29.06.2016 14:23

WEDNESDAY MOOD


LET`S FLY AWAY ✈️

Nå som jeg er hjemme fra en herlig uke på Mallorca, har værgudene bestemt seg for å gjøre Bergen grå og våt - så det holder. Dermed blir denne dagen brukt til å dagdrømme mens jeg er på jobb. Lengter tilbake til sol, varme, sand mellom tærne og deilig mat.. Akkurat slik sommeren skal være. Nå er det bare 2 uker til neste ferie, så jeg skal i grunn ikke klage.. hah! Om 2 uker vender jeg nesen mot Afrika, og jeg gleder meg som et lite barn. Blir magisk! Ha en strålende onsdag videre, fine dere. Takk for at dere titter innom her ♥
 

Postet i: INSPO

8 kommentarer

28.06.2016 15:10

DONUT WORRY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· BE HAPPY ·

Er det noe jeg virkelig savner når jeg kommer hjem fra ferier, så er det den latterlig gode maten man kan finne på ulike restauranter eller cafèer. Vi gikk å trasket rundt i Palma sentrum (gamlebyen), og kommer over en nydelig liten cafè.. Den var virkelig koselig og hadde en herlig atmosfære - loved it! 

På Santa Cristo serverte de et hav av bakverk, baguetter og drikke. Jeg spist en deilig baguett med skinke, og noe jeg tør å påstå er den beste donuten jeg har spist i hele mitt liv - og jeg har spist mange.. hah! Den var rett og slett himmelsk god. Dette stedet håper jeg virkelig at jeg får besøkt en gang til i løpet av livet altså. Nå er det tid for litt middagslaging her i hjemmet, før det blir vask av klær fra ferien. Hardt å pakke ut av kofferten og ordne ting etter en uke på ferie altså.. hah! Ha en nydelig tirsdag videre, fine dere ♥ 

Postet i: FOOD

6 kommentarer

27.06.2016 12:10

PERFECTION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· CAN NEVER HAVE ENOUGH ·

Jeg hadde store planer om å shoppe mye i Palma, men heldigvis klarte jeg å holde lommeboken i sjakk.. hah! Selvom det ikke ble mye nytt med hjem i kofferten, kunne jeg ikke dra fra denne lekkerbisken her. Fargen er helt latterlig fin, og den utgjør et friskt pust i garderoben min. Den er superlekker til jeans, skjorte, skinnbukser, sneakers.. Den kan kombineres til det jeg har i garderoben - en ny favoritt med andre ord! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting jeg aldri får nok av, så er det fine jakker og kåper. Om sommeren er skinnjakker det jeg absolutt bruker mest, da jeg kan kombinere det til noe mer røffere, men også til fine sommerkjoler. Kanskje jeg må kjøpe denne i blå også? hihi.. Ha en nydelig start på uken, fine dere! 

♥  ♥  ♥

26.06.2016 14:00

WITH A HINT OF RED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

TIME FOR DINNER 

Det er søndag og siste dagen i uken. Jeg er endelig hjemme fra en lang og tung reise hjem fra Mallorca. Turen ble noe turbulent, men det gjør ingenting da jeg har hatt en superfin uke med to fantastiske jenter. Gleder meg veldig til slike turer i fremtiden! 

Denne kjolen har blitt en av mine absolutte favoritter i klesskapet. Denne fikk jeg luftet ved en av de beste middagene jeg har hatt på lenge. Å kunne fikse seg etter en lang dag ved bassenget, putte på masken og noen lekre heels - det er deilig! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG SØNDAG! 

21.06.2016 16:05

SUSHI DATE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUSHI SUSHI SUSHI

Hei fra solfylte Mallorca! Et av de beste måltidene jeg har spist på lenge, fant sted på fine Kala her ved hotellet. Her snakker vi et fantastisk utvalg av sushi altså - yummy! Vi kunne nok sittet her å spist en hel dag, men etter 4 forskjellige sorter, noen glass med god drikke sa vi oss fornøyd. Dette ble også lunsjen ved bassenget dagen etter.. hah! Med andre ord, denne restaurant kan virkelig anbefales om du er i området. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥    ♥    ♥ 

Postet i: FOOD

2 kommentarer

20.06.2016 14:02

BLUE DRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
THAT PERFECT DRESS 

Denne fine blå kjolen fikk jeg av snille Kristina, som en litt sen bursdagsgave - og jeg elsker den! Den er behagelig å ha på, fin farge og deilig materiale. Kunne i grunn brukt den hver dag her nede, men det er nok ikke så kjekt å vise antrekksbilder med samme kjolen hver eneste kveld.. hah! I dag skal vi tilbringe dagen noen timer ved bassenget, før vi skal utforske Palma i kveld - det gledes! Jeg fant noen solbriller på Gardermoen som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte, så håper jeg finner de i Palma i dag.. hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG START PÅ UKEN! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

19.06.2016 09:45

BY THE POOL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIPPERS, A GOOD BOOK AND BEER 


Gjett om vi koser oss på jentetur da! Avslapping, soling og mye prat - det er en perfekt ferie for meg. I dag er det søndag, og tid for en lang dag ved bassenget. Vi startet denne søndagen med en tur på trening, før det ble en deilig frokost og så rett på solsengen. Håper disse dagene går utrolig sakte, for jeg vil faktisk ikke hjem på veldig veldig lenge! Håper dere har det fint der hjemme også ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥    ♥    ♥

Postet i: TRAVEL

5 kommentarer

15.06.2016 14:40

FAVORITE FOR MY SKIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORMETA PRODUCTS

For en stund tilbake var jeg så heldig å motta en herlig pakke stappfull av gode hudprodukter fra NordicSkinCare. Jeg har definitivt funnet meg noen favoritter blant produktene, men denne ansiktskremen er for øyeblikket den store helten på badet.. hah! Den lukter godt og gjør underverker for den trøtte huden min. 

.  .  .  .  .  .

Denne fuktighetskrem skal jobbe for å motvirke både glans og tørrhet samtidig som den beskytter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden blir fyldigere, spenstigere, og får en fin, matt overflate. Den føles veldig behagelig på huden, og gir en flott glød til huden. Denne påfører jeg på huden om morgenen, etter at rens er unnagjort først. Smøres bare godt inn i huden. Skal ikke skylles av. 

Du kan lese mer om de andre produktene og denne herlige ansiktskremen i dette innlegget! Kanskje du også finner din favoritt dersom du titter innom nettsiden til NordicSkinCare? Det er mye å velge mellom, og noe for enhver hudtype! Ha en strålende onsdag videre, fine dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥   ♥   ♥

11.06.2016 15:18

6 dager til avreise

S O O N   V A C A Y 

Nå nærmer det seg ferie med stormskritt, og det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å komme meg bort litt. Etter noen tunge måneder, skal det bli godt å nyte sol, varme og godt selskap. Vi er 3 jenter som drar på tur sammen, og jeg kan ikke vente. Jeg har lest mye bra om Palma (Mallorca) også, så jeg tror reisemålet er veldig bra! Vi skal bo på Sunprime Waterfront - et hotell som jeg tror vil passe oss og behovene våre perfekt. Hotellfrokost har vi også inkludert - det må jo være noe av det beste som finnes! Sakte men sikkert kommer også motivasjonen til å dele mer fra hverdagen min tilbake - det er kjekt! Jeg elsker jo å blogge, kunne inspirere og kanskje også motivere. Håper dere vil følge meg videre, spesielt på tur - da blir det masse bilder og fine oppdateringer! 

​HER SKAL DET NYES! 

 

Postet i: TRAVEL

7 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits