01.11.2016 13:04

FÅR IKKE NOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


IT'S KIND OF AN OBSESSION

Er det en ting jeg har flere varianter av i garderobeskapet, så er det skinnjakker. Disse 3 er mine absolutte favoritter, da de både er klassiske, fine og lette å kombinere i et antrekk. Den sorte er definitivt den som er mest brukt, deretter den sennepsgule og så den røde. Den røde er veldig fin til å bruke mot enkle farger, som sort - den spriter virkelig opp ethvert antrekk altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  .  .

En skinnjakke kan brukes til jeans, skinnbukser, strikkede kjoler og gensere.. Den kan brukes til lag på lag moten, gjerne med en kul t-shirt og en deilig strikket cardigan. Det finnes et hav av ulike kombinasjoner en skinnjakke kan brukes til! Er det et plagg man bør investere i - så er det den klassiske skinnjakken. Først og fremst ville jeg gått til innkjøp av en sort, før jeg deretter våget å lete etter en med litt mer farge. Akkurat nå står en grønn skinnjakke på ønskelisten, jeg må bare finne den perfekte først! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

11.10.2016 12:10

LATEST OUTFITSHVILKET ANTREKK LIKER DU BEST?

Ved mangel på et nytt antrekk å dele med dere, tenkte jeg at det passer fint å samle sammen de seneste antrekkene mine i et eget innlegg. Litt usikker på hvilket antrekk som er min favoritt, men jeg er veldig glad i antrekket med den sennepsgule jakken altså! Den jakken er så utrolig kul.. En av mine absolutt favoritter i garderoben. Nå er det tid for litt mer skolearbeid resten av denne fine tirsdagen. Håper dere har en superfin dag videre! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

09.10.2016 13:15

SUNDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THAT MAXI DRESS

Hei og god søndag fine dere. Solen skinner i Bergen og humøret er på topp - veldig deilig! Denne søndagen skal virkelig nytes altså.. Dagens antrekk ble bestående av denne lekre kjolen, som jeg kjøpte brukt på appen Tise. Hurra for gjenbruk! Den er lang, myk og litt oversized i fasongen - helt perfekt for meg! Elsker at kjolen kan kombineres med en strømpebukse eller bare legger, sneakers eller boots, skinnjakke eller en lekker kåpe. Den kan kombineres til alt jeg har i garderoben, noe jeg elsker. Sjekk meg forresten ut på Tise - Charlotte Tunes! Ha en nydelig søndag videre, fine dere. 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

08.10.2016 11:34

THAT FAVORITE COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

·  HAPPY SATURDAY  · 

Denne kåpen kjøpte jeg på Zara for vell 2 år siden. Dette er en av mine aller største favoritter i klesskapet, både nå og sikkert i tiden fremover også. Den er klassisk og kan kombineres til alt. Den er deilig, varm og veldig veldig fin. Den kan kombineres til helsorte antrekk, kjoler og strikk. Jeg håper den aldri blir ødelagt, det vil rett og slett knuse kles-hjertet mitt, hah! Nå får jeg straks besøk av to fine jenter og er klar for en kveld med latter, snakk, vin og mat. Helt perfekt lørdag med andre ord! 

Postet i: OUTFIT

3 kommentarer

06.10.2016 15:15

COATS FOR FALL


Annonselinker

1. Sort Bomber // 2. Deilig parkas // 3. Grønn bomber // 4. Svart kåpe // 5. Brun kåpe // 6. Beige vidermet kåpe // 7. Camel dobbelkraget kåpe // 8. Rød kåpe

KEEP ME WARM

Nå som høsten har ankommet, er det på tide å finne den perfekte høstjakken eller kåpen. Jeg er veldig glad i kåper, men søker enda etter den ultimate. Jeg har en fra Zara i beige som jeg virkelig elsker, men skulle gjerne hatt en kåpe i enten sort eller grå som jeg kan være like glad i.. hah! På en annen side syntes jeg det hadde vært utrolig fint om jeg fant en kåpe med litt farge i, det er tross alt mørketider i vente, så kanskje en kåpe i en lekker og litt mer synlig fargetone hadde vært en god investering. Nei, høstgarderoben er det fineste jeg vet altså! Det er så mye lekker å velge i.. Over ser dere noen av mine favoritter for øyeblikket! Kanskje du finner deg en ny favoritt du også? Happy shopping! 

Postet i: OUTFIT

Én kommentar

12.09.2016 19:54

FAVORITE OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


.. AT THE MOMENT

Jeg har vært ute å luftet den nye jakken min i dag. Er det et antrekk jeg alltid kan sverge til, så er det skinnjakke, jeans og et par heels. Det funker til det meste, og jeg føler meg komfortabel i det. Denne skinnjakken kommer jeg til å bruke mye fremover, spesielt til jeans og sorte bukser. Jakken kan kombineres til sneakers eller heels også, noe som gjør den super anvendelig. Tommel opp for å ha ulike varianter av skinnjakken i skapet altså! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

07.09.2016 14:51

READY FOR FALL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KNITS, BOOTS & CRISPY AIR

Er det en ting jeg elsker med høstmoten, så er det de utrolig fine fargene.. Fine grønntoner, rødtoner og ikke minst gråtoner. Et av de siste innkjøpene mine er en grå strikket genser og en grønn strikket kjole. Når kulden sniker seg litt innpå, synes jeg det er superdeilig å ta på meg en myk og varm kjole med strømpebukse under. Man kan kombinere denne kjolen med både boots og sneakers, noe som gjør at antrekket enten kan styles mer rocka eller feminint. Med en skinnjakke i høstgarderoben kommer man også en lang vei! Ha en superfin onsdag, skjønne dere ♥

Postet i: OUTFIT

9 kommentarer

20.08.2016 13:04

HELLO WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS SHIRT-DRESS ♥

I dag er det duket for festival og Kygo her i Bergen i kveld, og jeg kan ikke vente med å komme i gang! Dette blir såå gøy, og forhåpentligvis en av de bedre dagene i hele sommer. Først skal jeg møte opp med mamma og mine søstre for middag og kos, før det bærer videre på festival. Det blir en perfekt lørsdag, rett og slett. Håper bare været holder seg, sånn at vi ikke blir noen klissvåte katter der vi står og synger, hah! Det er lov å håpe.. Ha en nydelig helg videre, skjønne dere! 

 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

19.08.2016 12:08

ALL ABOUT THE SKIRT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


LIKE A BALLERINA 

En av mine aller største favoritter i klesskapet, er dette lekre "tyll"-skjørtet. Jeg kan ikke huske hvor mange år jeg har hatt det i skapet, men det er noen få! Jeg er så glad i det, at jeg håper det aldri blir ødelagt. Rart med det der, at man alltid har noen favoritter man aldri blir lei av - og dette skjørtet er absolutt slik for meg. Jeg kan røffe det litt opp med noen kule sneakers, t-skjorte og en skinnjakke, eller jeg kan gå for en finere look med heels og en fin topp. Elsker at jeg kan bruke det til så mangt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG START PÅ HELGEN, FININGER 

Været har faktisk vært ganske så bra de siste dagene her i Bergen, så det var fint å endelig kunne lufte noe annet enn den lange ullkåpen.. hah! Måtte det bare vare.. Nå har bloggingen min vært så som så i det siste, men endelig er jeg tilbake, og motivasjonen er på topp - dette blir så bra! Denne helgen skal brukes til skolearbeid, blogg-planlegging og kos med familie og venner - blir en av de beste helgene på lenge tror jeg! 

 

Postet i: OUTFIT

2 kommentarer

12.07.2016 12:33

WHITE SHIRT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. WITH A TWIST

Er det noe jeg elsker å ha hengende i skapet, så er det ulike variasjoner av den klassiske skjorten. Jeg er veldig glad i hvite skjorter - men da gjerne en skjorte med noe ekstra. Da jeg så denne skjorten på Zara, så kunne jeg ikke bare la den henge der.. Den måtte være med meg hjem, enkelt og greit.. hah! Jeg kjøpte den i S, men kunne fint hatt den i en størrelse mindre også - men en litt oversized look skader aldri. En hvit skjorte kan kombineres til så mye også - så det er en absolutt sikker basic å ha. Til jeans, skjørt, heels, sneakers, skinnjakke - you name it! 

 

06.07.2016 11:52

WHITE AND BABY BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THAT SUMMER SKIRT ·

Hei og god tirsdag, skjønne dere! I dag er det tid for storslått kamp her i hjemmet - nemlig Portugal-Wales! Vi gleder oss skikkelig, og har invitert noen venner bort for litt ekstra hygge mens vi ser kampen. Slike kvelder er helt supre, spør du meg. Kamp på tv, en kald øl, god mat, godt selskap og joggisen på - YES

Da jeg så dette skjørtet på Zara, klarte jeg rett og slett ikke å la være å kjøpe det. Fargen er superfin, det er luftig og har strikk i livet - helt perfekt skjørt til meg! Jeg synes også denne lengden er fin, og jeg kan bruke skjørtet hele året også, noe jeg er stor fan av. Dette skjørtet kommer nok til å luftes mer enn bare på ferie i Palma.. hah! Her i Bergen er det ikke mye sommer, men nå teller jeg ned dagene før vi vender snuten mot Afrika - det gledes! 

03.07.2016 15:41

THE LADY IN YELLOW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· JEANS AND LEATHER JACKET ·

Jeg har jo allerede fortalt dere om min store kjærlighet for denne lekre jakken - og jeg må bare si det, den kjærligheten kommer nok ikke til å forsvinne med det første.. hah! Noen ganger tror jeg seriøst at jeg forelsker meg i plagg jeg kjøper - sykt å si, men sant! Jeg elsker at jeg kan slenge denne fargerike saken over et antrekk som ellers ikke tilfører noe farge - og det blir så mye bedre med en gang. Et par enkle jeans, en hvit skjorte og en skinnjakke er noe alle burde ha i garderoben, spør du meg.. hihi! Denne søndagen går til brettspill, pizza og fotballkamper på tv - en perfekt søndag i mine øyne. Ha en nydelig søndag, fine ♥

26.06.2016 14:00

WITH A HINT OF RED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

TIME FOR DINNER 

Det er søndag og siste dagen i uken. Jeg er endelig hjemme fra en lang og tung reise hjem fra Mallorca. Turen ble noe turbulent, men det gjør ingenting da jeg har hatt en superfin uke med to fantastiske jenter. Gleder meg veldig til slike turer i fremtiden! 

Denne kjolen har blitt en av mine absolutte favoritter i klesskapet. Denne fikk jeg luftet ved en av de beste middagene jeg har hatt på lenge. Å kunne fikse seg etter en lang dag ved bassenget, putte på masken og noen lekre heels - det er deilig! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG SØNDAG! 

20.06.2016 14:02

BLUE DRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
THAT PERFECT DRESS 

Denne fine blå kjolen fikk jeg av snille Kristina, som en litt sen bursdagsgave - og jeg elsker den! Den er behagelig å ha på, fin farge og deilig materiale. Kunne i grunn brukt den hver dag her nede, men det er nok ikke så kjekt å vise antrekksbilder med samme kjolen hver eneste kveld.. hah! I dag skal vi tilbringe dagen noen timer ved bassenget, før vi skal utforske Palma i kveld - det gledes! Jeg fant noen solbriller på Gardermoen som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte, så håper jeg finner de i Palma i dag.. hah! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG START PÅ UKEN! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

11.05.2016 16:05

GREEN TRENCHCOAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og fin onsdag til dere! Tenk at det er lillelørdag allerede - tiden flyr avgårde for tiden. Det er garantert fordi det nærmer seg eksamen, og jeg begynner å bli småstresset.. hah! Ellers er det strålende vær i Bergen, noe garderoben og jeg i grunn er veldig glad for. Endelig kan jeg lufte denne lekre kåpen fra BikBok igjen. Den er så fin! Fargen, passformen og komforten - helt perfekt. Kombinert til sorte detaljer, blir jakken prikken over i-en i antrekket. Nå er det klart for studiedag for min del.. Håper dere har det fint og koser dere, hva enn dere måtte gjøre på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG DAG!

Postet i: OUTFIT

4 kommentarer

28.04.2016 18:22

THURSDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A LITTLE HINT OF RED 

Laidback and comfy - akkurat sånn jeg liker det! Siden min kjære jobber mye denne uken, velger jeg å dra på besøk til mamma noen dager - sånn at jeg slipper å være alene, rett og slett. Dessuten er det kjekt å tilbringe litt tid med mamma og mine søstre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .  .  .  .  .

Det er enda litt kjølig i luften, selvom været viser sol og flere plussgrader. Ved å ha på meg en lett, men varm cardigan, kan jeg ta i bruk skinnjakken igjen - endelig! Elsker at skinnjakken endelig kan luftes igjen. Er det et plagg man absolutt kan ha flere varianter av - så er det nettopp skinnjakken. Ha en strålende torsdag dine dere.. Snart helg ♥

31.03.2016 16:35

LEATHER JACKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SNEAKERS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Endelig har det vært muligheter for å ta på seg favoritten i klesskapet - nemlig skinnjakken! Er det noe jeg kunne tenke meg å ha 10 av i garderoben, så er det faktisk skinnjakke. Skinnjakken kan kombineres til det meste.. Klassisk og fint, røffere og mer feminint - det er liksom ikke noe den ikke kan brukes til i mine øyne. Jeg er veldig glad i sort, men å kombinere det sorte antrekket med denne lekre skjorten gjorde susen for min del! Enkelt, komfortabelt og fint. I dag står det senvakt på planen for min del. Håper dere får en superfin torsdag! Psst.. Dersom du ikke har meldt deg på Kylie Jenner-konkurransen, så kan du gjøre det nå! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥ ♥ 

18.03.2016 11:12

SIENNA HEARTS LINDEX


Sponset innleggSIENNA MILLER FOR LINDEX

31. mars kommer det ut en ny vårkolleksjon i alle de flotte Lindex-butikkene her i landet. Denne vårkolleksjonen er et samarbeid med flotte og herlige Sienna Miller - noe som ene og alene er veldig gøy! Kolleksjonen vil bestå av fine og lukseriøse hverdagsplagg som har en touch av den lekre og ikke minst veldig trendy 70-tallstrenden. Antrekk som flørter med 70-tallstrenden er jo bare lekkert! 

«Jeg liker det delikate materialet i den hvite blusen, og jeg ser for meg at jeg kan bo i den en sommer. Flare jeansen er fantastisk og behagelig og den sitter perfekt! Dette er både klassiske og allsidige plagg med god kvalitet?, sier Sienna Milller om kolleksjonen.

Kolleksjonen vil bestå av boho chic-trenden, noe som man kan se passer fint til Sienna Millers egne og personlige stil. Noen av nøkkelplaggene for denne kolleksjonen kommer til å være de kjente flared denim-jeansene, maxikjoler og den lekre gudinneblusen. Det er behagelige plagg, som igjen ser flotte ut - mer kan man jo ikke ønske. Selv gleder jeg meg til å prøve flare jeansen som du kan se på det øverste bildet - den er rålekker. Og kombinert med den fine blusen- perfekt hverdagslig men fint antrekk. Jeg kan ikke vente med å sjekke ut hele kolleksjonen i butikk og på nett!

 

Postet i: OUTFIT

5 kommentarer

11.03.2016 17:37

FAUX FUR OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW FURRY FRIEND

Jeg hadde planer om å få mye unnagjort i dag og ikke minst resten av helgen, men slik blir det nok ikke. Magen er ikke helt på min side, så jeg får rett og slett bruke de neste dagene på å lade batteriene, og så satser jeg på at neste uke blir ti ganger bedre enn denne. Viktig å være optimistisk! Nå skal jeg få lest litt mer pensum, spist en god middag og slappe av resten av dagen. Satser på at formen er mye bedre i morgen! Ha en nydelig lørdag, fine dere! Takk for at dere titter innom her hver dag ♥
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAPPY WEEKEND!

09.03.2016 19:56

GREY FAUX FUR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
THAT FURRY THING

Det var mange som likte den grønne faux fur'en min som jeg viste for ikke så lenge siden.. Selv har jeg bare blitt mer og mer glad i den, og bestemte meg rett og slett for å kjøpe meg en i grå også. hah! Denne jakken er så fin, og gråfargen er superfin, elegant og ikke minst veldig klassisk. Den kan kombineres til det meste, og bruksområdet er stort - dette er absolutt noe jeg digger. Denne skal virkelig brukes mye fremover - spesielt nå som våren kommer snikende. Kombineres til lekre kjoler og skinnbukser.. blir så bra! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

07.03.2016 16:07

GREEN COAT OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MONDAY - YOU'RE SO WELCOME

Hei og god mandag fine dere! Helgen gikk altfor fort i mine øyne, men samtidig er det superdeilig med rutiner og orden igjen. Det er noe av det beste med hverdagen altså.. hah! I dag blir det en lang dag på skolen for min del, men det er godt å få unnagjort mye skolearbeid - da slipper jeg å sitte i helgene å ta igjen tapt arbeid. Et av helgens antrekk ble bestående av denne fine grønne kåpen. Den har blitt en stor favoritt - en fin basic kåpe med litt farge - perfekt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG MANDAG OG START PÅ UKEN! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

19.02.2016 15:21

LATEST OUTFITSOUTFITS ...

Den siste måneden har ikke vært noe særlig bra med tanke på å ta antrekksbilder. Kaldt, surt og ikke minst veldig veldig vått. Men noen dager er heldigvis bedre enn andre, så litt antrekk har jeg å se tilbake på. I dag tenkte jeg å vise dere mine seneste antrekk - både som en inspirasjon for dere, men også for meg selv. Til tider glemmer jeg hvordan jeg har kombinert noe tidligere, og da er det kjekt å se tilbake på antrekk og finne inspirasjon i det jeg allerede har i garderoben fra før av. Lommeboken blir veldig glad for det også! Tror mine favoritter er nr. 1, 2 og 4. Ha en superfin fredag, skjønne dere! Takk for at dere titter innom her, det gjør meg så glad 

18.02.2016 16:38

FAUX FUR

F L U F F Y   J A C K E T

Denne jakken er noe av det fineste jeg eier. Den er nydelig i fargen og materialet er så fint. Jeg har blitt skikkelig glad i den, og i går måtte jeg nesten bestille meg hjem en i grå også.. haha! Jakken kan kombineres til noe mer klassisk men også til en noe litt mer tøff stil - perfekt! J A C K E T  F R O M  P E L L O B E L L O
17.02.2016 16:30

THAT BOMBER OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEW FAVORITE 
Her kommer resten av antrekket sammen med den nye sennepsgule jakken min. Altså.. Jeg kommer ikke over hvor godt jeg liker den.. haha! Tenk at jakken bare koster 349,- på H&M.. Skulle ønske den var i enda flere farger, hihi. Selvom lommeboken min ønsker det stikk motsatte. Kombinere en litt knall farge sammen med sort har blitt en favorittkombinasjon når det kommer til antrekk. Så slike antrekk som dette vil dere se mye mer av, hihi.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN NYDELIG ONSDAG VIDERE 

16.02.2016 16:15

THAT BOMBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


B O M B E R   A N D   L E A T H E R 

Jeg har lenge lett etter en bomber-jakke i plommerød. Jeg fant en på Carlings, men de var jo selvfølgelig tom for min størrelse overalt - typisk! Men.. Jeg fant denne lekre saken på H&M og jeg er såå fornøyd! Siden jeg er veldig glad i sorte antrekk kommer denne lekre saken til å sprite opp hverdagen litt mer. Jeg trenger alltids litt mer farger i hverdagen, haha.. Håper dere har en strålende tirsdag, fine dere ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


♥ 
♥ 

15.02.2016 11:29

MONDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H E L L O   M O N D A Y

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THAT CAMEL COAT

Mandag og ny uke. Synes det er rart å tenke på at jeg for ikke så lenge siden ble helt dårlig av tanken på mandag og ny start på uken (haha), mens jeg nå synes det er skikkelig digg med mandag! Det er deilig med en frisk start, og det er deilig med nye gjøremål og ønsker for uken som kommer. Synes i grunn mandager begynner å bli mer og mer motiverende - noe som virkelig er etterlengtet og såå deilig. Måtte i grunn alle dager være sånn, haha! Nå er det snart en liten tur til osteopat for jeg har en lang dag på skolen. Håper mandagen behandler dere bra så langt! 


#dagensantrekk #antrekk #outfit #blogg

11.02.2016 16:46

DAGENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ARMY GREEN


Denne lekre kåpen kjøpte jeg for en måneds tid siden, og endelig har jeg fått tatt den i bruk. Det er sol og litt varmegrader i Bergen, noe jeg virkelig har lengtet.. Så deilig! Jeg har lenge letet etter en kåpe i denne grønnfargen, så gleden var stor da jeg tilfeldigvis fant denne på Asos. Tror nok dette kommer til å bli min store favoritt fremover.. Å kombinere denne grønnfargen til sort og spesielt skinn - det blir nok min favorittkombinasjon. Skinnbukser går jo til alt også.. En viktig basic i klesskapet mener når jeg.
 Ha en nydelig torsdag videre, fine dere! 

Postet i: OUTFIT

7 kommentarer

11.02.2016 14:16

M E S S Y

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MESSY BUN AND RED LIPS

Hei fine! Tenk at det allerede er torsdag og snart helg! Tiden går så altfor fort noen ganger.. I dag og i morgen er det jobb på planen min, så jeg får heldigvis lørdag og søndag som fridager. Det skal bli såå deilig. Søvnen er ikke helt optimal for tiden, så det blir godt å lade batteriene til den kommende uken. I dag ble det rett og slett noe så enkelt som en messy bun. Det er i grunn slike frisyrer jeg liker best - enkle å lage, men ser fine ut likevel. Flere antrekksbilder kommer senere! 

09.02.2016 12:09

THAT LEO COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


FAVORITE COAT


Siden været er grått og trist ute i dag, tenker jeg å vise dere et av mine favorittantrekk. For de som kjenner meg godt, eller har lest den gamle bloggen min tidligere, så er det en kjent sak at jeg er glad i kåper i alle slags farger og varianter. Denne leopardmønstrede er en av favorittene i garderoben - jeg er så innmari glad i den. Om jeg føler for å ha et ellers så svart og kjedelig antrekk, så passer denne kåpen ypperlig. Den gjør det lille ekstra med hele antrekke - love it! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN STRÅLENDE TIRSDAG, FINE DEG ♥

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits