25.10.2016 14:34

NEW JACKET FOR FALL

OLYMPUS DIGITAL CAMERABLACK FLUFFY JACKET 

Denne lekre saken måtte jeg bare ta med meg hjem da jeg så den på Cubus for en liten tid tilbake. Har lenge sett etter en sort og aller helst litt fluffy jakke, men det har ikke vært så altfor enkelt før nå. Enten er de for lange eller så har de ofte hatt en utrolig stiv pris. Jeg handler tross alt på studentbudsjett, så det er ikke aktuelt med de dyreste alternativene. Heldigvis for meg finnes det rimeligere alternativer - som er vell så fine! Denne jakken blir superfin til jeans og strikk - den har allerede blitt en stor favoritt! 

Postet i: NEW IN

5 kommentarer

20.10.2016 14:23

HELLO NEW SNEAKERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLITTER GLITTER

Da jeg kom på jobb i går, oppdaget jeg disse lekre skoene.. Altså, jeg kunne bare ikke dra hjem uten de! De er enkle, men samtidig har de det lille ekstra i forhold til litt glitter og mønster i skinnet. De er komfortable og utrolig kule. Disse skal brukes mye! Både til jeans, til strikkede kjoler og skinnbukser. Love it! Nå er det snart tid for jobb, og i dag smeller vi til med -20% på alle ordinære varer på Mani - Bergen Storsenter. Psst: disse skoene er også på tilbud, hihi! 

Postet i: NEW IN

2 kommentarer

11.09.2016 17:51

SOME FRESH DETAILS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIMP UP YOUR BAG

Er det noe jeg har innsett, så er det at variasjonen på veskene mine er minimal. De er i grunn sorte alle sammen, foruten noen få i farge. De er ganske like i fasong, gjerne bare størrelsen på veskene som er den største forskjellen. For at veskene ikke skal komme innunder kategorien "kjedelig" etter en stund, så har jeg funnet ut at jeg like så godt kan pimpe de litt opp. Det er enkelt, og koster med ikke mange kaloriene å utføre. Ved hjelp av et fint sjal så kan jeg enkelt endre looken på denne klassiske vesken til litt mer rocka og edgy. Love it! Jeg har to slike sjal av denne varianten, bare forskjellige farger - elsker de allerede. De kan knytes i halsen, rundt hodet, på vesken eller som belte på buksen. Variasjon på et og samme plagg - midt i blinken! 

 

Postet i: NEW IN

4 kommentarer

08.09.2016 14:45

WEEKEND OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

EXCUSE ME, BUT YOU´RE REALLY CUTE

For noen dager siden var jeg en liten tur innom Cubus, da jeg hadde sett en superfin strikket kjole på nett som jeg bare måtte ha.. hah! Men det var ikke bare kjolen som fikk bli med meg hjem for å si det sånn. Denne utrolig sjarmerende og ikke minst myke og gode kosegenseren måtte bare bli med meg hjem - enkelt og greit. Er det noe jeg elsker med det å komme hjem fra på kveldene, så er det å hive på meg kosetøyet. Og den gleden blir ikke mindre når jeg kommer hjem til denne her! De hadde faktisk denne typen i bukse også - kanskje jeg må investere i den, hah.. Får bare ikke nok av kosetøy jeg altså. Gleder meg allerede til helgen.. Den skal nytes med en dag fullt av velvære og selvpleie, etterfulgt av serie-titting i favorittgenseren. Ha en superfin torsdag alle, snart er det helg ♥

Postet i: NEW IN

5 kommentarer

01.09.2016 11:20

NEW IN: CHOKERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPRETTY VELVET CHOKERS

Jeg har lenge vært inne på tanken om å lage mine egne chokers, men da jeg fikk øye på disse fra Zara kunne jeg ikke la være å gå til innkjøp av de. Elsker fargene, spesielt den i plomme-rød. Den fargen er så lekker! Jeg går jo ofte med antrekk som er helsort, så da er det fint med litt ekstra farge til antrekket. Disse kommer jeg garantert til å bruke mye. Dessuten er det veldig fint til en enkel jeans, t-skjorte og en skinnjakke. Hurra for at ting kommer tilbake på mote.. hah! 

Postet i: NEW IN

8 kommentarer

30.08.2016 17:54

RED LEATHER JACKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MY OBSESSION

I dag fikk jeg endelig denne lekre saken på døren. Det er ikke ofte jeg forelsker meg i en jakke før jeg har prøvd den på, men det var så absolutt tilfellet med denne skinnjakken her. Fargen er noe av det lekreste jeg har sett på lenge, og den blir nok en stor favoritt i klesskapet fremover. Lekker til en enkel hvit t-skjorte, sorte jeans og sneakers. Den er også lekker til noen fine heels også! Jeg har jo tilsvarende i gul, og den elsker jeg. Tenk at jeg som elsker sort, plutselig har jakker i så sterke farger som denne.. hah! Nå skal jeg stupe nedi skolebøkene igjen, og håpe på at jeg får unna litt skriving av notater i løpet av kvelden. Ha en superfin kveld videre, fine dere! 

Postet i: NEW IN

9 kommentarer

28.08.2016 11:15

NEW BOOTS FOR FALL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

LET'S GO FOR A WALK

Nå som høsten begynner å nærme seg, har jeg tenkt litt på å oppgradere garderoben litt. Jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å kjøpe noe nye strikkede plagg, noen lekre jeans, en kul skinnjakke og noen fine boots. Ny skinnjakke og fine boots kan jeg herved krysse av listen! Disse lekkerbiskene kjøpte jeg på jobb (Mani, Bergen Storsenter), og de må være noe av det fineste jeg eier. De er så utrolig fine i fargen - virkelig en høstfarge! Dessuten er de komfortable, og de har en passelig høyde på hælen etter min smak. Disse skal jeg bruke til vanlige jeans og en deilig strikket overdel - det hører med til høsten.. Samtidig kan de brukes til litt penere antrekk - så disse skal jeg absolutt får brukt mye fremover. Nå kan snart høsten bare komme for min del.. Sommeren i Bergen er ikke noe særlig å skryte over uansett.. hah! 

Postet i: NEW IN

7 kommentarer

14.07.2016 11:48

THAT BLACK BAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


The perfect sized black bag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOLDEN DETAILS


Da jeg så denne vesken på jobb, kunne jeg faktisk ikke gå hjem uten den. Det høres sikkert helt rart ut - men jeg følte virkelig en lykke etter at jeg kjøpte den. Jeg hadde en litt dårlig dag, om jeg får si det sånn - og da trøstet jeg meg med denne lekre saken her. Det hjalp litt på humøret - så det var verdt det for meg! Det er jo selvfølgelig bare en materialistisk lykke, og det går jo over, men jeg er glad for at jeg kjøpte den. Den er så klassisk og lekker. Størrelsen er helt perfekt også, og rommer mye mer enn jeg hadde trodd - det elsker jeg! Vesken er fra merket Ecco, og kvaliteten på skinnet er helt fantastisk. Denne er en langvarig og fin investering. Ha en nydelig torsdag, fine dere! 

07.07.2016 12:04

NEW IN: MOCKBERG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

·  NEW ARMCANDY ·

I går hentet jeg denne fine, lekre klokken som jeg kjøpte på åpningsdagen av nettsiden til Janne&Julia. Jeg har denne klokken i grå fra før av, men har lenge ønsket meg den i sort med rosè også - den er så fin! Jeg bruker ikke mye smykker eller annet tilbehør, men en klassisk klokke synes jeg kan utgjøre en stor forskjell på et antrekk. En klokke kan jo være på enkel, klassisk, feminin og røff på samme tid - det synes jeg denne fra Mockberg absolutt er. Helt perfekt i mine øyne! 

27.06.2016 12:10

PERFECTION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· CAN NEVER HAVE ENOUGH ·

Jeg hadde store planer om å shoppe mye i Palma, men heldigvis klarte jeg å holde lommeboken i sjakk.. hah! Selvom det ikke ble mye nytt med hjem i kofferten, kunne jeg ikke dra fra denne lekkerbisken her. Fargen er helt latterlig fin, og den utgjør et friskt pust i garderoben min. Den er superlekker til jeans, skjorte, skinnbukser, sneakers.. Den kan kombineres til det jeg har i garderoben - en ny favoritt med andre ord! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting jeg aldri får nok av, så er det fine jakker og kåper. Om sommeren er skinnjakker det jeg absolutt bruker mest, da jeg kan kombinere det til noe mer røffere, men også til fine sommerkjoler. Kanskje jeg må kjøpe denne i blå også? hihi.. Ha en nydelig start på uken, fine dere! 

♥  ♥  ♥

15.03.2016 11:31

JUST ORDEREDI'M IN LOVE ♥

Jeg går å teller ned dager til jenteturen som finner sted i juni, og får å holde ut resten av tiden har jeg begynt å handle inn litt sommertøy. Må jo ha litt nytt som jeg kan kle meg opp i.. hah! Denne kjolen er noe av det fineste jeg har sett på lenge, så den kunne jeg faktisk ikke la være å kjøpe. Hvit kjole til (forhåpentligvis) brune legger - det slår liksom ikke feil! Kan ikke vente med å dra på ferie altså. Det skal bli så deilig etter en hektisk periode med eksamen og hele pakken. Feire at jeg er ferdig med bachelor-graden min i ny kjole - blir såå bra! Ha en nydelig tirsdag, fine dere! 

Postet i: NEW IN

7 kommentarer

25.02.2016 16:13

NEW IN: MARMOR

I samarbeid med Caseapp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLACK MARMOR

Endelig har jeg fått hentet denne pakken med det fine innholdet, på posten. Caseapp.no var så snille at de sendte meg skin til Macbooken min og cover til Iphonen - fornøyd jente altså! Jeg var helt sikker på at jeg ønsket marmor som design, men synes det var litt vanskelig å velge mellom lyst cover, eller mørkt. Valget falt til slutt på sort marmor, og jeg angrer virkelig ikke et sekund.. SÅ LEKKERT. Finn dine favoritter på Caseapp.no også! 

Jeg er så heldig at jeg har fått dele ut 20% til leserne mine ved bruk av rabattkoden: CHARLOTTET20 - den gjelder frem til 13. mars. Happy shopping!

07.02.2016 14:15

NEW SNEAKERS


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 HELLO YOU BEAUTIFUL THING 

Jeg har alltid hatt en kjærlighet for sko, og ettersom jeg har jobbet i skobutikk i snart 6 år.. så kan jeg ikke si at kjærligheten har blitt noe mindre! Det er sjeldent jeg kjøper sko andre steder enn på jobb, men denne gangen måtte jeg nesten bare slå til når jeg fant disse lekkerbiskene her på Nelly. De er så lekre. De er komfortable, enkle og klassiske. Jeg elsker den tykke sålen, strikken over vristen - de er perfekte! Gleder meg til å bruke disse mye i sommer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det litt husvask på planen, da svigers kommer på middag og fastelavensboller. En kjekk og avslappende søndag, noe jeg trenger for å lade opp til uken som kommer. Håper du har en strålende søndag, fine! 

Postet i: NEW IN

7 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits