30.09.2016 13:10

WEEKEND IS HERE

bildene er lånt fra weheartit


HAPPY FRIYAY

Tenk at det er fredag allerede! Jeg har lagt inne med feber og sår hals denne uken, noe som har resultert i noen stille stunder her inne - det beklager jeg! Jeg kjenner formen begynner å bli bedre, så satser på at helgen blir så bra som jeg ønsker at den skal bli. I dag blir det skolearbeid og husarbeid på planen for min del, før jeg får bestis på sushi og boksekamp i morgen - det gleder jeg meg til altså! Denne helgen skal nytes, og jeg skal absolutt lade batteriene for uken som kommer. Litt hjemmespa og pleie er ikke så dumt kjenner jeg. Ha en nydelig fredag, fine dere! 

21.09.2016 18:47

TASTE OF BUBBLEGUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

... ON MY LIPS

Denne deilige leppeskrubben har en godteri-aktig lukt og smak, noe som gjør den til en perfekt og velduftende leppeskrubb. Den er absolutt tro mot navnet sitt, nemlig Bubblegum! Denne gir leppene dine en lett og fin peeling, og er laget av eksfolierende sukker og jojoba-olje, noe som etterlater leppene myke og fine. Jeg bruker denne helst rett før jeg skal ta på makeup, rett og slett for å kunne legge en fin leppestift som et siste finish på looken. Bubblegum legger ikke igjen en fet hinne, bare smaken av godteri som du vil nyte å slikke av! Anbefales virkelig. De har jo flere smaker også, så jeg skal absolutt prøve flere varianter. Den med popcorn virker lovende, hihi! 

19.09.2016 13:58

MONDAY MAKEUP


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· HIGHLIGHTER, RED LIPS AND CURRRLS ·

Mandag og ny uke står for tur. Jeg kjenner meg motivert for uken som kommer, og den følelsen er virkelig ubeskrivelig deilig! Det er mye som jeg skal ha unnagjort i løpet av uken, så det er fint at jeg har litt motivasjon til å faktisk få gjennomført alt.. hah! Det er ikke alltid det er like enkelt å motivere seg selv. Men med det nye Anastasia sminkesettet mitt, kom det tydeligvis litt ekstra glede i hverdagen. Det er så fint å kunne sminke seg med et produkt som virkelig gjør meg fornøyd. Highlighteren er virkelig on point - spør du meg! Så denne mandagen ble det bølger, røde lepper og en fin highlighter i fokus for min del. Love it! 

Postet i: MAKEUP

5 kommentarer

18.09.2016 15:51

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THINGS TO DO ON A SUNDAY 


CLEAN OUT THE CLOSET
- På en søndag er det absolutt deilig å kunne renske ut av klesskapet eller andre skuffer som er fylt opp med ting man ikke lenger bruker. Det er jo rimelig deilig å starte uken med helt rene og mer organiserte skuffer og skap!

RECHARGE
- Slapp av og lad opp til uken som kommer. Hverdagene er ofte hektiske, så hvorfor ikke ta deg en dag hvor du virkelig kobler av? Se en film, les en bok.. Det er  mye som er avslappende for både kropp og sinn. Finn ut hva du liker og hva som får deg til å slappe av.

TO DO LIST
- Det kan godt hende uken har vært litt mer hektisk enn planlagt, så kanskje husvasken enda ikke er utført. Da er jo en søndag helt perfekt. Sleng på deg joggisen, og sett i gang. Følelsen etter alt er gjort er virkelig herlig. Dessuten er det deilig å ha det rent og ryddig rundt seg den kommende uken. 

FIND SOME NEW MUSIC
- Gå inn på Spotify og oppdag ny musikk. Hvor deilig er ikke det å fylle på musikklisten med herlig og fresh musikk? Det er ganske så herlig å høre på musikk som får en i godt humør, enten det er når man stresser, kjeder seg, vasker eller skal slå ihjel litt tid. 

ONLINE SHOPPING
- Altså, dette må jo være favoritt-tingen man kan gjøre på en søndag.. hah! Det å bruke hverdagene på å vente på noe fint i postkassen, det kan jo umulig være en dum ting. Dessuten går tiden fort når man har det gøy, hihi!

GO FOR A WALK/RUN
- Om du er lei vasking, nettshopping, eller føler deg litt tung i hodet.. Da er en tur ute i naturen absolutt deilig. Det er en stor favoritt hos meg dersom jeg føler meg litt slapp og vil ha mer energi. Og mer energi til å bruke på en mandagsmorgen, det er ikke noe å forrakte akkurat! 

MAKE A LIST 
- Lag gjerne en liste over noe du er takknemlig for, og noe du virkelig ser på som positivt. Kanskje det er noe du har utrettet i uken som har gått, eller noen som har gjort noe minneverdig. Skriv gjerne ned de øyeblikkene som du virkelig husker, og nyt de!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYT SØNDAGEN, FINE DERE! 

18.09.2016 11:23

ANASTASIA GLOW KIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

· GET THAT GLOW ON ·

Et av de seneste innkjøpene mine er dette lekre glow-kittet fra Anastasia. Dette kittet kan brukes til så mangt. Dette er et sett med nydelige highlighters, som både kan brukes hver for seg eller mixet sammen. Jeg bruker de ulike fargene både som highlighter eller som solpudder. De ulike fargene gir også en fantastisk fin glød, og jeg er så utrolig fornøyd - allerede! Jeg har ikke prøvd ut mye sminke fra Anastasia, men etter dette produktet har jeg absolutt blitt fristet til å prøve noe mer. Kjekt å ha søstre på besøk, som har mye spennende sminke jeg kan prøve ut.. hah! 

Postet i: MAKEUP

2 kommentarer

16.09.2016 16:41

WEEKEND WITH MY SISTERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

· HELLO GIRLSWEEKEND ·

Det er helg, og ikke en hvilken som helst helg heller.. Det er nemlig duket for en real jentehelg her hjemme. Mine søstre kommer på besøk, noe som kommer til å bli superkoselig, men også litt travelt. Da må jeg ta hensyn til to andre individer, og være litt aktiv med de. Men må si jeg gleder meg veldig - har faktisk ikke gledet meg så mye til en helg på lenge jeg altså! God mat, godt selskap, mye latter og kos, hvem sier vell nei til det? Familie betyr rett og slett alt. Nå skal jeg rydde litt mer før de kommer. Ha en strålende fredag, fine dere! 

16.09.2016 11:09

SMOOTHIE BOWL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

.. FOR BREAKFAST

I dag brukte jeg litt ekstra tid på frokosten, noe som resulterte i en deilig smoothie bowl. Denne var superfrisk, veldig mettende, og toppet med noe av det beste jeg vet - kokos, nøtter, banan og friske bringebær - MUMS. Deilig å starte dagen med et friskt måltid, og som er lett å spise. Dessuten er det lett å lage, noe som passet med perfekt i dag. Er i skikkelig helgemodus, så jeg er rett og slett litt lazy i dag.. hah! Nå skal jeg få ryddet soverommet, og så skal vi bære ut den gamle sengen, for en ny skal på plass. Det gledes! Om noen timer kommer mine søstre også - dette blir en fin helg altså! 

Postet i: FOOD

4 kommentarer

15.09.2016 15:26

OFFICE INSPIRATION

Pictures from weheartit


· CHANGES IS ALWAYS A GOOD IDEA ·

Jeg har lenge ønsket meg et eget kontor eller et eget område i leiligheten som blir min "sone" eller hva jeg skal kalle det. Mitt arbeidssted, men også mitt fristed. Jeg har en pult og en stol, men det er i grunn det. Jeg føler det mangler noe ekstra - noe for motivasjonen sin del også. Så jeg har vurdert å male en vegg, henge opp noen bilder og kjøpe inn noen fine små planter. Det kan jo bare bli bra! Så nå får jeg spare litt og finne tid til alt dette jeg så gjerne ønsker å få utført.. hah! 

 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

14.09.2016 11:38

3 TO FOLLOW ON INSTAGRAM

Jeg er gjerne ikke den mest aktive brukeren av diverse sosiale medier, men jeg elsker å snoke rundt på Instagram etter fine og inspirerende bilder og personer. Å
finne inspirasjoner er noe av det morsomste jeg vet. Jeg blir glad, får motivasjon og inspirasjon - for en kombinasjon av noe som er så enkelt.. Litt snoking har vi alle tid til også. Enten det er i sengen på morgenen, på vei til skole/jobb eller når man rett og slett har litt tid å slå ihjel. I det siste har jeg fått meg 3 favoritter på Instagram, og de kan du se nedenfor her. 

@jannid

Janni er en moteblogger og designer fra Sverige. For øyeblikket bor hun i Monaco, og hun reiser til et av av ulike og vakre destinasjoner. Både måten hun kler seg på, utstrålingen hennes, de lekre bildene og ikke minst alle stedene hun besøker inspirer meg. For noen lekre bilder hun tar! Dette er absolutt en profil jeg anbefaler dere å følge, dersom dere allerede ikke gjør det. Dessuten får jeg mye tips til antrekk på feeden hennes, noe jeg aldri sier nei takk til.. hah! 


@debiflue

Debi er en blogger fra Tyskland, men som i grunn aldri er på et og samme sted i en lang periode. Dette er virkelig en person med inspirerende bilder og ikke minst reiser. Er det en profil som virkelig får meg til å ville dra ut og oppleve verden, så er det hennes. Jeg er rett og slett litt misunnelig på alt av verden hun opplever. Et sted å drømme seg bort.. 


@nourish_atelier

Nina Olsson er en skikkelig foodie, noe som passer meg utmerket godt da jeg så absolutt er det selv. Denne damen lager så utrolig mye lekker mat, og bildene kan virkelig få en til å måpe. Tenk at mat kan se SÅ himla godt ut. Her er det bare vegetarisk mat, noe jeg finner veldig spennende. Jeg har selv planer om å spise mindre kjøtt, så jeg gleder meg til å teste ut mange av hennes lekre oppskrifter fremover. 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

13.09.2016 11:52

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

GET TO KNOW ME BETTER

1. Jeg elsker å gå uten sminke på øynene. Det er rett og slett en lett og ikke minst deilig følelse å ikke måtte ha maskara på. 

2. Jeg sliter til tider veldig med å sovne. Alt av tanker strømmer på, og jeg må ha noe lys rundt meg for å slappe av. Å sovne til en tv-serie eller en film har blitt redningen de værste kveldene. 

3. Jeg er livredd for å miste flere jeg er glad i. Har mistet altfor mange allerede. 

4. Jeg er utrolig dårlig på å ta imot komplimenter. Jeg blir flau og helt stresset. Skal bli flinkere til å ta det til meg, og si takk! 

5. Jeg har et hav av ulike guilty pleasures. Home&Away, Geordie Shore... Altså, elsker programmer som andre hater.. hah! 

6. Jeg er fan av Conor McGregor.. HAH.. 

7. Jeg er altfor følsom. Og da mener jeg sånn i forhold til alt.. Det kan være fint noen ganger, men også utrolig slitsomt til tider. 

8. Jeg er veldig mørkeredd. Det har jeg vært siden jeg var liten. Hater å gå ute alene i mørket. 

9. Jeg har 5 søsken (de er i grunn halvsøsken, men det er ikke noe man henger seg opp i). 3 av de bor her på Vestlandet, mens jeg har 2 på Østlandet. 

10. Jeg har vært i et forhold i over 6 år nå. Hurra for kjærleiken! 

12.09.2016 19:54

FAVORITE OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


.. AT THE MOMENT

Jeg har vært ute å luftet den nye jakken min i dag. Er det et antrekk jeg alltid kan sverge til, så er det skinnjakke, jeans og et par heels. Det funker til det meste, og jeg føler meg komfortabel i det. Denne skinnjakken kommer jeg til å bruke mye fremover, spesielt til jeans og sorte bukser. Jakken kan kombineres til sneakers eller heels også, noe som gjør den super anvendelig. Tommel opp for å ha ulike varianter av skinnjakken i skapet altså! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

12.09.2016 11:40

MONDAY CRAVINGS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· FROZEN GRAPES ·

I dag har jeg lagt dagen til skolearbeid og planlegging av blogginnlegg for tiden som kommer. Når det blir slike produktive dager, er det viktig for meg å kose meg litt underveis også. Det kan fort bli veldig kjedelig og lange timer, dersom jeg ikke føler jeg kan nyte det litt også. En enkel og sunn snacks som jeg har lett tilgjengelig og som jeg har supercravings for i dag, er frosne druer.. Altså, det er så latterlig enkelt og så utrolig godt. Kast druer i fryseren, og voila - deilig snack! Dessuten synes jeg det er godt med noe kaldt og avkjølende i løpet av dagen. PS: Druer er sykt godt på skive med hvitost også.. MUMS! 

Postet i: FOOD

7 kommentarer

11.09.2016 17:51

SOME FRESH DETAILS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIMP UP YOUR BAG

Er det noe jeg har innsett, så er det at variasjonen på veskene mine er minimal. De er i grunn sorte alle sammen, foruten noen få i farge. De er ganske like i fasong, gjerne bare størrelsen på veskene som er den største forskjellen. For at veskene ikke skal komme innunder kategorien "kjedelig" etter en stund, så har jeg funnet ut at jeg like så godt kan pimpe de litt opp. Det er enkelt, og koster med ikke mange kaloriene å utføre. Ved hjelp av et fint sjal så kan jeg enkelt endre looken på denne klassiske vesken til litt mer rocka og edgy. Love it! Jeg har to slike sjal av denne varianten, bare forskjellige farger - elsker de allerede. De kan knytes i halsen, rundt hodet, på vesken eller som belte på buksen. Variasjon på et og samme plagg - midt i blinken! 

 

Postet i: NEW IN

4 kommentarer

11.09.2016 11:28

ZUNDAY MORNINGINSERT COFFEE TO BEGIN

Etter en veldig koselig og travel helg så langt, er det deilig å lade opp batteriene ekstra denne søndagen. Noen late timer med deilig frokost og kaffe på sengen var akkurat det jeg trengte i dag. Skulle ønske jeg kunne ha slike morgener hver eneste dag.. hah! Planene for denne søndagen er faktisk litt usikre. Jeg har en del skolearbeid jeg burde ha fått gjort unna, så tenker jeg sitter med ned med det ganske så snart. Det er godt med alt som er gjort, før den nye uken banker på døren. Jeg er klar for uken som kommer, og humøret er på topp i dag. For en deilig søndag dette skal bli! 

08.09.2016 14:45

WEEKEND OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

EXCUSE ME, BUT YOU´RE REALLY CUTE

For noen dager siden var jeg en liten tur innom Cubus, da jeg hadde sett en superfin strikket kjole på nett som jeg bare måtte ha.. hah! Men det var ikke bare kjolen som fikk bli med meg hjem for å si det sånn. Denne utrolig sjarmerende og ikke minst myke og gode kosegenseren måtte bare bli med meg hjem - enkelt og greit. Er det noe jeg elsker med det å komme hjem fra på kveldene, så er det å hive på meg kosetøyet. Og den gleden blir ikke mindre når jeg kommer hjem til denne her! De hadde faktisk denne typen i bukse også - kanskje jeg må investere i den, hah.. Får bare ikke nok av kosetøy jeg altså. Gleder meg allerede til helgen.. Den skal nytes med en dag fullt av velvære og selvpleie, etterfulgt av serie-titting i favorittgenseren. Ha en superfin torsdag alle, snart er det helg ♥

Postet i: NEW IN

5 kommentarer

07.09.2016 14:51

READY FOR FALL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KNITS, BOOTS & CRISPY AIR

Er det en ting jeg elsker med høstmoten, så er det de utrolig fine fargene.. Fine grønntoner, rødtoner og ikke minst gråtoner. Et av de siste innkjøpene mine er en grå strikket genser og en grønn strikket kjole. Når kulden sniker seg litt innpå, synes jeg det er superdeilig å ta på meg en myk og varm kjole med strømpebukse under. Man kan kombinere denne kjolen med både boots og sneakers, noe som gjør at antrekket enten kan styles mer rocka eller feminint. Med en skinnjakke i høstgarderoben kommer man også en lang vei! Ha en superfin onsdag, skjønne dere ♥

Postet i: OUTFIT

9 kommentarer

06.09.2016 15:19

10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER


A FRESH START

Det er ny måned og høsten begynner å nærme seg med stormskritt. Siden sommeren ikke har vært den beste her i Bergen i år, har jeg i grunn lengtet etter høsten i noe som føles som en liten evighet nå. Høsten er nok den årstiden jeg liker best når det kommer til å kle meg. Det er så mye lekre farger, lag på lag, skinnjakker, store skjerf. Så deilig! Høstgarderoben har jeg fått oppgradert litt, noe som kjennes veldig deilig. En fresh start! Og med en fresh start kommer den vanlige kjente listen med ting jeg ønsker å utføre i løpet av måneden. 

1. Søvnrutiner. Disse kjente søvnrutinene er helt på styr for tiden. Jeg sovner altfor seint, og står opp altfor seint. Ingen produktiv dag med andre ord. Dette skal det absolutt bli gjort noe med. Jeg vil ha de normale rutinene mine tilbake igjen! 

2. Kjøpe meg skoskap! Dette er så etterlengtet atte hjelp.. Jeg har jo i grunn altfor mye sko, og altfor liten plass - så dette er noe som absolutt må gjøres noe med. Et skoskap kan romme mange av parene i gangen, og jeg kan endelig se gulvet igjen.. hah! 

3. Handle inn friske blomster. Dette gjør jeg altfor sjeldent! Det er jo så koselig og ikke minst forfriskende med ferske og fine blomster i stuen. Det gjør virkelig noe med humøret også. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør dette hver eneste uke.. 

4. Fylle på Nespresso-kapslene mine! Jeg må rett og slett fylle på med nye og gode smaker - sånn at jeg overlever studiedagene mine, hah! 

5. Forbedre kostholdet. Er det noe som har vært utrolig slapt den siste tiden, så er det variasjonen av kostholdet mitt. Altfor tung og kjedelig mat. Her må det friskere og lettere alternativer inn - gleder meg! 

6. Jeg gleder meg virkelig til å komme meg til frisøren. Håret skriker etter en klipp, og etterveksten er litt vell synlig. 

7. Dette føler jeg at jeg har hver måned, men jeg MÅ få gjort noe med garderoben. Det må lukes ut, ryddes og sorteres. Det er en kjedelig ting å gjøre, men det er ganske så nødvendig at det blir gjort.. Snarest, hah! 

8. Invitere venner på middag, eller invitere meg selv hjem til de.. hah! Det er ikke mye som er koseligere enn tid tilbragt i godt selskap, og gjerne med god mat og drikke. Venner og familie får jeg ikke nok av! 

9. Være flink til å arbeide med skole. Det er mye jeg skal få unnagjort på kort tid.. Dette semesteret kommer til å gå altfor fort, og dermed er det viktig at jeg har en oversikt over hva som skal gjøres innen visse tider. Jeg har troen på at det skal gå fint! 

10. Holde motivasjonen og energien gående gjennom hele måneden. Jeg har flere mål både når det gjelder skole, jobb og bloggen denne måneden, og da er det viktig at jeg er flink til å motivere og engasjere meg selv hver eneste dag. Gleder meg til å kicke ass denne måneden.

Postet i: SPALTE

3 kommentarer

04.09.2016 11:10

MY DREAM APARTMENT

I'M IN LOVEHELLO YOU

En av mine (mange) guilty pleasures er å sitte på Finn.no å se på leilighet og hus. Jeg gjør det som oftest for inspirasjon, men også for å drømme meg bort. Jeg elsker hjemmet mitt sånn som det er i dag, men jeg gleder meg også til den dagen jeg kan gjøre et hjem til sånn som jeg virkelig ønsker å ha det. Nå har vi en stram økonomi - og det resulterer i at det ikke blir gjort de største endringene her. Noe som er helt greit, enn så lenge. Gleder meg veldig til å kjøpe drømmehjemmet ved en senere anledning. Og akkurat nå, så er dette drømmehjemmet mitt... Herregud - såå lekker! Den er fin, men også edgy. Det må være den perfekte kombinasjonen for min del.. hah! Nå er jeg på vei for å møte familien for litt bowling, før det blir middag hos mine besteforeldre senere. For en fin avslutning på helgen! 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

03.09.2016 19:54

CURLY WEEKEND


BIG HAIR, DON'T CARE

Dagen i går ble tilbragt på skolen med Maria, mens jeg senere på kvelden fikk besøk av min kjære kusine. Vi lagde deilig mat, hadde litt godis på bordet, film og masse prat. Akkurat slik en fredagskveld skal være! Denne helgen er spekket med mye moro, men også litt avslapping - noe jeg virkelig har hatt behov for i det siste. Formen er litt så som så, men jeg kommer meg i det minste opp og ut, så det er bra! I kveld skal jeg slappe av og bli helt frisk (forhåpentligvis). Min kusine lagde pariserflette på meg i går, noe som resulterte i dagens frisyre - jeg elsker det! Jeg har tykt hår, men med krøller synes jeg det ble riktig så fint altså! Det er jo gjerne ikke helt krøller krøller, men mer bølger og fall. Perfekt på en lørdag! Håper dere har en superfin helg så langt, fine dere. 

Postet i: MAKEUP

7 kommentarer

02.09.2016 11:50

SPONSET VIDEO : MAKE IT HAPPEN

Sponset innlegg

MAKE IT HAPPEN

Det er ikke akkurat en sjelden gang jeg sitter å dagdrømmer om hvor jeg enten vil reise, hva jeg vil kjøpe eller oppleve en gang i fremtiden. Som oftest kommer det jo an på penger og tid, hva man faktisk kan gjøre av det man har på ønskelisten. Man kan dagdrømme om penger til å skole og utdanning, den store fine boligen man alltid har ønsket seg - for min del blir det en toppleilighet med en nydelig utsikt. Det har jeg for så vidt, men litt større leilighet hadde vært supert. Og en ting jeg virkelig kunne ønske å bruke penger på for øyeblikket, er en lang og variert utenlandsreise. Jeg hadde ønsket å oppleve både USA, Thailand, Kina, Frankrike... Og i grunn resten av verden.. hah! Disse pengene kommer selvsagt ikke av seg selv. Noen velger å spare i mange år, mens andre vil ha fortgang i sakene (sånn som meg), og da er det jo et alternativt å ta et lån. Det er klart at dette ikke er for alle, men det er et fint alternativ å kunne ha. Skal man først låne, så mener jeg det er for å kunne realisere en drøm. Et lån for å for eksempel realisere boligdrømmen, oppleve verden, eller å ta vare på noen - det må jo være en absolutt god ting. Skal man ta lån - fokuser på det som betyr noe for deg. 

01.09.2016 11:20

NEW IN: CHOKERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPRETTY VELVET CHOKERS

Jeg har lenge vært inne på tanken om å lage mine egne chokers, men da jeg fikk øye på disse fra Zara kunne jeg ikke la være å gå til innkjøp av de. Elsker fargene, spesielt den i plomme-rød. Den fargen er så lekker! Jeg går jo ofte med antrekk som er helsort, så da er det fint med litt ekstra farge til antrekket. Disse kommer jeg garantert til å bruke mye. Dessuten er det veldig fint til en enkel jeans, t-skjorte og en skinnjakke. Hurra for at ting kommer tilbake på mote.. hah! 

Postet i: NEW IN

8 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits