11.11.2016 11:34

CHARLOTTETUNES.NO - FØLG MEG GJERNE

CHARLOTTETUNES.NO 

TRYKK PÅ LINKEN OVER, OG KOM INN TIL DEN NYE HJEMMESIDEN MIN!
HÅPER DERE ALLE VIL FØLGE MEG VIDERE HER :-D

 

04.11.2016 17:59

FRIDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· FRIDAY OUTFIT ·

Hei fine dere. Tenk at det er fredag allerede, og helgen banker lett på døren. Det var etterlengtet det. De siste dagene har formet vært litt så som så, kroppen er rett og slett rimelig sliten. Men nå har jeg fått ladet batteriene litt i morges ved å late meg en stund i sengen før jeg stod opp ? herlig start på helgen. Nå er det studiedag resten av fredagen. Det er bare sånn det må bli nå som jeg er inne i den travle eksamensperioden.

En liten motivasjon i løpet av dagen, er at jeg kan tilbringe dagen i dette fine herlige antrekket ovenfor. Det er så deilig, jeg har ikke ord! Føler meg rett og slett litt søt her jeg sitter, og det hjelper i det minste på humøret mens jeg leser pensum.. Knis!

 

03.11.2016 11:55

IKKE ALLE GLEDER SEG TIL JULBilde: Kirkens Bymisjon

GLEDE til 2490

Det er sikkert flere av oss som har kjent på følelsen av ensomhet. Kanskje en hektisk hverdag har gjort at man noen ganger har følt seg litt ensom, kanskje vi har familie som bor langt unna, eller kanskje man ikke har så mange venner man skulle ønske.. Ensomheten er det mange som føler på, og i høytider er det et sårt tema for veldig mange. Det er mange mennesker i dette langet som sliter med rusmisbruk og som ofte ender opp på gaten også. De er kalde, ensomme og har ikke mange steder å søke råd og hjelp. Det er må nok være en utrolig utmattende følelse av ensomhet, og man føler seg rådvill, spesielt i høytider. 

Nå nærmer juletiden seg med stormskritt, og det er mye glede i vente for mange. Vi er heldige vi som har et sted å gå til, mat på bordet og gaver under treet, hvert eneste år. Det er det absolutt ikke alle som har. I fjor var det over 125 000 mennesker som gruet seg til jul. Det er mange det! Vi kan alle bidra litt, og gjøre noe ekstra for at mennesker der ute skal kjenne på følelsen av at de ikke er alene, at de har et sted å gå til og at de får et godt julemåltid. Ved å sende GLEDE til 2490 (80kr til Kirkens Bymisjon) og du gir dermed to måltider til noen som trenger det og fortjener det. Du kan også gå inn på Kirkens Bymisjon for å spre glede der inne også. Vær et medmenneske <3 

02.11.2016 12:35

IMPROVE YOUR DAY· NOEN TRIKS TIL FORBEDRING ·

NOK SØVN:

Dette punktet er nok det viktigste for at jeg skal ha en god og ikke minst produktiv dag. Uten nok søvn.. Vell, da er jeg ikke i det humøret jeg ønsker å være i - enkelt og greit. 

EN GOD FROKOST:
Tidligere hadde jeg store problemer med å få i meg en god frokost. Jeg var lite kreativ og alt ble kjedelig. Heldigvis har rutinene blitt bedre, og det merkes på humøret og energinivået resten av dagen også. 

EN DEILIG DUSJ:
Å våkne mens man står å tar seg en deilig dusj? Ikke så dumt altså! Det blir en myk og deilig start på dagen - ingen stress. Perfekt! 

KLE DEG OPP:
Dette hjelper alltid på humøret mitt. Føler jeg meg litt nedfor så tar jeg likeså på meg noe jeg føler meg fin i og bruker litt ekstra tid på badet. Det hjelper veldig ofte på humøret og gjør dagen litt bedre...

VÆR HYGGELIG:
Gi gjerne komplimenter til andre. Dette skal jeg absolutt bli flinkere på selv. Å glede andre gleder jo meg også - så hvorfor ikke gjøre det mer? 

TRENING:
Start gjerne dagen med en rolig treningsøkt. Jeg har fått sansen for Yoga, og det skal jeg absolutt fortsette med på morgenen - de dagene jeg har mulighet til det. Da våkner jeg og får en herlig energi. Dette trenger jeg spesielt på mandager.. hah! 

LE:
Dagens viktigste punkt. Ha det morsomt, le og smil. Det gjør ikke bare deg glad, men også de rundt deg. Dessuten krever det ikke stort heller! 

01.11.2016 13:04

FÅR IKKE NOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


IT'S KIND OF AN OBSESSION

Er det en ting jeg har flere varianter av i garderobeskapet, så er det skinnjakker. Disse 3 er mine absolutte favoritter, da de både er klassiske, fine og lette å kombinere i et antrekk. Den sorte er definitivt den som er mest brukt, deretter den sennepsgule og så den røde. Den røde er veldig fin til å bruke mot enkle farger, som sort - den spriter virkelig opp ethvert antrekk altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  .  .

En skinnjakke kan brukes til jeans, skinnbukser, strikkede kjoler og gensere.. Den kan brukes til lag på lag moten, gjerne med en kul t-shirt og en deilig strikket cardigan. Det finnes et hav av ulike kombinasjoner en skinnjakke kan brukes til! Er det et plagg man bør investere i - så er det den klassiske skinnjakken. Først og fremst ville jeg gått til innkjøp av en sort, før jeg deretter våget å lete etter en med litt mer farge. Akkurat nå står en grønn skinnjakke på ønskelisten, jeg må bare finne den perfekte først! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits