05.10.2016 11:42

10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WELCOME OCTOBER

Som de tidligere månedene, velger jeg å dele mine ønsker for denne nye og friske måneden med dere. Oktober har banket på døren og vi er allerede kommet til dag 5 - tiden går så fort! Jeg kjenner jeg er ganske klar for høsten og de kaldere dagene, de fine fargene, lag på lag og ullsokker. Innekos og sosiale sammenkomster - dette blir en bra måned altså! Here we go:  

1. Gjøre unna alt av pensum i det største faget jeg har i år. Jeg er på god vei, og det er godt mulig jeg klarer å komme godt i gang med fag nr. 2 også - hurra! 

2. Finne frem og pusse de varme skolettene mine. De har tross alt stått i skapet en god stund, så de trenger nok litt pleie og litt ekstra omsorg før jeg begynner å bruke de. Impregnering er viktig.. hah! 

3. Være flink til å drikke saften fra 1/2 sitron + 1ss olivenolje hver morgen. Dette gjør underverker for kroppen og spesielt tarmene. God fordøyelse er viktig! 

4. Dra på middag hos bestemor og bestefar. Det er noe jeg ønsker å gjøre hver eneste dag i grunn, men dessverre er tiden ikke på min side her. Men oktober blir bra på denne fronten altså.

5. Lage gode frokoster og hjemmelaget is-kaffe. Det gir mye energi og jeg får i meg mat som gjerne er mye sunnere enn de raske alternativene jeg til tider tyr til. Å lage mer mat generelt skal jeg få til denne måneden. 

6. Stresse ned, fokusere på det som er viktig og ikke sløse energi på noe eller noen som ikke er verdt det. Omringe meg med positivitet og ikke negativitet - det er så viktig! 

7. Gå til innkjøp av noen deilige strikkegensere. Det er jo så fint med en skinnjakke over og i tillegg holder jeg meg varm og god. Trenger virkelig å finne en ny favoritt, da min ble "vasket" så fint av min kjære i fjor, og nå passer den et lite barn.. hah! 

8. Spare spare spare. Jeg har et ønske om å ta tatovering, og det koster jo sitt. Så det står på sparelisten nå, og så er jo sparing noe jeg generelt ikke har vært så utrolig flink til å prioritere. Dette skal nå endres. Kjenner jeg trenger å ha den strukturen og mestringsfølelsen av å spare penger vil nok føles ganske så bra vil jeg tro. 

9. Sette inn støtet og motivasjonen både på jobb, skole og blogg. Denne måneden skal jeg kicke ass! 

10. Være sosial, invitere på jentekveld(er) og kose meg med de fine menneskene rundt meg. 

Postet i: SPALTE

3 kommentarer

06.09.2016 15:19

10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER


A FRESH START

Det er ny måned og høsten begynner å nærme seg med stormskritt. Siden sommeren ikke har vært den beste her i Bergen i år, har jeg i grunn lengtet etter høsten i noe som føles som en liten evighet nå. Høsten er nok den årstiden jeg liker best når det kommer til å kle meg. Det er så mye lekre farger, lag på lag, skinnjakker, store skjerf. Så deilig! Høstgarderoben har jeg fått oppgradert litt, noe som kjennes veldig deilig. En fresh start! Og med en fresh start kommer den vanlige kjente listen med ting jeg ønsker å utføre i løpet av måneden. 

1. Søvnrutiner. Disse kjente søvnrutinene er helt på styr for tiden. Jeg sovner altfor seint, og står opp altfor seint. Ingen produktiv dag med andre ord. Dette skal det absolutt bli gjort noe med. Jeg vil ha de normale rutinene mine tilbake igjen! 

2. Kjøpe meg skoskap! Dette er så etterlengtet atte hjelp.. Jeg har jo i grunn altfor mye sko, og altfor liten plass - så dette er noe som absolutt må gjøres noe med. Et skoskap kan romme mange av parene i gangen, og jeg kan endelig se gulvet igjen.. hah! 

3. Handle inn friske blomster. Dette gjør jeg altfor sjeldent! Det er jo så koselig og ikke minst forfriskende med ferske og fine blomster i stuen. Det gjør virkelig noe med humøret også. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør dette hver eneste uke.. 

4. Fylle på Nespresso-kapslene mine! Jeg må rett og slett fylle på med nye og gode smaker - sånn at jeg overlever studiedagene mine, hah! 

5. Forbedre kostholdet. Er det noe som har vært utrolig slapt den siste tiden, så er det variasjonen av kostholdet mitt. Altfor tung og kjedelig mat. Her må det friskere og lettere alternativer inn - gleder meg! 

6. Jeg gleder meg virkelig til å komme meg til frisøren. Håret skriker etter en klipp, og etterveksten er litt vell synlig. 

7. Dette føler jeg at jeg har hver måned, men jeg MÅ få gjort noe med garderoben. Det må lukes ut, ryddes og sorteres. Det er en kjedelig ting å gjøre, men det er ganske så nødvendig at det blir gjort.. Snarest, hah! 

8. Invitere venner på middag, eller invitere meg selv hjem til de.. hah! Det er ikke mye som er koseligere enn tid tilbragt i godt selskap, og gjerne med god mat og drikke. Venner og familie får jeg ikke nok av! 

9. Være flink til å arbeide med skole. Det er mye jeg skal få unnagjort på kort tid.. Dette semesteret kommer til å gå altfor fort, og dermed er det viktig at jeg har en oversikt over hva som skal gjøres innen visse tider. Jeg har troen på at det skal gå fint! 

10. Holde motivasjonen og energien gående gjennom hele måneden. Jeg har flere mål både når det gjelder skole, jobb og bloggen denne måneden, og da er det viktig at jeg er flink til å motivere og engasjere meg selv hver eneste dag. Gleder meg til å kicke ass denne måneden.

Postet i: SPALTE

3 kommentarer

10.08.2016 13:31

10 TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

PICS FROM WEHEARTIT
WELCOME AUGUST

Tenk at vi er kommet godt i gang med august måned allerede. Høsten banker sakte men sikkert på døren - og jeg må helt ærlig si, at jeg liker det litt. Her i Bergen har det uansett ikke vært noe særlig til sommer og sol, så da kan jeg like greit bare ønske høsten velkommen. Stilmessig elsker jeg høsten, og fargekombinasjonene som nå står for tur. Lag på lag, skinn, store skjerf og lange kåper.. Can't wait! Som vanlig når den nye måneden står for tur, lager jeg meg en liste over ting jeg vil få gjort eller har et ønske om å utføre - here it goes! 10 THINGS ON MY AUGUST-LIST

1. Yoga. Yoga. Yoga. Jeg må rett og slett ta litt tak, og få inn bedre rutiner. Jeg vil både komme i form igjen, men også hjelpe sinnet. Yoga er helt perfekt for nettopp dette med å stresse ned og slappe mer av - det trenger jeg sårt. 

2. Skolearbeid. Jeg har mye jeg skal gjøre i henhold til skole dette halvåret, så jeg burde i grunn ha begynt for lenge siden. Men nå er alle planene klare, og jeg er superklar for å sette i gang med alt som skal utføres. Å begynne nå i august med å lage studieplaner for eksamen, og sette opp faste rutiner, det blir så bra! 

3. Fortsette sommerens leserutiner. Jeg elsker å lese om sommeren, og kan lese ut et hav av bøker på kort tid. Nå er det på tide å ta denne fine lese-vanen med meg videre inn i høsten som kommer. Tenk å slappe av under et pledd med en god bok på kalde kvelder da.. Helt perfekt. 

4. Holde orden ved kontorplassen min. Dette er jeg helt forferdelig dårlig på.. hah! Jeg trenger å ha et sted hvor jeg kan konsentrere meg, enten det er snakk om skole eller blogg. Et sted som er mitt - og min frisone. Dette stedet har jeg sånn sett allerede, men det trenger litt mer struktur der, og kanskje litt ommøblering. Jeg tror det vil øke motivasjonen betraktelig! 

5. Gå til innkjøp av den perfekte høst-kåpen! Dette har jeg i grunn gledet meg til hele sommeren.. hah! Jeg synes det er ganske så vanskelig å finne den perfekte kåpen - har i grunn lett etter den riktig så lenge. Men i år dukker den nok opp! 

6. Lage dagsplaner. Jeg skal ha skikkelig arbeidsrutiner, spesielt i forhold til skolearbeidet. Jeg har en del selvstudie, så det er viktig for meg å ha klare mål. Jeg skal prøve å komme i gang med dagen før kl. 09, og holde på til kl 16-17, før jeg da evt. kan være sosial og logge av arbeidsmodus. Det må bli bra! 

7. Kokkelere mer på kjøkkenet. Jeg har blitt mer og mer glad i å lage mat, og nå er det på tide å virkelig utrette litt på kjøkkenet igjen. I sommeren har jeg vært superslapp, og tydd til altfor lettvinte varianter av middager og annet. Gleder meg til å finne ut hva jeg faktisk kan, hah! 

8. Invitere venner på tapas. Dette er noe jeg burde gjort for lenge siden, men sommerens rutiner passer liksom ikke alltid med hverandre. Nå som høsten kommer, og man får litt mer de "samme" rutinene med skole og jobb, så skal det absolutt bli tid til tapas! 

9. Ha en fast kveld i uken, hvor jeg koser meg med favoritt-serie og akkurat det jeg ellers måtte ønske. Kanskje litt spa på kvelden hadde gjort susen! 

10. Bruke masse tid sammen med familie og venner. Det er trossalt disse menneskene som gir meg større, motivasjon, kjærlighet og det jeg ellers måtte trenge. Besøk til besteforeldre står høyt på prioriteringslisten! 

Postet i: SPALTE

4 kommentarer

04.07.2016 15:38

10 TING JEG VIL GJØRE I JULI· JULY - YOU ARE SO WELCOME · 

Jeg glemte helt å legge ut liste for hva jeg ønsker å utføre i juni, men denne måneden er jeg klar for å ta fatt på den fine listen min! Juli måned byr på mye fint, mye jobb, og mye sosialt - helt perfekt måned i vente med andre ord. Det er sommer (ikke at været tilsier det), og humøret er på topp - må det bare fortsette som dette. Gleder meg til late kvelder med venner, spill og forhåpentligvis litt grilling. Norsk sommer kan være ganske så bra altså! 

·     ·     ·     ·     ·     · 

1. Komme i gang med treningen skikkelig igjen. Jeg har hengt skikkelig bakpå på søvn den siste uken, og energinivået har vært lavt. Det skal det bli en forbedring på dette denne måneden. Å få til morgenøkter 4 dager i uken står på planen, og håper jeg virkelig klarer å utføre dette. 

2. Drikke mer vann. Dette er kanskje et litt kjedelig punkt, men jeg må virkelig bli bedre på dette punktet. Jeg trenger vann for å få mer energi også, så det er et veldig viktig punkt. 

3. Reise! Om 2 uker reiser jeg til Afrika, så jeg har litt å handle inn før den tid også. Medisiner og klær - haha! Herregud som jeg gleder meg! 

4. Lese bøker. Jeg har fått skikkelig dilla på å kose meg med en god bok, og denne måneden skal virkelig brukes til nettopp dette. Det er jo så avslappende - hvorfor gjør jeg ikke dette oftere? 

5. Rydde ut av garderoben, og beholde basics og klassikere som jeg kan bruke mye. Fra nå av skal jeg tenke meg om mer før jeg shopper, og tenke over om jeg faktisk har plass i garderoben, og om plagget er verdt denne plassen... hah! 

6. Blogge blogge blogge. Jeg skal finne frem den savnede motivasjonen, og kjøre på. Det er jo dette jeg brenner for! 

7. NYTE. Nyte fridagene, nyte familien, venner og kjæresten. Denne sommeren skal brukes til å slappe av, puste ut og virkelig nyte det livet har å by på. 

8. Ta meg en velvære dag hos frisøren. Både litt striper, farging av ettervekst og en etterlengtet klipp står for tur - som jeg gleder meg! 

9. Arrangere en gøy kveld sammen med gode venner! Dette har jeg ønsket å gjøre i noe som føles som en hel evighet - så det er absolutt på tide å få unnagjort! 

10. Kutte ned på sukker.. Altså - hjelp! Den siste uken har jeg vært helt ekstrem på søtsaker, og det må virkelig ta slutt. Denne måneden skal jeg kutte ned på sukkeret, og finne andre, sunnere løsninger når søtsuget melder seg. Det kan jeg klare! 

15.05.2016 12:25

10 TING JEG VIL GJØRE I MAI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOALS FOR MAY

Hver måned lager jeg meg en liten liste over mål eller punkter som jeg ønsker å gjennomføre i den nye måneden vi trer inn i. Nå har det vært litt kaos og stress i det siste, så jeg har rett og slett glemt denne listen litt denne måneden - ikke bra! Så her kommer endelig månedens spalte hvor jeg viser 10 ting jeg ønsker å gjøre i løpet av mai - håper dere liker det! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bli ferdig med eksamen. Dersom jeg står på alle 3 eksamenene mine, så kan jeg si meg ferdig utdannet 30. mai. Altså, det gledes virkelig! 

2. Ha sosiale dager med venner. Både 16. og 17. mai blir dager hvor vi skal invitere flotte mennesker hjem til oss. Som jeg gleder meg til det. Brann-kamp, spillkvelder og kos - finnes ikke stort mye bedre. 

3. Fortsette treningen, og ikke minst holde motivasjonen oppe. Jeg kjenner det gjør godt å løpe ute i frisk natur. Klarner hodet litt også - rett og slett gratis terapi for både kropp og sjel. 

4. Finne meg nytt og fint sommertøy. Jeg drar jo faktisk på ferie om 1 måned, og det er på tide å oppdatere garderoben litt. En kul badedrakt står på ønskelisten - noen som vet om noen stilige, så hyl ut! 

5. Oppdatere listene mine med musikk. Det er så mye rot på Spotify, og jeg trenger en ny liste for både treningsmusikk, og en for late dager på stranden, hihi! 

6. Rydde mer plass i garderoben. Kjæresten er smålei av at jeg tar all plassen, noe jeg forstår. Stakkaren har typ 3 skuffer, mens jeg har 12.. hah! Jeg skal manne meg opp til å rydde ut det jeg ikke bruker, og gi det videre til Fretex. 

7. Jeg skal prøve å være enda flinkere til å følge LavFodMap. Jeg har noen dager jeg ikke er like flink, og da merker jeg det fort i magen. Jeg kan absolutt bli flinkere her altså! 

8. Lage meg en fin og deilig bakgrunn til Mac'en - det er på tide! 

9. Være flinkere til å koble mer av. Jeg må være flinkere til å logge av sosiale medier på kvelden - det finnes jo grenser for hvor mye "på" man skal være. 

10. Komme meg til frisøren. Dette er alltid noe jeg ser frem til, og i slutten av måneden skal endelig etterveksten bort, hah! Gjett om det skal bli deilig. Vurderer å gå enda kaldere i fargen - spennende å se hva jeg ender opp med! 

Postet i: SPALTE

9 kommentarer

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits