30.08.2016 17:54

RED LEATHER JACKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MY OBSESSION

I dag fikk jeg endelig denne lekre saken på døren. Det er ikke ofte jeg forelsker meg i en jakke før jeg har prøvd den på, men det var så absolutt tilfellet med denne skinnjakken her. Fargen er noe av det lekreste jeg har sett på lenge, og den blir nok en stor favoritt i klesskapet fremover. Lekker til en enkel hvit t-skjorte, sorte jeans og sneakers. Den er også lekker til noen fine heels også! Jeg har jo tilsvarende i gul, og den elsker jeg. Tenk at jeg som elsker sort, plutselig har jakker i så sterke farger som denne.. hah! Nå skal jeg stupe nedi skolebøkene igjen, og håpe på at jeg får unna litt skriving av notater i løpet av kvelden. Ha en superfin kveld videre, fine dere! 

Postet i: NEW IN

9 kommentarer

28.08.2016 19:52

SUNDAY MOOD


ZzZzz ...


INSPIRATION FOR THE WEEK

Er det en ting jeg elsker å bruke tid på på søndager, så er det å hente inspirasjon til uken som kommer. Enten det er snakk om mote, interiør, kreativitet, jobb eller annet. Det er så deilig med litt frisk inspirasjon, og gjerne noen tips eller to som jeg kan ta med meg videre inn i tiden som kommer. Å bla gjennom et hav av lekre og inspirerende bilder på blant annet weheartit og pinterest må være noe av det mest avslappende jeg kan finne på. Så deilig! Enten det er i sengen på morgenen eller i sofaen på kvelden - deilig er det uansett! Denne helgen har jeg virkelig kost meg. Det har vært jobb og annet sosiale sammenkomster - helt herlig. Dessuten har jeg fått hentet inn igjen litt søvn de siste nettene, så nå er jeg klar for å ta i mot den kommende uken - og jeg skal kicke ass! 

Postet i: INSPO

4 kommentarer

28.08.2016 11:15

NEW BOOTS FOR FALL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

LET'S GO FOR A WALK

Nå som høsten begynner å nærme seg, har jeg tenkt litt på å oppgradere garderoben litt. Jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å kjøpe noe nye strikkede plagg, noen lekre jeans, en kul skinnjakke og noen fine boots. Ny skinnjakke og fine boots kan jeg herved krysse av listen! Disse lekkerbiskene kjøpte jeg på jobb (Mani, Bergen Storsenter), og de må være noe av det fineste jeg eier. De er så utrolig fine i fargen - virkelig en høstfarge! Dessuten er de komfortable, og de har en passelig høyde på hælen etter min smak. Disse skal jeg bruke til vanlige jeans og en deilig strikket overdel - det hører med til høsten.. Samtidig kan de brukes til litt penere antrekk - så disse skal jeg absolutt får brukt mye fremover. Nå kan snart høsten bare komme for min del.. Sommeren i Bergen er ikke noe særlig å skryte over uansett.. hah! 

Postet i: NEW IN

7 kommentarer

20.08.2016 13:04

HELLO WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS SHIRT-DRESS ♥

I dag er det duket for festival og Kygo her i Bergen i kveld, og jeg kan ikke vente med å komme i gang! Dette blir såå gøy, og forhåpentligvis en av de bedre dagene i hele sommer. Først skal jeg møte opp med mamma og mine søstre for middag og kos, før det bærer videre på festival. Det blir en perfekt lørsdag, rett og slett. Håper bare været holder seg, sånn at vi ikke blir noen klissvåte katter der vi står og synger, hah! Det er lov å håpe.. Ha en nydelig helg videre, skjønne dere! 

 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

19.08.2016 18:40

Å LEVE MED EN USYNLIG SYKDOM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er flere som har spurt meg hvordan det går nå som jeg har hatt "diagnosen" IBS i snart 1 år. Det er på en måte litt vanskelig å skulle fortelle og snakke om hvordan man har det, for jeg føler det er vanskelig å ordlegge meg på et vis. Livskvaliteten min i fjor var virkelig lav, og jeg orket ingenting. Jeg ønsket ikke å gå et eneste skritt utenfor leiligheten min, og jeg lagde meg min egen "trygghets-sone", hvor jeg bare ønsket å være alene. Når man har IBS, så vil det si at man sliter med magen, og gjerne da med hyppige toalettbesøk. På de værste dagene mine, så kan jeg faktisk gå på do opp mot 40 ganger for dagen. Det er vondt, og det er utrolig slitsomt. Man ønsker ikke å gå ut, rett og slett i fare for at man kan gjøre i buksen, eller følelsen av at man snart får et uhell. Det er helt forferdelig. Det som har vært mest slitsomt, foruten smerter og annet ubehag, har rett og slett vært følelsen av å slite med en usynlig sykdom. Det er nok vanskelig å forstå for andre som ikke har denne diagnosen, hvor stor påvirkning den har på livskvaliteten og humøret. Men jeg tror det er viktig å vise åpenhet rundt problemer man har, og ikke være flau over en selv. Jeg har denne diagnosen, jeg sliter med magen, jeg har mye luftsmerter, og jeg kan ha virkelig dårlige dager. Sånn er det bare, og jeg synes det er bedre å være ærlig, enn at man skal skjule hvordan en egentlig har det. Jeg prøvde lenge å late som ingenting, men det tapper jo bare all energi. Vi må snakke høyt om det som plager oss, og ikke være flau. Det er faktisk ikke noe en skal måtte være flau over.. 

Å leve med IBS er absolutt ikke en enkel hverdag. Jeg er så utrolig glad for at jeg har blitt mye bedre enn det jeg var på denne tiden i fjor. For min del har "redningen" til en litt bedre hverdag, vært å slappe av, lytte til kroppen, og ikke være redd for å si det som det er. Det har vært en stor hjelp å følge LavFodMap-dietten, puste med magen og det å roe helt ned.. Det har også vært en stor hjelp å være ærlig med de rundt meg, rett og slett fordi jeg ikke føler så mye på dårlig samvittighet ovenfor dette med å takke nei til sosiale settinger. Slår magen seg vrang, så er det best at jeg ikke gjør stort. Og det er lov. Det er lov å takke nei, og det er lov å si det som det er. Åpenhet rundt disse usynlige sykdommene vi har, har blitt svært viktig for meg det siste året, og jeg har hatt stor hjelp av andres åpenhet rundt dette også. Om du har noen tips til hvordan din hverdag går rundt med en slik sykdom, så vil jeg svært gjerne høre det. Jeg har fortsatt et stykke å gå, før jeg føler at hverdagen er bra igjen. 

19.08.2016 12:08

ALL ABOUT THE SKIRT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


LIKE A BALLERINA 

En av mine aller største favoritter i klesskapet, er dette lekre "tyll"-skjørtet. Jeg kan ikke huske hvor mange år jeg har hatt det i skapet, men det er noen få! Jeg er så glad i det, at jeg håper det aldri blir ødelagt. Rart med det der, at man alltid har noen favoritter man aldri blir lei av - og dette skjørtet er absolutt slik for meg. Jeg kan røffe det litt opp med noen kule sneakers, t-skjorte og en skinnjakke, eller jeg kan gå for en finere look med heels og en fin topp. Elsker at jeg kan bruke det til så mangt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG START PÅ HELGEN, FININGER 

Været har faktisk vært ganske så bra de siste dagene her i Bergen, så det var fint å endelig kunne lufte noe annet enn den lange ullkåpen.. hah! Måtte det bare vare.. Nå har bloggingen min vært så som så i det siste, men endelig er jeg tilbake, og motivasjonen er på topp - dette blir så bra! Denne helgen skal brukes til skolearbeid, blogg-planlegging og kos med familie og venner - blir en av de beste helgene på lenge tror jeg! 

 

Postet i: OUTFIT

2 kommentarer

14.08.2016 12:15

THE HALF BUN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EASY AND BASIC

Hello Sunday! Jeg har dessverre aldri vært noe særlig flink når det kommer til hårfrisyrer. Ikke er jeg noe særlig kreativ, og heller ikke noe flink til dette med ulike frisyrer. Men er det en frisyre jeg virkelig har blitt opphengt i i det siste, så er det denne enkle frisyren her. The half bun passer meg ypperlig - den er enkel, og kan både gjøres fin, men også mer edgy - noe jeg trives veldig godt med i hverdagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAVE A LOVELY SUNDAY

Med en fin skjorte, røde lepper og half bun føler jeg meg klar til å ta fatt på denne fine søndagen. Formen de siste dagene har vært så som så, men føler meg mye bedre i dag, heldigvis. Det hjelper å sove en hel dag..hah! Nå drar jeg straks i besøk til mormor og morfar - de er noen av de beste jeg vet å bruke tiden min på! 

12.08.2016 12:42

RASPBERRY POPSICLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Y U M M Y


♥   ♥   ♥   ♥

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det bringebær. Generelt smaken av bringebær gjør meg glad.. hah! Da jeg fikk supercravings på noe med bringebær i går, smelte jeg i sammen en deilig røre som jeg tok i fryseren. Det resulterte i disse deilige ispinnene her - det smakte virkelig himmelsk! Så friskt og veldig veldig godt. Dessuten er det utrolig enkelt - noe jeg er superfan av. 

DETTE TRENGER DU:
En neve bringebær
En halv banan
3-4 ss gresk yoghurt
En slant med melk/kokosmelk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIKS ALT SAMMEN I EN BLENDER, OG HEL DEM I IS-FORMER - VOILA! 

 

Postet i: FOOD

3 kommentarer

11.08.2016 11:40

STEDER JEG VIL OPPLEVEVæret er virkelig helt forferdelig trist og kjedelig her i Bergen om dagen, så jeg lengter til nye og mer eksotiske steder enn byen mellom de 7 fjell. Akkurat nå er det to steder jeg har veldig lyst til å oppleve - og det gjør litt småvondt at jeg nå skal bli fulltidsstudent og i grunn vell så det. Så ferie får bli med tankene for nå! Men det er kjekt å ha noe å dagdrømme om da, hah! 

PINK BEACH - BAHAMAS
Denne lekre rosa stranden er jo bare helt fantastisk vakker! Tenk å gå barbeint i herlig rosa sand... Det hadde virkelig vært noe det. Dessuten befinner denne flotte stranden seg på Bahamas, noe som ikke er feil det heller. Det er virkelig en drømmedestinasjon. 

TAJ MAHAL - INDIA

Taj Mahal må være noe av det vakreste som er bygget på denne jord. Altså... Det er så utrolig flott, og arkitekturen fascinerer meg virkelig! Bygget er av hvit marmor, og har noen helt unike utskjæringer. Tenk å kunne se dette på nært hold! India er generelt et land jeg alltid har ønsket å besøke, men selve Taj Mahal er virkelig noe unikt jeg vil se og oppleve. Some day! 

Er det noen steder du ønsker å reise til? Kanskje du har vært på en rosa strand eller ved Taj Mahal? 

 

Postet i: TRAVEL

5 kommentarer

10.08.2016 13:31

10 TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

PICS FROM WEHEARTIT
WELCOME AUGUST

Tenk at vi er kommet godt i gang med august måned allerede. Høsten banker sakte men sikkert på døren - og jeg må helt ærlig si, at jeg liker det litt. Her i Bergen har det uansett ikke vært noe særlig til sommer og sol, så da kan jeg like greit bare ønske høsten velkommen. Stilmessig elsker jeg høsten, og fargekombinasjonene som nå står for tur. Lag på lag, skinn, store skjerf og lange kåper.. Can't wait! Som vanlig når den nye måneden står for tur, lager jeg meg en liste over ting jeg vil få gjort eller har et ønske om å utføre - here it goes! 10 THINGS ON MY AUGUST-LIST

1. Yoga. Yoga. Yoga. Jeg må rett og slett ta litt tak, og få inn bedre rutiner. Jeg vil både komme i form igjen, men også hjelpe sinnet. Yoga er helt perfekt for nettopp dette med å stresse ned og slappe mer av - det trenger jeg sårt. 

2. Skolearbeid. Jeg har mye jeg skal gjøre i henhold til skole dette halvåret, så jeg burde i grunn ha begynt for lenge siden. Men nå er alle planene klare, og jeg er superklar for å sette i gang med alt som skal utføres. Å begynne nå i august med å lage studieplaner for eksamen, og sette opp faste rutiner, det blir så bra! 

3. Fortsette sommerens leserutiner. Jeg elsker å lese om sommeren, og kan lese ut et hav av bøker på kort tid. Nå er det på tide å ta denne fine lese-vanen med meg videre inn i høsten som kommer. Tenk å slappe av under et pledd med en god bok på kalde kvelder da.. Helt perfekt. 

4. Holde orden ved kontorplassen min. Dette er jeg helt forferdelig dårlig på.. hah! Jeg trenger å ha et sted hvor jeg kan konsentrere meg, enten det er snakk om skole eller blogg. Et sted som er mitt - og min frisone. Dette stedet har jeg sånn sett allerede, men det trenger litt mer struktur der, og kanskje litt ommøblering. Jeg tror det vil øke motivasjonen betraktelig! 

5. Gå til innkjøp av den perfekte høst-kåpen! Dette har jeg i grunn gledet meg til hele sommeren.. hah! Jeg synes det er ganske så vanskelig å finne den perfekte kåpen - har i grunn lett etter den riktig så lenge. Men i år dukker den nok opp! 

6. Lage dagsplaner. Jeg skal ha skikkelig arbeidsrutiner, spesielt i forhold til skolearbeidet. Jeg har en del selvstudie, så det er viktig for meg å ha klare mål. Jeg skal prøve å komme i gang med dagen før kl. 09, og holde på til kl 16-17, før jeg da evt. kan være sosial og logge av arbeidsmodus. Det må bli bra! 

7. Kokkelere mer på kjøkkenet. Jeg har blitt mer og mer glad i å lage mat, og nå er det på tide å virkelig utrette litt på kjøkkenet igjen. I sommeren har jeg vært superslapp, og tydd til altfor lettvinte varianter av middager og annet. Gleder meg til å finne ut hva jeg faktisk kan, hah! 

8. Invitere venner på tapas. Dette er noe jeg burde gjort for lenge siden, men sommerens rutiner passer liksom ikke alltid med hverandre. Nå som høsten kommer, og man får litt mer de "samme" rutinene med skole og jobb, så skal det absolutt bli tid til tapas! 

9. Ha en fast kveld i uken, hvor jeg koser meg med favoritt-serie og akkurat det jeg ellers måtte ønske. Kanskje litt spa på kvelden hadde gjort susen! 

10. Bruke masse tid sammen med familie og venner. Det er trossalt disse menneskene som gir meg større, motivasjon, kjærlighet og det jeg ellers måtte trenge. Besøk til besteforeldre står høyt på prioriteringslisten! 

Postet i: SPALTE

4 kommentarer

08.08.2016 12:44

HOMEMADE SNACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Y U M M Y

Jeg er utrolig glad i tortillachips og guacamole, noe jeg tviler på at jeg er alene om. Jeg kan seriøst spise denne digge kombinasjonen til jeg nesten sprekker - så godt er det faktisk! Denne versjonen av chips og guacamole er litt sunnere enn de typiske variantene man kjøper på butikken - men minst like god, om ikke bedre! Det er superenkelt, mettende, og veldig veldig godt. Å nyte denne snacksen til favoritt-serien på kvelden.. blir nok ikke stort bedre enn det.. hah! 

♥ ♥ ♥

For å lage denne digge chipsen, så trenger du en pakke med speltlomper. Legg lompene oppå hverandre, og del de som om de var en pizza. Jeg brukte pizza-kutteren - enkelt og greit. Legg så bitene over på et et stekebrett kledd med bakepapir og ta på det krydderet du selv måtte ønske. Jeg elsker paprikakrydder på mine! Stekes i ca. 6-7 minutter på 180 grader.  De skal være litt gylden og crunchy når de er ferdig - YUM. Min Guacamole er veldig enkel: 1 avokado, litt sitronsaft, pepper og cherrytomater kuttet i små biter. Enkelt - men virkelig god! 

Postet i: FOOD

8 kommentarer

04.08.2016 13:26

LIVET PÅ SAFARI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TARANGIRE NATIONAL PARK

Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda, hva det faktisk er jeg har opplevd på denne fine turen. Tenk at man kan kjøre rundt i en nasjonalpark, hvor dyrene lever helt fritt.. De er i sitt rette element, og det var virkelig fantastisk å oppleve. Vi visste i grunn aldri hva som ventet rundt neste sving, noe som var utrolig spennende, og ikke minst veldig gøy. Det er sånn som dette dyrene skal leve, og det er slik vi skal kunne se og oppleve de. Ikke innelåst i altfor små bur eller områder. Et av de største høydepunktene var da jeg så sjiraff for første gang inne i nasjonalparken. For et fantastisk flott og ikke minst majestetisk dyr! Det tar nok litt tid før det faktisk synker inn at jeg har vært der, og opplevd det jeg har opplevd. For noen herlige opplevelser og minner jeg sitter igjen med! 

Postet i: TRAVEL

3 kommentarer

02.08.2016 11:40

YUMMINESS FOR LUNCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

LOVE THIS COMBINATION

Dagene går så fort for tiden - plutselig er det helg igjen snart.. Noe av det som er deilig med å være hjemme fra Afrika igjen, er maten.. hah! Jeg har virkelig savnet "frokost-rutinene" mine. Gresk yoghurt, deilige bær og litt crunchy topping - helt perfekt! I dag har jeg fri, så i dag blir det en liten me-time hos frisøren. Håret mitt skriker etter pleie nå.. hah! Dessuten har jeg en del ærend jeg må få unnagjort, så det passet fint med en fridag. Dette blir en superdeilig dag altså. 

Postet i: FOOD

4 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits