03.10.2016 15:40

NEW IN: GHD

Sponset produktOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE BEST BLOW-DRY OF MY LIFE

For noen uker tilbake ble jeg kontaktet av ghd for et samarbeid. Er det noen produkter jeg har på badet jeg er strålende fornøyd med, så er det nettopp ghd. Jeg har både styler og hårføner fra før, men den kjære hårføneren min har sunget litt på siste verset en stund nå - så da jeg kunne få motta en ny, ble jeg så utrolig glad. Det passet meg virkelig midt i blinken! Og jeg må bare si det, denne nye saken her skuffer virkelig ikke. Den er fin å se, lett å holde både for høyre- og venstrehendte, tørker fort og føles veldig rask og effektiv. Denne hårføneren er også laget slik at man ikke skal føle at håret blir et eneste stor kaos når det er tørt, men føles mykt og fint - noe jeg selv føler at er realiteten også. 

It?s not just hot air, it?s a breath of fresh air.

21.09.2016 18:47

TASTE OF BUBBLEGUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

... ON MY LIPS

Denne deilige leppeskrubben har en godteri-aktig lukt og smak, noe som gjør den til en perfekt og velduftende leppeskrubb. Den er absolutt tro mot navnet sitt, nemlig Bubblegum! Denne gir leppene dine en lett og fin peeling, og er laget av eksfolierende sukker og jojoba-olje, noe som etterlater leppene myke og fine. Jeg bruker denne helst rett før jeg skal ta på makeup, rett og slett for å kunne legge en fin leppestift som et siste finish på looken. Bubblegum legger ikke igjen en fet hinne, bare smaken av godteri som du vil nyte å slikke av! Anbefales virkelig. De har jo flere smaker også, så jeg skal absolutt prøve flere varianter. Den med popcorn virker lovende, hihi! 

14.08.2016 12:15

THE HALF BUN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EASY AND BASIC

Hello Sunday! Jeg har dessverre aldri vært noe særlig flink når det kommer til hårfrisyrer. Ikke er jeg noe særlig kreativ, og heller ikke noe flink til dette med ulike frisyrer. Men er det en frisyre jeg virkelig har blitt opphengt i i det siste, så er det denne enkle frisyren her. The half bun passer meg ypperlig - den er enkel, og kan både gjøres fin, men også mer edgy - noe jeg trives veldig godt med i hverdagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAVE A LOVELY SUNDAY

Med en fin skjorte, røde lepper og half bun føler jeg meg klar til å ta fatt på denne fine søndagen. Formen de siste dagene har vært så som så, men føler meg mye bedre i dag, heldigvis. Det hjelper å sove en hel dag..hah! Nå drar jeg straks i besøk til mormor og morfar - de er noen av de beste jeg vet å bruke tiden min på! 

09.07.2016 12:16

SUMMER FAVORITES

inneholder sponset produktOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN MY MAKEUP BAG

Ansiktsskrubb fra Cosmica
Øyekrem fra Hormeta
Foundation fra Yves Saint Laurent
Primer/highlighter fra Dior

 

  • Jeg har lenge hatt mine favoritter av ulike skjønnhetsprodukter, men en ansiktsskrubb har jeg lett en god stund etter. Da min kjære kom hjem med denne fra Cosmica, så ble jeg frelst. Kommer nok ikke til å bruke en annen ansiktsskrubb enn denne fremover! Den er skånsom, men gjør jobben sin likevel. Den lukter godt, renser huden bra, og den etterlater ikke huden tørr. Anbefales! 
     
  • Denne øyekremen fra Hormeta har jeg skrevet litt om før, men når det er en favoritt - så kan den gjerne fortelles enda mer om.. hah! Denne øyekremen er en krem som gir fuktighet og bekjemper synlige tegn på aldring. Kremen gjør også slik at øyets kontur blir fastere og holder seg glatt. Rynker og kråkeføtter blir også glattet ut. Kremen gjør huden myk og smidig uten at den føles klebrig på huden. Deilig! 
     
  • ​Foundationen fra YSL er et av mine seneste innkjøp til sminkevesken, og jeg elsker den allerede! Den har en fin dekkevne, påføres fint med fingrene, føles lett på huden og holder fint gjennom dagen. Dessuten kommer den i mange forskjellige nyanser - noe som er et stort pluss. Denne passer huden min perfekt! 
     
  • Dior sin primer er superlekker! Jeg bruker den ikke som primer da, men som highlighter. Den er rosatonet med et hint av gull, noe som fremmer og viser mer glød i enhver hudtone. Denne liker jeg spesielt godt å bruke nå på sommeren - litt ekstra glød skader jo ikke.. hah! 
05.07.2016 11:31

NEW ESSIE FAVORITES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  · PRETTY COLORS  · 

Hei og fin tirsdag til dere! I dag står det blogg og jobb på agendaen for min del, så ikke noe tid til å ligge på latsiden i dag.. hah! Men over til det innlegget faktisk handler om.. Disse 3 superfine neglelakkene var jeg så heldig å få av fine Kristina da vi var på tur. Jeg har endelig klart å spare ut neglene mine også, så det passet fint å pynte de litt ekstra! Den rød har absolutt blitt en stor favoritt, mens den blå er en fin nr. 2. Selv synes jeg Essie sine neglelakker holder godt, og tar jeg to strøk, så føler jeg at fargen holder seg i en halv evighet - det kan jeg virkelig like! Fargene heter Russian Roulette, Bikini so teeny og Cute as a button. Elsker navnene på disse lakkene altså.. hah! Tips om andre fine farger tas i mot med stor takk, hihi.  

15.06.2016 14:40

FAVORITE FOR MY SKIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORMETA PRODUCTS

For en stund tilbake var jeg så heldig å motta en herlig pakke stappfull av gode hudprodukter fra NordicSkinCare. Jeg har definitivt funnet meg noen favoritter blant produktene, men denne ansiktskremen er for øyeblikket den store helten på badet.. hah! Den lukter godt og gjør underverker for den trøtte huden min. 

.  .  .  .  .  .

Denne fuktighetskrem skal jobbe for å motvirke både glans og tørrhet samtidig som den beskytter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden blir fyldigere, spenstigere, og får en fin, matt overflate. Den føles veldig behagelig på huden, og gir en flott glød til huden. Denne påfører jeg på huden om morgenen, etter at rens er unnagjort først. Smøres bare godt inn i huden. Skal ikke skylles av. 

Du kan lese mer om de andre produktene og denne herlige ansiktskremen i dette innlegget! Kanskje du også finner din favoritt dersom du titter innom nettsiden til NordicSkinCare? Det er mye å velge mellom, og noe for enhver hudtype! Ha en strålende onsdag videre, fine dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥   ♥   ♥

13.05.2016 13:47

EVA SOLO

Sponset produkt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DRINK MORE WATER 

Nå som treningen endelig har begynt å bli en rutine igjen, har jeg fått brukt denne flotte drikkeflasken min fra Eva Solo masse. Jeg elsker den! Dessuten matcher den det meste treningstøyet mitt, noe som gjør det ekstra gøy.. hah! Jeg synes flaskene er elegante og fine, men med en liten ekstra touch med de ulike fargene på hanken, som man kan velge mellom. Rett og slett en farge for alle og enhver. Du finner mange flere flasker og andre produkter fra Eva Solo hos Kitchentime - en nettside som bugner over av fine merker og produkter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes at vanninntaket øker dersom har en flaske vann stående i kjøleskapet til en hver tid. Kaldt og godt vann - klart på 1-2-3. Er du ikke så veldig flink til å drikke vann, så kan det alltid friste litt mer dersom man har litt frukt og bær i vannet. Tips: sitron i vannet er også godt for tarmene! 

 

09.05.2016 18:20

MIN HUDPLEIE

Sponsede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det kommer til hudpleie og produkter, så kan jeg ikke skryte på meg all verdens med kunnskap. Jeg har rett og slett blitt litt kjedelig, og jeg har hatt de samme produktene i evigheter. Flinkere til å bruke pleieprodukter generelt, det burde jeg absolutt bli. Så da jeg mottok en pakke med alle disse fine og velduftende produktene, kom motivasjonen og gleden tilbake. Nordic Skin Care er leverandør av hudpleieproduktet Hormeta her i Norden, og jeg er så glad for at de ønsket å ha meg med på laget. 

.   .   .   .   .   .   .

HORME PURE Face Cleansing Cream
Dette er en mild, men effektiv plantebasert ansiktsrens som renser huden, fjerner urenheter, og gir deg ren og klar hud etter behandlingen. Denne renser lett bort sminke fra ansiktet om kvelden, og det er så deilig. Føler meg virkelig frisk og fin i huden etterpå. Denne kan du fint bruke både morgen og kveld. Fukt kremen i hånden, og bland sammen til du får en mer skummet krem. Rens så ansiktet godt med produktet, og vask av med vann. Du kan bruke denne i ansiktet, på halsen og brystet. 

HORME PURE Swiss Secret Micellar Water
Dette vannet er et unikt produkt med trippel effekt som renser, fjerner sminke, og strammer opp huden. Dette er også et fint renseprodukt, men jeg har ikke brukt dette like mye som cleansing kremen - da jeg synes den rett og slett var hakket bedre. Men dette rensevannet tror jeg er veldig deilig å bruke når jeg er på reise - gleder meg til å bruke det på tur. Du kan bruke vannet daglig. Påføres med en bomullspad og skal ikke skylles av etterpå. 

HORME LINE Global Eye Countour Cream
Denne øyekremen er en krem som gir fuktighet og bekjemper synlige tegn på aldring. Krem gjør også slik at øyets kontur blir fastere og holder seg glatt. Rynker og kråkeføtter blir også glattet ut. Kremen gjør huden myk og smidig uten at den føles klebrig på huden. Denne tror jeg absolutt er en av mine favorittprodukter. Den føles veldig deilig på huden, og jeg føler den utgjør en forskjell på de mørke områdene rundt øyet. Klapp kremen forsiktig på under øynene - ikke skyll av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORME LINE Eye Contour Rescue Gel Mask
Dette er en deilig øyemaske som skal angripe rynker, mørke ringer, kråkeføtter, hovenhet, og tegn på tretthet. Huden rundt øyet får godt med fuktighet og blir fastere, glattere, og du ser fort mer uthvilt ut. Masken bruker du ved å påføre et tykt lag rundt øyets kontur og lar det virke på huden i ti minutter. Tørk så av med en fuktig klut. 

HORME TIME Absolute Cream with MPC
Denne fuktighetskrem skal jobbe for å motvirke både glans og tørrhet samtidig som den beskytter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Huden blir fyldigere, spenstigere, og får en fin, matt overflate. Den føles veldig behagelig på huden, og gir en flott glød til huden. Denne påfører jeg på huden om morgenen, etter at rens er unnagjort først. Smøres bare godt inn i huden. Skal ikke skylles av. 

ROSÉE CELLULAIRE Precious Mist from the Alps 
Denne misten er en prisvinnende, oppfriskende, fuktighetsgivende spray med naturlig hyaluronsyre som tilfører fuktighet og hjelper huden å bevare fuktigheten lenge. Precious Mist kan sprayes utenpå sminke, på kroppen, og er ideell for menn etter barbering. Jeg har brukt dette produktet mye. Det er så deilig å bare spraye på et lett lag, og føle en ny glød til ansiktet etterpå. Forfriskende, rett og slett. Deilig å ha med i vesken på lange dager. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.   .   .   .   .   .   .

Ta gjerne turen innom nettsiden deres, og finn dine favorittprodukter der! 
Dersom dere ønsker å teste ut produkter fra Hormeta, så har jeg en gledelig nyhet. Ved å bruke koden: charlottenordic, så får dere 10% avslag på kjøpet! 

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits