30.07.2016 14:53

ZANZIBAR ✈️ BERGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

SAFARI, WILD ANIMALS AND WHITE SAND

Etter 3 flyturer og noe som føltes som dager, er jeg tilbake på norsk jord igjen. Vi har hatt noen superfine dager i nydelige Afrika. Vi var på safari de første 4 dagene, etterfulgt av en liten uke på herlige Zanzibar. Snakk om en perfekt ferie! Å være på safari må være noe av det beste spesielle jeg har opplevd noensinne. Tror ikke det har gått helt opp for meg hva jeg faktisk har opplevd.. hah! Virkelig store inntrykk altså. Og dagene på Zanzibar har virkelig vært balsam for sjelen. Håper virkelig jeg en dag kan dra tilbake dit! Det vil komme masse bilder fra reisen fremover - siden jeg ikke har hatt noe særlig med internett på reisen - håper dere er klar for det.. hah! 

 

24.07.2016 17:30

LIFE IN AFRICA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lunchin' with the elephants 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

H E L L O   S A F A R I

Akkurat nå befinner jeg meg på nydelige Zanzibar.. For et sted! Før jeg ankom dette fine paradiset tilbragte jeg fire dager på safari, noe som har vært en av de største opplevelsene mine så langt i livet. Å oppleve ville dyr, i naturen - sitt rette element - det er fantastisk det! Her snakker vi et hav av fine dyr - zebra, sjiraff, elefant, gnu, apekatter, løver.. You name it! Det er rett og slett noe jeg anbefaler ethvert menneske! Tror ikke det har gått helt opp for meg hva jeg egentlig har vært med på... hah! Nå skal vi snart ut å spise her på Zanzibar. Vi har allerede vært her noen få dager, men nettet på turen har ikke vært det aller beste - derfor har det blitt en litt sen oppdatering fra min side.. Håper dere har det fint hjemme eller hvor enn dere måtte være i verden! 

 

Postet i: TRAVEL

4 kommentarer

18.07.2016 12:31

HOTEL JEG VIL BESØKE

Four Seasons Resort SeychellesSantorini Princess Luxury Spa Hotel i Santorini
The Oberoi Udaivilas, Udaipur i Udaipur
Palais Namaskar

Nå når været har vært så latterlig dårlig og trist her i Bergen, så har jeg sittet å dagdrømt/rømt til andre steder i tankene mine, noe som er ganske så fint i grunn - bare synd jeg fort er tilbake til realiteten.. hah! Her er noen av hotellene jeg kunne tenke å reise til. For noen magiske plasser! Tenk at det finnes så mange flotte steder rundt om i verden.. Det er litt spesielt å tenke på altså.. ♥ 

Postet i: TRAVEL

7 kommentarer

17.07.2016 11:30

ZzZunday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUNDAY MOOD


Søndager er hellige her i huset. På søndager er det frokost, en deilig kopp kaffe og en serie i sengen de første timene av dagen - så deilig! Søndager skal brukes til å slappe helt av og lade batteriene for den kommende uken.. Ta gjerne å lag deg en hjemmelaget ansiktsskrubb eller en hårkur - det er jo så herlig! En skikkelig dag med pleie for både kropp og sjel.. Anbefales! De fleste av oss trenger nok nettopp det å lade opp batteriene. Enten man jobber, går på skole, gjør begge deler - eller noe helt annet! Og på søndager.. hvorfor ikke kose seg med litt donuts? Det er virkelig min guilty pleasure altså! YUM. 

16.07.2016 12:01

FAVORITE TV-SERIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S WATCH


Er det noe jeg elsker å bruke kveldene på, eller late morgener for den saks skyld - så er det å kose meg med en god serie. Akkurat nå har jeg to favoritter som jeg kan se om igjen og om igjen. Siden jeg er så glad i disse to seriene, så tenkte jeg å tipse dere skjønne lesere om de også! Med fare for å gjøre dere hektet, så håper jeg dere har litt tid til overs de kommende dagene.. hah! THE FOSTERS

Dette er en av de fineste seriene jeg vet om. Den er rørende, fin, ærlig og ikke minst ekte. I denne serien møter man på familien Fosters, som består av en fin gjeng med både biologiske og adopterte barn + to mødre. En dag møter den ene moren Callie, en trøblete tenåring - og livet tar en ny vending, både for Callie, men også for familien Foster. Det bunner i grunn rundt dette å finne Callie en permanent løsning i et hjem, men ting blir ikke alltid slik man tror. En rørende, spennende og fin serie - denne må dere bare se, dersom dere allerede ikke har gjort det! Jeg ser den på Viaplay eller Netflix. 


ORPHAN BLACK
Denne serien blir man så latterlig hektet på.. hah! Den er spennende i hver eneste episode, og man klarer bare ikke å rive seg bort fra skjermen. Serien handler kort og greit om Sarah Manning, som ikke har noe særlig til familie, annet enn hennes unge datter. Livet hennes tar en stor vending da hun ser en ung dame (beth) - helt lik- henne selv, ta sitt eget liv. Derfra overtar Sarah identiteten til Beth - men det tar ikke lang tid før Sarah innser at det ikke bare er Beth hun ligner på. Det viser seg at det er flere der ute, som er akkurat som henne. Denne serien er så sykt spennende, atte hjelp. Dere må bare se den.. hah! Denne er på Netflix! 

14.07.2016 11:48

THAT BLACK BAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


The perfect sized black bag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOLDEN DETAILS


Da jeg så denne vesken på jobb, kunne jeg faktisk ikke gå hjem uten den. Det høres sikkert helt rart ut - men jeg følte virkelig en lykke etter at jeg kjøpte den. Jeg hadde en litt dårlig dag, om jeg får si det sånn - og da trøstet jeg meg med denne lekre saken her. Det hjalp litt på humøret - så det var verdt det for meg! Det er jo selvfølgelig bare en materialistisk lykke, og det går jo over, men jeg er glad for at jeg kjøpte den. Den er så klassisk og lekker. Størrelsen er helt perfekt også, og rommer mye mer enn jeg hadde trodd - det elsker jeg! Vesken er fra merket Ecco, og kvaliteten på skinnet er helt fantastisk. Denne er en langvarig og fin investering. Ha en nydelig torsdag, fine dere! 

13.07.2016 13:42

OFF SHOULDER


Annonselenker

1. Maxikjole   2. Jumpsuit  3. Blomstret kjole  4. Denim Top  5. Rosa kjole  6. Butterfly bluse  7. Hvit blondekjole
SOME FAVORITES

Er det en trend jeg har kastet meg på i år, så er det denne med off shoulder. Jeg synes det er enkelt, elegant og feminint - på en og samme gang. Det finnes et hav av lekre godbiter der ute, og akkurat nå sikler jeg på disse favorittene over her. Den lange maxi-kjolen synes jeg rett og slett er veldig søt og sommerlig - perfekt for sene kvelder i solnedgangen. Den blomstrete kjolen er jo også rimelig søt da - står høyt på ønskelisten den der altså! I dag bærer det ut på middag til mamma, noe jeg gleder meg veldig til. Vi reiser jo på ferie i 2 uker på søndag, så da må man ha litt kvalitetstid med familien før man drar ♥

12.07.2016 12:33

WHITE SHIRT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. WITH A TWIST

Er det noe jeg elsker å ha hengende i skapet, så er det ulike variasjoner av den klassiske skjorten. Jeg er veldig glad i hvite skjorter - men da gjerne en skjorte med noe ekstra. Da jeg så denne skjorten på Zara, så kunne jeg ikke bare la den henge der.. Den måtte være med meg hjem, enkelt og greit.. hah! Jeg kjøpte den i S, men kunne fint hatt den i en størrelse mindre også - men en litt oversized look skader aldri. En hvit skjorte kan kombineres til så mye også - så det er en absolutt sikker basic å ha. Til jeans, skjørt, heels, sneakers, skinnjakke - you name it! 

 

11.07.2016 15:49

BLACK CHANEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


.. IS THE PERFECT COLOR

Et av mine seneste innkjøp er denne fine neglelakken fra Chanel i fargen Black Satin - jeg elsker den! Den er lett å påføre, holder lenge på og har en perfekt svartfarge, om jeg kan si det sånn... hah! Jeg har lenge tenkt på å gå til innkjøp av en sort neglelakk, og er veldig glad jeg endelig gjorde det. Nå blir det sorte negler på ferie i Afrika også - med mindre myggen setter seg på fingrene mine hele tiden.. hah! Nå skal jeg hoppe i dusjen, før det blir litt klesvask her i hjemmet. En produktiv mandag er nødvendig i dag, altså! Ha en nydelig start på uken, fine dere. 

10.07.2016 15:16

COUNTDOWN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I LOVE TRAVELLING ✈️


Det er ikke mye liv i gjengen her i dag.. Vi var i en supergøy bursdag i går, og var ikke i seng før klokken nærmet seg 6. Det er ganske ulikt meg, og veldig sent i forhold til hva jeg pleier.. hah! Er ganske sliten i dag, men det var absolutt verdt det! Det er søndag, EM-finale og det er nøyaktig 7 dager til vi vender snuten mot Afrika - det gledes! Denne søndagen går til litt planlegging av hva jeg skal pakke med meg, og planlegging av innlegg i tiden fremover. Synes tiden går så fort for tiden også.. Da jeg fikk vite i september at vi skulle til Afrika, følte jeg det var en lang evighet til, mens nå er det bare 7 dager igjen. Plutselig har tiden rast avgårde. Kribler i magen - jeg er så klar! Ha en nydelig søndag videre, fine dere. 

Postet i: TRAVEL

6 kommentarer

09.07.2016 12:16

SUMMER FAVORITES

inneholder sponset produktOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN MY MAKEUP BAG

Ansiktsskrubb fra Cosmica
Øyekrem fra Hormeta
Foundation fra Yves Saint Laurent
Primer/highlighter fra Dior

 

  • Jeg har lenge hatt mine favoritter av ulike skjønnhetsprodukter, men en ansiktsskrubb har jeg lett en god stund etter. Da min kjære kom hjem med denne fra Cosmica, så ble jeg frelst. Kommer nok ikke til å bruke en annen ansiktsskrubb enn denne fremover! Den er skånsom, men gjør jobben sin likevel. Den lukter godt, renser huden bra, og den etterlater ikke huden tørr. Anbefales! 
     
  • Denne øyekremen fra Hormeta har jeg skrevet litt om før, men når det er en favoritt - så kan den gjerne fortelles enda mer om.. hah! Denne øyekremen er en krem som gir fuktighet og bekjemper synlige tegn på aldring. Kremen gjør også slik at øyets kontur blir fastere og holder seg glatt. Rynker og kråkeføtter blir også glattet ut. Kremen gjør huden myk og smidig uten at den føles klebrig på huden. Deilig! 
     
  • ​Foundationen fra YSL er et av mine seneste innkjøp til sminkevesken, og jeg elsker den allerede! Den har en fin dekkevne, påføres fint med fingrene, føles lett på huden og holder fint gjennom dagen. Dessuten kommer den i mange forskjellige nyanser - noe som er et stort pluss. Denne passer huden min perfekt! 
     
  • Dior sin primer er superlekker! Jeg bruker den ikke som primer da, men som highlighter. Den er rosatonet med et hint av gull, noe som fremmer og viser mer glød i enhver hudtone. Denne liker jeg spesielt godt å bruke nå på sommeren - litt ekstra glød skader jo ikke.. hah! 
08.07.2016 14:21

SPONSET VIDEO: FESTIVAL

Sponset innlegg


F
ESTIVALIZE YOUR SUMMER WITH PEPSI MAX


Nå på sommeren er det mange som velger å tilbringe tiden på festival, noe jeg absolutt kan forstå. Jeg har enda ikke fått kommet meg på en festival, rett og slett fordi jeg alltid planlegger utenlandsferie i de periodene det er festivaler.. hah! Men nå i august skal jeg på Kygo sin festival (Cloud Nine) her i Bergen, og jeg gleder meg latterlig mye - det blir så bra! Når jeg tenker på ordet festival, så ser jeg for meg glade mennesker, god musikk, sosiale settinger og mye glede. Det å tilbringe tid sammen med noen man er glad i og det å få høre musikk du liker live, det må jo være noe av det kjekkeste man kan ta seg tid til å gjøre. Ved å tilbringe tid på en festival vil man nok kjenne på en herlig følelse, og nå har Pepsi Max en kampanje der ute, hvor de viser til at man kan dra følelsen av festival inn i alt fra hagearbeid til dagens kyss. Denne filmen vil gi deg en superdeilig sommerfølelse, og jeg blir enda mer giret på å dra på festival selv av denne videoen! Dessuten gleder jeg meg til å nyte en kald Pepsi Max mens jeg lytter til herlig musikk sammen med folk jeg er glad i - det kommer til å bli en skikkelig god følelse av festivalmoro! 

07.07.2016 17:33

BEAUTIFUL PALMA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOME PICTURES FROM THE OLD TOWN

Jeg har noen fine bilder fra flotte Palma jeg gjerne vil vise dere. Jeg synes Palma by/gamlebyen var utrolig fin, og kunne gått der å tittet i timesvis. Merker tydelig at jeg har blitt eldre, da det ikke lengre bare er shoppingen som står i fokus, men også arkitektur og sightseeing. Man kan virkelig oppdage flotte steder ved å bare gå/se litt mer. Hit skal jeg absolutt tilbake ved en senere anledning, og jeg gleder meg allerede, hihi! Håper dere har en superfin torsdag, så langt.. ♥

07.07.2016 12:04

NEW IN: MOCKBERG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

·  NEW ARMCANDY ·

I går hentet jeg denne fine, lekre klokken som jeg kjøpte på åpningsdagen av nettsiden til Janne&Julia. Jeg har denne klokken i grå fra før av, men har lenge ønsket meg den i sort med rosè også - den er så fin! Jeg bruker ikke mye smykker eller annet tilbehør, men en klassisk klokke synes jeg kan utgjøre en stor forskjell på et antrekk. En klokke kan jo være på enkel, klassisk, feminin og røff på samme tid - det synes jeg denne fra Mockberg absolutt er. Helt perfekt i mine øyne! 

06.07.2016 11:52

WHITE AND BABY BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THAT SUMMER SKIRT ·

Hei og god tirsdag, skjønne dere! I dag er det tid for storslått kamp her i hjemmet - nemlig Portugal-Wales! Vi gleder oss skikkelig, og har invitert noen venner bort for litt ekstra hygge mens vi ser kampen. Slike kvelder er helt supre, spør du meg. Kamp på tv, en kald øl, god mat, godt selskap og joggisen på - YES

Da jeg så dette skjørtet på Zara, klarte jeg rett og slett ikke å la være å kjøpe det. Fargen er superfin, det er luftig og har strikk i livet - helt perfekt skjørt til meg! Jeg synes også denne lengden er fin, og jeg kan bruke skjørtet hele året også, noe jeg er stor fan av. Dette skjørtet kommer nok til å luftes mer enn bare på ferie i Palma.. hah! Her i Bergen er det ikke mye sommer, men nå teller jeg ned dagene før vi vender snuten mot Afrika - det gledes! 

05.07.2016 16:25

SUMMER WANTIES


ANNONSELENKER

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER  7. HER  8. HER  

· MY WANTIES FOR SUMMER · 

Det bugner over av både nyheter og mye godbiter på salg hos Nelly, og jeg sikler på så mye. Handlekurven er full støtt inne på den nettsiden altså.. hah! For øyeblikket er disse lekre bitene over her på ønskelisten. De beige skoene (nr.6) er noe av det lekreste jeg har sett på lenge - de kan jo brukes til både jeans, fine hvite sommerkjoler, og mer røffe antrekk. Tror jeg må gå til innkjøp av disse altså.. Håper dere fant noe dere likte her også! Ha en strålende kveld videre, fine ♥

05.07.2016 11:31

NEW ESSIE FAVORITES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  · PRETTY COLORS  · 

Hei og fin tirsdag til dere! I dag står det blogg og jobb på agendaen for min del, så ikke noe tid til å ligge på latsiden i dag.. hah! Men over til det innlegget faktisk handler om.. Disse 3 superfine neglelakkene var jeg så heldig å få av fine Kristina da vi var på tur. Jeg har endelig klart å spare ut neglene mine også, så det passet fint å pynte de litt ekstra! Den rød har absolutt blitt en stor favoritt, mens den blå er en fin nr. 2. Selv synes jeg Essie sine neglelakker holder godt, og tar jeg to strøk, så føler jeg at fargen holder seg i en halv evighet - det kan jeg virkelig like! Fargene heter Russian Roulette, Bikini so teeny og Cute as a button. Elsker navnene på disse lakkene altså.. hah! Tips om andre fine farger tas i mot med stor takk, hihi.  

04.07.2016 15:38

10 TING JEG VIL GJØRE I JULI· JULY - YOU ARE SO WELCOME · 

Jeg glemte helt å legge ut liste for hva jeg ønsker å utføre i juni, men denne måneden er jeg klar for å ta fatt på den fine listen min! Juli måned byr på mye fint, mye jobb, og mye sosialt - helt perfekt måned i vente med andre ord. Det er sommer (ikke at været tilsier det), og humøret er på topp - må det bare fortsette som dette. Gleder meg til late kvelder med venner, spill og forhåpentligvis litt grilling. Norsk sommer kan være ganske så bra altså! 

·     ·     ·     ·     ·     · 

1. Komme i gang med treningen skikkelig igjen. Jeg har hengt skikkelig bakpå på søvn den siste uken, og energinivået har vært lavt. Det skal det bli en forbedring på dette denne måneden. Å få til morgenøkter 4 dager i uken står på planen, og håper jeg virkelig klarer å utføre dette. 

2. Drikke mer vann. Dette er kanskje et litt kjedelig punkt, men jeg må virkelig bli bedre på dette punktet. Jeg trenger vann for å få mer energi også, så det er et veldig viktig punkt. 

3. Reise! Om 2 uker reiser jeg til Afrika, så jeg har litt å handle inn før den tid også. Medisiner og klær - haha! Herregud som jeg gleder meg! 

4. Lese bøker. Jeg har fått skikkelig dilla på å kose meg med en god bok, og denne måneden skal virkelig brukes til nettopp dette. Det er jo så avslappende - hvorfor gjør jeg ikke dette oftere? 

5. Rydde ut av garderoben, og beholde basics og klassikere som jeg kan bruke mye. Fra nå av skal jeg tenke meg om mer før jeg shopper, og tenke over om jeg faktisk har plass i garderoben, og om plagget er verdt denne plassen... hah! 

6. Blogge blogge blogge. Jeg skal finne frem den savnede motivasjonen, og kjøre på. Det er jo dette jeg brenner for! 

7. NYTE. Nyte fridagene, nyte familien, venner og kjæresten. Denne sommeren skal brukes til å slappe av, puste ut og virkelig nyte det livet har å by på. 

8. Ta meg en velvære dag hos frisøren. Både litt striper, farging av ettervekst og en etterlengtet klipp står for tur - som jeg gleder meg! 

9. Arrangere en gøy kveld sammen med gode venner! Dette har jeg ønsket å gjøre i noe som føles som en hel evighet - så det er absolutt på tide å få unnagjort! 

10. Kutte ned på sukker.. Altså - hjelp! Den siste uken har jeg vært helt ekstrem på søtsaker, og det må virkelig ta slutt. Denne måneden skal jeg kutte ned på sukkeret, og finne andre, sunnere løsninger når søtsuget melder seg. Det kan jeg klare! 

03.07.2016 15:41

THE LADY IN YELLOW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· JEANS AND LEATHER JACKET ·

Jeg har jo allerede fortalt dere om min store kjærlighet for denne lekre jakken - og jeg må bare si det, den kjærligheten kommer nok ikke til å forsvinne med det første.. hah! Noen ganger tror jeg seriøst at jeg forelsker meg i plagg jeg kjøper - sykt å si, men sant! Jeg elsker at jeg kan slenge denne fargerike saken over et antrekk som ellers ikke tilfører noe farge - og det blir så mye bedre med en gang. Et par enkle jeans, en hvit skjorte og en skinnjakke er noe alle burde ha i garderoben, spør du meg.. hihi! Denne søndagen går til brettspill, pizza og fotballkamper på tv - en perfekt søndag i mine øyne. Ha en nydelig søndag, fine ♥

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits