11.08.2016 11:40

STEDER JEG VIL OPPLEVEVæret er virkelig helt forferdelig trist og kjedelig her i Bergen om dagen, så jeg lengter til nye og mer eksotiske steder enn byen mellom de 7 fjell. Akkurat nå er det to steder jeg har veldig lyst til å oppleve - og det gjør litt småvondt at jeg nå skal bli fulltidsstudent og i grunn vell så det. Så ferie får bli med tankene for nå! Men det er kjekt å ha noe å dagdrømme om da, hah! 

PINK BEACH - BAHAMAS
Denne lekre rosa stranden er jo bare helt fantastisk vakker! Tenk å gå barbeint i herlig rosa sand... Det hadde virkelig vært noe det. Dessuten befinner denne flotte stranden seg på Bahamas, noe som ikke er feil det heller. Det er virkelig en drømmedestinasjon. 

TAJ MAHAL - INDIA

Taj Mahal må være noe av det vakreste som er bygget på denne jord. Altså... Det er så utrolig flott, og arkitekturen fascinerer meg virkelig! Bygget er av hvit marmor, og har noen helt unike utskjæringer. Tenk å kunne se dette på nært hold! India er generelt et land jeg alltid har ønsket å besøke, men selve Taj Mahal er virkelig noe unikt jeg vil se og oppleve. Some day! 

Er det noen steder du ønsker å reise til? Kanskje du har vært på en rosa strand eller ved Taj Mahal? 

 

Postet i: TRAVEL

5 kommentarer

04.08.2016 13:26

LIVET PÅ SAFARI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TARANGIRE NATIONAL PARK

Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda, hva det faktisk er jeg har opplevd på denne fine turen. Tenk at man kan kjøre rundt i en nasjonalpark, hvor dyrene lever helt fritt.. De er i sitt rette element, og det var virkelig fantastisk å oppleve. Vi visste i grunn aldri hva som ventet rundt neste sving, noe som var utrolig spennende, og ikke minst veldig gøy. Det er sånn som dette dyrene skal leve, og det er slik vi skal kunne se og oppleve de. Ikke innelåst i altfor små bur eller områder. Et av de største høydepunktene var da jeg så sjiraff for første gang inne i nasjonalparken. For et fantastisk flott og ikke minst majestetisk dyr! Det tar nok litt tid før det faktisk synker inn at jeg har vært der, og opplevd det jeg har opplevd. For noen herlige opplevelser og minner jeg sitter igjen med! 

Postet i: TRAVEL

3 kommentarer

30.07.2016 14:53

ZANZIBAR ✈️ BERGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

SAFARI, WILD ANIMALS AND WHITE SAND

Etter 3 flyturer og noe som føltes som dager, er jeg tilbake på norsk jord igjen. Vi har hatt noen superfine dager i nydelige Afrika. Vi var på safari de første 4 dagene, etterfulgt av en liten uke på herlige Zanzibar. Snakk om en perfekt ferie! Å være på safari må være noe av det beste spesielle jeg har opplevd noensinne. Tror ikke det har gått helt opp for meg hva jeg faktisk har opplevd.. hah! Virkelig store inntrykk altså. Og dagene på Zanzibar har virkelig vært balsam for sjelen. Håper virkelig jeg en dag kan dra tilbake dit! Det vil komme masse bilder fra reisen fremover - siden jeg ikke har hatt noe særlig med internett på reisen - håper dere er klar for det.. hah! 

 

24.07.2016 17:30

LIFE IN AFRICA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lunchin' with the elephants 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

H E L L O   S A F A R I

Akkurat nå befinner jeg meg på nydelige Zanzibar.. For et sted! Før jeg ankom dette fine paradiset tilbragte jeg fire dager på safari, noe som har vært en av de største opplevelsene mine så langt i livet. Å oppleve ville dyr, i naturen - sitt rette element - det er fantastisk det! Her snakker vi et hav av fine dyr - zebra, sjiraff, elefant, gnu, apekatter, løver.. You name it! Det er rett og slett noe jeg anbefaler ethvert menneske! Tror ikke det har gått helt opp for meg hva jeg egentlig har vært med på... hah! Nå skal vi snart ut å spise her på Zanzibar. Vi har allerede vært her noen få dager, men nettet på turen har ikke vært det aller beste - derfor har det blitt en litt sen oppdatering fra min side.. Håper dere har det fint hjemme eller hvor enn dere måtte være i verden! 

 

Postet i: TRAVEL

4 kommentarer

18.07.2016 12:31

HOTEL JEG VIL BESØKE

Four Seasons Resort SeychellesSantorini Princess Luxury Spa Hotel i Santorini
The Oberoi Udaivilas, Udaipur i Udaipur
Palais Namaskar

Nå når været har vært så latterlig dårlig og trist her i Bergen, så har jeg sittet å dagdrømt/rømt til andre steder i tankene mine, noe som er ganske så fint i grunn - bare synd jeg fort er tilbake til realiteten.. hah! Her er noen av hotellene jeg kunne tenke å reise til. For noen magiske plasser! Tenk at det finnes så mange flotte steder rundt om i verden.. Det er litt spesielt å tenke på altså.. ♥ 

Postet i: TRAVEL

7 kommentarer

10.07.2016 15:16

COUNTDOWN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I LOVE TRAVELLING ✈️


Det er ikke mye liv i gjengen her i dag.. Vi var i en supergøy bursdag i går, og var ikke i seng før klokken nærmet seg 6. Det er ganske ulikt meg, og veldig sent i forhold til hva jeg pleier.. hah! Er ganske sliten i dag, men det var absolutt verdt det! Det er søndag, EM-finale og det er nøyaktig 7 dager til vi vender snuten mot Afrika - det gledes! Denne søndagen går til litt planlegging av hva jeg skal pakke med meg, og planlegging av innlegg i tiden fremover. Synes tiden går så fort for tiden også.. Da jeg fikk vite i september at vi skulle til Afrika, følte jeg det var en lang evighet til, mens nå er det bare 7 dager igjen. Plutselig har tiden rast avgårde. Kribler i magen - jeg er så klar! Ha en nydelig søndag videre, fine dere. 

Postet i: TRAVEL

6 kommentarer

07.07.2016 17:33

BEAUTIFUL PALMA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOME PICTURES FROM THE OLD TOWN

Jeg har noen fine bilder fra flotte Palma jeg gjerne vil vise dere. Jeg synes Palma by/gamlebyen var utrolig fin, og kunne gått der å tittet i timesvis. Merker tydelig at jeg har blitt eldre, da det ikke lengre bare er shoppingen som står i fokus, men også arkitektur og sightseeing. Man kan virkelig oppdage flotte steder ved å bare gå/se litt mer. Hit skal jeg absolutt tilbake ved en senere anledning, og jeg gleder meg allerede, hihi! Håper dere har en superfin torsdag, så langt.. ♥

19.06.2016 09:45

BY THE POOL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIPPERS, A GOOD BOOK AND BEER 


Gjett om vi koser oss på jentetur da! Avslapping, soling og mye prat - det er en perfekt ferie for meg. I dag er det søndag, og tid for en lang dag ved bassenget. Vi startet denne søndagen med en tur på trening, før det ble en deilig frokost og så rett på solsengen. Håper disse dagene går utrolig sakte, for jeg vil faktisk ikke hjem på veldig veldig lenge! Håper dere har det fint der hjemme også ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥    ♥    ♥

Postet i: TRAVEL

5 kommentarer

11.06.2016 15:18

6 dager til avreise

S O O N   V A C A Y 

Nå nærmer det seg ferie med stormskritt, og det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å komme meg bort litt. Etter noen tunge måneder, skal det bli godt å nyte sol, varme og godt selskap. Vi er 3 jenter som drar på tur sammen, og jeg kan ikke vente. Jeg har lest mye bra om Palma (Mallorca) også, så jeg tror reisemålet er veldig bra! Vi skal bo på Sunprime Waterfront - et hotell som jeg tror vil passe oss og behovene våre perfekt. Hotellfrokost har vi også inkludert - det må jo være noe av det beste som finnes! Sakte men sikkert kommer også motivasjonen til å dele mer fra hverdagen min tilbake - det er kjekt! Jeg elsker jo å blogge, kunne inspirere og kanskje også motivere. Håper dere vil følge meg videre, spesielt på tur - da blir det masse bilder og fine oppdateringer! 

​HER SKAL DET NYES! 

 

Postet i: TRAVEL

7 kommentarer

08.03.2016 13:41

THE PERFECT VACATIONSUNPRIME WATERFRONT

Solen skinner i Bergen, og jeg er sengeliggende med migrene - det er så typisk! Men, for noen dager siden booket jeg (ganske så spontant) ferie sammen med to herlige jenter. Jeg går seriøst å gleder meg og ikke minst teller ned dager hele tiden - allerede.. hah! Vi skal dra bort i en uke, og det blir helt herlig. Fint hotell, basseng, havet, sol og varme... Helt perfekt! Kristina, Helene og jeg drar til Mallorca for late og fine dager. Dette blir helt fantastisk og måtte tiden gå fort før ferien starter. Helene blogger også sånn som meg, så det blir kjekt å ha en som kan hjelpe meg litt. Kristina har blogget tidligere, så hun kan sakene sine også, hah! Vi må bare passe på at vi ikke kjeder ihjel Kristina ;-) Nei altså.. SOM jeg gleder meg, jenter! HOLA MALLORCA 

 

Charlotte Tunes

Charlotte Tunes

24, Bergen

My name is Charlotte Tunes, and I blog about my love and passion for fashion, interior & happy healthy living. Enjoy! charlottetv@live.no

Follow

Instagram

@charlottetunes

Arkiv

Kategorier

Design av Rina Moe Fosse
hits