og ikke minst holde motivasjonen oppe. Jeg kjenner det gjør godt å løpe ute i frisk natur. Klarner hodet litt også - rett og slett gratis terapi for både kropp og sjel. 

4. Finne meg nytt og fint sommertøy. Jeg drar jo faktisk på ferie om 1 måned, og det er på tide å oppdatere garderoben litt. En kul badedrakt står på ønskelisten - noen som vet om noen stilige, så hyl ut! 

5. Oppdatere listene mine med musikk. Det er så mye rot på Spotify, og jeg trenger en ny liste for både treningsmusikk, og en for late dager på stranden, hihi! 

6. Rydde mer plass i garderoben. Kjæresten er smålei av at jeg tar all plassen, noe jeg forstår. Stakkaren har typ 3 skuffer, mens jeg har 12.. hah! Jeg skal manne meg opp til å rydde ut det jeg ikke bruker, og gi det videre til Fretex. 

7. Jeg skal prøve å være enda flinkere til å følge LavFodMap. Jeg har noen dager jeg ikke er like flink, og da merker jeg det fort i magen. Jeg kan absolutt bli flinkere her altså! 

8. Lage meg en fin og deilig bakgrunn til Mac'en - det er på tide! 

9. Være flinkere til å koble mer av. Jeg må være flinkere til å logge av sosiale medier på kvelden - det finnes jo grenser for hvor mye "på" man skal være. 

10. Komme meg til frisøren. Dette er alltid noe jeg ser frem til, og i slutten av måneden skal endelig etterveksten bort, hah! Gjett om det skal bli deilig. Vurderer å gå enda kaldere i fargen - spennende å se hva jeg ender opp med! 

Postet i: SPALTE

9 kommentarer

13.05.2016 13:47

EVA SOLO

Sponset produkt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DRINK MORE WATER 

Nå som treningen endelig har begynt å bli en rutine igjen, har jeg fått brukt denne flotte drikkeflasken min fra Eva Solo masse. Jeg elsker den! Dessuten matcher den det meste treningstøyet mitt, noe som gjør det ekstra gøy.. hah! Jeg synes flaskene er elegante og fine, men med en liten ekstra touch med de ulike fargene på hanken, som man kan velge mellom. Rett og slett en farge for alle og enhver. Du finner mange flere flasker og andre produkter fra Eva Solo hos Kitchentime - en nettside som bugner over av fine merker og produkter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes at vanninntaket øker dersom har en flaske vann stående i kjøleskapet til en hver tid. Kaldt og godt vann - klart på 1-2-3. Er du ikke så veldig flink til å drikke vann, så kan det alltid friste litt mer dersom man har litt frukt og bær i vannet. Tips: sitron i vannet er også godt for tarmene! 

 

11.05.2016 16:05

GREEN TRENCHCOAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og fin onsdag til dere! Tenk at det er lillelørdag allerede - tiden flyr avgårde for tiden. Det er garantert fordi det nærmer seg eksamen, og jeg begynner å bli småstresset.. hah! Ellers er det strålende vær i Bergen, noe garderoben og jeg i grunn er veldig glad for. Endelig kan jeg lufte denne lekre kåpen fra BikBok igjen. Den er så fin! Fargen, passformen og komforten - helt perfekt. Kombinert til sorte detaljer, blir jakken prikken over i-en i antrekket. Nå er det klart for studiedag for min del.. Håper dere har det fint og koser dere, hva enn dere måtte gjøre på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG DAG!

Postet i: OUTFIT

4 kommentarer

10.05.2016 16:34

KONSENTRASJONSPROBLEMER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følelsen av sommer har definitivt ankommet Bergen, noe som både er fint - men også litt dumt. Jeg mister helt lysten til å lese til eksamen, og det er ikke akkurat et veldig sjakktrekk når det står hele 3 eksamener på planen om 2 uker.. hah! Jeg vil heller nyte late dager med venner og familie, enn å sitte inne for meg selv. Jeg prøvde å sitte på terrassen for å lese før i dag, men jeg får ikke til å konsentrere meg der.. Skal ikke være lett... hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du sitter på litt ekstra motivasjon du kan sende videre til meg - så mottas det med stor takk! Nei.. Bergen er altfor fin på slike dager, til at jeg klarer å konsentrere meg om noe som helst. Men jeg får bare bite tennene sammen, og tenke på at jeg er ferdig om 2-3 uker med hele bacheloren min, hurra! Håper dere har en strålende dag så langt, og at det er like fint vær hos dere! 
 

09.05.2016 18:20

MIN HUDPLEIE

Sponsede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det kommer til hudpleie og produkter, så kan jeg ikke skryte på meg all verdens med kunnskap. Jeg har rett og slett blitt litt kjedelig, og jeg har hatt de samme produktene i evigheter. Flinkere til å bruke pleieprodukter generelt, det burde jeg absolutt bli. Så da jeg mottok en pakke med alle disse fine og velduftende produktene, kom motivasjonen og gleden tilbake. Nordic Skin Care er leverandør av hudpleieproduktet Hormeta her i Norden, og jeg er så glad for at de ønsket å ha meg med på laget. 

.   .   .   .   .   .   .

HORME PURE Face Cleansing Cream
Dette er en mild, men effektiv plantebasert ansiktsrens som renser huden, fjerner urenheter, og gir deg ren og klar hud etter behandlingen. Denne renser lett bort sminke fra ansiktet om kvelden, og det er så deilig. Føler meg virkelig frisk og fin i huden etterpå. Denne kan du fint bruke både morgen og kveld. Fukt kremen i hånden, og bland sammen til du får en mer skummet krem. Rens så ansiktet godt med produktet, og vask av med vann. Du kan bruke denne i ansiktet, på halsen og brystet. 

HORME PURE Swiss Secret Micellar Water
Dette vannet er et unikt produkt med trippel effekt som renser, fjerner sminke, og strammer opp huden. Dette er også et fint renseprodukt, men jeg har ikke brukt dette like mye som cleansing kremen - da jeg synes den rett og slett var hakket bedre. Men dette rensevannet tror jeg er veldig deilig å bruke når jeg er på reise - gleder meg til å bruke det på tur. Du kan bruke vannet daglig. Påføres med en bomullspad og skal ikke skylles av etterpå. 

HORME LINE Global Eye Countour Cream
Denne øyekremen er en krem som gir fuktighet og bekjemper synlige tegn på aldring. Krem gjør også slik at øyets kontur blir fastere og holder seg glatt. Rynker og kråkeføtter blir også glattet ut. Kremen gjør huden myk og smidig uten at den føles klebrig på huden. Denne tror jeg absolutt er en av mine favorittprodukter. Den føles veldig deilig på huden, og jeg føler den utgjør en forskjell på de mørke områdene rundt øyet. Klapp kremen forsiktig på under øynene - ikke skyll av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORME LINE Eye Contour Rescue Gel Mask
Dette er en deilig øyemaske som skal angripe rynker, mørke ringer, kråkeføtter, hovenhet, og tegn på tretthet. Huden rundt øyet får godt med fuktighet og blir fastere, glattere, og du ser fort mer uthvilt ut. Masken bruker du ved å påføre et tykt lag rundt øyets kontur og lar det virke på huden i ti minutter. Tørk så av med en fuktig klut. 

HORME TIME Absolute Cream with MPC
Denne fuktighetskrem skal jobbe for å motvirke både glans og tørrhet samtidig som den beskytter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden blir fyldigere, spenstigere, og får en fin, matt overflate. Den føles veldig behagelig på huden, og gir en flott glød til huden. Denne påfører jeg på huden om morgenen, etter at rens er unnagjort først. Smøres bare godt inn i huden. Skal ikke skylles av. 

ROSÉE CELLULAIRE Precious Mist from the Alps 
Denne misten er en prisvinnende, oppfriskende, fuktighetsgivende spray med naturlig hyaluronsyre som tilfører fuktighet og hjelper huden å bevare fuktigheten lenge. Precious Mist kan sprayes utenpå sminke, på kroppen, og er ideell for menn etter barbering. Jeg har brukt dette produktet mye. Det er så deilig å bare spraye på et lett lag, og føle en ny glød til ansiktet etterpå. Forfriskende, rett og slett. Deilig å ha med i vesken på lange dager. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.   .   .   .   .   .   .

Ta gjerne turen innom nettsiden deres, og finn dine favorittprodukter der! 
Dersom dere ønsker å teste ut produkter fra Hormeta, så har jeg en gledelig nyhet. Ved å bruke koden: charlottenordic, så får dere 10% avslag på kjøpet! 

09.05.2016 11:35

UKEN SOM GIKKFRESH START 

Da var det mandag og en ny start! Denne uken blir travel med mye eksamenslesing, men jeg satser på at jeg klarer å oppdatere bra her inne også. Bloggen er jo min store lidenskap - det er så gøy! Når det kommer til uken som har gått, så har det virkelig vært en fin uke. Endelig har jeg vært sosial igjen, og jeg har fått smilet tilbake - det gledes. Her kommer en oppsummering på uken som gikk! 

UKENS HØYDEPUNKT
Helt klart at solen titter frem, og at smilet bare blir større og større. Å se solen skinne gjør virkelig noe med humøret. Det har vært mørkt og dystert så lenge, så denne uken har virkelig vært som balsam for sjelen. 

UKENS LÅT
Cake By The Ocean - DNCE. Først kunne jeg ikke fordra denne låten, mens nå elsker jeg den. Den er catchy og den gir meg skikkelig sommerfølelse. 

UKENS BESTE DAG
Her er det litt vanskelig å velge, da torsdag-søndag har vært veldig fin! Men på torsdag feiret vi fine Daniella, det var absolutt en av de beste dagene og sosialiseringene jeg har hatt på lenge. For en fin gjeng med jenter!  UKENS FAVORITTSERIE
Dette var ikke så vanskelig å svare på.. Younger er absolutt min favorittserie for tiden. Jeg har sett ferdig sesong 2 på nett, men jeg vet de har begynt å sende den på Sumo. Dere må bare se den - hysterisk morsom og veldig gøy! 

UKENS TRENING
Jeg har bestemt meg for å begynne med ukens trening - rett og slett fordi jeg trenger å motivere meg selv litt.. hah! Dessuten har jeg funnet ut at det er på tide å gjøre noe med både kondis og styrke - så dette skal bli bra. Jeg hadde meg en liten fjelltur og en joggetur med motbakkeløp i helgen - det var deilig. Mersmak har jeg absolutt fått. Et aktivitetsarmbånd står nå på ønskelisten. Alt for å øke motivasjonen.. hah! 

UKENS CRAVING
Jordbær og... Kokosboller!! De der kokosbollene altså... Håper jeg blir møkk lei av de snart... hah!  

08.05.2016 11:30

BLOGGERS WHO LUNCHTHAT PERFECT SATURDAY

Det er strålende vær i Bergen for tiden, og det må jo absolutt nytes så mye som mulig. Det er varmt, og en skinnjakke er altfor varmt - endelig er sommertemperaturen på vei! Lørdagen ble brukt til sosiale sammenkomster og Brann-kamp. I går møtte jeg denne fine jenten over her til en deilig lunsj ute i solen.
Sofie bor vanligvis i Oslo, så det er ikke ofte jeg får sett henne. Heldigvis for meg er hun i Bergen en gang i blant, sånn at vi kan treffes for noen timer og catche up litt. Det er så kos! En deilig lunsj og masse prat - helt perfekt å bruke lørdagen på. Dessuten var det deilig å traske rundt i den fine byen når solen skinner. Det er ikke mange steder som slår Bergen på en god dag altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  . 

I dag blir det mye eksamenslesing på meg. Ikke helt det ideelle når været er så fint, men jeg kan i det minste sitte på terrassen og kose meg med solen i ansiktet mens jeg leser. Håper dere får en superfin søndag, snille dere! 


#blogg #sommer #venner #mote #moteblogg #helg

05.05.2016 14:20

JA, JEG JOBBER I BUTIKK

"Ja, men skal du stå her hele livet du da? Gidder du virkelig det?"

Hva da gidder? For det første, så er jeg snart ferdig med en utdanning - det vet ikke du. For det andre, jeg trives i jobben min. Jeg trives med å selge sko. Jeg trives med kollegaene mine. Jeg har det fint! Å skulle se ned på oss som jobber i butikk, det er faktisk ikke greit. Hadde det ikke jobbet mennesker bak kassen på Rimi, i en klesbutikk eller skobutikk, hvor skulle du da fått maten din fra? Hvor skulle du fått klærne og skoene dine fra? Skulle du ha handlet alt på nett da eller? Det tviler jeg på at noen hadde orket.. Et samfunn bygges ikke opp av bare de med "toppjobber". Et samfunn bygges opp av et hav av ulike næringer og bransjer - vi trenger alle ledd! Alle ledd er en egen og nødvendig ressurs, og utgjør en forskjell. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er faktisk utdannet pedagog om ikke mange ukene, men jeg føler meg likevel mer vell med å starte en fulltidsstilling i en butikk enn i en barnehage. Nettopp fordi jeg ser på meg selv som en god selger, men også viktigheten av trivsel i form av kunder og ytelse av service. Man trenger ikke å være uten utdanning eller å ha lave ambisjoner, fordi man velger service fremfor olje, for å sette et eksempel. Synes det er leit at så mange har fordommer og en negativ holdning mot folk i butikk. Heldigvis er slike mennesker i et stort mindretall - men det kan gjøre vondt uansett. 

Hvorfor ikke heller bruke tid på å rose hverandre, heie hverandre frem og opp - uavhengig av lønn og yrke? Det er faktisk ikke så vanskelig.. 

02.05.2016 14:21

MÅNEDEN SOM GIKKHei og god mandag fine dere! Siden vi nå allerede har kommet til mai måned, tenkte jeg å oppsummere den forrige måneden som har gått. April har bydd på mye av følelser, så jeg kjenner det er godt jeg kan legge april bak meg, og se fremover. Det blir godt å få ny giv og motivasjon nå i mai måned! 

MÅNEDENS OPPTUR
Helt ærlig synes jeg det er vanskelig å finne en spesiell opptur i april, da denne måneden dessverre bestod av mye nedturer. Men om jeg skal trekke frem en opptur, så må det være å kjenne på at magen har vært ganske så ok opp i alt, og det har vært en opptur at energien har holdt seg på et fint nivå. Dessuten er det en opptur å vite hvor mange fine mennesker jeg har rundt meg. 

MÅNEDENS NEDTUR
Å få vite at pappa ikke lenger er blant oss, er nok det vondeste jeg vil oppleve i lang lang tid. Livet byr dessverre på store utfordringer og nedturer, men jeg vet at pappa hadde ønsket at jeg prøvde å se fremover, og gjøre det beste ut av hverdagen min nå. Jeg skal gjøre så godt jeg kan, i minnet av pappa. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS HØYDEPUNKT

Det må i grunn være bloggen, rett og slett. Uten bloggen i april-måned, så vet jeg ikke helt hva jeg skulle gjort. Å oppleve bedre lesertall og se så mange fine kommentarer dere legger igjen her, det har virkelig vært et fint høydepunkt i april. Det var også et lite høydepunkt  for meg da jeg klarte å gjennomføre tale i begravelsen til pappa - det betydde veldig mye for meg selv at jeg klarte det. 

MÅNEDENS MEST LESTE
Månedens mest leste innlegge er innlegget jeg skrev om IBS og hvordan jeg har og har hatt det. Takk for fine kommentarer her! 

MÅNEDENS FINESTE
Månedens fineste må være å se hvor sterkt familien står sammen i sorgen. Jeg er takknemlig for at jeg har så mange fine mennesker rundt meg. Både familie og venner - dere er gull verdt! Og mamma.. du er min klippe <3 

 

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits