26.10.2016 17:03

PUT SOME RED ONRED LIPS AND KNITTED SWEATER


Er det noe jeg er fan av, så er det røde lepper! Jeg er ganske enkel når det kommer til sminke, men litt farge på leppene er jeg veldig glad i. Det gir det lille ekstra, spør du meg. Ikke bruker jeg mye tilbehør heller, så dette er liksom min form for tilbehør. Enkelt, men fint! Nå har jeg fått i meg litt middag etter en tidligvakt på jobb, og så er det tid for litt skolearbeid, før jeg skal kose meg med serietitting i kveld. En fin og produktiv onsdag! 

Postet i: MAKEUP

4 kommentarer

09.10.2016 18:54

KYLIE JENNER GIVEAWAYFARGEN DU KAN VINNE ER DOLCE K

Jeg gikk litt over styr sist jeg bestilte Kylie Jenner sine lipkits - noe som resulterte i en farge jeg allerede hadde.. Altså, jeg er rimelig klumsete når det kommer til slikt merker jeg.. hah! Men, det resulterer i at jeg vil starte en giveaway, og dette kan jo være fint for en av dere. Viktig å gi litt tilbake til leserne mine også! Konkurransereglene er ganske så enkle:

1. Lik Facebook-siden min

2. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med navn og mailadresse, slik at jeg enkelt kan kontakte deg om du vinner. 

3. Del gjerne med venninner! Dette gjør du enkelt ved å trykke på delingsknappen under. 

4. Avsluttes søndag 16. oktober. Lykke til! 

19.09.2016 13:58

MONDAY MAKEUP


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· HIGHLIGHTER, RED LIPS AND CURRRLS ·

Mandag og ny uke står for tur. Jeg kjenner meg motivert for uken som kommer, og den følelsen er virkelig ubeskrivelig deilig! Det er mye som jeg skal ha unnagjort i løpet av uken, så det er fint at jeg har litt motivasjon til å faktisk få gjennomført alt.. hah! Det er ikke alltid det er like enkelt å motivere seg selv. Men med det nye Anastasia sminkesettet mitt, kom det tydeligvis litt ekstra glede i hverdagen. Det er så fint å kunne sminke seg med et produkt som virkelig gjør meg fornøyd. Highlighteren er virkelig on point - spør du meg! Så denne mandagen ble det bølger, røde lepper og en fin highlighter i fokus for min del. Love it! 

Postet i: MAKEUP

5 kommentarer

18.09.2016 11:23

ANASTASIA GLOW KIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

· GET THAT GLOW ON ·

Et av de seneste innkjøpene mine er dette lekre glow-kittet fra Anastasia. Dette kittet kan brukes til så mangt. Dette er et sett med nydelige highlighters, som både kan brukes hver for seg eller mixet sammen. Jeg bruker de ulike fargene både som highlighter eller som solpudder. De ulike fargene gir også en fantastisk fin glød, og jeg er så utrolig fornøyd - allerede! Jeg har ikke prøvd ut mye sminke fra Anastasia, men etter dette produktet har jeg absolutt blitt fristet til å prøve noe mer. Kjekt å ha søstre på besøk, som har mye spennende sminke jeg kan prøve ut.. hah! 

Postet i: MAKEUP

2 kommentarer

03.09.2016 19:54

CURLY WEEKEND


BIG HAIR, DON'T CARE

Dagen i går ble tilbragt på skolen med Maria, mens jeg senere på kvelden fikk besøk av min kjære kusine. Vi lagde deilig mat, hadde litt godis på bordet, film og masse prat. Akkurat slik en fredagskveld skal være! Denne helgen er spekket med mye moro, men også litt avslapping - noe jeg virkelig har hatt behov for i det siste. Formen er litt så som så, men jeg kommer meg i det minste opp og ut, så det er bra! I kveld skal jeg slappe av og bli helt frisk (forhåpentligvis). Min kusine lagde pariserflette på meg i går, noe som resulterte i dagens frisyre - jeg elsker det! Jeg har tykt hår, men med krøller synes jeg det ble riktig så fint altså! Det er jo gjerne ikke helt krøller krøller, men mer bølger og fall. Perfekt på en lørdag! Håper dere har en superfin helg så langt, fine dere. 

Postet i: MAKEUP

7 kommentarer

11.07.2016 15:49

BLACK CHANEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


.. IS THE PERFECT COLOR

Et av mine seneste innkjøp er denne fine neglelakken fra Chanel i fargen Black Satin - jeg elsker den! Den er lett å påføre, holder lenge på og har en perfekt svartfarge, om jeg kan si det sånn... hah! Jeg har lenge tenkt på å gå til innkjøp av en sort neglelakk, og er veldig glad jeg endelig gjorde det. Nå blir det sorte negler på ferie i Afrika også - med mindre myggen setter seg på fingrene mine hele tiden.. hah! Nå skal jeg hoppe i dusjen, før det blir litt klesvask her i hjemmet. En produktiv mandag er nødvendig i dag, altså! Ha en nydelig start på uken, fine dere. 

06.04.2016 13:14

VINNER: KYLIE JENNER LIPKIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CANDY K LIPKIT


Tusen takk for god respons på konkurransen - kjekt at så mange ville være med! Vinneren av Candy K ble.... Tina Markeseth! Gratulerer så mye. Du mottar mail fra meg straks. Psst.. Dersom du ikke vant denne gangen, fortvil ikke! Det vil komme en tilsvarende konkurranse neste uke, så stay tuned! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Postet i: MAKEUP

6 kommentarer

01.04.2016 17:06

NEW FAVORITE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥

Er det noe jeg lenge har vært på jakt etter, så er det en god concealer. Jeg synes det har vært vanskelig å finne en som dekker de mørke ringene under øynene mine så godt som jeg ønsker, spesielt på dager hvor jeg har sovet lite.. Hah! Men endelig har jeg funnet redningen, og det er denne fine lille saker fra Clarins. Den dekker godt, og føles ikke tung på. Er det noe jeg ikke ville hatt, så er det en concealer som føles tung under øynene.. Som om jeg trenger mer som drar øynene ned, hah.. Har du en favoritt når det kommer til concealer, så del den gjerne med meg! 

29.03.2016 16:29

GIVEAWAY: KYLIE JENNER LIPKIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KYLIE JENNER GIVEAWAY

Siden jeg klarte å bestille to av samme farge, så ønsker jeg å dele ut et Kylie Jenner Lipkit til en av dere fine lesere! Rett og slett som en liten takk for at dere titter innom her. Fargen du kan vinne heter Candy K. Den er superfin! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For å være med i konkurransen må du:
1. Like Facebook-siden min HER
2. Legge igjen en kommentar i dette innlegget :-)
Vinneren trekkes om 1 uke - lykke til! 

21.03.2016 16:16

KYLIE JENNER LIPKITRED LIPS ON A MONDAY - THAT'S ALWAYS A GOOD IDEA

Hei og god mandag fine dere! Batteriene er endelig ladet skikkelig, etter en superfin og avslappende helg. Det ble litt jobbing, masse kos og sosiale ting på agendaen i helgen - og det gjorde virkelig susen for denne uken! Planen var egentlig å dra på fjellet denne uken, men vi blir heller hjemme. Begge skal jobbe en del, og jeg har mye å gjøre når det kommer til skolearbeid også. Koselig skal vi få det uansett! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . . . . . . . . .

I dag tenkte jeg å kickstarte uken med røde lepper. Jeg blir rett og slett i veldig godt humør av det.. hah! Jeg har en leppestift fra Chanel jeg er veldig glad i, men denne fra Kylie Jenner er også veldig veldig fin. Den holder fargen lenge, og jeg slipper å tenke på å sjekke leppestiften hele tiden. Passer meg veldig fint! I dag er det jobb på agendaen min, før det blir total avslapping i kveld. Håper dere får en superfin mandag og start på uken, skjønninger! 

16.03.2016 16:52

NEW IN: KYLIE JENNER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KYLIE JENNER LIPKIT

Disse tre lekre fargene lå å ventet på meg i postkassen i dag.. Endelig kom de! Har vært så sykt spent på om de lever opp til forventningene, eller om dette rett og slett ble et bomkjøp. Et bomkjøp ble det heldigvis ikke! Fargene er superfine, og nå har jeg hatt på meg Posie K i over 1 time, og den holder veldig godt - dette lover bra! Det er med lipliner i samme pakke, og det er jeg veldig glad for. Synse en god lipliner kan utgjøre store forskjeller - i allefall for meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CANDY K, POSIE K, KOKO K

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritten er absolutt Posie K som jeg har på bildene. Så fin farge! Holdbarheten er helt super, og den lukter faktisk godt også. Gleder meg til jeg får den røde i posten.. hah! Hva syntes du? Si gjerne ifra dersom du ønsker at jeg skal skrive mer om de andre fargene også - da gjør jeg gjerne det! Ha en fin dag 

16.02.2016 11:59

FAVORITT FOUNDATION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L A N C O M E 

Lancome Miracle Cushion
- min nye favoritt i sminkevesken. Jeg har tidligere vært veldig skeptisk til denne foundationen som i grunn ligger inni en svamp. Det har virket for godt til å være sant at den skal være noe av det bedre innenfor hudsminke. Men der tok jeg feil! Den har en dekkevne som er hakket over BB- og CC-cream, og den føles fløyelsmyk på huden. Jeg er ikke noe fan av å ha tung sminke i ansiktet, så for min del er denne helt perfekt. Og de områdene hvor jeg ønsker mer dekkevne - der tar jeg bare på et ekstra lag. Denne foundationen blir ikke noe kakete på hudet, og føles fin uansett hvor mye jeg tar på.. haha! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N E W   F A V O R I T E

Litt grisete påføringssvamp, men sånn må det neste bare bli.. haha! Jeg synes designet er veldig fint på denne, og jeg elsker at det er speil i boksen. Den er lett å ha med seg rundt, og det er enkelt å ta en liten "touch up" på sminken i løpet av dagen. Denne kan jeg virkelig anbefale. Den er lett på huden, ser naturlig ut, medium dekkevne og er enkel å påføre. Veldig grei å ha i en ellers hektisk hverdag! Håper dere liker tips som dette. Skrik gjerne ut dersom det er noe dere ønsker mer av her inne! 

Postet i: MAKEUP

6 kommentarer

10.02.2016 15:55

I SMINKEVESKEN MIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS IS MY EVERYDAY MAKEUP

Når det kommer til sminke så er jeg absolutt ikke en ekspert, men jeg har prøvd mye og elsker å prøve nye merker osv, så jeg føler jeg kan litt! I dag tenkte jeg å dele mine favoritter i sminkevesken for øyeblikket, med dere.. Håper dere liker det og synes det er litt spennende å se. Jeg vet i allefall at jeg selv liker å se hva andre bruker og kanskje få litt tips og anbefalinger. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Sminkekost fra Real Techniques (pudder) // 2. Sminkekost fra Makeup Mekka (kinnbena, blush) // 3. Sminkekost fra Real Techniques (foundation)
4. Flytende foundation fra Sensai Kanebo // 5. Lancome Miracle Cushion Foundation (denne skal jeg vise bedre i et senere innlegg) // 6. Concealer fra NYX
7. Maybelline mascara // 8. BareMinerals BareSkin pudder til å legge over t-sonen ++ // 9. Everyday Minerals Bronzer // 10. Rød leppestift fra KIKO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.............

Etter jeg har hatt sminke på meg en hel dag, er det beste jeg vet å ta den av når jeg kommer hjem. Det er så deilig! Heldigvis føles ikke sminken noe særlig tung på grunnet produktene jeg bruker, men det er uansett veldig godt å få det av etter en lang og gjerne stressende dag. Jeg bruker serviette fra Aqua Derma, og de er min absolutt favoritt. Håper du likte innlegget, og ha en strålende onsdag videre. 
08.02.2016 11:19

HOW TO CONTOUR

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noe særlig dyktig når det kommer til dette med sminke, og ikke har jeg noe særlig tålmodighet til å lære meg heller. Men i ny og ne når jeg har tid setter jeg meg ned foran Mac'en og lar meg inspirere av flinke personer på Youtube. Altså, på Youtube får man i grunn hjelp til det meste. Tips, erfaringer og råd - helt supert! Og for sånne ikke fullt så dyktige som meg, så er slike videoer helt supre. Lærer mye tips og triks, noe jeg aldri hadde gjort dersom jeg ikke hadde sett på videoer, haha. Her er en av favorittene for øyeblikket: 


For en superskjønn jente. Hun er nøye, viser produktene godt og er generelt en veldig positiv person, noe som absolutt smitter og er behagelig å følge med på. Nå må jeg nok gå til innkjøp av litt nye produkter for å komme i gang med countoring - det er jo ganske så fint når det blir gjort rett og bra! Håper dere har en strålende mandag så langt, fine!

Postet i: MAKEUP

2 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits