31.10.2016 12:18

MONDAY WANTIES

Annonselinker

JAKKE FRA SVEA    STRIKKET KJOLE   FURRY JAKKE   VINTERSKO  FAUX FUR   DEILIG GENSER   GRÅ KÅPE   KJOLE

? SOME NEW FAVORITES ?

Tenk at det allerede er mandag igjen.. Rart hvor fort helgen går altså - det slår aldri feil av en eller annen merkelig grunn. Siden jeg har fri fra jobb i dag, blir denne mandagen tilbragt foran kontoret med jobb og skolearbeid. Men før jeg setter i gang for fullt, ville jeg bare vise dere mine nye mandagsfavoritter. Altså, jakken fra Svea har jeg sett på en stund.. Jeg har i grunn ingen vinterjakke, bare en del kåper - og de er i grunn ikke varm nok.. Bare til å spare! En deilig strikket kjole hadde heller ikke gjort noe. Den duse rosafargen er behagelig å se på, rett og slett veldig fin. Nei, nå får jeg komme meg i gang, og slutte med shoppingen på nett.. hah! Ha en fin start på uken, fine dere! 
 

Postet i: INSPO

5 kommentarer

30.10.2016 14:29

TWO FAVORITE PAIR OF SHOES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ONE BLACK AND ONE BROWN

Hei og god søndag, fine dere! Denne helgen har virkelig gått fort, men den har vært så uendelig bra. Herlig og produktiv fredag, sosial lørdag (litt vell gøy), og i dag blir det brann-kamp og besøk - perfekt! Siden jeg i grunn er litt mer sengeliggende i dag, og ikke så veldig fresh, tenkte jeg at jeg skulle dele bilder av de to favorittparene mine i garderoben for øyeblikket.

Disse kan begge kombineres til jeans, strikkekjoler, skinnbukser, skinnjakker og lange kåper. Perfekt for denne tiden som vi nå er inne i. Dessuten er skoene komfortable å gå med, klassiske og tidløse i designet. Disse går liksom aldri av moten heller, så jeg kan ha de i lang lang tid. Vagabond er absolutt et av mine favorittmerker - noe man tydelig kan se.. hah! 

29.10.2016 12:44

SATURDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snuggle up ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SMILE AND ENJOY THE WEEKEND 

Det er lørdag, det er helg - og det skal nytes! Ukedagene har vært lange og stressende, og jeg avsluttet faktisk fredagen med ganske mange timer på skolebenken. I dag er det derimot tid for kos og avslapping, og jeg har dratt på besøk til mamma og mine lillesøstre. Er det et sted jeg virkelig har det fint, så er det her. Perfekt lørdag, rett og slett. Nå må jeg snart komme meg i dusjen, før vi skal se min søster spille kamp. Heia!
Husk å slapp av, nyt helgen og kos deg med hva enn du måtte finne på! 

 

28.10.2016 20:31

KEEP WARM AND SNUGGLE UP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
COZY KNITS ..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


· TIME FOR A SNUGGLE & LOTS OF COFFEE ·

I dag har vært en lang dag på skolen, men nå har jeg endelig kommet hjem, kastet på meg en deilig strikkekjole, tøfler og er klar for å slappe av på sofaen. Er det noe jeg elsker med denne årstiden, så er det å kose meg med strikkede plagg, herlige tøfler, en god bok og en deilig kopp kaffe.. Snakk om å kose seg da! Synes det er så fint å kunne krype opp i sofaen og nyte kvelden litt ekstra, mens regnet pisker på ruten og vinden suser utenfor. Slik høstkvelder skal være! 

27.10.2016 14:45

DENNE HØSTEN/VINTEREN VIL JEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

.. gjøre alt jeg kan for å gjøre det bra med de 3 eksamenene jeg har i desember. Jeg er klar for å bli ferdig! 

.. utføre mer Yoga. Kroppen og hodet er noe stresset for tiden, noe som resulterer i mer slitsomme dager. Endringer må til

.. tenke mer positivt. Om alt. Føles det negativt - snu det om til noe positivt. Denne høsten skal være positiv.

.. være sosial og invitere til jentekvelder. Den sosiale biten er viktig!

.. bruke mer tid på kjøkkenet. Gjerne baking - det er jo så gøy!

.. ha en plan på alt - og følge den. Struktur er viktig nå som jeg har så mye å gjøre fremover.

.. glede meg til jul og gå til innkjøp av ny julepynt - gledes!

.. prøve å blogge hver eneste dag resten av året. Skjønne Carina har laget en utfordring, og jeg hiver meg på. 

.. nyte de fine høstfargene. Gå mer tur!

.. kose seg med en deilig kopp kaffe, serietitting og "kosesokker" - spesielt de morgenene jeg har litt ekstra tid. Hva vil du gjøre i tiden fremover? Del det gjerne med meg! 

26.10.2016 17:03

PUT SOME RED ONRED LIPS AND KNITTED SWEATER


Er det noe jeg er fan av, så er det røde lepper! Jeg er ganske enkel når det kommer til sminke, men litt farge på leppene er jeg veldig glad i. Det gir det lille ekstra, spør du meg. Ikke bruker jeg mye tilbehør heller, så dette er liksom min form for tilbehør. Enkelt, men fint! Nå har jeg fått i meg litt middag etter en tidligvakt på jobb, og så er det tid for litt skolearbeid, før jeg skal kose meg med serietitting i kveld. En fin og produktiv onsdag! 

Postet i: MAKEUP

4 kommentarer

25.10.2016 14:34

NEW JACKET FOR FALL

OLYMPUS DIGITAL CAMERABLACK FLUFFY JACKET 

Denne lekre saken måtte jeg bare ta med meg hjem da jeg så den på Cubus for en liten tid tilbake. Har lenge sett etter en sort og aller helst litt fluffy jakke, men det har ikke vært så altfor enkelt før nå. Enten er de for lange eller så har de ofte hatt en utrolig stiv pris. Jeg handler tross alt på studentbudsjett, så det er ikke aktuelt med de dyreste alternativene. Heldigvis for meg finnes det rimeligere alternativer - som er vell så fine! Denne jakken blir superfin til jeans og strikk - den har allerede blitt en stor favoritt! 

Postet i: NEW IN

5 kommentarer

24.10.2016 14:30

MONDAY MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKE IT A GOOD ONE

I dag var det ikke bare bare å komme seg ut av sengen.. Såpass skal jeg innrømme! Det har vært en veldig fin og sosial helg, noe som igjen har gått litt utover søvnen. Men en litt tung start på morgenen skal ikke få ødelegge for resten av dagen. Nå har jeg fått i meg litt mat, har fått gjort litt skolearbeid og er klar for senvakt om ikke så lenge. Denne mandagen blir bra - fordi jeg ønsker at den skal bli det! Man kommer langt med litt positivitet og et smil altså. Håper dere får en superfin start på uken! 

 

23.10.2016 14:34

FRESH & GREEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THREE LITTLE FRIENDS

Vi har snakket en stund om å skaffe oss skoskap i gangen, og på fredag bar det endelig avgårde til Ikea for å gjøre noe ut av denne ideen. Jeg er som sikkert de fleste andre, ikke den som klarer å bare gå målrettet mot reolene for å finne de store flatpakkede tingene jeg skal ha med hjem. Så da ble det en ny stekepanne, litt smånips og disse lekre kaktusene over. Vi har snakket om å innføre litt mer grønt i hjemmet - gjerne i form av en større plante. Men vi fant rett og slett ikke noe som føltes helt rett, utenom disse 3 små skjønne da.. hah! De skal få en fin plass i stuen, må bare bestemme meg for hvor! 

22.10.2016 21:26

20 spørsmål og svar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GET TO KNOW ME

Hvor gammel er du? 24 år. Snart 25 og halvveis til 50 - iiik!

Hvor er du oppvokst? Jeg vil si jeg er oppvokst både på Radøy (en øy en time nord for Bergen) og Åsane i Bergen. Vekslet mellom mor og far noen ganger, haha.

Hva jobber du med? Jeg jobber som deltidsansatt i skobutikken Mani nå mens jeg studerer.

Kan du leve av bloggen? Nei, det kan jeg ikke. Men kanskje en vakker dag?

Hvor er du om 5 år? Oi! Dette er i grunn ganske vanskelig å svare på. Jeg håper jeg har funnet drømmejobben og utretter store ting med bloggen. Kanskje jeg har begynt å tenke på familieutvidelser også.

Nattklubb eller fest? Jeg er ikke den som er hardest på flasken akkurat, hah. Jeg liker meg best på vors jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritt snacks? Å herregud.. Hvordan skal jeg klare å velge her?! Jeg er veldig glad i frosne druer. Det er ikke mye som slår det.

Blogg.no eller eget domene? Akkurat nå blogger jeg jo her på blogg.no, men det vil nok bli eget domene etter hvert. Er så mye mer man kan utrette i form av design og lignende.

Er du sosial? Ja det er jeg, men jeg sitter også veldig stor pris på egentid. Det er deilig, og veldig viktig for meg.

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Hmm.. Litt usikker på hva jeg skal svare her jeg, men det må nok være å oppleve å bli storesøster hele 5 ganger.

Hvilken dag er din favorittdag? Søndag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen tatoveringer? Det har jeg. Jeg har en tatovering i nakken - fødselsdatoen til min farmor.

Sivilstatus? Jeg har samboer!

Favoritt tilbehør? Bruker ikke mye dill og dall altså. En rød leppestift kanskje.. hah! Eller så har jeg to klokker fra Mockberg jeg er veldig glad i.

Favorittby? På en solfylt dag - Bergen. Ellers må jeg si at hjertet mitt lengter litt tilbake til New York altså. Barcelona er også veldig fin!

Hva spiser du helst til frokost? Noe lettvint. Gjerne chiapudding!

Hva bruker du helst penger på? MAT. Og klær da.. hah!

Har du noen favorittdyr? Det må nok bli hund.. Jeg dør litt inni meg av glede hver gang jeg ser en hund. Det er ganske krise!

Hva irriterer deg mest?  Brukte snus som ligger rundt, mas, når folk stopper rett foran meg når vi skal gå av en rulletrapp - det kan faktisk være farlig! Det er sikkert mye mer, men jeg velger å stoppe nå før jeg tar helt av.. hah!

Skal du på noen ferier i sommer? Jeg skal til Spania, men ellers har jeg ikke planlagt noe mer. Gleder meg veldig til Spania med kjæresten og gode venner!

21.10.2016 13:32

TING JEG LIKEREn deilig kopp kaffe på morgenen - spesielt i sengen .. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frosne druer.. Det finnes ikke mye som slår detHøstmoten. Lag på lag, store skjerf, jeans, skinnbukser, strikk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donuts - enough said

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messy buns .. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemmelaget is på pinne ..

 

 

20.10.2016 14:23

HELLO NEW SNEAKERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLITTER GLITTER

Da jeg kom på jobb i går, oppdaget jeg disse lekre skoene.. Altså, jeg kunne bare ikke dra hjem uten de! De er enkle, men samtidig har de det lille ekstra i forhold til litt glitter og mønster i skinnet. De er komfortable og utrolig kule. Disse skal brukes mye! Både til jeans, til strikkede kjoler og skinnbukser. Love it! Nå er det snart tid for jobb, og i dag smeller vi til med -20% på alle ordinære varer på Mani - Bergen Storsenter. Psst: disse skoene er også på tilbud, hihi! 

Postet i: NEW IN

2 kommentarer

19.10.2016 14:13

THAT BLACK BAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ALWAYS A WINNER

Er det en ting jeg har en kjærlighet for, så er det sorte og klassiske vesker. Det kan brukes til alt, og det går liksom aldri av moten - og dermed går jeg aldri lei av veskene mine heller. Nå skal det sies at jeg burde i grunn klare å variere bruken av vesker litt mer, men det blir til at denne over og denne fra Ecco er de som brukes.. hah! Enkelt og greit favorittene - så da bare blir det sånn. Nå er det noen timer med pensumlesing før jeg skal på jobb. Håper dere får en superfin onsdag videre! 

18.10.2016 12:39

TUESDAY FASIONBOARDLag på lag, strikk, skinn, boots, lange kjoler .. FASHION BOARD

Hei og god tirsdag skjønne dere! I det siste har jeg fått helt dilla på Pinterest, og kan sitte å snoke der inne i mange timer før jeg innser at jeg har et liv utenfor denne datamaskinen også.. hah! Det er så mye inspirerende å finne der inne. Både interiør, mote og ikke minst mat. Fine matbilder er noe jeg faktisk elsker å se på! Å sitte å finne inspirasjon i min egen lille boble er virkelig en deilig måte å starte dagen på - anbefales! Dette ble denne tirsdagens lille inspirasjon på motefronten nå som høsten er her - elsker høstmoten altså! Føl meg gjerne på Pinterest om du vil. 

Postet i: INSPO

7 kommentarer

17.10.2016 11:39

MONDAY BLISS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S KICK SOME ASS ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELLO MONDAY

En ny uke banker på døren, og det er tid for planlegging av de kommende dagene. Det er bare til å brette opp armene og komme i gang. Klesvasken må på, skolearbeidet og bloggen må planlegges, og energien skal lagres opp. Dette blir en produktiv, men veldig bra mandag. Deilig start på uken med andre ord! Håper helgen har behandlet dere bra, og at dere er opplagt og klar for å gjøre denne uken til den beste! 

Vinneren av Kylie Jenner giveaway'en er forresten trukket! Vinneren ble Randi :-)

16.10.2016 13:13

PERFECT SUNDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lipstick, magazines & coffee ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Z z Z z z Z

Å våkne uthvilt på en søndag er så fantastisk deilig. Man føler seg mer kvikk og kroppen er ikke tung og sliten. Jeg har sovet godt, og lot alarmen være av, rett og slett fordi jeg vil være uthvilt når mandagen kommer. Nå koser jeg meg med kaffekopp nummer 2, og jeg skal straks i gang med skolearbeidet. Jeg har mange fag dette halvåret, og dermed blir helgene også brukt til skolearbeid - ikke bare hverdagen. Sosial får jeg være etter første uken i desember.. hah! Men først, litt serietitting, før jeg sitter meg ned og fokuserer. Ha en nydelig søndag videre, fine dere! 

15.10.2016 14:24

VELVET INTERIOR

Bilder fra Pinterest

DILLA PÅ FLØYEL

Litt sånn ut av det blå har jeg fått helt latterlig dilla på møbler i fløyel. Det har nok litt med at det absolutt er i vinden for tiden, og jeg må si jeg følger litt denne trenden altså. Det er så utrolig kult, men også veldig lekkert! Man kan ha det ganske enkelt i et rom, med med et møbel i fløyel vil rommet plutselig få en helt annen look. Må si det hadde vært lekkert med en sofa i dyp grønnfarget fløyel. Åå, elsker å drømme meg bort på Pinterest altså. Anbefales, spesielt på en lørdag!

14.10.2016 20:12

FRIDAY MOOD


WEEKEND: ON


Åå, er så deilig at det endelig er helg! Helgen blir bestående av mye skolearbeid, men jeg satser på at jeg får oppdatert dere med litt inspirerende poster i løpet av helgen. I kveld er det jentekveld på planen, så jeg får ta skikkelig tak i både skolearbeid og blogg-planlegging i morgen. Dette blir (forhåpentligvis) en produktiv helg - og det trenger jeg virkelig! Håper dere har en superfin fredag, og en veldig fin start på helgen. 

13.10.2016 13:22

CELEBRATING LOVE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole fra Lene Orvik for BikBok

I KINDA LOVE THESE BALLOONS

For en liten tid tilbake var jeg i et fantastisk fint og intimt bryllup til min kjære mamma og hennes forlovede. Å få ta del i en så stor dag i mamma sitt liv betyr mye for meg. Det var helt perfekt, og jeg unner de begge dette så mye. Litt ballonger måtte jeg nesten ta med også, herregud så gøy.. hah! Heia kjærligheten! 

12.10.2016 15:15

Å VÆRE SEG SELVDet er nok å være seg selv


Jeg scroller nedover Instagram. Det dukker opp et hav av veltrente kropper, fantastisk sminke, perfekt hår... You name it. Så sitter jeg her og tenker, hvorfor ønsker jeg til tider å se slik ut, når jeg faktisk er god nok som jeg allerede er? Det skal ikke være slik at unge (og også eldre) jenter og gutter skal sitte å føle på følelsen rundt å ikke være bra nok. Å måtte være annerledes eller gjøre noe ekstra. Det er ikke slik at om man endrer noe ved en selv, at man automatisk blir penere, et bedre menneske eller mer likendes. Vi skal ikke definere vårt eget selvbilde ut ifra hvordan man ser ut.. Om det så gjelder store lepper, stor rumpe eller hvite tenner. Daglig normaliseres dette med å endre på utseendet, noe som er så uendelig trist. Rett og slett. Tenk at mennesker faktisk tjener seg rike på at de operer seg også? Det er leit at det skal virke normalt, og at unge mennesker skal føle at de trenger å gjøre det samme. Jeg er selv glad for at jeg vokste opp da jeg gjorde, og ikke nå. Jeg brukte litt maskara, gjorde ingenting med håret, gikk i joggebukse støtt og stadig.. Dette har jo selvfølgelig forandret seg med årene, men jeg er veldig glad for at jeg ikke vokser opp i dag - virkelig. 

Sosiale medier er absolutt en stor grunn for at kroppshysteriet faktisk eksisterer, men samtidig blir det feil at alt skal skyldes på sosiale medier. Foreldre og andre rundt unge mennesker må ta ansvar, lære om nettvett og respekt for en selv. Samtidig må vi alle gå ut som eksempler og forbilder for de yngre og vise at det ikke er nødvendig p retusjere seg halv i hjel på bilder, eller å operere seg både her og der i det uendelige. Vi må lære respekt for annerledeshet og at det er en god ting - for det er det nemlig. Det er deilig at vi er annerledes, det er gøy! Tenk om alle hadde vært like på innsiden og sett like ut på utsiden.. Gud så kjedelig! Jeg synes det er viktig at vi sier ifra og at vi snakker høyt om dette med kroppspress. Det er viktig å slå ned foten - for dette er bare noe tull å holde på med. Denne utviklingen som pågår er ikke noe jeg ønsker å støtte og jeg håper det er flere som er enig med meg her! 

11.10.2016 12:10

LATEST OUTFITSHVILKET ANTREKK LIKER DU BEST?

Ved mangel på et nytt antrekk å dele med dere, tenkte jeg at det passer fint å samle sammen de seneste antrekkene mine i et eget innlegg. Litt usikker på hvilket antrekk som er min favoritt, men jeg er veldig glad i antrekket med den sennepsgule jakken altså! Den jakken er så utrolig kul.. En av mine absolutt favoritter i garderoben. Nå er det tid for litt mer skolearbeid resten av denne fine tirsdagen. Håper dere har en superfin dag videre! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

10.10.2016 14:56

10 TIPS TIL BLOGGINNLEGGLET'S KICK ASS

Det er mandag, og klart for en ny og fresh uke. Kjenner det skal bli godt å komme i gang med rutinene igjen etter helgens festligheter. Har sovet ut og hatt det riktig så koselig hele helgen. Nå er det tid for planlegging for uken som kommer, både i forbindelse med bloggen og ikke minst skolearbeidet. Så, siden det er mandag og klart for en ny uke, så tenkte jeg å dele noen tips til blogginnlegg med dere. Jeg er gjerne ikke den eneste som mister litt kreativiteten i blant - da er det deilig å ha en liste å se tilbake på! 

1. Hvordan du pakker til utenlandsreiser. Alltid kjekt å se lure måter å pakke på, hvordan spare plass og hva som faktisk er viktig å ta med seg o.l. 

2. Lister lister lister. Dette kan gi fin og ikke minst artig informasjon på en enkel og rask måte for leserne dine. Har du dårlig tid, finn en liste og kjør på! 

3. Gi råd. Har du noe du føler du kan hjelpe andre med - gi de et råd! 

4. How-to eller DYI innlegg er alltid populært. Jeg elsker det selv, og synes det er veldig inspirerende.

5. Tips, triks og anbefalinger. Dette kan du variere, og du kan tipse om alt mellom himmel og jord. Det er alltid noen som synes tipset er helt supert!

6. Skriv et personlig innlegg. Om noe du har opplevd, noe du har blitt bedre på.. You name it!

7. What's in your bag.. Alltid like morsomt å se innholdet i andres vesker.

8. Dine favoritter. Favoritt-blogger, favoritt-mat, favoritt i garderoben, favoritt i sminkevesken.. 

9. Hold en konkurranse. Dette gir trafikk på bloggen, og du gir noe igjen til leserne dine i samme slengen. Vinn-vinn! 

10. Oppskrifter på mat du har laget. Er du flink på kjøkkenet, del det med leserne dine. Er du katastrofe på kjøkkenet, så del gjerne det også, hah! 

Postet i: Blogg

4 kommentarer

09.10.2016 18:54

KYLIE JENNER GIVEAWAYFARGEN DU KAN VINNE ER DOLCE K

Jeg gikk litt over styr sist jeg bestilte Kylie Jenner sine lipkits - noe som resulterte i en farge jeg allerede hadde.. Altså, jeg er rimelig klumsete når det kommer til slikt merker jeg.. hah! Men, det resulterer i at jeg vil starte en giveaway, og dette kan jo være fint for en av dere. Viktig å gi litt tilbake til leserne mine også! Konkurransereglene er ganske så enkle:

1. Lik Facebook-siden min

2. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med navn og mailadresse, slik at jeg enkelt kan kontakte deg om du vinner. 

3. Del gjerne med venninner! Dette gjør du enkelt ved å trykke på delingsknappen under. 

4. Avsluttes søndag 16. oktober. Lykke til! 

09.10.2016 13:15

SUNDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THAT MAXI DRESS

Hei og god søndag fine dere. Solen skinner i Bergen og humøret er på topp - veldig deilig! Denne søndagen skal virkelig nytes altså.. Dagens antrekk ble bestående av denne lekre kjolen, som jeg kjøpte brukt på appen Tise. Hurra for gjenbruk! Den er lang, myk og litt oversized i fasongen - helt perfekt for meg! Elsker at kjolen kan kombineres med en strømpebukse eller bare legger, sneakers eller boots, skinnjakke eller en lekker kåpe. Den kan kombineres til alt jeg har i garderoben, noe jeg elsker. Sjekk meg forresten ut på Tise - Charlotte Tunes! Ha en nydelig søndag videre, fine dere. 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

08.10.2016 18:00

SPONSET VIDEO : Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Sponset innlegg

K I N O T I P S

Vi er godt i gang med helgen, og endelig er lørdagen her! Lørdager er for mange tid for å slappe av, kose seg og nyte dagen og kvelden litt ekstra. Man går gjerne ut å spiser middag sammen med noen man er glad i og sosialiseres etterpå. Mange velger å gå på kino, noe jeg kan forstå! Koselig å trekke inn i varmen også, ettersom det begynner å bli litt kaldt ute. Dessuten er det en god unnskyldning for å kjøpe litt digg godis og en brus.. hah!

For øyeblikket snurrer filmen Miss Peregrine's Home for Peculiar Children på kinolerretet, og jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om denne fine filmen! Filmen er en fantasyfilm basert på en bestselgende roman som fører en utrolig spennende fortelling og handling. Et flott eventyr om man vil. Kort fortalt handler filmen om seksten år gamle Jake følger spor som tar ham til en spesiell og mystisk øy, der han oppdager de falleferdige ruinene av Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Når Jake utforsker de forlatte soverommene og gangene, oppdager han at dets tidligere beboere var langt mer enn særegne; de eide utrolige krefter. Og de kan fortsatt være i live. Dette er en snill skrekkfilm, om man skal si det slik. Det er spennende, mystisk og litt skummelt, men det er passe skummelt da den er beregnet for sånne som meg og gjerne de litt yngre kinogjengerne. Likevel tror jeg denne filmen kan trigge noe fint i oss alle. Sjekk gjerne ut traileren over!

 

08.10.2016 11:34

THAT FAVORITE COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

·  HAPPY SATURDAY  · 

Denne kåpen kjøpte jeg på Zara for vell 2 år siden. Dette er en av mine aller største favoritter i klesskapet, både nå og sikkert i tiden fremover også. Den er klassisk og kan kombineres til alt. Den er deilig, varm og veldig veldig fin. Den kan kombineres til helsorte antrekk, kjoler og strikk. Jeg håper den aldri blir ødelagt, det vil rett og slett knuse kles-hjertet mitt, hah! Nå får jeg straks besøk av to fine jenter og er klar for en kveld med latter, snakk, vin og mat. Helt perfekt lørdag med andre ord! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

07.10.2016 11:37

FREDAG OG SERIETIPS·  YOUNGER - MY FAVORITE TV SHOW  ·

Er det noe jeg er glad i, så er det egentid på kveldene - spesielt etter lange dager. Da tar jeg med en deilig dusj og gjerne en hårkur, skrubber kropp og ansikt og pakker meg inn i morgenkåpen.. Finner frem noe godt i glasset og i skålen og snurrer noe bra på skjermen. En stor favoritt nå for tiden er serien Younger. Jeg begynte tilfeldigvis å se på denne for en god stund tilbake, og var ferdig med sesong 2 da den kom ut på Sumo.. hah! Når den da ble sendt her i Norge, så valgte jeg å starte på nytt igjen og vi har nå kommet til sesong 3. Herregud, denne serien er helt fantastisk. Den byr på alt jeg trenger i en serie, om jeg kan si det slik. 

Nå skal jeg ikke ødelegge moroa og spenningen for de av dere som ikke har sett serien, men kort og enkelt fortalt handler den om den nyskilte 40-åringen Liza som nå prøver å komme tilbake til arbeidslivet. Dette er en vanskelig prosess, da det er de unge jentene som vinner hvert eneste intervju. Etter at noen feilaktig oppfatter henne som yngre enn hun er, adopterer hun en ny livsløgn for å få fart på tilværelsen. Heretter baller det virkelig på seg, og det dukker opp mange gode latterkuler på veien. Dessuten er det litt eyecandy med i serien også, og det skader jo aldri.. hah! 

06.10.2016 15:15

COATS FOR FALL


Annonselinker

1. Sort Bomber // 2. Deilig parkas // 3. Grønn bomber // 4. Svart kåpe // 5. Brun kåpe // 6. Beige vidermet kåpe // 7. Camel dobbelkraget kåpe // 8. Rød kåpe

KEEP ME WARM

Nå som høsten har ankommet, er det på tide å finne den perfekte høstjakken eller kåpen. Jeg er veldig glad i kåper, men søker enda etter den ultimate. Jeg har en fra Zara i beige som jeg virkelig elsker, men skulle gjerne hatt en kåpe i enten sort eller grå som jeg kan være like glad i.. hah! På en annen side syntes jeg det hadde vært utrolig fint om jeg fant en kåpe med litt farge i, det er tross alt mørketider i vente, så kanskje en kåpe i en lekker og litt mer synlig fargetone hadde vært en god investering. Nei, høstgarderoben er det fineste jeg vet altså! Det er så mye lekker å velge i.. Over ser dere noen av mine favoritter for øyeblikket! Kanskje du finner deg en ny favoritt du også? Happy shopping! 

Postet i: OUTFIT

Én kommentar

05.10.2016 11:42

10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WELCOME OCTOBER

Som de tidligere månedene, velger jeg å dele mine ønsker for denne nye og friske måneden med dere. Oktober har banket på døren og vi er allerede kommet til dag 5 - tiden går så fort! Jeg kjenner jeg er ganske klar for høsten og de kaldere dagene, de fine fargene, lag på lag og ullsokker. Innekos og sosiale sammenkomster - dette blir en bra måned altså! Here we go:  

1. Gjøre unna alt av pensum i det største faget jeg har i år. Jeg er på god vei, og det er godt mulig jeg klarer å komme godt i gang med fag nr. 2 også - hurra! 

2. Finne frem og pusse de varme skolettene mine. De har tross alt stått i skapet en god stund, så de trenger nok litt pleie og litt ekstra omsorg før jeg begynner å bruke de. Impregnering er viktig.. hah! 

3. Være flink til å drikke saften fra 1/2 sitron + 1ss olivenolje hver morgen. Dette gjør underverker for kroppen og spesielt tarmene. God fordøyelse er viktig! 

4. Dra på middag hos bestemor og bestefar. Det er noe jeg ønsker å gjøre hver eneste dag i grunn, men dessverre er tiden ikke på min side her. Men oktober blir bra på denne fronten altså.

5. Lage gode frokoster og hjemmelaget is-kaffe. Det gir mye energi og jeg får i meg mat som gjerne er mye sunnere enn de raske alternativene jeg til tider tyr til. Å lage mer mat generelt skal jeg få til denne måneden. 

6. Stresse ned, fokusere på det som er viktig og ikke sløse energi på noe eller noen som ikke er verdt det. Omringe meg med positivitet og ikke negativitet - det er så viktig! 

7. Gå til innkjøp av noen deilige strikkegensere. Det er jo så fint med en skinnjakke over og i tillegg holder jeg meg varm og god. Trenger virkelig å finne en ny favoritt, da min ble "vasket" så fint av min kjære i fjor, og nå passer den et lite barn.. hah! 

8. Spare spare spare. Jeg har et ønske om å ta tatovering, og det koster jo sitt. Så det står på sparelisten nå, og så er jo sparing noe jeg generelt ikke har vært så utrolig flink til å prioritere. Dette skal nå endres. Kjenner jeg trenger å ha den strukturen og mestringsfølelsen av å spare penger vil nok føles ganske så bra vil jeg tro. 

9. Sette inn støtet og motivasjonen både på jobb, skole og blogg. Denne måneden skal jeg kicke ass! 

10. Være sosial, invitere på jentekveld(er) og kose meg med de fine menneskene rundt meg. 

Postet i: SPALTE

3 kommentarer

04.10.2016 11:50

THESE SUNNIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUNNY TUESDAY


Herlighet for et deilig vær vi har i Bergen i dag! Tenk at solen skinner og står høyt på himmelen? Det er ikke så veldig varmt i luften, men det gjør i grunn ikke noe. Solen varmer av en merkelig grunn hele kroppen likevel - tror det er litt gleden av å endelig se solen igjen.. hah! I dag måtte jeg lufte de nye solbrillene mine. Eller nye og nye, de er faktisk kjøpt brukt (heie gjenbruk), og jeg er helt forelsket i de allerede. Litt store og det er i grunn litt uvant, men jeg tror jeg kommer til å digge denne størrelsen altså. Disse er fra Michael Kors! 

03.10.2016 15:40

NEW IN: GHD

Sponset produktOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE BEST BLOW-DRY OF MY LIFE

For noen uker tilbake ble jeg kontaktet av ghd for et samarbeid. Er det noen produkter jeg har på badet jeg er strålende fornøyd med, så er det nettopp ghd. Jeg har både styler og hårføner fra før, men den kjære hårføneren min har sunget litt på siste verset en stund nå - så da jeg kunne få motta en ny, ble jeg så utrolig glad. Det passet meg virkelig midt i blinken! Og jeg må bare si det, denne nye saken her skuffer virkelig ikke. Den er fin å se, lett å holde både for høyre- og venstrehendte, tørker fort og føles veldig rask og effektiv. Denne hårføneren er også laget slik at man ikke skal føle at håret blir et eneste stor kaos når det er tørt, men føles mykt og fint - noe jeg selv føler at er realiteten også. 

It?s not just hot air, it?s a breath of fresh air.

02.10.2016 13:39

BEDROOM INSPIRATION


HOW I'M SPENDING MY SUNDAY

Tenk at det snart er mandag igjen.. Denne helgen har gått så utrolig fort! Men heldigvis har jeg fortsatt en søndag igjen som skal nytes. Tenkte å bake noe godt som jeg kan kose meg med i kveld, få unnagjort litt skolearbeid og lade batteriene til jobb i morgen. Formen er fortsatt ikke helt hundre prosent, men jeg nærmer meg! I dag tenkte jeg å dele litt inspirasjon med dere - nemlig soveromsinspo! Er det et rom i leiligheten jeg gjerne skulle oppgradert litt så er det soverommet. Men alt til sin tid, og pengene må nesten være der også.. hah! Er man student, så er man student! Men å drømme seg bort koster heldigvis ingenting, og det er ganske så koselig og fint det også, synes jeg. Ha en nydelig søndag videre, fine dere ♥

Postet i: INSPO

2 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits